Hugo tappade bort Molly i Spanien

Hugo/Paula:

”Molly är försvunnen”. Vi ropade, letade, bad om hjälp från personalen på vattenlandet, föräldrar hjälpte till, vi hade dialog med informationen. Vår diamant, vår finaste skatt, vårt hjärta var borta. I 15 minuter målade jag upp bilder.
Usch vad jag grät. Allt jag ville var att ha henne i min famn och känna att hon är i trygghet. Det gjorde ont i mig att veta att hon var ensam, rädd och ledsen. Molly fick hjälp, hon blev tagen till informationen och dom skulle precis ropa ut hennes namn när Hugo kom dit. Gråtandes tog han emot henne och det vart kramkalas.

Molly ville inte följa med upp ur lekpoolen. Hugo ville att hon skulle med till våra platser. ”Nu går jag” och så vände han ryggen en sekund. En sekund. Den sekunden såg Molly som lek. Hon stack, Hugo blev kvar och så tappades hon bort. Det går så fruktansvärt fort och vi som alltid är med just för att båda våra barn är så himla orädda av sig.//Paula

En förälders värsta mardröm? Ja, så kanske man kan kalla det som hände Hugo och Paula igår. Deras äldsta dotter kom bort sig på vattenlandet och var saknad i en hel kvart.
Som tur väl gick allting bra och Molly återfanns oskadd men fy vilken skräck.
Jag får typ panik när Tjocka Hetsätarkatten försöker utöka sitt revir till granngården och tappar bort sig själv så jag får gå och hämta honom, det jävla spånet.

Vad är bästa sättet att skydda sina barn från att komma bort? Sele?
Det har man ofta på barnen i ….wait for it…USA!!!!
Löplina? GPS? Kan man chippa dem som en katt? Silvertejpa fast dem på ryggen?

55 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Men ja, vi förstår att din katt är tjock och hetsäter. Det var inte ens roligt första gången.

   Vet att det är jag som nu låter neggo men vad är det med er? Du som skrev den här kommentaren och de 70 som håller med. Spänn av, det är ett internskämt, ett skämt som gör den här bloggen mer personlig jämfört med andra tråk-skvallerbloggar. Samma som vänner-referenserna och anekdoterna från usa. Har sagt det innan, och säger det igen, sluta läs bloggen om det inte passar. Och om ni tvunget ska läsa, skit i att kommentera. Så.jäkla.onödigt. Tycker kommentarsfälten här blir bara mer och mer negativt, speciellt med onödiga negativa kommentarer som den ovan.

   Camilla, keep up the good work. Och heja tjocka hetsätarkatten!

   Anonym du är inte rolig alls, däremot är katten mycket roligare än dig! Puss på dig Tråkiga HetsgnällarAnonym.

  Bra där att hota med att lämna barnet själv.

   Men snälla någon, it’s not the end of the world. Barn ska inte daltas med som många verkar tro.

  Skriv mobilnummer på barnen med vattenfast penna, det gjorde jag jämt när barnen var små.

  Är det bara jag som reagerat på att han inte uppdaterat sin blogg på snart en vecka??
  Och nu ska han hem tidigare än planerat.
  Hoppas allt är bra, men det känns faktiskt välsigt konstigt. Fin familj är de, man vill ju de väl!
  Tröttsamt att läsa kommentarsfältet i hans senaste blogginlägg, så mycket negatovt till Paula.
  Bara brudar som är på henne och om man lyssnar noga så avbryter Hugo Paula också, det är liksom ganska vanligt i alla konversationer för de flesta. Behöver inte betyda något! Hatar på allt tyckts folk tro man kan göra via nätet.

   Jag tycker inte alls Hugo är mot Paula som hon är mot honom. De få gångar jag har utsatt mig själv för den tortyren att lyssna på deras otroligt tråkiga podcast, då har hon ständigt:

   1) Avbrutit honom
   2) Dissat det han säger
   3) Lagt ord i munnen på honom
   4) Försökt leka allvetande och snacka nedlåtande till honom, som om att han vore ett litet oansvarigt barn
   5) Inte låtit honom snacka till punkt.

   Jag tyckte allt började så fint mellan de två, men nu tycker jag uppriktigt synd on Hugo. Han kanske är oansvarig, glömsk och vilsen ibland (känner igen mig lite i det), men jag hade stöttat honom och aldrig betett mig på det sättet som Paula gör mot honom. Min fästman är mitt viktigaste och bästa stöd när jag för tiotusende gången glömmer något viktigt, hoppas Hugo får uppleva samma sak en dag.

    Hon förminskar honom HELA tiden och allt ska handla om henne, henne, henne. God forbid att någon säger emot henne, då jävlar!

    Skulle min man vara glömsk och oansvarig trots att han fick barn samtidigt som jag och har haft lika lång tid på sig att bli en ansvarsfull förälder som jag, hade jag tappad respekten för honom och förmodligen börjat behandla honom som det barn han uppenbarligen var.

