Jag vill ha färg!!!!!

GabJoss:

Bild av Sandra Rogers. 

GabJossan och SuperJ har varit i Stockholm på en plåtning för Polarn o Pyret och jag kan inte låta bli att känna mig lite besviken på kläderna. Polarn o Pyret är min systers favoritaffär och Lilla Palt och Lilla Korv har mängder med kläder därifrån av en enda anledning.
– De är färgglada och relativt könsneutrala.
Och så kommer PoP med en sådan här kollektion i 50 nyanser av tråkigt som i princip ser ut som de kläder du kan hitta överallt. De hade lika gärna kunnat vara från H&M, Åhlens, Lindex eller Kappahl med en enda skillnaden att PoP brukar vara snäppet dyrare än dessa butiker.
När jag tänker PoP så tänker jag på sådana här kläder. Gör inte ni?
Glassar och färgbomber så det står härliga till. Hållbarhet i all ära men vad hjälper det om inte vill köpa kläderna?


Bilderna är PoPs pressbilder.

57 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Gillar man som PoP var förr kan kag rekommendera barnklädesoutleten i Hökarängen. Färgsprakande och könsneutralt!

    PoP har ändrat riktning och gör hädanefter kläder som är mer ”könade” och i basfärger. En kompis som jobbar på pop sa detta. Vet faktiskt inte om de också kommer fortsätta sälja sina färgsprakande kläder med roliga mönster, hoppas det!

      Fan va trist och otidsenligt :/

      Nää, vad trist. Mer ränder, prickar och färger och sådant som gör en glad.

    Kolla ankpungs senaste snap ? Kör som en iddi och pratar om camcam

      Kör hon i 160 km/h eller ser jag fel? Och filmar samtidigt.. Fruktansvärt idiotiskt.

        I slutet av filmen är hon väl uppe i 169km/h till och med. Får ont i magen.

          Sluta få ont i magen.

            ?

            Jomen visst. Sluta att bry sig om att någon kan dö eller skadas allvarligt. Empati, who needs it

    Har också fått känslan av att de alltid har så starka, färgglada färger på sina kläder. Syrran köpte ett par klänningar och någon tröja/byxa när vi var nere i Helsingborg och de var jättefina, starka fina, färgglada färger! ☺️

    Tråkigt att de ska gå och bli som alla andra affärer som inte sticker ut alls.

    Dessutom jättetråkigt som mamma till en pojke att nästan alla ”pojkkläder” (oavsett butik) är svart, grått, blått, mörkgrönt…. Snark!

      Håller med. Just därför gillar/gillade jag PoP då de har massor med färger och mönster som passar allas smak. Inte bara blå, grå och grönt.

      Men förhelvete! Köp vilka jävla kläder ni vill istället för att dela in det i pojk och flick. Det är NI som skapar problem.

        Håller med, fullt å fast, ett jävla gnäll på allt, gör bara livet grått ?

    Ni som vill ha färg: Köp Villervalla! Mjukt, mysigt, färgstarkt med balla mönster som är okönade!

      Tänkte också tipsa om Villervalla!

      Tycker deras kläder blir rätt dassiga efter några tvättar. Annars är deras kläder fina

    Håller med dig! Kan rekommendera molo annars ?

    Läste någonstans att Pop skulle ”öka sin modegrad.” Skönt! Mina barn har alltid efterfrågat hög modegrad hos sina kläder…

      Handlar väl om att nå ut till en ny målgrupp som idag inte gillar PoP kläder. Jag handlar t.ex aldrig själv där då jag inte gillar deras skrikiga kläder, och jag antar att det är såna som mig de vill nå ut till. Finns gott om vuxna som gillar att handla ”moderiktigt” eller som inte gillar skrika färger och dessa missar PoP. Sen tycker jag inte att de ska ta bort sitt nuvarande sortiment då många verkar gilla det, utan snarare komplettera med ytterligare en avdelning med lite mindre skrikiga färger.

        Dom kan sänka sina hutlösa priser och nå ut till fler;)

        Helt ärligt märker jag ingen skillnad på deras påstådda kvalité. Det går hål och ser grådassigt ut efter ett tag ändå. Ej värt!

          Och jag ser väldigt stor skillnad! Pop:s kläder är för min son mycket tåligare samt att deras kvalité är bättre än HM samt att storlekarna känns lite större.

            Men va? Själv tycker jag kvalitén är Toppen, har en body till min son som jag fått ärvt av min syster, han är 3dje användaren och den är 6år gammal men ser fortfarande ny ut! Knappt några noppror och färgen är densamma.

            Men sen kan jag tycka att färgerna ibland är lite för skrikiga, gillar bas kläderna och trycken med glassar och en alligator typ.

          Oj vad olika det kan vara. Jag tycker deras kläder håller en hög kvalitet och håller sig fina tills de är urvuxna. Har massor med kläder från när min son var liten (5 år sedan) som dottern nu har och de ser fortfarande som nya ut (okej kanske inte nya men ni fattar poängen).

          Pop är den enda barnklädesbutiken som håller kvaliteten tvätt efter tvätt tycker jag. Storlekarna är suveräna, min son har kunnat använda Pop-kläder bra mycket längre än andra kedjors barnkläder. Tyget är mer slitstarkt och färgerna håller långt bättre. Allt jag köpt från HM, Lindex, Kappahl och motsvarande får hål och ser helt mögliga ut efter ett par tvättar. Älskar Pops färgglada sortiment men tycker det är på tiden med mer neutrala toner att kombinera med också. Tummen upp!

