Ellen misshandlades av en tidigare pojkvän

Ellen Bergström/Nemo Hedén:

I veckans avsnitt av Nemo Hedéns podcast ”Nemo möter en vän” så deltar Ellen Bergström i ett samtal som innehåller både skratt, allvar och en del tårar – framför allt när en av hennes tidigare relationer kommer på tal.

Det här har jag faktiskt aldrig berättat, men då blev jag faktiskt misshandlad.
Vänta, jag måste bara andas lite.
Det var då jag faktiskt fattade att jag hade blivit misshandlad, när jag fick prata med exen. Att han hade gjort samma sak mot dom. Det var först då jag fattade att det verkligen hade hänt.//Ellen i Nemo möter en vän..

Det är inte Ellens ex-pojkvän Mike Radoor, 30, som hon berättar om – något hon tydligt klargör i podcasten för att undvika missförstånd.
Jag blir mest förvånad över att hon säger att hon aldrig har pratat om den av hänsyn till killen och hans familj eftersom jag vill minnas att hon gått ut med vem det är.
Märkligt, kanske har jag inbillat mig men jag är rätt säker på att jag vet vem hon pratar om. Nemo vet tydligen också vem det är så…
Men.. det är inte det viktiga här utan jag vill verkligen lyfta fram henne för att hon vågar prata om det här, ett ämne som ofta är förknippat med både skuld och skam.

Ett känsligt ämne att prata om och ett farligt ämne att normalisera – någonting man ofta gör när man är i en våldsam relation –  så hatten av till Ellen!
In och lyssna på podden HÄR!!!

27 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  RADERAD AV CAMCAM!

   Appappapp inte hänga ut kvinnomisshandlare på detta vis

   VEM ÄR HAN??

  Är väl inte så svårt att lista ut vem det är, en enkel googling bort finns svaret…

   den googlingen fick inte jag fram något av?? vem är det?

    Sorry! Inga namn här!

  Är det nu tio av hans polare kliver fram tillsammans med hans mamma och vrålar om att ”JAG KÄNNER HONOM, HAN SKULLE ALDRIG GÖRA NÅGOT SÅNT”? 🙂 🙂 🙂

   Om det inte handlar om Bokens son så tror jag igen mamma kommer ropa😂

  Starkt att berätta tycker jag💝

  Hon är tillsammans med Mike som var otrogen mot henne. Synd för hon förtjänar någon mycket bättre. Hon KAN få någon mycket bättre. Man ska aldrig glömma sitt egna värde. Aldrig.
  Har en äcklig bild av honom nu och den bilden har säkert många av hennes vänner också.

  Hmmmm tror inte hon gick ut konkret och sa att hon blev misshandlad men sa däremot att hon levt i ett destruktivt förhållande innan(?)

  Kan vi sluta promota jävla töntnemo?

   Väntar fortfarande på en ordentlig gransking av den här idioten, VET ATT JAG VÄNTAR FÖRGÄVES men säger det ändå

  Kommer inte bli nåt ”In och lyssna!!!” här inte. Sitta och lyssna på hur en dömd våldtäktsman intervjuar en misshandlad tjej? NEJ TACK

  På riktigt. Vem lägger tid att lyssna på sånt här? Helt ointressant människa (vet någon vem hon är?) som tydligen intervjuas av någon som heter Nemo… Fattar inte grejen.

  Helt ovärt att lägga tid på. Lyssnade däremot med kärlek och ett gott garv på Skäringer & Mannheimer idag. Nemo kommer jag aldrig lyssna på igen kan jag säga.

  Varför länkar du dit Camilla?

   Är du full?

   Bara för att du är född under en sten och inte vet vem Ellen är så finns de faktiskt folk som har koll. Godmorgon liksom. 😂

  Ni som undrar vem det är, googla på Ellens ex. Ledtråd: han var tillsammans med en från dolly style. Ledtråd nr 2: Ellen har hängt ut honom på sin förra blogg. Ledtråd 3: har ni fortfarande inte hittat vem det är så suger ni på att stalka.

   Är det kh? Visste inte att de varit ihop men såg det nu då jag googlade, han är så jävla snygg. eller är det rb?

    klurade ut det, lite ig-stalking krävdes hehe så jag suger inte på att stalka 😉

  Ellen är en väldigt självupptagen människa. I hennes värld existerar bara hon.
  Trist för jag gillade henne tills jag lärde känna henne.

   Ellen är en bra, underbar tjej. Att du skriver att du lärt känna henne stämmer inte, du har med säkerhet bara träffat henne några gånger. Det tar tid att komma in henne på livet, på grund av bla det som står i detta inlägg. Jag respekterar din åsikt, hon kan säkert ha suttit och pratat om sina problem (som man gör om man mår dålit). I alla fall så tycker jag det är riktigt lågt att sitta och kommentera att någon är självupptagen på ett inlägg som handlar om en misshandel..

    👍🏻👍🏻

   Märkligt. I min värld är Ellen typ den mest omtänksamma och osjälviska människa jag träffat.

  Jag är en vän till Ellen och jag kan meddela att hon vet exakt vad vi vänner tycker om Mike. Därför vågar hon knappt prata om det. Jag tappar respekten då vi suttit med henne 24h/dygnet när hon var hjärtekrossad och sen tar hon tillbaka honom. Nej… Går ej hem.

   Tycker synd om Ellen om hon har dig som vän.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *