Bella blir ”Chockad”..

Blondinbella:

Varje dag kommer det fram läsare av bloggen. Oftast när vi är ute och fotar. Det är alltid roligt! Däremot blev jag lite chockad när en bloggläsare från Slovakien (boende i Nice) hade bilat upp i bergen till Eze i Frankrike för att säga hej till mig. Ibland är det svårt vad gränsen går kring att bli smickrad och vad man har ”rätt till” med privatlivet.  //Bella

Vem är så HÄR intresserad av Bella? På riktigt?

84 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Jag brukar hänga utanför Bellas kåk på Lidingö med avsikt att erbjuda mina tjänster när det gäller gräsklippning. Men hon är ju aldrig hemma så jag börjar ledsna 🙁

      Kämpa på! Behovet finns ju där!

    Vad gör Bella i Skåne??? Hälsar på han i Lund eller

      Hälsar på sin kusin, som hon skrev på IG. Vid det här läget vet vi dock att man ska ta hennes ord med en nypa salt.

        Intressant att hon säger Skåne och inte Lund. Senaste bilden på inststories är Scandinavian Sportsmen skyltfönster i just Lund och igår sågs hon på en restaurang i stan. Hon brukar annars inte säga att hon ska till ”Västra Götaland” eller ”Uppland”. Uppenbart att det inte handlar om en kusin utan att hon inte vill dra till sig uppmärksamhet med killen i en studentstad som Lund där centrum är så liten.

          Tycka vad man vill om det men visst är det betydligt vanligare att man skriver att man ska till Skåne än till västra Götaland? (Eller Västergötland för den delen). Massa folk som skrev att de skulle hem till Skåne under terminerna när jag pluggade i Lund. Men typ ingen som sa att de skulle hem till Sörmland när de skulle hem till föräldrarna i Stockholm över sommaren.

      I förra inlägget var det någon som skrev att de sett henne ute på en restaurang i Lund med ett manligt sällskap.

      Klistrar in min kommentar som jag skrev i förra inlägget: Jag tror att det är Sharkweek. Tror att BB försöker lägga ut rökridåer (att hon ska träffa sin kusin) för att det ska sluta snackas om dem. Finns ju en bild på henne och killen hon var med på senaste resan i Hänt extra och då skrev någon anonym här inne att det inte var Sharkweek då personen känner honom. Jag tror dock att även det kan vara ett sätt att få folk att sluta prata. Sharkweek vill ju vara anonym så om det var han på bilden är det inte konstigt att han går in här anonymt och ”dementerar”. Han tipsade på sin twitter här om dagen om BBs tjänster som ligger ute i LCC.

        Vem fattar inte det?! Hon umgås ju aldrig med sina kusiner… träffar ju knappt närmre släkt heller…

        Sharkweek är väl mäklare i Stockholm. Bor han i Lund verkligen?

          Han kommer från Lund i alla fall. Så vem vet, kanske är ”hemma” över semestern och Bella hakade på

          Han är daytrader och jobbar för sig själv och åt sig själv. Vad jag vet så är han inte anställd och han bor i Lund. Sen kan en daytrader naturligtvis jobba överallt där det finns internet.

          Sharkweek jobbar heltid som daytrader. Va har du fått mäklare ifrån?

        Degar ju någon som såg Bella och hajen på restaurang i Lund igår så de bör ju också kunna bekräfta att det inte är samma person som på bilden från st tropez

          Ja! Hoppas att personen läser detta och kan bekräfta eller dementera att det är samma person som från förra resan.

    Kanske var det Karin- Bellas största fan.

      Jag skrattade högt åt din kommentar! ?

      Hahaha

      Hon heter numera endast Karins i kommentarsfältet. Undrar vad som gjort att hin inte länge är ett fan

        Hon tog bort det när alla började prata om hennes tidigare ”offer”. Hon har tydligen stalkat bloggare innan. Googla junitjejen (tror jag det va ?)

          Men alltså, stalka bloggar gör vi väl allihopa mer eller mindre

          Ja junitjejen gick väl över alla gränser med Linda Blom, hon stalkade verkligen henne . Om jag inte minns helt fel så kontaktade Linda till slut Junitjejens man för att få hjälp med att få slut på det.

        Haha, kanske tog åt sig av alla som sa till henne. Precis som ”Charlotte – plugga med mig” som numera heter Charlotte, eller inte skriver alls längre, vad vet jag. Hon fick ju väldigt mycket skit

          Emma: Jaa, men just ja, ”Charlotte -plugga med mig”, Undrar var hon håller hus nu för tiden ?
          Annars är ”Mamma-Linda” och ”Orsa-kullan” såna där som kommenterar med typ en mening överallt…

            Haha jag stalkar nog alla konstiga folk i kommentarsfälten mer än alla bloggare ?

          Den Charlotte ni nämner är jag!
          Jag har slutat blogga så därmed använder jag inte det namnet längre- det har tro det eller ej, inget att göra med ”all skit jag fick”, att bry sig om olika kommentarer man får i ett kommentatorsfält av helt okända personer är inte direkt ngt jag bryr mig om 😀

          Dock förstår jag fortfarande inte varför det är ”spam” när ngn kommenterar under ett visst namn och med en blogglänk medan det inte alls är lika störande när ngn kommenterar med ett och samma namn fast utan blogglänk?

          Som sagt – här är jag ifall ngn verkligen var intresserad!

          Här inne kommenterar jag alltid under ”CHarlotte” vilket från början var en felskrivning som jag inte orkat ändra – men som sagt, feel fri att störa er 😛

          (och sen kan jag förstå på ett vis att man stör sig på tex Karin (junitjej) då hon ofta skriver konstigt och lite elakt men att ngn störde sig på mig som enbart skrev typ frågor eller trevliga kommentarer kommer jag aldrig någonsin förstå)

            ?

          Fast ärligt – ”väldigt mkt skit” var väl verkligen att ta i? Jag fick några få kommentarer om att jag kommenterade för mkt och sedan fick jag en hel hop med kommentarer som försvarade mig….man får nog inte vara såååå känslig att man beskriver det som ”väldigt mkt skit” 😀

            Du fick ju masa kommentarer om att du var saknar också ju. Tycker inte du spammar. Du skrev ju alltid något innehåll i dina kommentarer. Hade jag en blogg skulle jag säkert anses spamma för att då uppmärksamhet till den också (men det är ju uppenbarligen inte syftet med att jag kommenterar)

            ”Fin blogg” eller kommentarer om att man själv lyft något intressant inlägg på sin blogg tycker jag däremot är spam.

    ot: paow ska va med i lyxfällan

      Källa?

        reklamen för lyxfällan går på 3an lite då o då nu. paow var med där

          Såg reklamen på tv nu också ??

      Va? ? Finns det bekräftat nånstans? ?

    Ärligt talat tror jag inte på det… Bella har inget intresse för bloggen längre ytannhon drar rövarhistorier och fans och kusiner… lägg ner bloggen, dina följare flyr fältet!

      Vart kan man se att läsarna droppat av?

        På instagram ökar Isabellas följarantal snabbt iaf. Märkligt då hennes insta är supertråkig, hennes instastories är lite mer intressanta men de kan man ju se utan att följa henne.

      Men om man ny ska ljuga – varför dra till men en kusin? Varför inte bara det anonyma och svårkontrollerade ”en vän”? Jag tror säkert hon ska ta en fika men någon kusin men sen kanske hon även dejtar en kille. Kusinfika som täckmantel dvs.

    Kan du kolla lite närmare på monas webshop? Jag hittar inte hennes företag på allabolag.se, och där finns även enskilda firmor. Kan det vara så att hon skattesmiter ifrån webshopens inkomst?

      Hon är delaktig i åtta olika bolag. Behöver ju inte heta som webbshoppen.
      Noterbart är att fyra av dom har anmärkningar: Anmärkning, Skuldsaldo, Utmätning. Kan iof vara gamla men ser illa ut.

    Då Bella är narcisstisk lagd så vill hon väl iaf tro att alla människor tänker på henne dag som natt

    Känns osannolikt att hon skulle ha superfans i olika länder som aldrig gör väsen av sig i form av kommentarer men som är villiga att köra kors och tvärs för att säga hej. Tror att hon dragit till med en liten lögn här för att bättra på sin stjärnglans.

      Klart det finns, finns så mycket galningar. Tror hon hade dragit till med något lite glammigare ifall hon skulle ljuga om sitt kändisskap.

        Är man en galning för att man kör 10 min för att säga hej till någon man beundrar? En person som är offentlig person och som man vet att man inte kan hälsa på i vanliga fall?

          Nejdå men jag menar bara att jag inte tror historien måste vara påhittad. Det finns så mycket folk som gör helgalna grejer så att någon skulle köra lite för att träffa på Bella känns inte alls orimligt.

