Diva galore.

Blondinbella:

Nope, nix, nej.
Bella är för mycket kändis och fancy nu för tiden för att packa upp sin egen väska.
Jag undrar om den stackars Emma även tvingar stryka hennes trosor,  för-värma hennes tamponger och toalettsits samt för-tugga seg mat innan Queen B stoppar det i munnen?

Tack för tips!

110 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    ….följt Bella nästan helt sen bloggstart; måste säga att jag förvånas över att en ”powerwoman” inte verkar göra nästan någonting själv. Allt ifrån klä sig, köpa tåg/flygbiljetter, fixa håret, måla sig, laga mat, sköta sin trädgård, städa. Minns när hon körde sin miniserie via Youtube; hette den Bellas dagbok??, och hon tydligt deklarerade att det var äckligt(?!) Att städa och diska. Givetvis säkert i provokationssyfte, men ändå ?? …..min bild av henne är att hon gör….? Ja jag vet inget. Hon framstod som hundra gånger mer sympatisk då hon precis fått barnen….sedan hände nåt…

      Jag tror seriöst att hon försöker bli en sån där typisk Hollywood brud som bara glider och glassar hela dagarna. Viftar med ena handen så har hon hundra hjälpredor som gör allt hon önskar… Bara en känsla.

        Okej särskrivning. Ursäkta ?

      Hon tar antagligen emot bidrag från staten i form av rut-och rotavdrag för sin ”lyxlevnad”

      Hon tar antagligen emot bidrag från staten i form av rut-och rotavdrag

      Ja hon har blivit en helt annan person..

      Fast så konstigt är det ju inte. Ta vilken man som helst som äger ett framgångsrikt företag, tror inte han städar, lagar mat, bokar sina resor etc själv.

    Såg ni livesändningen på insta? Så pinsam! Ingen av dem talar engelska särskilt bra, massa reklam för LCC och Emma är otroligt inställsam och smörig.

      Jag tittade i 30 sekunder, mer klarade jag inte. Fruktansvärt flamsigt, ountressant och så den usla engelskan på det. Nej Tack!

      Dessutom knappt några frågor alls. Mest ”snygg”, ”hot”, ”sexy” från olika män.

      Normalt brukar det vara 99% svenska kommentarer på Insta. I live sändningen var det stor majoritet utländska och inte från målgruppen för hennes produkter…

        Hon sände ju från Paris vilket betyder att de flesta som hittade sändningen via Explore-funktionen på IG också var i Frankrike. Hennes faktiska följare är inte många nog för att random män som dreglar ska drunkna i riktiga frågor.

      Man blir inte bättre på engelska om man inte pratar engelska. Ogillar verkligen när folk liksom avfärdar andra för att deras engelska inte är tillräckligt bra (har senaste tiden sett det om både Jocke och Bella tex). Nä – ni behöver såklart inte titta. Jag förstår att jag har högre tröskel för att folk inte är stjärnor i engelska eftersom jag undervisar ungdomar/barn som precis börjat lära sig. Så nä, lyssna inte. Men måste ni klanka ner på dom samtidigt? Sätta griller i huvudet på dom så att deras vilja att fortsätta försöka minskar? Dom försöker ju. Dom blir inte bättre för att ni säger att dom är värdelösa. Så onödigt!

        Håller med, är inte Bellas största fan men tycker det är trist att folk ska klaga på hennes engelska.

        Vad vill ni? Att hon ska öva upp sin engelska till perfektion bakom stängda dörrar för att sen titta ut med bättre engelska än Queen Elisabeth?

        Nja, jag resonerar såhär: har man tid och råd att leta efter någon som kan laga all mat hemma så kan man också hitta någon som kan stötta med engelsklektioner. I Sverige är tröskeln låg då vi inte dubbar till svenska och vi använder oss av mycket engelska i marknadsföring osv. Vi börjar också läsa engelska som ämne i skolan mycket tidigare än i många andra länder.

        Man kan ha svårt för olika saker, men om mitt yrke krävde att jag var duktig på fysik och det var något som inte kom naturligt för mig så skulle jag se till att investera tid och pengar i att bli så bra som jag behövde bli istället för att göra ett halvdant jobb och gissa mig fram. Övning är superbra och ingen är perfekt, men Isabella gör grova språkfel som indikerar att hon knappast kom igenom mellanstadiets engelska med ett godkänt betyg. Det är ingenting som måste åtgärdas men hon väljer själv att t.ex göra sina stories på just engelska. Då kan hon i alla fall ta utmaningen på allvar.

    Men om Emma är hennes stylist kanske det inte är så konstigt. Hon har valt ut och packat alla outfits Isabella skall ha på sig, det var ju noga planerat visade de på stories tidigare med inspobilder på den rätta parislooken. Det är väl en del av Emmas jobb, att ha hand om hennes kläder och sätta ihop ensembles, alltså packa upp väskan med dessa.

      Emma är head of business development, inte stylist

        Jo hon är hennes stylist! Också!

          Haha, det måste jag berätta för min kollega som är head of business dev i min firma. Undrar hur hon (ekonom med MBA och lång erfarenhet) skulle känna inför att packa upp chefens kläder inför möte…

            🙂

        Till Sigrid:
        Tills de hittar en ny stylist har Emma båda rollerna. Emma skrev på sin IG (eller blogg) att de sökte en stylistassistent som på sikt skulle ta över efter henne.

      En person som är head of business development har ingenting med Isabellas kläder att göra. Tror dock att hon fick finare titel i utbyte mot utebliven löneförändring och Isabella envisas med att använda henne som assistent och påkläderska fortfarande och lilla Emma säger inte ifrån.

        De där småflickorna vet ingenting om riktig affärs- och bolagsverksamhet. Låt dem göra bort sig i sin lella leksaksaffär 😀

          Otroligt gubbsunkig kommentar. ”Lella leksaksaffären” LCC hade en omsättning 2016 på 36 miljoner och fin vinst och Bella drar uppenbarligen in tillräckligt med pengar för att både själv tjäna rejält samt ge arbete åt en växande skara personer. Vad har du själv bidragit med till svenskt näringsliv?

            Bella hade ALDRIG dragit in dessa pengar själv utan hjälp från Pingis mfl.

            Nej, Jenny, och det har hon inte påstått heller. Men hon är en del av framgången och det går inte att förneka. Utan henne (både marknadsföringsplattgormen som är hennes blogg, och hennes idéer) hade det inte heller gått såhär bra.

            Jenny, de flesta företagare skapar vinster med hjälp av sina medarbetare. Vad är det som är konstigt med det, tycker du?

            På allabolag.se ser det ut som det är en fin vinst men eftersom all personal ligger i Zug AB så är det svårt att få en total bild av hur bra det går.

          Tror inte alls att Isabella råkat göra såhär för att hon inte vet bättre. Hon har gjort det med flit – hon sparar pengar och får samtidigt stjärnglans att vifta framför ögonen på yngre följare som ”inspireras” och konsumerar för att få smaka på hennes ”exklusiva livsstil” där hon inte gör något på samma sätt som en vanlig dödlig person. Tittar vi på Netflix så är vi lata, tittar hon laddar hon batterierna. Tar vi 10 min extra i badet så är vi ineffektiva gör hon det är det ensamtid. Hon har noga räknat ut vilken fasad som ger flest klick och som blir mest av en snackis. Hon famlar inte runt i mörkret – däremot tror jag inte att hon är lycklig eller tycker så mycket om sig själv.

          Snälla hasa dig tillbaka in i den grotta du virrat dig ut ifrån.

    Emma ska ju vara nån sorts Head of something….hur kan hon då ä en vara stylist och hovdam?

      De söker ju efter en stylist som ska ersätta henne men de har ännu inte tillsatt den tjänsten. Därav har hon två roller nu. Inte svårare än så 😉

    Undrar om inte Emma bor hemma hos Blondinbellan när de inte reser.

    Jag tror att det är Emma som är Blondinbellas hemliga kock

      Inte omöjligt eftersom Emma hittar i köksskåpen och har tumme med Gillis och Sally.
      Emma har också fått tillgång till en företagsbil så hon kan göra sig extra användbar. Dessutom bor hon på Lidingö och har nära till Bellas château.
      Verkar som det mesta av vad Emma gör är personliga tjänster till Bella. Vad säger revisorn i Löwengrip Invest? Kanske borde Bella förmånsbeskattas för bolagets kostnader för Emma åtminstone till den del de avser Bella privat? Om hon har något som liknar privatliv längre.

        Men om nu Bella anser sig vara bolagets största tillgång är hon det säkert som underhåll av imateriella tillgångar. Bellas logik stämmer sällan överens med med övrigas. Hon och Konsumentverket verkar ju tolka saker väldigt olika. Hon tror säkert att hon har en gräddfil även hos Skatteverket ?

      Head of Markservice

        Head of mellis

    Jag tror Bella håller på att tappa greppet. Det är som att hon har någon sorts mani och maler på, går över lik om det behövs, tills målet är nått. Något jag personligten inte finner beundransvärt, förstår inte att folk säger att hon är så inspirerande? Tror mycket med stylingen, smink och hår är för att gömma den extremt osäkra tjej som finns där under. Blir ledsen när jag ser hennes ”förvandling”

    Inser inte Bella själv hur hon framstår och hur det skadar hennes varumärke? Hon tänker väl att all PR är bra PR…

      Hon satsar mest mot marknaden utanför Sverige och där har inte köparna någon historik om henne och bolagen. Då upplever man det nog inte som ”fejk” eller att Bella blivit konstig…

      Men packa upp väskan och omge sig av ett entourage som ska finnas till hands så fort Bella vill äta middag, festa, resa etc och bara stå och flankera på foton etc tyder på hybris!

    Jag kan inte hjälpa att jag faschineras, vad tjänar människan pengar på??? Eller är allt spons? Vem köper dessa krämer och schampon, varför vill man lägga sina pengar i Bellas plånbok. Och jag undrar också vad man inspireras av, och nej jag är inte avundsjuk tycker det verkar asjobbigt att gå omkring och flamsa hela dagarna och bli filmad samtidigt. Livesändningen var så pinsam att jag stod ut i knappt en minut.

      Jag köper faktiskt LCCs hårprodukter ibland, tycker de är bra och inte superdyra.

      Jag köper också gärna LCC´s produkter. Himla bra och ligger vettigt i pris tycker jag.

      Erkänner att jag tidigare köpt schampot long lasting (dock via apotea när de haft 2 för 3 på LCC-produkter). Och inte haft något emot schampot alls, tvärt om. Inget flygit/elektriskt hår och relativt long lasting. Men…. det låter säkert trångsynt… jag kan inte med det längre, känns som det spårat totalt. Jag vill helt enkelt inte att mina pengar ska gå dit. Har även slutat läsa bloggen för att inte generera pengar genom klick. Väldigt befriande faktiskt. Och jag får min nedtrappning genom inläggen här ?

        Har använt massor av LCC produkter (tycker de är bra) men jag vill inte sponsra Bella så har slutat köpa. Har dock ett litet lager så kommer bog använda typ 6 månader till ?

    Ja alltså livesändningen igår… dålig engelska, flams och trams, vi fick dock veta att Bella ”loves being a single mom”. Jodå.

      Följt av ”HAHAHHAHA!!!!”

    Jag bävar för ”Under september släpper jag min egna online serie som heter En fråga om framgång.”
    Bellas starka sida är inte livesändningar även om hon tror sig vara en svensk Oprah Winfrey.
    Det har gått så långt att jag inte orkar se och framför allt hör Bella live längre – synd för jag är intresserad av att se vad hon håller på med. Jag har följt Bella under alla år och tyvärr har hon inte utvecklats åt rätt håll i alla avseenden. Får se hur det slutar för jag tror inte Bella kan fortsätta så här hur länge som helst.

    Jag läser Isabellas inlägg och ser hennes bilder, men istället för att bli inspirerad så tycker jag mest synd om henne.
    När jag var yngre hade jag i flera år ett jobb där jag reste mycket utomlands, bodde på dyra hotell, hade någon som sminkade mig, körde mig, tvättade mina trosor. Det ingick i jobbet.
    Längtade alltid efter de veckorna när jag var ledig och i min hemstad, när ingen ständigt ville någonting, när jag kunde hälsa på en kompis och äta en reell ostmacka, när det äntligen var tyst och jag fick vara hemma i min lägenhet, när vänner kunde hälsa på spontant och jag stod i pyjamas och lagade pasta, när jag inte behövde ha smink och spackel på mig varje dag och slapp le så mycket. Men mest av allt: när jag kunde umgås med mina vänner som inte alls hade med min jobbvärld att göra.
    Det var en spännande, men också en ganska tom tid. Tio år senare (och med ett annat jobb) bryr sig ingen längre om vad jag har jobbat med då, hur framgångsrik jag än må ha varit. Har dock samma fantastiska vänner kvar, tycker fortfarande om reella ostmackor och smuliga köksbord 😉
    Jag hoppas att Isabella hittar balans i sin nuvarande livsstil. Det är just därför jag blir lite orolig när jag läser att hon outsourcar så mycket även i hemmet, att hon har anställda omkring sig i princip 24/7, när hon är en offentlig person dygnet runt. Men det är hennes liv, inte mitt.

      Tycker din kommentar var väldigt bra även om jag läser och till viss mån inspireras av henne, vi tycker absolut inte lika om allt men det finns ändå drag hos henne som jag inspirerar mig.
      Men det jag undrar är varför folk som inte inspireras läser hennes blogg?

      Vågar fråga dig för du skrev en vettig kommentar, när man frågar andra som skriver hur dom tycker hon är patetiskt, äcklig (något inlägg tillbaka) och stör sig på allt hon gör osv osv så får man inte så tydliga svar. Jag tänker att man borde vilja lägga sin energi på annat om man stör sig så mycket, säger dock inte att du stör dig.

      Så om du inte är så inspirerad av det hon skriver, vad får dig att gå in och läsa? 🙂
      Själv läser jag inte Kenza, Janni mfl nå mer för att de inte inspirerar mig och nu läser jag typ tre bloggar varav bloggbevakning är en 🙂

        Hm, bra fråga. Jag började läsa hennes blogg för några år sedan för att lära mig svenska. Det var relativt lätt att förstå det hon skrev och av gammal vana går jag fortfarande in på gennes blogg då och då. För mig har Isabellas blogg ett visst ’entertainmentsvärde’. Jag köper inga skvallertidningar och har ingen tv heller och lik många andra så orkar jag inte alltid att läsa Sartre och Tolstoj när jag har ledig tid. Men du har helt rätt i att det finns säkert vettigare saker att lägga sin tid på än att läsa en blogg som inte ger inspiration.

      Vad tusan är en reell ostmacka? ?

        Motsatsen till en nominell ostmacka ?

        Har inte svenska som modersmål (som nog är uppenbart) och inte heller någon stavningskontroll på i mobilen. Men nu när du nämner det så ser jag själv att det bör stavas ’rejäl’. Tack.

    Förutom att många blir provocerade av hennes sätt att leva, vilket genererar klick och uppmärksamhet. Jag tror även att Bella jobbar hårt för att komma in i de ”finare kretsarna”. Typ, snäppet under Wallenbergarna.

    Allt är upp, upp, upp och mer, mer, mer.

      Nu gillar jag själv inte BB men jag är innerligt trött på att folk slänger sig med ordet ”provocera” hela tiden. Som om det är motpartens fel att man själv blir provocerad. Som vuxen måste man ta ansvar för sina egna känslor och inte skylla dem på andra.

        Men nu har Isabella hållt offentliga föredrag om hur man använder provocerande innehåll för att växa sin räckvidd och behålla läsare… så det ordet har hon själv valt.

          Ja fast man väljer ju ändå att gå in och läsa och det är ens eget val om man väljer att bli provocerad. Jag håller långt ifrån med om allt hon skriver men jag tänker mer ”jahapp så tänker hon”.

    Jag har aldrig varit ett Bellafan (men gillade hennes blogg då hon var mer down to earth där ett tag) men har verkligen en känsla av att hon är på väg in i väggen i ett rasande tempo. Sen så kan man knappast dra sådana slutsatser via sociala medier, såklart, men hade jag haft en vän som uppförde sig som hon hade jag varit jätteorolig. Då är jag själv väldigt högpresterande och full fart framåt men det finns gränser för alla.

    Tycker även lite synd om hennes anställda som i många fall är helt outbildade. Menar inte att kompetens = utbildning utan att ung och outbildad = billig för företaget. Tror tyvärr hennes företag tappar i förtroende när alla har ”chefstjänster” som inte verkar betyda något och få har erfarenhet eller är utbildade inom sitt område.

    Nu ska tydligen Bella öppna eget spa. Känns som om det kommer bli en stoooooor krasch i framtiden med så många grejer hon håller på med samtidigt, affärsmässigt och personligt.
    Sen hon skiljde sig med Odd verkar hon köra fullt ös, på gott och ont.

      Läste det precis nu & tänker exakt samma?

      Bellme
      Bellashop
      Bellaclub
      Bellaspa
      Plask!

      Också fascinerad över att Bella har ”ett sjukt tight schema under de få timmarna i Paris” men ett besök är på Chanel spa?? Kan väl inte räknas som jobb? Avdragsgill arbetsresa eller.. ?

        Enligt bloggen är hon där för att hämta inspiration till sitt eget spa. Börjar tydligen bli inom räckhåll nu att starta det.

          …och hon blir så inspirerad att hon somnar och sen inte kommer ihåg något …så mycket för inspiration…

        Första ”mötet” är en behandling? Vi lever verkligen i olika världar.

          Och livestreamar vid Eiffeltornet.. man måste ju verkligen vara i Paris för att livestreama. Hennes ”jobb” alltså…

        Det blir dyrt när alla skall flygas med på dessa resor, en stylist, en fotograf och en assistent? Kanske bra att stsa på det där privatplanet trots allt.

      Med tanke på att hon hunnit avverka smyckeskollektioner, kläder, skor, en tidning, böcker om mammalivet etc, så känns spa inte otippat. Men det känns ju liiite mer seriöst att satsa helhjärtat på en eller ett par saker att att bli bäst på än att kasta sig in i allt och hoppas på framgång.

      Sen ang detta med spat hon nu besökte. Hon tackar för att dom behandlat henne som en prinsessa. Vill hon få det till att dom bjudit in henne? Eller har dom faktiskt gjort det?

        Om det var så hade väl inlägget varit reklammärkt? Jag tror att hon betalade för sig.

          Nja, det betvivlar jag. Bloggare brukar skriva ut när de har riktiga samarbeten, dvs det flyter pengar utöver att man får produkten och ett företag köper en säker plats i bloggen. Därutöver är just klädutskick och klädspons en väldigt stor grej, bloggare får massor av produkter och kläder skickade till sig i hopp om att de används i bild. Det brukar aldrig nämnas som samarbete eller spons.

      Håller med. Undrar en sak: varför är detta en så stor marknad? Jag menar denna marknad för hudvård, smink och hårvård..vi kvinnor ska smeta in oss med allt möjligt. Jag tänker att om all denna smörja fungerar, varför går vi till plastikkirurger då? Så jäkla skönt att slippa smeta in nyllet med en massa smörja, ser helt normal ut ändå.

    ”When I’m travel…” ”Now we in taxi..”

    Nej, man kanske inte ska bry sig så mycket i hur engelskan är.
    Men jag som endast gått grundskola och gymnasiet och varit utomlands några få gånger i Turkiet och Grekland (alltså inte rest varje vecka) och inte behövt prata engelska speciellt mycket pratar bättre engelska?
    Och då gick jag ut gymnasiet med extremt dåliga betyg… även ett IG i just engelska?

      Så om en engelsktalande person skulle gå fram till dig precis nu och starta en konversation skulle du alltså inte snubbla på ett enda ord? Grymt jobbat iså fall! Inte ens jag som bott 8år i London pratar 100% korrekt alla gånger. Detta gäller även svenska som är mitt modersmål 🙂

        Tänkte samma sak. Så himla onödigt att hacka på någons engelska. Det är inte superlätt att bara slå om när man inte är van vid det.

          Helt ärligt tror jag att få personer skulle få för sig att håna Bellas engelska om det bara handlade om den. Nu ingår den i något slags irritationspaket som innehåller lite av varje: storhetsvansinnet, flamsandet, garvandet och skryt. Engelskan vävs in i allt det där för att folk redan stör sig på helheten.

        Absolut skulle jag snubbla på ord,
        Och säkert inte hitta alla ord jag söker!
        Men grammatiken sitter rätt hårt i ryggmärgen ändå? Jag skulle aldrig säga
        ”Now we in taxi”.. nej, de skulle jag inte.

