Elaine är skitsur på Lamotte

Elaine Eksvärd/Joakim Lamotte:

Lady Dahmer är arg på Lamotte. Lamotte är arg på Lady Dahmer. Elaine är arg på Lamotte. 
Ska vi gissa på att Lamotte strax kommer vara arg på Elaine?
Med största sannolikhet i en video på Facebook?

Det är snart dags att poppa lite popcorn va?

72 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Det här är som att kolla på en valfri ”Real Housewives of…” serie. Precis samma nivå.

    Lady Dahmer är sur på alla.
    Förutom sig själv.
    Allt för att starta trafik till sin egen blogg.

      Ptja, eftersom folk är sådana rövhattar är det svårt att låta bli att bli arg. Det är viktigt att det finns de som orkar bli arga och ta debatten så att Lamotte och hans analyslösa gelikar inte kan härja fritt och spy sin galla överallt.

      Intressant att du anser att LD är den som ska kritiseras för att vara arg, när det är Lamotte som ständigt gör sina arg-skrikande-man-i-bil-videos.

        Är du den där fetaförbannadekvinnor?

          Nej, jag är en helt annan förbannad kvinna. Vi är rätt många tack och lov.

            Så härligt med en till förbannad kvinna! Jag är också förbannad. Och bitter. Och ser inget fel i det. Helt rimlig reaktion på omvärlden.

            Ni tycker inte det vore en bra idé att ändra er egna vardag för att slippa vara bittra och förbannade?

            Typ, byt jobb, hobby eller kanske flytta till stan eller ut på landet. Skaffa hund och njut av livet och vårt underbara land och framförallt av god mat?

            Hälsningar en glad och nöjd kvinna i sina bästa år

            Nu är det inte brist på hobbies som är problemet utan utan patriarkala strukturer ?

            Jennie:

            Problemet är inte mitt humör. Det är en sund reaktion att bli förbannad när en person som Lamotte förminskar och förnekar feministers arbete för jämställdhet. Det är en sund reaktion att känna frustration och ibland närmast uppgivenhet när hans följare attackerar och trakasserar de som de säger sig vilja stötta.

            Dessutom är det inget problem för mig att bli så jävla arg att jag vill drämma huvudet i en tegelvägg samtidigt som jag kan njuta av andra delar av livet. Jag vill bara att andra kvinnor ska få den chansen också, men då krävs det att vi som orkar blir förbannade och inte blundar för att inte alla har det lika bra som vi.

            Jennie: Precis som de andra skriver så är jag arg och bitter pga bra anledning. T ex Lamotte och hans likasinnade. I mitt privatliv är jag nöjd så don´t you worry.

    Tal om drama, Tyras senaste inlägg ???

      Åh trodde det var något nytt, typ att hon lagt upp filmen hon pratar om att hon gör. Damn, nu gick jag in i onödan och gav klick ?

    Orkar inte med någon av de tre

    Tyra – om du läser det så råder jag dig att läsa igenom ditt arkiv först. Innan du väljer att ”hjälpa alla unga tjejer” hjälp dig själv. Det är SÅ svårt att ta dig på allvar. Du bloggar typ en gång varannan vecka och när du väl bloggar så är det något jävla klagoskit. Vet du vad du kan göra? Skita i att besöka bloggen, blocka hemsidan från din browser. Allt snack kommer försvinna, det kommer inte finnas så mycket mer att diskutera. Cam skriver knappt om dig längre.

    Du mår dåligt för att du har haft det kasst de senaste åren, sluta skyll ifrån dig. Jag blir helt ärligt så förbannat trött att höra samma jävla visa hela tiden. Stackars dig. Du mår dåligt. JA VI VET! SÖK HJÄLP HERREGUD! Gå och fixa ditt liv. Ingen vill dig illa. Om Cam vill dig illa, anmäl henne till polisen då? Varför måste du ta allt så jävla publikt? Varför måste du då sjunka till Cams nivå om du hatar hur hon har betett sig.

    Och CAM! Snälla, sluta skriva om Tyra, forever. Hon kan inte hantera det här och jag blir SÅ trött på att höra och läsa om hennes skit på din blogg. Det finns så mycket annat att skriva om.

    Kan inte ni bara båda komma överens om att sluta skriva om varandra. Ni är fan värre än Paow och Dessie när de var som värst – fjortisar med obefintliga ögonbryn och alldeles för mycket solpuder.

    ENOUGH!

      Tyra skrev nästan ett exakt likadant inlägg för två veckor sedan. Har hon glömt det eller skriver hon igen för att Camcam inte skrev någonting om det? Nu har Camcam enligt Tyra mobbat henne ”sedan Wiggeby”, över 5 år. Tyra skyller hela sin ohälsa på Camilla. Hoppas Tyra fått hjälp nu och kan vara ärlig mot läkare gällande tablettmissbruk.

      Håller med om att Tyra inte borde ge råd till någon, allra minst till sköra personer. Man blir inte psykolog av att vara psykiskt sjuk, definitivt inte när man är mitt uppe i sin psykiska sjukdom.

      Däremot så förstår jag inte varför C ska sluta skriva om henne bara för att du, Q, personligen är trött på det?

      Tror inte Tyra kan hantera att folk skriver negativt om henne. När hon inte kan radera kommentarerna gör hon som hon brukar, skriver kilometerlånga inlägg om hur andra är falska och hugger henne i ryggen o bla bla bla. Tror mest hon försöker få till ett tjafs med C för att få ökad statistik, hennes blogg håller ju på att dö ut helt.

      Jag minns när Madde skrev om henne. Hon gjorde totalt kaos och Madde vågade aldrig någonsin skriva om henne igen. Även fast jag tycker synd om Tyra för allt vad hon har varit igenom, så tycker jag inte att hon ska särbehandlas genom att man låter bli att skriva om henne.

        Klart vi ska skriva om Tyra! In i kaklet, all in mina fingrar ska brinna när om hur hon öppnar kommenteringen

      Så ingen vill henne illa? Läs din egen kommentar…
      Läs också på lite om utbrändhet och vad långvarig stress gör med människor. Absolut inget blir bättre av att ha såna som dig som skriker att en ska rycka upp sig på diverse sätt.

        Förstår faktiskt inte varför det ska daltas med en vuxen kvinna. hon får ta ansvar för det hon gjort….

      Håller med +1000! Om Tyra mår psykiskt dåligt och verkar gått i baklås kring ”hat” så är det hög till att skaffa sig ordentlig hjälp och äta rätt läkemedel + KBT. Inte beroendeframkallande elände.

    Haha kunde inte låta bli att känna att detta blir lite ”inte alla män!” när de liksom ba ”inte alla feminister!”. Tycker ändå Lamotte gör bra grejer, tror nog att många högstadiekillar tar till sig av vad han säger. Sen gör han säkert inte allt perfekt och sätter sig gärna på piedestal. Men onödigt att Dahmer att se honom som en fiende tycker jag, viktigt att få med fler i kampen istället för att komma med pekpinnar. Man måste kunna problematisera att det i vissa kretsar finns kulturella normer som inte är feministiska. Man måste kunna prata om att flyktingkillar kommer till ett samhälle med helt andra normer än de är vana vid. Det är inte rasism. Kan vi inte bara fatta – inte alla män, inte alla feminister, inte alla flyktingar! – men vi måste kunna diskutera problem för att kunna lösa dom!

      Du har så jäkla rätt i det du skriver! Delar exakt samma åsikter.

      Det finns mängder med andra personer och föreningar som skolor kan bjuda in istället för antifeministen Lamotte. Personer som inte startar hat mot feminister. Personer som inte nedvärderar den kamp som kvinnor och feminister drivit i årtionden.

      Han är en jävla tönt och det är tragiskt att folk lyssnar på honom och attackerar de kvinnor och tjejer vars intressen de säger sig värna.

        Hear, hear!

    Men skit i det! På Hänt finns en bild på Bellas ”vän”! Nån skrev i hennes kommentarsfält att han hette Daniel. Är det shark week?

      Är det bara jag som tycker att det roligaste med bilden är att hon har sin ljusa Chanel-väska? Den som är för damig?

      Well, nu vet vi. Verkar det vara samma kille som från Italien? (Är det säkert men det är ju läge att jämföra bilder…)

        Chili: det eller att de sitter med solglasögon inomhus.

        Anonym: någon skrev i inlägget om Rebecca Stella att det inte är sharkweek på bilden då personen är bekant med honom. Det kan ju dock vara en fejkkommentar då sharkweek nog inte är så glad (om det nu är han) att hamna i rampljuset eftersom han vill vara anonym. Någon skrev i samma inlägg att killen verkar heta Daniel. Hur personen kommit fram till det vet jag inte. Han ser dock ut som en kille som finns med på Christoffer ahlbom (var på samma ställen samtidigt som Bella på senaste resan) instagram. Killen längst ner till vänster. Hur någon kom fram till att han heter Daniel vet jag dock inte.

          Kom fram till att han nog heter Daniel eftersom han figurerat på fler bilder hos Ahlbom men till skillnad från övriga i sällskapet aldrig blivit taggad. A har dock varit vänlig nog att skriva ut förnamnen på samtliga närvarande och då har det varit ganska enkelt att lista ut att personen i fråga heter Daniel.

    Kolla Hänt! Bellas nya kille är
    Där.

      Ja men vem är det.

      Men ge er!!!
      Är man ihop bara för att man delar bord och någon råkat ta kort på situationen?? Ni vet vad Hänt är för tidning va??

      Och förresten CamCam, skrev inte du bara för någon vecka sedan att du inte accepterade spekulationer om bloggares ev nya pojkvänner/flickvänner här på din blogg? Vad hände med det?

        Mja nog är det mer än att dela bord. På insta la Bella upp en film se hon filmade hotellet med texten ”the entrance to our room.” Vill du att jag översätter det till svenska åt dig? Och vad ”our room”betyder mellan raderna? ?