          (Sen kan jag iofs personligen tycka det är lite märkligt med vuxna som idoldyrkar livsstilsbloggare – men inte att de är galningar)

    Jag är i Lund idag. Jag ska spana runt efter Bella!

      Hon är på väg hem redan…

    Kan man ens ta henne seriöst och vilja inspireras av hennes instastories? Till exempel de två äldsta just nu där hon rekommenderar ett puder och YSL läppstift. Givetvis en skrattattack i slutet av klippet. Det var ju cringe hela vägen. Varför all denna engelska? Det blir så FEL, vare sig man är svensk eller britt. Runt 80% av hennes följare måste väl ändå vara svenska? Om hon däremot försöker locka internationella säljare är det ju helt fel väg att gå.

      Jag tror även att hon felvärderat behovet av hennes tips. Är man amerikan eller Britt så finns det en mängd otroligt duktiga bloggare och youtube-profiler som producerar riktigt bra content och som tipsar om produkter och läppstift på heltid. YSL skickar pressutskick med deras produkter till de bloggare de ser som ambassadörer och väntar inte på att Isabella ska köpa deras smink och sen stå och gaffla på taskig engelska.

      Jag tror att hennes tillgjorda och svenskklingande engelska bara är ett extra irritationsmoment som ska fånga uppmärksamhet. Plus gapflapp och hårslängande.
      Blir man irriterad på t ex tv-reklam anses ju uppmärksamheten bli bättre och risken att någon bara studsar förbi blir mindre. Detta är ett känt faktum i reklambranschen t ex Ipren-mannen och Robert hos Boxer.
      Jag tror helt enkelt att Bella tänkt ut att om hon inte använder sin normalt perfekta och idiomatiska engelska utan låtsas tala töntigt så kommer följarna att uppmärksamma och kommentera hennes Instatstories.
      Bella leker helt enkelt Ipren-kvinna på Instagram 🙂

        Jo fast hennes instastories måste man aktivt välja att se på. Radio- och tv-reklam kan man undermedvetet utsättas för men vid första bästa grammatiska fel från Isabella i kombination med hennes minimaliska insats för att ens försöka att inte uttala orden fel så väljer man ju att stänga ner hennes IG i ren protest.

        Håller med. Var så jävla nära att kommentera på hennes inlägg om hur hon inte stod ut med det låga tempot i skolan och hur dåliga alla andra var och fråga om det inte var hon som drog ned tempot på engelsklektionerna men pallar inte ge henne fler kommentarer.

      Ja, och att hon sa YSL på SVENSKA. ”Y ESS ELL”. Dööör.

        Precis! Och i slutet: ”this is my tip”… Gah!

    Tror tyvärr hon har många fans och påverkar många. Läskigt när hon skriver allt hon gör och förminskar andra. ” medans andra varvar ner framför tvn jobbar jag”. Hur hon menar att allt handlar om inställning.

      Även om den skaran fortfarande är stor så tror jag den droppar stadig neråt.
      Läser man kommentarerna här så är det ju fler och fler som avföljer och stör sig på hur hon har ändrats så enormt. Inte så många som kan känna igen sig i hennes liv längre. Tror det är negativt faktiskt..

    OBS! Matgeek har gett svar på tal till Ida Wargs omtalade ”5 saker jag inte skulle köpa i en affär”-video.

      Åh! Kan du sammanfatta vad han sa? ? Jag sitter i en stuga med 1 MB mobildata kvar och kan inte titta på videos nu utan att det ryker.

        Han mer eller mindre rättade alla hennes fel. Han förklarade termen GMO som Ida inte verkar ha koll på vad det faktiskt innebär. Han tog även upp de fördelar som finns med GMO (men även nackdelar). Men att man inte kan anförda det som ”det är typ konstgjort och typ jättedåligt”.

        Han förklarade att citronsyra är naturligt och INTE farligt utan snarare ett fenomen som foliehattar kör med att de är allergiska emot (nu nämnde han inte order foliehatt men han syftade på människor som inte tror på läkare utan helt enkelt bildar sig en egen uppfattning baserat på skumma facebookgrupper).

        Han pratade om tillverkningen av korv och att man kan hitta korv av väldigt hög kvalité idag. Att det dessutom är ett bra sätt att minska matsvinnet genom att ta tillvara på mer köttdelar (men att myten om kökklövar och gristrynen nog borde gå till historieböckerna istället för att leva kvar).