     Eller så gör man bara slut med personen som man ogillar såpass mycket?

      Jag hade gjort det men andra kanske tänker annorlunda.

     Tur att världen har så perfekta människor som du. Om din man inte utvecklas i samma grad som du är det ju bara att slänga honom på tippen!

      tja, jag vill inte vara mamma till en vuxen man som jag gift mig med.

     Hur mentalt mogen är man själv om man välj att skaffa barn med någon som inte är redo?

      Jag tycker att det är upp till var och en själv att se till att inte skaffa barn när man inte är redo.

     Är det bara jag som minns när Hugo skulle vara pappaledig med Molly? Det höll i ca en vecka, Paula hade inget annat planerat så slutade med att hon tog hand om Molly och Hugo jobbade hemifrån innan de officiellt gick ut med att det inte fungerade att han var pappaledig. Med Leonore verkar de inte ens ha försökt.

   Inlägget på Instagram är borttaget igen.Såg det också. Håller med om att det känns lite konstigt att Hugo inte bloggat.Paula som aldrig bloggar på helger var ju tvungen att göra det i helgen och tala om att Hugo tappat bort Molly. Hon skulle ju åka hem tisdag och Hugo en vecka senare….

    Hon var väl säkert fått honom att tro att han inte är kapabel att ta hand om Leonore på egen hand 🙂

     Men herregud, vad han ett barn eller inte? Hugo kan inte ta hand om sitt barn, då är det är paulas fel..
     stackars män som råkar ut för dessa fascisttjejer, utan Paula hade Hugo såklart varit en superpappa med stenkoll på allting.

    Vilket inlägg?

  Mor min har alltid påstått att det är bra mycket lättare för en förälder att få höra att ens barn dött än att det blivit kidnappat. Har barnet dött då vet man hur det ligger till. De hinner sörja och ”gå vdare” men ovissheten om vad det försvunna/kidnappade barnet råkat ut för, vart det befinner sig, våldtas eller om det öht är vid liv tär på en varje sekund, minut, timme, dag och år. Mamma har varit med om båda (storesyrran hade rymt från dagis och vid hämtdags påstod de andra barnen att hon åkt iväg i en vit bil- detta stämde inte, hon var påväg hem till mormor) men under den kvarten hann paniken ta över. Päronen beskriver känslan som den värsta en förälder kan genomlida och då har de ändå varit med om plötslig spädbarnsdöd, missfall och andra hemskheter. Usch och fy

   Åh ❤️❤️❤️❤️❤️

  Åh vad hemskt, förstår paniken.. och i Spanien också fy… Skönt det gick bra.

  Hej!!! Några av er har säkert sett mina tidigare länkade klipp ang mobbnig??
  Ska va öppen här lite ang detta klipp o handling.
  Känner du eller är du mobbad el ja kanske tom en mobbare??? Så skulle jag gärna vilja ni tittar på detta klippet?
  Jag vill hjälpa dela din historia om du vill??
  Hjälpa dig på alla sätt o vis jag bara kan.

  https://youtu.be/vNslbX1XJVU

   Det var lite svårt att förstå vad du pratade om när 90% av videon bestod av att du pratade med ditt barn (?), fixade med håret och snurrade runt. Tanken är säkert god men som sagt… det gick inte riktigt att koncentrera sig på vad du sa. Måste även tillägga att fiskpinnar med korvbröd inte alls låter gott, men det är min åsikt det 🙂

    Vi fick fiskpinnar (eller det var nog såndär sprödbakad torsk) i korvbröd i bamba när jag var ung .. hur gott som helst 🙂

   Du får nog gå en kurs och sluta hålla på med håret!!!

   Påminner om Tiffany Persson!?

   Det där var mitt livs sämst spenderade minuter. Faktiskt.

   Fast ni får nog skylla er själva. Någon som skriver som Anonym gör med alla dessa utrops- och frågetecken går inte att ta på allvar.

  Paula, hur orkar hon? Tycker kommentaren ”D” i Hugos blogg sammanfattade deras podd och hennes beteende oerhört bra:

  ”Känns som att hon alltid vill lyfta fram att hon är årets mamma eftersom hon sätter barnen i första rummet (som om det inte är varje normala förälders främsta prioritering, det gör inte henne till en bättre mamma än någon annan) och det känns som att hon försöker framställa sig som den bättre föräldern av er två bara för att du har en åsikt som är olik hennes egna och då hon har en tendens till att vända din åsikt till att låta som något dåligt, t.ex dethär med pojk- och flickkläder. Hon vet att det finns många PK-föräldrar där ute som förmodligen skulle gå till attack om hon höll med dig om den punkten och därför duckar hon dessa påhopp genom att ifrågasätta dig på ett nedlåtande sätt och inte alls respektera din åsikt.
  Dethär låter som värsta hat-påhoppet mot Paula med det är det inte, endast konstruktiv kritik eftersom det är riktigt tröttsamt att höra henne avbryta dig varannan sekund samt förminska dina åsikter då hon ibland talar med en sjukt nedlåtande ton mot dig som om hon vore din mamma och du hennes lilla barn. Podden börjar mer likna en kontaktannons för hur bra Paula är som människa.”

