Man ska aldrig säga aldrig…

Blondinbella:

Ja ja, vi får väl se hur det blir med den saken…
Bella ville ju inte ha barn heller och blev fly förbannad för att hon inte fick sterilisera sig vid 18 års ålder och nu sitter hon som tvåbarnsmamma.
Man ska aldrig säga aldrig helt enkelt.. 🙂

36 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Ja och hon är faktiskt inte speciellt gammal. Det är svårt att glömma det eftersom hon har ett sånt liv som hon har. Hon hinner nog att ändra sig… Eller inte, vad vet jag.

  Svara

   Hon kommer garanterat ändra sig femtioelva gånger i både den här och alla andra frågor innan hon ens är medelålders.

   Svara

    Säkert, men det är väl hennes rätt? Har du/ni aldrig känt och sagt en sak och sedan ändrat dig/er?

    Svara

     Skillnaden är väl att de flesta av oss inte marknadsför vår åsikt som den rätta åsikten. Med Isabella så vet hon ju bäst hur man ska göra, skriver gärna en bok om det också. Sedan visar det sig gärna att det nog inte var riktigt så bra som hon lät påskina. När Gillis var bebis så var allt så rosenljuvt och enkelt, några år senare berättar hon om hur jobbigt det var med sömnbrist etc. Äktenskapet var bara teamwork, fantastiskt och mysigt tills… ooops, några månader senare ska de skilja sig. Det går snabbt i svängarna om man säger så. Om man vet det om sig själv (och Isabella har ju ENORMT god självkännedom enligt egen utsago, för hon har jobbat mycket med sig själv) så kanske man bara kan skippa tvärsäkra uttalanden och konstatera att JUST NU trivs jag med att leva ensam.

     Svara

  Som frivilligt barnfri så vill jag påstå att ibland måste man få säga aldrig. Har aldrig velat ha barn, och det måste nog till en hjärntransplantation innan jag ändrar mig.

  Svara

  Till leda fick vi höra om de perfekta tårtbitarna, hur hon och Odd var det bästa som någonsin hänt mänskligheten. Nu är förstås hennes singelliv på en egen nivå.
  Sen kommer nästa kille och han kommer framställas som allt Odd inte var/hade. Fast Odd i dåtid var så perfekt.
  Allt Bella tar i blir till guld. Heja.

  Svara

   Men kan aldrig ni känna så om erat liv? Alla mina relationer har någon gång under förhållandet känts som ”det här är det bästa någonsin, vi är som gjorda för varandra”. Alltså ingen dryg fråga utan bara en undran.

   Svara

    Måste man låta som den evigt allvetande för det? Gäller inte bara hennes relationer.

    Svara

  Lilla Dessie och det där med att outa vad man ska göra och sen inte leverera… Hennes blogg har stått tom i över en månad. Sin låsta Instagram öppnade hon plötsligt när hon drog till Paris och kunde vara ”cool”. Där la hon för tre dagar upp att hon gjort en video för ett samarbete med något företag och videon skulle upp ”i morgon”. Tre dagar senare, nada, inga uppdateringar på bloggen, Instagram eller YouTube. Själv undrar jag vad det är för företag som vill samarbete med henne nuförtiden?

  Svara

   Själv undrar jag vad det är för människor som fortfarande följer henne?

   Svara

  Ändå skönt att ha den känslan efter en skilsmässa – många jag känner är precis tvärtom och jäktar rakt in i ett nytt förhållande!

  Antagligen ändrar hon sig, kanske är det en försvarsmekanism eller så mår hon helt enkelt bra av att vara själv….

  Svara

   Jag tror tvärtom. När jag fortfarande läste bloggen fick jag en känsla av att hon absolut inte klarar av att vara själv/ensam. Men det är iofs den uppfattning jag fick via bloggen. Hon kan vara helt annorlunda irl.

   Svara

   Mmm fast jag tror att hon ljuger. Hon är bog redan tillsammans med nån och inom ett år har de en ”våning” i innerstan.

   Svara

    Är det så så är det ju bara tragiskt – hon höll ju iofs uppe en fasad kring äktenskapet in i det sista så du kan säkert ha rätt!

    Alltså, jag fattar ju att hon inte vill/kan fläka ut hela sitt privatliv på bloggen men jag hade nog hellre då låtit bli att skriva om just d ämnet än att skriva rena lögner….

    Svara

    Åh! Jag såg det nu! Hon kommer vara ”särbo” dvs huset med barnen vv och så lägenheten inne i stan vv med pojkvän, bästa av två världar!
    Effektivisera tiden, och lägenheten är hennes och en investering för när barnen är stora typ 13, kan de dela på den och Bella och man 2.0 flyttar ut till huset!

    Svara

  Min gissning är att efter Divorceboost och Singelboost kommer Datingboost följt av giftigenboost.

  Däremellan husförsäljning och samboförhållande inom två år.

  Svara

  Ja, nu har Odd bytt instanamn till bajskisskorv12345… har skrattat rätt ut i fem minuter!

  Vad händer?

  Svara

   HAHAHAH! Alltså, trodde att du drev men det ser ut att stämma. Geni!

