Ytterligare en…

Paow:

Jahapps… Ytterligare en bloggare som är ute och trampar ner bondens grödor och levebröd! 
Vad ska nästa bildtrend bli? Att fotas stående mitt på en högt trafikerad motorväg? Hängades på utsidan av en balkong på finlandsfärjan?
Inuti en frys i mataffären?
Eller nej förresten, det har ju Hugo och Paula redan försökt med. Det verkar inte ha varit så många som hakade på den, något som jag tror att hela Sveriges handlare är tacksamma för.

Folk gör så jävla mycket dumma och respektlösa saker för att få till en bra eller rolig bild till sociala medier. Går vettet ut när kameran kommer upp?

 

22 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Minns när Paula gjorde allt för att imponera på Hugo. Innan hon blev kontrollfreak 🙂 Har man inte tillräckligt med vett i skallen för inte att göra sånt?

    Them tatas tho

      Ibland blir det väldigt tydligt hur fejkbröst fuckar upp kroppens proportioner.

    Så himla äckligt (osanitärt) att Paula lagt sig i en frysdisk. Usch.

      Lika äckligt som att stoppa småbarn i korgarna på affären. Och drar runt dem .. åååååå så gulligt!
      NOT!!

        Så länge de inte har skor på sig i korgen och har rena kläder så ser jag inget problem med det.

        Är mer orolig för vuxna människors bajs på händerna. Kräks inombords när jag ser folk som inte kan tvätta händerna riktigt.

    Undrar hur trenderna blir till. Ser nån en åkerbild o tänker ”jag måste oxå ta en” vad är grejen med att alla bloggare vill vara likadana…?

    Å andra sidan så tycker jag selfies o liknande är pisstråkigt att titta på, kommat nästan bara på bakgrunden typ hur inredningen ser ut osv.

    Roligast är ändå när man ser folk tar selfies på tex busshållplatsen o posar med en glass eller kaffe, tycker det ser så vansinnigt kul ut när dom står o stor-ler mot sin mobil med kaffemuggen höjd till en förstelnad skål.
    Eller som dina selfies på insta Camcamd är du ställt dig bakom en gardin. Det måste vara en syn.

    Hej skulle någon vilja ta sig tid att kolla detta klipp ang näthat?? https://youtu.be/-oGjAXeMyCg

      Du får gärna utveckla varför du vill att någon ska ta sig den tiden

    Blir så J*VLA irriterad på bloggare (inte bara bloggare iofs haha, surkärring nr 1) ibland. Dom är så jävla verklighetsfrånvända. Dom fattar inte att man efter att Paula lagt sig sådär i frysen så måste någon som jobbar där rengöra den där kylen. Spelar ingen roll om folk tycker det är kul och inte alls ofräscht eftersom det är frysvaror och kylan dödar bakterier o bla bla, fryshelvetet MÅSTE rengöras. Så är det bara.
    Samma sak med när dom trampar ner böndernas grödor. Dom förstår inte hur mycket det förstör. Ahh… suck.
    Mvh så trött på folk

      Inte för att vara sån men matförpackningar är inte rena utan rätt så smutsiga och äckliga och det är inte fräschare att ställa in dom i sin kyl hemma än att Paula ligger i frysdisken.

        Spelar ingen roll! Jag kan ta att de är transportsmutsiga, men inte fan vill jag ha någon annans rövsvett eller sketna gympadojor på förpackningar jag ska äta ur. Lika lite lägger jag saker på barnstolssitsen i en kundvagn.

          Slickar du på förpackningarna innan du äter eller?

            Jag brukar vidröra vid paketet innan jag öppnar det. Mina händer rör även för det mesta vid det som finns i paketet.

            Varför är spamåret längst ner där en inte ser det?

            Gör inte du? Det är ju där all smaken sitter…
            ?

      Blir lika irriterad som du, men ärligt talat… när jag jobbade på en stor Willys-butik hade en tur om de där frysarna i alla fall torkades ur en gång om året.

    Den där kameravinkeln i kombination med den där toppen blev dock väldigt osmickrande för hennes…eh, behag. (vill inte fastna i nåt filter). Såg inte fotografen att den som är närmast kameran ser platt ut och den längst bort ser ut som den sticker ut mitt från kroppen och börjar lite längre ner?

    Om man ska försöka göra en professionell bild, så måste man ha koll på vinklar. Kom igen!

    Vacker bild dock.

    OT. Nytt inlägg av Nellie Berntsson om den förlorade EM-platsen. Kan ingen i hennes närhet bara stoppa henne från att lägga ut dessa inlägg skrivna i affekt? Hon kommer ju aldrig att få en chans i Landslagssammanhang någonsin om hon fortsätter så här. Stackars tonåring som inte har klokare vuxna i sin närhet känner jag. ?

    Jag är kvinna och säger … vilken hylla (;

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.