Sno stilen

Blondinbella:

Eftersom jag inte tror att varken Bella eller hennes content manager kommer sätta sig och göra någon sådan sammanställning eftersom Bella vill sälja på sina egna företag så tog jag mig friheten att göra ett själv.
Så, vill du klä dig som Blondinbella men har inte de hutlösa summor som hon lägger på/tar för skor, kläder mm?
Look no further! Här har du två varianter av hennes outfit beroende på om du vill ha en kjol i äkta skinn eller en i fuskskinn.

Enjoy! And happy shopping!


Blusen hittar du HÄR.

Kjolen i äkta skinn hittar du HÄR!!

Kjolen i fuskskinn hittar du HÄR!!!

Handväskan hittar du HÄR!

Skorna hittar du HÄR!!!

Obs. Ingen av länkarna är adlinks utan bara vanliga klickbara länkar.

51 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Hahah. Gillar faktisk också Bellas stil som fan, men tycker allt ska vara så fruktansvärt dyrt nu när hon blivit Mrs. Snobb. Så man tackar för det här inlägget ??

      Hon har en ganska klassisk och tidlös stil. Kläder som passar många. Om man vill köpa kläder anpassade för den stilen kan man ju handla på butiker i prisklasser allt från billiga butiker (typ Ullared) till snordyra high end butiker där en vit basic skjorta kostar månadslönen.

      Men ”hennes” stil är väl den mest lätt kopierade som finns? Tidlösa klassiker i diskreta färger. Alla kedjor har sånna kläder.

      Hon köper ju inte kläderna! Hon får dom gratis såklart! Inte min stil alls… tok dör kort kjol för jobb!!

        Isabella länkar väääldigt ofta till t.ex. & Other Stories.

          Spelar inte så stor roll när hon fortfarande inte köper grejerna.

    Är det slut med blondinbella?när jag söker kommer bara Isabella Lövengrip upp

      Nämen se godmorgon! Hon slutade med Blondinbella och blev isabella löwengrip i våras om jag inte minns fel 🙂

        ?Jo,men förut stod det blondinbella under IL

    Någon om som kan tipsa om mer väskaaffärer med ok priser. Ej mer änn 1000 kr.

      Åhléns har ju många snygga väskor av lite bättre kvalité än exempelvis H&M, bra priser.

      Zalando. Accent

        Tack för tips vad bra.

      Kolla in märket WERA på Åhléns. Äkta läder och oftast rätt stilren design.

        Varför tycker folk i allmänhet att päls är förkastligt men skinn och läder är hög kvalité och därmed helt ok?

          Troooor att det kan bero på att skinn är slaktavfall och tas av ett djur som man avlivat. I pälsindustrin sliter man ju ofta pälsen av levande djur. Det finns grader i djurplågeri-helvetet helt enkelt. :/

            ?? orkar inte med den här världen

      Zalando och Anna Field, så sjukt fina väskor och bra kvalitet, hålleri många år

    Vore kul med klipp från hennes instastorys, läste nåt om hur hon väljer att zooma in sin kropp? Hon som en gång stod upp emot rådande ideal.. var det bara för hon blev smal som hon bytte åsikter?

    Hörni!
    Är det någon som kan hjälpa mig lista ut vilken blogg jag läste för 3-4(??) år sedan som drevs av en blond kvinna i 25-30(??) års åldern. Hon jobbade som modell för bland annat Ellos. Hade en sambo som jag inte kan minnas namnet på, möjligen Henrik?! De fick barn ihop men separerade snabbt efter födseln och inte långt efter slutade hon blogga. Någon som vet vad hon heter? Beatrice? Denise? Jag har tänkt på detta hela eftermiddagen så något intryck måste ju denna människa gjort……

      Kan det ha varit Bunnys.se, Denise? Mörkhårig. Eller vilken färg på håret hade hon du pratar om

        Blond står det i kommentaren

        BEATRICE SÖRENSEN! Dagens uppenbarelse är här ? Vet någon vad som hände? Hon slutade blogga 2011 så det var ju verkligen ett tag sen.

          Läste aldrig hennes blogg och har ingen aning om vad som hände, men prova att googla. Enligt ratsit(offentliga uppgifter) bor hon med sin mamma(vad jag uppfattar det som att den kvinnan är).

    Jag har fråga Isabella om hon inte tycker hennes anställda borde ha löner så att de kunde av att det går bra för företagen och att de kanske också vill ha råd med dyra väskor och fräcka weekendresor. Men av någon anledning modererades det bort
    Skulle vara kul med ett proffs som gick igenom årsredovisningen ordentligt för att förstå bättre

      Hur vet vi att Isabellas anställda har dålig lön?

      De har nog en helt okej lön annars finns det andra jobb att söka inom samma bransch. Man behåller inte folk om man inte betalar dem okej speciellt inte i Stockholm där boendekostnaderna gör att det blir svårt att överleva annars.

