Helt plötsligt kräver dick pics lite mer försiktighet

Sociala Medier:

Råkar du vara en av de lyckligt förunnade som fått mottaga en högst o-ombedd könsbild på din dator eller telefon? Vill du veta som är innehavare av denna ståtliga riddare för att kanske skicka ett tackkort eller en high five i ansiktet i form av en stol men inte vet hur du ska gå till väga för att lokalisera denna välgörare? Look no further!

Nu finns det nämligen en sida som heter DickPicLocator där sidan kan se om konstnären och avsändaren eventuellt råkat glömma att slå av sin gps på telefonen. Är den på kan man nämligen se var bilden är tagen.

Happy Dickhunting!!

Tack för tips, Jennie!

 

 

18 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Genialiskt! Fungerar det med andra bilder också? Tänker att det lätt kan missbrukas..

   Klart det gör. Men det får ju vara en bild som någon skickat till dig, inte en bild som är publicerad i sociala media. 🙂

  Håller med NiC, funkar det med alla typer av bilder? Om man laddar upp en bloggares selfie till exempel, eller något creep på en dejtingapp vill hitta en persons hemadress?

  Känns inte helt bra om det är så…

   Inte hundra, men tror att det bara fungerar med en bild som skickats och alltså inte en bild som laddats upp någonstans.

    Så om min 12-åriga lillasyster skickar en bild till någon kan den personen hitta var bilden togs? Känns verkligen INTE bra!

  Bara nyfiken, är det någon hör som fått en DP skickad till sig? Påstår verkligen inte att det inte är ett problem (och obviously jäkligt äckligt) men har bara aldrig hört talas om någon bland mina bekantas bekanta. Har ni fått nån?

   Nä, inte en endaste liten snok har jag fått

    Träffade en kille, vi klicka inte så vi träffades inte mer. Men fick i ca 2 års tid random kuk bilder av han skickade till mig. Skulle nog säga att 80% av de män jag pratat med online har skickat oönskade kuk bilder. Har även frågat många av dessa varför? Varför skickar du en kuk bild till mig när vi inte ens känner varandra? Får ofta till svar ”why not?” eller ”jag vet inte jag bara gör det”. Så vettefan om jag blev något smartare.

     Btw detta börja långt innan tinder och online dating. 10år sedan när jag var 13-15år så kunde en ibland snacka med någon kille på msn och så satte dom på webkameran och vips stod det där en snopp som blev pillad på… oftast följt med ”gillar du vad du ser?”.

      ”Nej.”??

      Åh det minns jag från när man var typ 11 och startade webcam men någon man inte kände (vilket man givetvis inte fick för föräldrarna) i tron om att det var en söt kille i ens egen ålder också var det en vuxen mans snopp ?

   En kille jag träffade ett tag skickade bilder på sin dick långt efter vi slutat prata.. Vi hade förvisso skickat bilder fram och tillbaka innan men så träffade jag min nuvarande sambo och bad han låta mig vara ifred. Han brukade skicka bilder på sin kuk, ringa och flåsa i luren sent på kvällarna, hotade att lägga ut bilderna jag skickat till honom om han inte fick nya, sa att jag skulle slippa honom om han bara fick knulla mig en gång m.m. Så höll det väl på ett halvår då jag inte vågade säga ifrån pga av bilderna han hade på mig. Till slut fick jag dock nog och bad han dra åt helvete och tapetsera hela Göteborg med nakenbilderna om han kände för det. Fick dock ändå blockera honom för att det skulle ta slut ?

   Jag har fått på Snap från en helt random snubbe. Ingen aning om vem han var. ?? Så jäkla vidrigt

   Jag fick mängder när jag var yngre, framförallt när jag bodde i USA.. vi startade en WhatsApp grupp och delade dem i kompisgänget. sen jämförde vi och skrattade åt dem.. kändes bättre att göra så får på något vis avbeväpnade man det. Sjukt läskigt nu när jag tänker på det. När jag var ung var det liksom bara så det var. Tacksam att min man inte skickar snopp bilder ?

   Jag har fått flera stycken, en ”stackare” som smsade dagen efter ”förlåt skickade till fel nummer..”
   Han tackade kvällen innan för kvällen vi haft med en bild på hans sak.
   Tyckte det var lagom kul att få när jag sov bredvid pojkvännen….

   Jag har fått några dickpics och några sixpackpics (främmande relativt tränade killar brukar gilla att skicka sådana med har jag märkt) och det har alltid varit utan att jag frågat efter det och flera gånger utan att jag ens skrivit med gubbarna innan.

   Någon skrev en gång och frågade om han fick skicka för han tände på det och jag skrev nej flera gånger men han skickade ändå… men antar att de tänder på det alltså? Att någon ser dem? Förstår mig inte på det men förstår mig inte på killar i allmänhet. Deras grejer gör sig INTE bra på bild, för mig är det totalt avtändande och bevisar bara vilka idioter de är typ. Tycker det är frustrerande att man inte kan få dem att inse det.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.