          Plus att andrahandsvärdet på Pop-kläder är oslagbart i jämförelse med diverse långpriskedjor. Det är kul att kunna sälja vidare plagg som ser näst intill nya ut på andrahandsmarknaden.

    Håller helt med! Så tråkigt att man kan dö. Ser precis ut som H&M kläder. Tacka vet jag Mini rodini, Molo, Popupshop mfl som faktiskt har roliga kläder!

    Om det är så fint med färgsprakande kläder med dinosaurier och apor på så varför klär sig inte vuxna så?
    Varför är mode bara viktigt när det kommer till vuxna?

      Var det ett försök till provokation? Haha

        Nej. Der är en tanke jag tänkte. Varför klär sig inte vuxna så? Borde ju vara roligt och stimulerande för barnen om mamma drar på en dinosaurietröja och gröna billeggings.

          Hade lätt dragit på mig en dinosaurietröja! Har ett x antal tröjor med sengångare på som min son älskar.

          är en sån vuxen men försöker tona ner det ibland pga skillnaden mellan barn och vuxna är ju just att barn är barn och vuxna vuxna. barn har sällan behov av att va professionella tex.

      Varför ska vi klä våra barn till minivuxna?

        Pga gulligt ? Men det är ju gulligt med färgglada barn också. Slutsats: barn är gulliga.

          Har inte med kommentaren att göra men jag bor utomlands och de senaste månaderna ser jag folk använda förkortningen pga helt fel, ser det precis överallt! Pga står för ”på grund av”, så det du skrev var ”på grund av gulligt” när det ska vara ”på grund av att det är gulligt”….sorry, brukar aldrig påpeka grammatik annars men det är helt otroligt vad denna förkortning börjat användas felaktigt överallt helt plötsligt!

            Jag har också reagerat på hur pga används nu för tiden. Det stör mig som tusan, jag läste t ex ofta på Lajkat förr men deras reportrar kan inte använda pga rätt så jag klarar inte av att läsa där längre. Blir bara irriterad.

      Henrietta, för att det är skillnad på barn och vuxna. Finns betydligt fler barn som väljer den skrikiga gröna färgen på sin tröja än en vanlig svart. Handlar väll knappast om att föräldrarna ”tvingar” på en. Jag tycker det är ganska kul med lite färgklickar.

    Jag kan bara hålla med. Jag har alltid älskat pop till mina barn, färggglatt och bra kvalité. Den nya kollektionen känns så tråkig och inget speciellt. De sticker inte ut alls utan är nu bara en i mängden. Mer färg till folket!!!

    Jag har för mig att det går rätt knackigt för Pop försäljningsmässigt. När min äldsta var lite köpte jag en hel del pop men sedan gjorde de några apfula kollektioner som de följde upp med några kollektioner i den här stillen. På senare år har jag sett en del fint från dem men liksom aldrig hittat tillbaka till dem. Jag tror att de helt enkelt haft svårt att hitta en fungerande nisch sedan alla kedjor har funktionskläder till ungarna.

      Håller med, ett tag hade de gräsliga kläder och i fruktansvärt fula färger. Vilket inte alls kändes som PoP, så sen dess har jag nog inte handlat något där.

    Köp kläder till era barn och till er själva på loppis istället.

      Köper om det finns, svårt när inte alla storlekar finns 😉

      Jo, men kläder på loppisar kommer ju också från något märke. De uppstår liksom inte i någons förvaringslåda på vinden för att sedan mystiskt transportera sig till loppisarnas förlovade värld.

      Yes, jag har alltid vela ha hem pälsängrar och vägglöss. Hädanefter kommer jag köpa allt på loppis!

        Finns något som kallas tvättmaskin. Testa!

          Lycka till att tvätta bort skadedjur utan att förstöra kläderna.

        Om du inte kan tvätta tror jag att era egna kläder ät betydligt mer ofräscha än andras begagnade kläder. Om du köper nytt istället för att tvätta är du lika vidrig, tyvärr.

        Men cancerogena gifter och kemikalier går bra?

        Ägg till sådana djur dör vid tvätt på 60 grader ???

        Jag äskar second hand o fyndar ofta o mitt tips är att lägga kläderna i frysen 3 dagar. Då dör ev skabb (inte troligt att de överlever utanför hud nån längre tid iaf men men) Sen tvättar jag kläderna o voila!! ?

    Jag kommer klä mina barn i såna ”tråkiga” kläder. Jag fattar inte varför man ska klä sina barn i omatchande färger när man inte själv klär sig så. Självklart kan vissa kläder ha starka färger – kombinerat med basfärger. Men jag kommer inte att klä mina barn som små regnbågar.

      Håller med dig! Känns som att antingen ska barnet gå runt i grått eller klädd som en clown. Man kan ju matcha!

    Vad är det för fel, att det är lite tråkigt ibland, jösses vilka bekymmer ?

    Kommer aldrig klä mina framtida barn i omatchade kläder och få dem att se ut som clowner. Klär mig redan idag i neutrala färger och det kommer jag klä mina barn i med tills den dagen de börjar vilja själva välja vad de ska klä sig i. Att göra en så stor grej att detta är verkligen i-landsproblem. Om man ej tycker att pops kläder är ”färgglada” längre kan man handla någon annanstans.

    Kolla in mitt Kickstarter projekt! Här är det färg på kläderna! Dessutom miljöcertifierade och helt tillverkade i Sverige.

    https://www.kickstarter.com/projects/1716433858/ecological-childrenswear-designed-by-kids-made-in

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.