        Han gick igenom alla ingredienser i hamburgaredressingen och ifrågasatte exakt vad det är som är så dåligt jämfört med andra halvfabrikat. Han menade även på att kaloriinnehållet är onödig info då ingen i sitt rätta sinne troligtvis äter en hel tub dressing?

        Han tog såklart upp att Red Bull INTE är tjurrusade däremot kan han hålla med om problematiken med unga som köper energidricka.

        Överlag tycker jag han höll sig saklig och informativ utan att gå på henne personligen.. tvärtom uttryckte han hur duktig hon är på massa saker.. men att just det här kanske inte är sådant hon ska uttala sig om.

        Ha en fin dag!

      Älskar hennes argument om alla grejer hon tog upp haha. ”Det är väldigt farligt” ”det är väldigt väldigt dåligt” – VARFÖR är det dåligt och farligt? Ibland är hon tappad.

    Har vederbörande traskat omkring i hela Skåne på måfå då för att tillslut hitta Bella? Verkar rimligare att hon skulle åkt till sthlm och häckat utanför kontoret?

      Va? Hon skriver om något som ”hände” i Frankrike, inte Skåne.

        Oj, mitt fel, läste för snabbt, men känns som att det blir lite samma grej där? Eller hon kanske tydligt skrivit sitt reseschema iofs..

    VARFÖR rider AB med gramantyglar?sorry med den dåliga balansen borde det vara förbjudet.

    Men alltså
    1. Vad spelar det för roll att läsaren är i från Slovakien när den bor i Nice????
    2. Eze ligger 10 min från Nice med bil, BB får det att låta som om denne har kört halva natten.

    Facepalm.

      Men åh va bra att du sa det! Jag fick verkligen uppfattningen att det var en sjukt konstig grej att göra, men som du säger, de fick reda på att bb skulle vara där och körde tio minuter i bil för att ta en bild… Liksom, konstigare är det inte!! Bella är verkligen konstig..

      Kul för den tjejen att bli uthängd som närmast en stalker när hon bara åkt en liten omväg för att hälsa på Bella…

    Är lite förvånad att du inte skrivit ut mer om det här Camcam. Antingen vet du mer men håller tyst av någon anledning, eller så behöver du vakna upp efter semestern :p Bella träffar Sharkweek och har gjort sen april typ (ja jag vet att hon gick ut med skilsmässan i maj). Han är 27, från Lund men bor/befinner sig i Stockholm för det mesta.

      Jag har sagt flera gånger att jag inte tänker skriva om folks nya partners innan de själva gör det. Så jag är så vaken man kan bli. =)

    Bella la nyss upp på Instagram en jättestor bild på sig själv (surprise!) och texten:
    ”So excited over tonight’s dinner and hotel night with my best friends”
    På bloggen skriver hon att hon bjudit in sina vänner på hotellövernattning och diverse fix:
    ”Det är roligt att kunna göra så till mina vänner. Det är jag, Sheila, Fanny, Martina och Michaela som ska bo där inatt.”
    Verkar som Bella är rädd för att sova ensam hemma i huset…
    Opraktiskt med hus om man hela tiden måste ha sällskap där eller vara någon annanstans.

      Glad att jag kan gå ut med mina kompisar utan att styla dem innan. De duger bra ändå 😉

    Man kan tipsa henne att Falsterbo är flottast om hon nu ska ”spacedrop” men det är å andra sidan en kämpig uppförsbacke om man ska försöka sig på en klassresa från förorten..

      Då kanske han som, till skillnad från Bella, vet något om aktiemarknaden faktagranska den kommande boken?

        Ekka Lundin heter han.

          Ekka Lundin är väl inte samma person som sharkweek?

            Nej. Ekka Lundin är från Dalarna. Och Lund ligger inte i Dalarna när jag kollade sist.

            Och hon var med sin kusin, Isolina Fedel heter hon på insta. Men hon kanske var så sjuuukt effektiv att hon hann både och.

            tvivlar starkt på att de är kusiner och att bella var på fotboll igår

      E väl drf blonda bellan börjat slänga sig med begrepp som AI ?

    Inte lätt det där med släktband men en sak som är väldigt intressant i sammanhanget är att Isolina och sharkweek följer varandra på instagram…

      Kallar han sig sharkweek på Instagram?

        nej

    Du kanske skojade eller så i rubriken. Men det är ju inte mansplaining om han påpekar hennes faktafel. Mansplaining är när en man beskriver exakt samma sak som tidigare skribent eller talare gjort, men känner behovet att förklara det pga kvinnor lyssnar ju ingen på.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.