          Det jag inte kan förstå är varför hon (eller rättare sagt Emma) inte skriver ett manus till hennes instastorys. Då hade hon fått grammatiken rätt och på så sätt gett ett seriösare intryck. Om hon vill nå ut internationellt kan det vara en god idé att investera lite tid och pengar på att bli bättre på engelska. Jag har full förståelse för att det blir lite fel ibland, men hon har ju faktiskt all möjlighet till att det inte behöver bli fel eftersom hon kan tänka igenom vad hon ska säga innan de börjar filma.

            Emmas engelskakunskaper är inte bra nog till det, men håller med om att det skulle vara bättre.

            +1 manus behövs! det finns en gräns för hur många twirl + ”now we’re in a taxi on our way to meeting. very exciting!” världen klarar av

            M: mycket går ju att googla sig till. Hade de lagt 5 min innan varje instastory på att googla på vad som är rätt, så hade det nog eliminerat många språkliga fel.

    Jag undrar på riktigt vad hennes andra kollegor tycker och tänker om Bella. Och då menar jag de andra än Emma och Simon. Sitter de och snackar om henne bakom ryggen och suckar över hennes flamsande och tramsande, men låter henne hållas för det typ är bäst/lättast så och det ju ändå är Bellas företag? Eller tycker de hennes sätt att vara på/bete sig är helt i sin ordning?

      Min kompis satt brevid Pingis på en middag för nån månad sen som då kallade sig för Isabellas chef. Kanske blev det missförstånd då Pingis ju är vd och Bella nån slags kreativ chef (?) och sen är de båda delägare, men jag tyckte det var kul då det ofta låter på Isabellas blogg att hon är högsta hönset och allas chef…

        Hänger inte riktigt med… Var det Pingis som benämnde sig själv som Bellas chef?

          Japp!

      S: Jag tror att alla som jobbar för Bella gör det just för Bellas skull. Tror att alla är mer eller mindre Ja-sägare som lyder Bellas minsta vink. Tror dock att de få som kommit utifrån, T.ex han Stefan, undrar vad Bella egentligen håller på med, men låter henne hållas eftersom att de förstår att det är på grund av henne som produkterna säljer. Jag gissar att Bella inte kommer ha något operativt jobb på LCC inom ett par år. Hon kommer använda tidsbrist som anledning, att hon vill satsa mer på hennes investmentbolag men jag tror snarare att det är så att de som driver företaget kommer anse att hon skadar företaget mer än hon ger med sitt flamsande. Tror dock att hon kommer fortsätta äga företaget med Pingis och således göra reklam för produkterna på bloggen, men inte så mycket mer än så. Ska bli intressant att se om min tanke slår in.

        Fast enligt det man läser på bloggen verkar det redan nu vara så att Bella är ute ur det operativa. Visserligen pratar hon om doftnoter och flaskdesign men det verkar vara mer i marknadsföringssyfte än verkligt arbete – de säljer ju produkterna under premissen att krämerna är Bellas skapelse och då måste hon formulera sig så. Tror inte hon har nåt alls med produktutvecklingen att göra.

      Jag tror att de köper konceptet, annars hade de aldrig sökt jobb hos henne från första början.

    Saknar den Bella som öppet skrev om hennes överläppssvett och hur Odd brukade behöva ta bort den innan dom skulle pussas. Lite charmigt på något sätt? Någon annan som också kommer ihåg det inlägget?

      Hon pratade om sin överläppssvett igår på liven. Tydligen har hon en fläck i pannan också som hon svettas mycket ifrån.

    När man på Bellas och Emmas Instagram ser hur detta spa Chanel au Ritz Paris tar sig ut så inställer sig frågan varför Bella tycker att det är just där hon ska göra research inför ett eventuellt eget spa.
    Bella har varit hundra gånger på spa de senaste åren och borde veta hur ett spa kan se ut. Nej, jag misstänker att detta ”researchbesök” bara är cover för att ordna en avdragsgill tjänsteresa för Bella och Emma till Paris.
    Verkar som Emma är viktig just nu i Bellas liv. Titel och tjänstebil plus resa till Paris.
    Kan bli känsligt för Emma för en ”teacher’s pet” blir inte alltid populär bland kollegorna.
    Nyss var det Simon som det gullades med, nu är det Emma.

