Dagens gapflabb!

Blondinbella:

Inte visste jag att det var så HÄR roligt att tappa en sko men med tanke på den här bilden så tänker jag tappa båda mina nästa gång jag är ute!
Kanske ha med en hel påse med pjucks att råka ”tappa”?

Tack för tips!

83 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Detta hysteriska skrattande” Hur orkar hon??

      För att man blir så hysteriskt lycklig av att använda LCCs produkter och att gå i skor av märket Flattered. 🙂

        Aha! Så du menar att de har en ”speciell” ingrediens i LCC produkterna.

          Lustgas?

    Hashtag entrepreneur…

      Haha exakt! Blir man sådär tokglad av att tappa av sko om man är entreprenör? Eller tappar entreprenörer skor oftare än andra? Vad är kopplingen?

      Varför känner hon att hon måste markera sin roll som entreprenör?

      Har jag aldrig gjort, och kommer jag aldrig göra heller.

      #UndercoverEntreprenör #SomInteSkrattarNärJagTapparMinSko

        Haha! Undercover.. ?

          Men du var tvungen att tillägga lite fint att du också är entreprenör 😉

            Hehe. Hade ju inte riktigt funnits något syfte med mina taggar annars? ?

            #ENTREPRENÖRTILLJAGDÖR #Asgarv

            Ja en random människa som ingen vet vem det är måste verkligen kommentera för att skryta? Isof skryter jag hela tiden..bara att ingen vet vem det är som är helt jävla magisk.

        För att hon kanske är stolt över att vara entreprenör? 🙂

        Tycker det är rätt nice om man är stolt och böjd över sitt yrke 🙂

          Haha nöjd inte böjd ?

    Inte nog med att hon skrattar läppen av sig för att hon tappar en sko – hon har också en fotograf med sig som tar bilder på henne just där o då. Vilken tajming va

      Undrar hur länge hon stod sådär innan de fick till perfekta bilden. 🙂

      Ja, Bella är ständigt åtföljd av sin hovdam Emma.
      Inför resan till Frankrike förra veckan var Emma med och plockade ihop Bellas sponsrade garderob:
      http://nouw.com/ofemma/instagram-takeover-och-skonhetsrutiner-s-30915966
      ”Både Bella och jag är bra på att multitaska så vi passar alltid på att ta mindre formella möten medan vi planerar outfits eller fotar outfits, väldigt effektivt!”
      Även Emma är tydligen ett under av effektivitet. Då hinner man säkert flamsa lite emellanåt.

        Wow. Med andra ord lyckas de med bedriften att prata jobb medan de klär på sig. Hoppas de tar med denna ovanliga skill i CV:t!! ?

        Emma har fått ny tjänst nu efter semestern. Nu är hon ”Head of Branding and Business Development”. 🙂

          Årets skämt sedan Pocketboken fick sitt jobb.

          Vad blir hennes arbetsuppgifter då? Förstår inte alltid titlarna

            Emma fick säkert titel och nytt visitkort istället för löneförhöjning. Titeln verkar vara som en påse dvs tom och innehållslös om man inte fyller den med något 🙂
            Tills vidare verkar Emma fortsätta med att dokumentera Bellas spännande liv och rodda fram gratiskläder.

          Jag jobbar också med Business Development. Tar NOLL bilder på min chef till hans instagram dock. Inte klär jag honom på morgonen heller…

            Men vad fyller du då dina dagar med? ??

            Jag jobbar också med business development och jag är i princip säljare men jobbar mer långsiktigt med att bearbeta och underhålla kontakten med stora kunder. På svenska kallas det affärsutveckling men det låter väl inte lika coolt….

    Jag råkade tappa min bilnyckel på marken för en stund sedan. Om bara någon hade tagit ett kort på mig och bilnyckeln precis då, perfekt sociala medier-ögonblick.

      Den viktiga följdfrågan: gapskrattade du?

      Varje gång jag tappar något så ser jag typ ut som att jag svalt en citron… Sur, alltså. För att jag är så klantig jämt. Det hade vart något att fånga på bild 😉

    Så jävla mysko person

    Många ”influencers” som varit på Steamhotel i västerås på senaste. Bingo, Katrin Z, Filippa Rådin. Har sett fler men kan inte komma på vem. Inte reklammärkt inte.

      56kilo har också varit där och hon reklammarkerade sitt inlägg.

      Pernilla Wahlgren, Vimmelmamman

    Cam, har du sett vad Tyra skrivit om dig på hennes blogg?

      *sin

        Sorry Elin, I’m not a native Swede, please forgive my poor grammar.?

      Läste precis Tyras inlägg och trodde att jag bara skulle himla med ögonen men hon har en viss poäng. Camilla HAR gått för långt när hon pratat om Tyra och det är MÅNGA i detta kommentarsfält som sagt ifrån och bett henne sluta (något som Tyra verkar missa). Det är helt okej att kritisera Tyra konstruktivt genom att tex påpeka att hennes företag inte sköts professionellt, eller att hon har en tendens att överdriva och överdramatisera precis allt eller hur hon själv mobbat folk på sin blogg samtidigt som hon anklagar andra för det.