      Enligt Allabolag har LCC anställda (12 st) 0 kr i lön. Skumt!

        Eller, hon skulle väl ha all personal i ett annat bolag kom jag på!

    Jag har försökt komma på vad det är som är så himla störande med Isabellas instastory. Tror jag vet nu. Jag gillar inte hennes engelska…det är nåt med hennes uttal och hur hon betonar vissa saker, det låter så tillgjort på nåt sätt. Och så alltid samma avslut, very fun eller very exciting. Nån som tänker samma? Fast sen tycker jag hennes tysta stories där hon typ ler in i kameran och rättar till luggen är himla konstiga också.

      Jaaaa! Hennes engelska är under all kritik! Man kan ju tycka att hon borde blivit bättre med åren då hon väljer att prata engelska på instastorys, har mycket kunder från andra länder samt föreläser på engelska ibland..

      Lyssnade på podden med YogaGirl men fick på riktigt stänga av för det gick ej att lyssna på. Det var hackigt, stakande och framförallt mycket basic fel typ in stil med ”I has a company”

        Tycker aldrig man ska klanka ner på någon som gör sitt bästa för att tala sitt andraspråk, hon har tidigare gått ut med att hon tyckt det varit extremt jobbigt att prata engelska, haft engelskalärare etc, att hon försöker är det bästa sättet att lära sig. Vissa har svårt med att få till en mindre svensk dialekt, och grammatiska fel gör vi alla, även jag som är tvåspråkig sen ”födsel”. Vissa kommer alltid ha en svensk dialekt, men är man svensk är inte det så konstigt.

          Eller så kanske hon för enkelhetens skull kan köra sina instastories på svenska helt enkelt? Seriöst, huuuur många utländska tittare/lyssnare tror ni att hon egentligen har?

            Gissar på inga alls. Finns aldrig några kommentarer på hennes engelska blogg. Tror inte någon läser den heller.

            Säkert inte många men hon kommer aldrig kunna få några om hon inte kör engelska, del i hennes plan är ju att slå mer internationellt, hur det ska gå till vet jag inte.

      Jag har en liten fråga, kan man bara se dessa stories om man har ett eget konto?

    Gillar sånna här inlägg! Gör gärna fler?

    Är Amelia Widell och Hannah & Amanda ovänner? Varför följer hon ingendera på Instagram längre?

      Jättekonstigt! Har själv undrat det länge

      Ooooh DRAMA!! Camcam detta måste du luska i! Jag är nyfiken 😉

      Jag tror också det tyvärr, så sorgligt när syskon inte pratar med varandra. Hannah och Amelia följer inte heller varann och de verkar aldrig ses. Förr skrev de ofta om varann och så, Amelia fotade ju deras böcker dessutom.

        Blod är inte tjockare än vatten.

        Jag har ingen kontakt med 2 av mina 4 syskon för för att de 2 valde att frysa ut mig från familjen för jag lämnade allt i sverige när min förstfödda dog (prematur 24+4 levde en vecka). Vart som en chock så bara stack.

        Blev gravid och födde en prematur igen, som tyvärr heller inte överlevde (fått reda på varför, har en extremt svag cervix o fått op. för det nu) – försökte få upp kontakten men enligt dem kunde de inte känna empati för vad som hände mig eller min son för att ”du bara stack”. Värt att nämna är att en av dem vart gravid under tiden som jag vart gravid med min andra, men då jag bodde utomlands, fick den personen alla baby grejer som jag hade köpt för min förstfödda via mellanhanden – mamma utan som sagt, ett ljud till mig.

        Så att säga att det är sorgligt när någon inte pratat med sitt syskon – finns alltid en story bakom och som tidigare nämnt, blod är inte tjockare än vatten.

    Ja! Mer sådana här Shopping-tips tack 🙂

    Varför ligger Anna Book och hennes man i sängen och kör frågesport live??? Orkade titta 1 min, vad är det för folk som orkar titta och svara…
    Knäppaste på länge ?

      Nu hörde man hur han smiskade henne lite på rumpan. Så lite integritet vissa har.

        Jag dog ??

      De kanske kör det som förspel?

      Vid närmare eftertanke. Nejfyyy! Uäck!!!

      Ja väldigt underligt och pinsamt ? men hon måste vara desperat efter följare och uppmärksamhet! När HON fick kritik efter arga snickaren blev hon så förorättad att hon stängde insta men när sonen blir schavotterad pga det han gjort, rensar och blockar hon bara bland kommentarerna ?

    Hennes väska kommer från Chloe och heter Faye. Går på runt 15k.

    Tips: Anis Don Deminas snapstory. Aldrig varit med om så mkt omarkerad reklam

      Vad heter han på snapchat?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.