Tävling?

Calle & Anitha Schulman:

Jag kan inte låta bli att reagera över dessa två ex-makars bilder på Instagram.
Visst känns det som att de tävlar i vem som kan lägga upp den mest snuttigulliga bilden på barnen och den nya kärleken?
Typ, vem kan övertyga sitt Instagramflöde om vem är bäst bonus-förälder? Det blir liksom lite genomskinligt när bilderna mer eller mindre dyker upp back to back i flödet.

”Sitt här nu med Sahnhdhra/Joel och se glada och lyckliga ut så ska mamma/pappa ta ett kort!!! SITT BARN! SITT!!! Och tindra med ögonen för i helvete! Låtsas att det är julafton eller nått!”

34 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    man kan tycka vad man vill om det. men huvudsaken är väl att alla mår bra och är glada?! och det verkar dem ju alla vara 🙂

      Tror du det när de bashar varandra offentligt till och från?

        vad är bashar? mvh omodern

    Någon slags ”tävling” är det nog………

    Kan inte låta bli att undra hur länge deras nya respektive tycker det är kul att delta i detta uppenbara tävlande. För nog är det så?

    va i skogens namn! xD (som maria montazami skulle sagt)

    Det påstår ju dock att de har både avföljt och blockat varandra på Instagram..

      Det betyder inget, de kan nog lätt få tillgång till varandras Instagram om de vill och är nyfikna.

      Det är ju bara att googla?

    Vad är det som har hänt mellan dom egentligen?..

    Och tycker verkligen att det är lite sorgligt att båda föräldrarna använder sina barn som några slags accessoarer och medel för att vara populära i sociala media. Alltså fy fan för samtiden.

      Undrar också vad som hänt… de sa ju först att de skulle förbli vänner (eller något liknande) men så verkar det ju uppenbarligen inte längre.

        Anitha sa i en podd att förhållandet havererade när hon började ställa krav på att få tid att jobb mm, innan var det han som tjänade mest och hans jobb som var prioriterat!

        Vet inte om d stämmer men så sa hon….

    Tanken har slagit mig både en och två gånger. 🙂

    Den viktigaste frågan är… Vem var först med bilden?? Och det kan ju vara rätt intressant att den du väljer direkt efter en skilsmässa sällan blir långvarig, de är ofta en tröst/sex/trygghet. Men mina fakta bygger på Dr Phil. Jag är mer på Anithas sida, hon är mer ”unerdog”. Men tycker att Sandra lyser av omtanke o empati. Om det gamla kärleksparet hade varit förståndiga så borde de försöka vara vänner. Fast är det lätt att få vara kvar i Schulmans?? En gång ute alltid ute…

      Jag tycker Sandhra verkar tycka väldigt mycket om strålkastarljuset på insta… många söta selfies ?

        Hört från säker källa att Joel haft som mål att få synas och hitta en plats i rampljuset så det var väl en himla tur att han träffade Anitha…

      Dr Phil alltså. Denna briljanta man som myntat populärpsykologiska kultcitat som ”Sometimes you have to paddle your own canoe!” och ”Youre fat! Dont sugarcoat it cause youll eat that too!”

    Läste på Bookens IG nyss, är det jag som tänker tokigt eller gör hon reklam för tre olika grejor på ett och samma inlägg? Det är iofs inte utmärkt som reklam och jag kanske låter petig.

    Har länge undrat vad sandhra jobbar med? Eller jobbar hon intr? Hon verkar vara hemma varje dag, vet att hon för ett tag sedan gick ut Handels

      Enligt hennes insta-profil är hon både investment manager och makeup/hårstylist. Kul kombo! Kom och snacka investeringar medan du får en snygg styling till mötet/awn!

      Hennes jobb er pluta med munnen,gosa med hunden/Penny/Tom Allan,klippa lite hår,pluta lite mer,goda i sängen med hund/Chhalle,springa ett varv på Djurgården,äta på Riche…..and so on….trååååkig brud

    Har Sandhrahha inga kompisar? Hon verkar fastklistrad vid Calle.

    Hur kan Anitha och Calle tycka att det är mysigt att flasha ut hela sitt kärleksliv på nätet?
    Jag väntar bara på bilder när deras käresta bajsar ❤️

      Men jaa! Varför umgås hon inte med en enda person förutom Calle och hans barn? Jämt. Alltid. Vad gjorde hon innan hon träffade honom!? Och hur kan både Calle och Anitha så plötsligt kasta in helt nya personer i sina barns liv? Älskar förövrigt detta drama! Detta och Kardashians är min guilty pleasure. Dock skaver det lite att dom drar in barnen och använder dom i nåt slags lyckokrig mot varandra. Men ändå otroligt underhållande att följa!

      Nej, hon kanske inte har några kompisar? Eller så vill hon inte lägga upp bilder på sina kompisar på sin öppna instagram? Eller whatever som svar på din fråga.
      Spelar det någon som helst jävla roll? Så ytlig och bitter kommentar.

      Så bara för hon inte lägger upp bilder på att hon umgås med sina vänner, betyder det att hon inte gör det alls? Jag umgås med mina ofta men inte lägger jag upp det på mina sociala medier.

      Det borde passa Calle utmärkt med tanke på vad Anitha berättat i podden…att han blev sur när hon kom hem sent efter utekväll med kompisar och att han inte klarade av när hon började tjäna mer pengar.
      Vill Sandrha behålla honom gör hon nog klokast i att inte skaffa sig några vänner och inte skaffa sig ett jobb…

    När de två ungdomarna är ”etablerade” så drar de nog. Detta verkar väldigt påklistrat och fejkat. Typ teater.

    Det blir for dumt!!
    Bruke barna sine sånn…

    Tycker att deras respektive hade passat perfekt tillsammans ?

    Lustigt att Sandhra knappt var aktiv på instagram innan hon träffade Calle. Sen blev det all in med bilder och storys. Och allt handlar i princip om Calle, hans barn och hunden.

      Väldigt få visste vem Amanda var också innan hon träffade Alex Schulman. Hon startade blogg och allt annat efter att de träffats, förvisso ett bra tag efter, men gick ändå den vägen till slut.

    Alltså . . Jag tycker d är sjukt underhållande att följa dessa på Insta. . Snacka om att ha behov att visa hela världen hur lyckliga vi är. . Ha ha

    Det känns verkligen som att de försöker visa vilka som är bäst. Precis som hur resorna avlöser varandra, vem kan vara bäst förälder, ta dem till bäst resmål, hitta finaste stället osv. Så synd

    Vad hände med Calle Schulmans och Sandhras hårda tag mot Booking.com? De startade kontot instagram.com/luradavbooking o Calle var med i TV4 o pratade om hur illa det var med Booking o lovade lägga ut allas historier på Insta…. men en månad senare, inte en enda historia…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.