      Men CamCam har gjort mer än så – skrivit mycket elakt om hennes personliga hygien, hur hon tar hand om sina djur, hennes bikini och hur den såg billig ut m.m. med noll respekt för hur fucking SVÅRT det är att vara deprimerad/utmattad (herregud, att ta en dusch krävde all min energi när jag var deprimerad).

      Kan absolut förstå Tyras frustration men hon missar totalt att se sin egen del i det och skyller all sin misär på Camilla, när hennes problem började långt innan denna blogg kom till. Hon saknar helt enkelt perspektiv.

        Hur kan det ens anses oschysst att oroa sig över att djur eventuellt far illa? Nu tror jag absolut att Tyra älskar sina djur, men kan man sova bort en helg (?) och ens ena katt går med tovig päls så är det väl inte konstigt att folk reagerar…. för DJURENS skull.

          Man kan inte utgå från att Tyra missköter sina djur baserat på en bild. Att sova bort en helg innebär väl inte att djuren far illa (om man nu tror på att hon sovit bort en helg, jag tror att hon överdriver som med mycket annat) – kanske hade hon en av sina ”personliga assistenter” till att kolla dem eller något? Man kan inte skrika djurplågeri för att man ser en bild på tovig päls.

    Hej! Ursäkta att jag snor tråden. Men visst är det härligare med blå inredning i bussarna? Var i stockholm för ett tagsen och den mensröda färgen var katastrof. Hur ser era bussar ut här i landet egentligen?!

      ?

      Du behöver kolla upp din mens/hälsa…..

      What?

      Här i landet? Du vet väl att bussarna har olika färger i olika städer i det här landet?

        Elin, ja? Det var väl kanske därför personen frågade vilka färger ni har i bussarna i era städer? Dessutom håller jag med om färgen i Stockholms bussarna.

      Kontakta SL så kanske dom kan hjälpa dig med dina frågor.

    Jag brukar skratta så mycket varje gång jag läser Flattered och tänker att det uttalas liknande som Ullared. Det är liksom roligt VARJE gång.

    *på småländska* ”Välkommen på kosläpp i Flattered, vi bjuder på kaffe och ostkaka efteråt”

      ???

      Det va nån i kommentarerna som för länge sen skrev det där (kanske till och med va du?) och jag har inte kunnat släppa det 😀

      Hahaha! Kommer alltid läsa det på det viset från och med nu ?

      Samma här! ?

      Hahahaha bästa!

      Flattered låter som dom gör foppatofflor o sandaler med kardborrband

      O vill bar tillägga att det självklart är helt ok att andvända vilken typ av skor man vill!

      Dör ?? kommer för alltid bara läsa det på småländska ?

      Hahahaha så kul

    Å nej. Nu skrattar Bella igen. Hur kan hon?

    #dålig passform?

    Varför åker Paula tidigare när hugo och molly kommer med ett senare flyg samma dag? Varför åkte inte alla tre tillsammans? Skumt

      Att Paula skulle hem nu var sagt hela tiden då hon ska jobba på way out West.
      Däremot så skrev hon den 5aug att Hugo och Leonore skulle stanna till måndagen efter och Molly ytterligare en vecka.
      Så troligen fanns det inte biljetter på hennes flyg när de ändrade sig till att Hugo och Leonore skulle hem tidigare
      https://paulas.me/de-sista-dagarna/#more-36508

      Orka bry sig.

    Kollar man på kjolen ser hon ut att ha varit mitt i en swirl. Helt klart ett klipp att skicka in till failarmy, så.himla.kul.

    Däremot får du något i ögat och/ellermunnen måste kisa och gapa och räcka ut tungan så där lite busigt så fort du är med på bild… även det hade dina gamar till följare kastat sig över med förakt och hån om någon av era utvalda lan-ej-göra-rätt-kvinnor hade gjort samma.

    Så sorgligt att inte Bloggbevakning inser att det är pga sitt förakt som hon har läsare och att inte läsarna fattar att detta förakt lika gärna hade kunnat vändas mot vem av er som helst.

    En undrar vad ni bär på för känslor som ni behöver ventilera genom att orka hacka på en kvinna för att hon precis som alla ni själva har samma min på alla foton….

      1) du gör ju just nu precis samma sak mot CamCam som du hävdar att hon gör mot Bella. Jag förstår syftet med din kritik men det blir lite dubbelt anser jag när man ska kritisera någon för vad de gör genom att använda samma metod själv.

      2) själv anser jag inte att CamCam är föraktfull, vissa inlägg är hårdare än andra men jag kan ändå läsa och se humorn i det hela i de flesta inlägg. Själv läser jag bloggen för att jag gillar CamCams humor och att jag får se vad som sker i bloggvärlden utan att behöva läsa alla dessa bloggar själv, och det berättas ofta enligt mig på ett humoristiskt vis.

      3) Alla här inne hackar inte 🙂 vi är många som också försvarar, debatterar och ifrågasätter.

