En lite ny variant av smygreklam

Isabella Jedler/Ellinor Bjurström:

Den här butiken – Intrend – verkar ha fått tag i ett gigantiskt restparti av Versaceväskor för nu strösslas de ut på sociala medier. Bara idag har jag sett den både hon Isabella Jedler och Ellinor Bjurström som båda inom kort kommer tävla ut varsin likadan.
De har således minst fått varsin väska för besväret och reklammarkerar någon av dem? Icke sa nicke!

Och här har ni tävlingarna!
Följer de lagen? Neeeeeeej, så klart inte!
Det här är ingen tävling utan ett lotteri. En tävling kräver en motprestation och att följa ett instagramkonto eller tagga några vänner kvalificerar sig dessvärre inte.

Här kan ni andra – och Isabella och Ellinor läsa om vad som gäller för att anordna en giltig tävling.

Väskan kostar 1 819 kr på hemsidan och ser både sned och vind ut så förhoppningsvis har damerna fått lite pengar för exponeringen också för annars vore det ju knappt lönt att bli anmäld till konsumentverket för knappt 2000 spänn, eller hur?

KLICKA HÄR!

Jag har funderat på lite nya och mer inovativa reklamlösningar för sociala medier. Ni vet, reklam som inte handlar om kläde, handväskor, skönhetsprodukter, ljudböcker, hotell och liknande. Jag är så trött på dem att det står mig upp i halsen. Något som får folk att reagera, lyfta lite på ögonbrynen…
Saker jag vill se reklam för:

–  Jordbruksmaskiner
Skulle inte ni också vilja se UnderbaraClara puttra omkring på en äkgräsklippare där hemma på landet?

Kolonoskopi
Jocke erkände ju i sin sista video att han både spyr, hostar och skiter blod så en sponsrad undersökning av tarmpaketet vore ju mer än både lämpligt och högst på sin plats.

Färdtjänst
Det finns ju vissa bloggare som alltid lyckas skada sig och då vore det ju ett ypperligt tillfälla för Sveriges färdtjänst att köpa in ett sponsrat inlägg eller två för att promota sig själva och sina tjänster?

– Kremeringsurnor för husdjur/Bestickhållare/köksutrustning
Någonting att ha pulversåsen i fram till att lilla ”FluffFluff” trillar av pinn. Då brassar man bara igång utegrillen och vips så har man en kremerad familjmedlem, packeterad och klar – redo för den sista färden.
”Och ungar! Det blir pulversås till middag!”

–  Durex Intense stimulerande kondomer och Durex Intense Orgasmic Gel.
Ingen kan väl ha undgått Durex reklamkampanj på TV som utlovar himmelska orgasmer för henne – så där så att jorden rämnar? Tydligen ska kvinnan kunna få 20 orgasmer på rad av dessa fantastiska produkter och min inre gudinna hoppar stavhopp mellan soffan och matbordet av pur glädje.
Underhållningsvärdet på att ha influencers testa och recensera dessa produkter skulle vara priceless! Hugo och Paula – hur många gånger kom ni upp i? Aleks och Kenza? Angelica och André? Foki och Bill? Spänningen är olidlig.
Tjocka hetsätarkatten och Lilla Snöboll? Svar – Noll. De har ingen aning om vad de ska använda sina könsdelar till. De choppades ju bort för längesedan.

40 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Lill-boken Felicia kan göra reklam för Photoshop.

      Eller Pocket shop.

    Dasha bryter ihop för en fästing Hahaha

    Hur funkar det när blondinbellas anställda gör reklam för LCC? Tycker det borde finna reklammärkning

    http://nouw.com/ofemma/hakan-hellstrom-och-det-glasklara-havet-30775397

      Tycker det vore märkligt om hon tvingas reklammärka? Om hon fått extra betalt, ja, men inte annars. Lönen hon får skattar hon ju redan på.

        Kan rör sig om förmåner som man inte deklarerar för…

    Ellen Bergströms pappa har kommenterat Mike Radoors instagram bild ”Kom till Vingåker först. Svärfar måste gasa ur den”. Är dem ett par igen alltså? ?

      Ja och sen svarar Mike, ”på lördag” så garanterat att de är ett par igen

        Ellen och Andreas Weise ska leda en jubileumskonsert i Katrineholm på lördag så om Mike är där lär det ju betyda att de är tillsammans igen? Skulle vara konstigt om Mike är nära med hennes familj eftersom hon var väldigt sårad när det tog slut.

      Eller så har dem bara en otroligt bra relation. Ellen har skrivit flera gångar att hennes familj älskar Mike.