          Och på den filmen menar du att just denna kille är med?? Eller var är den logiska kopplingen med Bellas film?

          Tänk lite, bara för att Bella fångas på bild sittandes stelt vid samma bord som en kille så betyder det inte att just denna kille är en ev ny pojkvän. Håller de om varandra på bilden? Nej. Håller de varandra i handen på bilden? Nej. Pussas de på bilden? Nej. Ser de kära ut på bilden? Nej inte speciellt. Är Hänt världens mest trovärdiga källa? Nej, nej och åter nej!

            Herregud, haha
            Såklart det är bellas sällskap, han har ju hennes väska framför sina fötter, tror inte man ber en okänd man vaknat sin Gucci väska…

            Bellas sällskap är mycket möjligt, det har jag inte sagt något om. Men det betyder inte att just denna kille är Bellas pojkvän.

            ?‍♀️

      Haha..det ser nästan ut som om Bella sitter och virkar eller stickar på bilden i ’Hänt’!

      Ser knappt ut som de känner varandra på den bilden. Sitter två meter ifrån varandra.

        Jag tror minsann att dom dejtat, i smyg. Dvs smygdejtar! 🙂

    Gillar varken Elaine, Lady Dahmer eller tönten Lamotte. Låt dom fightas!?

      Celebrity Death Match!

        Gaah känner igen det du skrev.
        Men varför?
        Var det någon serie från tv?
        Ids inte googla å hamna ytterligare en timme på ut.. B-)

          Ut = Youtube…

          Celebrity Death Match sändes på MTV back in the days. Kändisar gjorda av lera eller nåt, som slogs till en av dom vann.

    Elaine, LD har jag koll på. Kan nån kort beskriva vem är Lamotte?

      Han sitter i sin bil och spelar in sig själv när han skriker.

        Haha tänkte skriva samma ??

        Glöm inte näbbhanden! Han formar handen till en liten näbb som han pekar med när han skriker.

        Fanns det inte någon annan knäppgök i malmö som sitter och spelar in sig själv skrikandes i en bil? Nån sd-anhängare? Obs kan ha fel ang sd men något i den stilen?

          Tobbe Mårtensson. Lamotte är väl en light-version av den idioten.

            För övrigt vet jag inte om han är sd-anhängare men drev/driver liknande politik men har för mig att han körde för egen agenda, dvs något eget parti på den mer höger-extrema kanten. Sympatiserar onekligen med deras åsikter.

          Finns väl även en kvinnlig variant av dessa sitta-i-bilen-och-skrika-människorna?

    Anna Book på Kanal 7 i skrivande stund

      Sjöng hon ABC medan hon tokbantade?

    Oj vad jag inte orkar med Elaine känner jag. Pallar verkligen inte. Måste hon tjafsa om precis allt?

      Nä, jag vet! Människor som tror på något och vågar stå för det är så obehagligt jobbiga. Fan, E, lägg av att kämpa för en bättre vardag för barnen och nu har du fan åsikter om feminism också, det blir så tjafsigt! Orkar inte med det alltså!

        Nja, det är inte att hon står upp för viktiga saker utan att hon gör det på ett hetsigt, ”my way or no way”-sätt. Hon bidrar inte direkt till ett öppet debattklimat.

        Superfint att hon har hjärtefrågor. Vore trevligare om hon fokuserade hennes energi och efforts på dem och lät bli att skälla som en ilsken terrier hela tiden över precis allt och alla. Det är bara det jag menar. Skoj att du är ett fan dock, Petra. Bra att man har rätt att tycka olika liksom.

    Nope. Att en självgod man får så här mkt utrymme att hata på feminismen är inte underhållande. Der är tragiskt.

    Aldrig hört talas om gubben!

      Ja, vem är snubben? Snabbsökning på nätet ger att han har varit frilans för kalla fakta och gjort bort sig. Varför bryr sig folk om honom?

        Sorry, var lite snabb där! * uppdrag granskning ska det vara!

    Nicole är halvnaken på instagram https://www.instagram.com/p/BXdmAM8BfvO/?taken-by=nicolefalciani

    allt för lite likes?

    Finns en bild på Blondies manliga sällskap på hänts sida..

    Bara jag som tycker det är konstigt att Bella har en scarfs som täcker halsen efter helgen? Döljer hon nått? ?

      Existerar ens sugmärken fortfarande?

    TIPS TIPS TIPS

    tyckte detta var lite komiskt, ett tag sedan så det kanske redan skrivits om men

    http://ankpung.se/nej-jag-ar-inte-nikolina/

      Hypoman: Det är längesedan det skrev om detta här, kolla arkivet.

    Gabjoss har köpt vita t-shirts. Två likadana.

    Pernilla skriver ett långt inlägg om steamhotellet utan att nämna ordet samarbete eller att det var gratis

      Nej men varför skulle hon när straffet är ingenting om hon blir anmäld och fälld.

      Vimmelmamman likadant.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.