   Svara

  Hon är garanterad redan tillsammans med någon, men denne kanske inte vill flytta till Stockholm 😛

  Svara

  Jag vill veta varför. Varför vill hon inte gifta sig igen? Ja alltså beslutet är inte konstigt eller så men vore kul att veta vad som fått henne att ändra sig.

  Svara

   Men om man ”känner” henne rätt så är det ju inte så, hon bara säger det för att kunna glänsa som singel just nu. Å även om hon tror det så kommer hon garanterat ändra sig

   Svara

  Neej CamCam, du hatar väl själv när folk säger så om att du inte vill ha barn? ”Säg aldrig aldrig” som reaktion på att jag inte vill ha barn får mig alltid att vila slå någon. With a chair. In the face.

  Svara

   Jag hatar det där uttrycket. Man vet ju för fan vad man inte vill, och även om någon kanske ändrar sig så gör inte alla det. Varför ska man påpeka i det läget att man kan ändra sig, förminskande känns det.

   Svara

    Exakt så! Förminskande är det rätta ordet här. Aldrig förstått folk som drar till med det där ”vänta du bara!!! Du kommer ändra dig!!!” Vad får man ut av det förutom att låta som ett stort rövhål?

    Svara

  Hon skrev ju långa inlägg om hur perfekt det var att vara gift när det var det som var hennes verklighet. Nu är det perfekt att vara singel och lightversionen av ensamstående mamma. När hon träffar någon ny kommer det vara perfekt eftersom hela hennes liv är ett fullständigt recept på lycka och framgång. #heja #pepp #tårtbitar

  Viltgryta blev till raw lasagne och Odds blondie (kladdkaka med vit choklad) blev raw cheesecake och hemligheten till ett perfekt förhållande blev till att i hemlighet separera. Snabba puckar. Lyckligare än genomsnittet. Flitigare än alla lata människor som tittar på netflix istället för att ta långa bad med Damernas Värld. Mer framgångsrik än alla som lyssnar på vad folk faktiskt säger. LIVING THE DREAM.

  Svara

   Jag vill smaka Odds blondie :/

   Svara

  Kan någon kolla hur mkt Kenza egentligen jobbar?? Tycker hon alltid skriver att hon har så mycket att göra, allt är så stressigt osv men ändå åker hon på semester HELA tiden, tar en sovmorgon här och där. Tycker inte det går ihop.

  Svara

   Vad menar du? Ska någon sätta in en privatdetektiv på henne och spionera och klocka allt hon gör? Eller hur menar du att det ska gå till?

   Svara

   Fast så är det med alla dessa jävla bloggare, youtubers osv. De är så stressad och har fullt upp osv, tänk om de hade testat på att jobba som läkare, advokat, ingenjör? Löjliga idioter tycker jag, håll käften och var tacksam över att vårt idiotiska samhället låter dom tjäna så mycket pengar på att inte göra något vettigt.

   Svara

    +100 på den. Sjukt vad det går att tjäna mycket pengar på att bara producera trams. För att folk vill ha tramset.. suck

    Svara

    Det skulle vara intressant att köra nåt experiment typ en läkare byter liv med en bloggare för ett par veckor och så får vi följa bådas upplevelser. Läkaren får gå på skönhetsbehandlingar på arbetstid, luncha med vänner på trendiga caféer, ta aw-bubbel på en onsdag, gå på frukostevents och ta några möten i veckan samt producera inlägg. Bloggaren får vara på sjukhuset kl 8-18, käka en halvtimmes lunch i form av en fryslåda och bli avbruten av två telefonsamtal mitt i, gå nattjour på akuten kl 18-09 efter att ha jobbat hela föregående dag och dessutom sköta alla vänskapskontakter, matlagning, skönhetsbehandlingar (haha) utanför arbetstid. Det skulle vara intressant läsning!

    Svara

     Karin bra skrivet. Och sedan alla presenter och resor dom åker på. Och många är ändå så trötta och nära att gå i väggen what?

     Svara

    Men en del tycker jo det är ett arbete att typ skriva dagbok tre gånger per dag hur man nu kan tycka det. Kommer jag aldrig förstå.

    Svara

  Det värsta var när hon garanterat sa att det är tur att hennes barn ALDRIG kommer bli skilsmässobarn. Well, Sally kommer nog inte minnas nåt från när mamma och pappa var tillsammans…

  Svara

  Hon kommer garanterat gifta sig igen

  Svara

  Det ska bli intressant att se vad första generationens bloggare har att berätta om typ tio år.
  Hur det är att vara den som har lagt ut hela sin tonårstid och vägen in i vuxenlivet i text och bild på nätet, och tjänat väldigt mycket pengar på det.

  Hur har det format en som person, när en måste utforma och leva ett liv som går ut på att i första hand ge material till bloggen för att hålla läsarnas intresse för ens blogg/person igång.

  Vilken bild har man av sig själv när en av omgivningen bara blir sedd som den personen en visar upp i bloggen.

  Kan en skilja på sitt blogg-jag och sitt IRL-jag, eller suddas den gränsen ut och isåfall vilken verklighet lever en i då.

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.