      Emma var ju deras nanny tidigare och har sett och hört en massa saker… hade jag inte vetat bättre hade jag tänkt att Isabella köper hennes tystnad. MEN, kan samtidigt inte tänka mig att Isabellas liv är spännande nog för att nannyn ska ha hört något viktigt nog…

      Är så nyfiken på om Emma också får ”treatments” eller om hon sitter och väntar medan Isabella gottar sig på spa. Hon har ju tidigare åkt business Clas när medarbetare flugit economi så inget förvånar mig.

        Funderade på samma sak och om hon inte får det undrar jag hur Emma känner sig. Det blir ju väldigt ”rich girl, poor girl” över det hela.

    Bellas beteende är otroligt nyrikt och saknar klass. Att hon skriver att detta är en affärsresa full av möten är rakt av pinsamt. Hon avslöjar ju sig själv när hon visar upp resan i sociala medier att allt hon gör är att gå på spa. ”Busy day” javisst! Undrar hur länge det här luftslottet kommer hålla. Hela LCC känns lite ”kejsarens nya kläder”.

    Antar att Bella har koll på vad hon gör, eller att kollegor runtomkring har det? Jag antar att hon märker att denna nya stil genererar fler läsare/kommentarer/klick, annars skulle hon väl inte fortsätta som hon gör? Det måste väl vara en uttänkt strategi, tänker jag. Läser man i detta kommentarsfält så får man en bild av att hon tappar och att alla slutar läsa (det har även jag gjort), men skulle den bilden stämma så skulle hon såklart omforma sig till ett alter ego som passar läsarna bättre. Inget hon inte gjort förr 😉

      Har också slutat läsa hennes blogg, och då har jag ändå följt henne i flera år. Gillar att CC uppdaterar flitigt om henne iaf för då slipper jag generera pengar till Bellis

    klänningen hon bar i livesändningen kostar 20.000 kronor! ? Eftersom inlägget inte är märkt som ett samarbete har hon köpt den själv. Kan vi hjälpas åt att kolla hur många gånger hon kommer bära den? En sann economista skulle bära den här investeringen ofta.

      På hemsida hon länkat till i bloggen kostar den strax över 11.000kr vilket också är galet mycket för mig, men med hennes inkomst är det säkert som för henne att köpa den som för mig att köpa än för 1000kr ?

        En ?

      Tror snarare att hon skitit i att reklammärka än att hon lagt ut pengarna själv.

      Enligt länkarna är både klänning och skor från Wakakuu som är ett svenskt företag.
      Jag kommer att äta upp en gammal hatt om Bella själv köpt klänning och skor för 17 000 kr. Emma visade ju inför resan hur hon satte ihop olika outfits som skulle passa i Paris. Klart Emma ordnade fram kläder från de företag som sedan länkas till. Hennes jobb som stylist är att rodda fram spons och presslån till outfits.
      Om kläderna sedan lämnas tillbaka eller inte kan man bara spekulera kring. Företaget måste betala för reklamen på något sätt och att betala med kläder till inköpspris är förstås billigt men Bella bnehöver också ha in riktiga pengar i Löwengrip Invest.

        Självklart får hon ett arvode för reklamen och/eller betalt för varje klick det genererar. Har svårt att se att hon skulle ta kläder som betalning, vad är meningen med det? Det betalar inga lyxbilar eller utomlandsresor.

    Alltså. Jag får känslan av att hon vill vara något hon inte är när. Har inte läst kommentarerna här än, men jag hoppas inte jag är ensam om att tro det?

    Hennes spa-behandling på ritz kostar enligt deras hemsida mellan 310-360 EURO. Visst är de bra med inspiration och egentid och lalala, men det kan väl inte vara försvarbart ur en economistas synvinkel? (Menar inte att man ska behöva försvara ett sådan spa-besök men ur ett tjänapengarvarjesekundperspektiv…..)

      Det räcker väl att skicka iväg ett mail om att Isabella driver scandinaviens största blogg så får hon nog komma dit på lite gratis studiebesök. Min teori.

      Inspirerar hon 2 personer att göra ett besök så har det hela ju betalat sig för Ritz som annars kanske hade betalat några hundra tusen för samma räckvidd i traditionella medier.

        Var ju helt dött med folk där så Chanel kanske behöver lite marknadsföring.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.