        Fast skriver man att man fortfarande är svärfar? Oavsett hur bra relation man har ?

    Slut mellan Erik och Linnea från Bonde söker fru. Dom som ”träffats och firat midsommar ihop ” redan innan programmet och valde att lura alla.

      De skulle väl bara skaffa ny gård?

        Det gjorde de nog, men nu har de gjort slut. Linnea har skrivit om det på sin blogg. Trist, de verkade ju uppriktigt kära.

          Jag tyckte de verkade rätt hysteriska (genom teverutan, dåra). Detta med att de nu hävdar att de lurade alla? Fejkade Linnea sina svarsjukeutrbrott? Bestämde de sig för att det var ok att lura jättekära My att Erik kanske var intresserad av henne? Varför inte bara hoppa av isf, de gör ju folk hela tiden i det där programmet. Om de är sant att de var tillsammans från början är de väldigt osympatiska. Men jag tror snarare de efterhandskonstruerade för sig själva.

            Jag tyckte att hon var obehaglig med sina svartsjukeutbrott och han var ju urmesig. Mest osympatisk paret nånsin i det programmet nästan. Ingen vidare säsong …

    En oerhört ful väska, även om det står Versace på den.

    Nu har jag noll koll för följer inte dem, men är de där två vänner? De gör reklam med likadana bilder i samma trapp?

    Efter att ha kollat på Versaces egna hemsida och jämfört priserna med denna väska, undrar jag om dessa här är oäkta. För på hemsidan finns inte en väska under 10.000:-.
    Nån som kan kolla mer?

      Versace Jeans är billigare än ”riktiga” Versace. Zalando säljer t.ex. väskor från Versace Jeans och de ligger på mellan 1200:- och 2000:- ungefär.

        Såg det nu på Zalando. Så fel av mig.

        Men de övriga väskorna på sajten då..? Säljs Pierre Cardin-väskor verkligen för 300 spänn?

      Det är VERSACE JEANS, det är ett dotterbolag. därför du inte inte hittar något…

    Camcam en undran, i och med att catrin Hedlund inte är ”Välkommen” att kommentera här, kommer du även att sluta skriva om hennes?

      Nej, det har jag inte tänkt.

        Glädjande besked ?

      Haha, mitt liv hade gått under om Cam inte längre skrev om Catrin! Klickar in flera gångar för att se om ett nytt CatCat-inlägget kommit. ? Är nog inte ensam om det, då flera gett uttryck för att göra samma sak i kommentarsfält.

        Jag sitter just nu och läser igenom hela Flashback-tråden. Herregud alltså… nu förstår jag bättre de hårda orden Camcam skrivit om henne.

    Vad är de för tjatter från Kissie att Kat Von D har använt hennes bild?

      Jag misstänker att Kat Von D har länkat till artiklar som denna, där Kissie är med två gånger:
      http://theberry.com/2012/04/09/perhaps-some-plastic-surgery-mishaps-28-photos/

      Det är bara en gissning, men det känns rimligt.

        Mina ögon blöder!

    – Färdtjänst
    Det finns ju vissa bloggare som alltid lyckas skada sig och då vore det ju ett ypperligt tillfälle för Sveriges färdtjänst att köpa in ett sponsrat inlägg eller två för att promota sig själva och sina tjänster?

    Hehe, tänker ni på samma som jag? 😉
    Personen som haft mest skador och sjukdomar i sverige…. Challizz!

      Nej, det är inte den person jag först tänkte på, det var Tyra…

        Hm jo de är klart, glömde nästan bort henne.. Tyra är absolut mer känd än Challizz som egentligen är rätt okänd. Men om man ska räkna i antal sjukdomar, skador och gnäll så vinner nog challizz det loppet med så många mil att hon nästan är ikapp Tyra.. :p

    Din inre gudinna var ett vackert uttryck.
    Catrin Hedlund och hennes irrfärder är denna bloggs höjdpunkt.

    Du kanske borde ta reda på fakta. 1. Jag har skrivit i samarbete med och samarbete på bilden så det är inget smyg. 2. Vi har inte fått 1 enda krona…

    Så sluta hata på andra nu.

      Det är fortfarande en olaglig tävling.

        Yes, det stämmer! Totalt olaglig.

    Hej,
    Jag undrar om du själv är medveten om att du på ett indirekt sätt gör reklam för det du anklagar andra göra, visst du kanske inte får betalt men du pratar om alla dessa produkter vilket får mig som läsare att tänka på det även om det bara är i kritiskt syfte från din sida. Är det inte bättre att bara anmäla alla dessa ”bloggare” än att sitta och skriva om det för oss. Nu hoppas jag att du förstår min poäng.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.