  Tjocka hetsätarkatten är urgullig love him ??❤

  Jag har klockgps på alla mina. Ser ut som en swatch men du kan ringa ut och ringa in. SUPER! Bästa jag haft…

  Borttappade barn, ja det är inte roligt. Så sent som i helgen hittade jag en typ tre år gammal flicka som gick omkring och smågrät i Sveriges största galleria, jag och min dotter följde efter i någon minut och insåg att hon var borttappad på riktigt. Vi gick fram och pratade lite med henne, letade reda på en väktare och överlämnade henne. Mötte sen någon timme senare flickan med mamma i en butik och gick fram och presenterade mig. Slutet gott allting gott // ”helgens hjälte”

  tildabjarsmyr gör reklam för underkläder utan att annonsmärka på IG. Hon borde spana in kollegor som faktiskt annonsmärkt sina inlägg för samma sida. Hur svårt ska det vara?!

   Och precis nu la hon till hashtags om att det är en ad, dock sist i sin text.

   Det är mycket smygreklam på hennes kanaler. Vet inte hur ofta hon nämner mouche och jag vet att hon har skrivit att flickorna som har webbshoppen är kompisar till henne.

  Det är väl därför man skaffar fler än en? Pga svinnet?

   Alltså, rent evolutionärt så ja ^^

   Hahaha!

  Man kan vara världens bästa förälder och ändå tappa bort sitt barn. Hoppas inte Hugo får ta för mycket skit nu, jag tycker han verkar vara en riktigt bra person.

   Tycker också att han verkar vara en helt underbar och otroligt närvarande pappa och man. ❤️

    HAHAHAHA jag är Anja. Inte Hugo!!!! Råkade skriva hans namn i ”Namn”-fält. Nästan så att man skulle tro jag gjorde en Catrin/Callesto 😉

  Fick hjälpa en mamma på jobbet som hade tappat bort sitt barn i en galleria. Hon var helt i upplösningstillstånd stackaren, så himla rädd och ledsen. Jag började nästan gråta själv för att hon var så uppriven. Som tur var så sprang hon in i dottern precis på väg ut ur butiken. Det måste vara så hemskt som förälder att tappa bort sitt barn. Och som barn att bli borttappad såklart.

  Det kan hända vem som helst. Jag tappade bort min sambo på en släktträff en gång.

   Haha jag läste ”shampo” och ba ok?? ?

  Jag var försvunnen i Finland på 90-talet i 30min. Jag hade gått rätt men resten av familjen hade gått fel. Var en besserwisser redan då hahaha. Min bror var borta typ en timme på nåt lekland när vi var små. Det jag minns var att mamma och pappa var så himla coola båda gångerna ingen panik utan de frågade bara om jag mådde bra. Vad är poängen med att göra barnet ledsen när den är återfunnen?

  Haha! För ca 17 år sedan när jag var 9 år och familjen bilade i Tyskland satte jag mig och spelade tv-spel på en restaurang i Tyskland. Mina föräldrar hade dock ingen aning om vart jag var då jag bara skulle gå på toa och komma tillbaka. Minns fortfarande hur rädda dom var när dom sprang runt och trodde att jag blivit medförd av någon läskig gubbe.
  Nu såhär i efterhand förstår jag deras rädsla men då blev jag bara irriterad, jag ville ju spela ?

  Gick på samma förskola som min 2 år yngre bror när vi var små. En dag åkte vi t-banan tillsammans med fröknarna (ja det hette fröknar då!) in till stan och gick på teater. När mamma kom och skulle hämta oss på förskolan några timmar senare så insåg alla att jag kommit med tillbaka från stan men inte min bror. Vi fick slänga oss in i bilen och åka in till teatern vi gått på… där satt han i mörkret, helt själv och åt banan.

  Kan inte du visa bild på dina katter?? ??

  Min son på 4 år försvann en kväll i Phuket efter att jag blev tacklad av ett gäng ryssar och vi kom isär. Dat feeling under 25 minuter.

  Min mamma sa alltid åt mig att aldrig gå ut ur butiken om vi kom ifrån varann och säga till en vuxen ifalldet hände. Nu var jag världens nervösaste och blygaste unge så allt som oftast gick jag efter henne men ibland kom vi ifrån varandra och då tänkte jag alltid på det, lämna inte butiken ?

  Vi har en ryggsäck med ett litet promenadband fastsatt i, dottern springer som en liten iller åt alla håll så för min del känns det lite tryggare att hålla i henne på det sättet.

  ”Mötte” förresten väldigt full Hugo och Paula i torreveija utan för nattklubben velice i lördags haha.:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.