      Här inne verkar ju de flesta vara inne för att de gillar bloggen, vi tycker inte lika alla vi som läser och många står för vad vi tycker. I Bellas blogg är kommentarsfältet värre tycker jag än vad både CamCams blogg och kommentarsfält är. Både i sättet folk kommenterar och att det faktiskt är folk som lägger av sin dyrbara tid att gå in och läsa och vara elaka. Och Bellas kommentarsfält är inte det enda där det sker så det är bara ett exempel. Folk har glömt vad konstruktiv kritik är, till och med vad kritik är, och är rätt elaka. Och jag tycker allt som oftast inte att CamCam är elak. Men jag kanske har dålig humor 😉

      Jag tycker att Camillas selfies är värst i hela bloggvärlden.

        🙂

        Du är ju fin! Varför gör du boomerangs när du har öppen skitnödig mun ☹️

    Så jävla krystat… Får rysningar av dessa bilder.

    Åh herregud ? #skämskudde

    Försöker hon efterlikna Marilyn Monroe kanske?

    https://www.google.fi/search?ei=4aSJWbXHLeHJ6ATkzILgAQ&q=marilyn+monroe+klänning+som+blåser&oq=marilyn+monroe+klänning+som+blåser&gs_l=mobile-gws-serp.12…2619.11767.0.12586.25.25.0.0.0.0.427.5233.0j18j4j2j1.25.0….0…1.1j4.64.mobile-gws-serp..6.17.3073…0j41j0i22i30k1j33i21k1j33i160k1j0i22i10i30k1j30i10k1.O0IU6g6wG_U#imgrc=uYS8Xh9lifeSSM:

      Omg ja!!! Om man googlar på ”Marilyn Monroe laughing” får man en mängd med gapflabbbilder. Är det därifrån Bella får sin inspiration?

      Bara väntar på att någon ska grotta fram vem mannen är! Ovh camcam kan inte du skrivs någ om detta ?

        Vi diskuterade detta under ett tidigare inlägg men camcam tog bort kommentarerna så jag antar att hon (tyvärr) inte kommer skriva nått inlägg om det.

    Bellas skor är alltså inte från Flattered utan spons från Henry Kole:
    http://www.henrykole.com/se/angie-pink-henrykole.html
    Tittar man på bilden ser man ju att det är en toffel (”slip ins”) som saknar förutsättningar att sitta kvar på foten. Borde vara lätt att stuka eller vricka foten när man har så promenadovänliga skor!

    Tyra har skrivit ett inlägg om dig å din blogg.

    http://tyras.se/2017/08/06/nar-ar-ryggradslos-manniska-anser-sig-ha-makten/

      Sen är det ju lätt att skylla sitt dåliga mående på andra och denna blogg är väl perfekt att använda sig av som syndabock?

      Om hon väljer att skriva helsnurriga inlägg, missköter sitt företag och lägger ut helskumma bilder på sig själv så kanske man får räkna med att det uppmärksammas.

    Jag fattar helt ärligt inte vad Tyra yrar om i sina inlägg om dig. Hon verkar ha tappat det helt totalt på sistone.. Jag vet ju att många inlägg skrivits om Tyra och att kommentarsfälten under de inläggen brukar bli väldigt hätska osv, men vad är det Camilla ljugit om? Vad kan hon ens ha ljugit om? Och vad är det Tyra tänker att hon ska bevisa? Jag är väldigt förvirrad kring det här, haha :’)

    Hon beter sig som en fjortis!

    Nu förstår jag varför flattered gjort skor med nedtrampad häl, om det är sådär kul att tappa en sko.

    Har man inget snällt att säga är det bättre att va tyst sägs det, så håller väl tyst om vad jag tänkte när jag såg bilden och texten till…

    Ärligt så tror jag att hon inte mår så bra psykiskt och ”döljer” det genom bilder som dessa. Men som sagt, bara nåt jag tror. Hon var ju inte så här extrem förr.
    Jag har gillat henne i flera år, men har på senare tid bara tyckt att hon är jobbig med allt gapflabb och all reklam.

    Ibland kollar jag på de många filmer som finns kvar på Bella på Youtube, bl.a. när hon väntade Gillis, men även tiden långt innan dess (sök själva, finns en del hel). Hon är som natt och dag. Yngre, javisst, men samtidigt mer äkta på nåt vis.

      Håller med om att hon kändes mer äkta på den tiden, nu är allt så tillrättalagt. Men jag har märkt att jag själv över huvudtaget har slutat följa bloggar och IG konton som känns för perfekta och tillrättalagda det har blivit för många influencers och där alla är likadana. Det icke perfekta blir det som sticker ut och blir intressant tycker jag.

    Alltså… hur cringe måste det vara för fotografen att stå där och fotografera flera bilder ( jag förmodar att det är inte bara en bild) där hon står och gapskrattar om och om igen.

    Konstigt att det inte står:

    I dropped my Flattered

      Skorna (tofflorna) är inte från Flattered utan från Henry Kole vilket jag skrivit i en kommentar ovan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.