Min människa.

Kenza:

Aleks stod och väntade på mig när jag kom i bilen, och bara jag fick syn på hans ryggtavla så kom tårarna. Där stod han, vackrare än någonsin och väntade på mig. Med nervösa steg gick jag fram till honom och la min hand på hans axel. När han vände sig om och brast ut i ett sånt där stort leende som bara Aleks kan le så kändes allt mer självklart än någonsin. Jag har ju vetat sedan första dagen jag såg honom att vi skulle stå såhär en dag, och nu var det som att allt bara föll på plats. Det här är min människa och nu skulle vi äntligen bli man och fru. Familj.//Kenza

Alltså den sista meningen. Så underbart vacker. Så självklar men ändå så fin. Den gav mig både rysningar och nästan tårar i ögonen.
Äntligen har Kenza sin människa och sin familj. Det är hon så värd.

Det finns så många fina bilder inne på Kenzas blogg till det här inlägget.
Kika på dem HÄR!

65 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Åh har vi äntligen passerat ”blogggare på åkrar” eran?

  thank god

  Svara

   Förmodligen inte, fanns bara inte så mycket att säga just nu då Kenza skrev ut i inlägget att de åkte till en plats där de fått tillstånd att fota.

   Svara

    Är det ägaren till fältet som sagt att hen har gett sitt tillstånd? Eller är det Kenza? Stor skillnad

    Svara

     Fotografen har fått tillstånd.

     Svara

  Kan någon förklara för mig vad Gabjossan gör om dagarna förutom att konstant fika och mysa med vänner? Jag är genuint nyfiken då hennes blogg bara handlar om allt hon stoppar i sig under dagarna under alla dessa fikapauser.

  Svara

   Det undrar jag med !

   Svara

   Tar hand om sonen? Matar, leker, förebygger skador/dödsfall pga noll konsekvenstänk, tröstar, läser, gosar, tvättar, byter blöja, nattar…

   …gissar jag. Har en unge i samma ålder, dock jobbar jag men resten av dagen ägnas ganska långt till nåt av det jag nämnde 😀

   Svara

  😭

  Svara

  Direkt kopierat från Greys anatomi ”your my person”

  Svara

   Alla känslor är inte unika! Det som gör det unikt är att det är mellan Kenza o Aleks.

   Svara

   Åh jag tänkte också direkt på Christina och Meredith – you’re my person <3 SAKNAR CHRISTINA YANG!!!

   Svara

    Cristina 😉

    Svara

  Är det bara jag som HATARRR när folk skriver ”min person” eller ”min människa”. Man e väl förfan sin egen människa hahaha:(

  Men med det sagt så är dom så jävla fina ihop<3 och önskar dom ett livslångt underbart liv tillsammans<3

  Svara

   Nä det stör mig inte, det jag däremot HATAR är när folk skriver ’vi blir med hus’ eller ’jag har blivit med bil’. Enda ENDA gången det är ok att skriva är när man blivit med barn.

   Svara

    Är bara nyfiken: får män säga det också, eller gäller det bara kvinnor tycker du? Såsom ”Vi har blivit med barn. Vi är gravida”.

    Svara

     ”Vi är gravida” låter fel i mina öron. Oavsett om det är två kvinnor som väntar barn eller en man och en kvinna. Den som är gravid är den som bär barnet. Ingen annan.
     Att däremot säga ”Vi väntar barn” känns ju som en mening samtliga i förhållandet kan använda?

     Svara

     Har inte tänkt på det (just för det jag stör mig på är när man blivit med vadsomhelst utom just barn), jag tycker nog att man kan säga vi är gravida (känns fint att inkludera den andra föräldern tycker jag), men det låter konstigt att säga ´vi har blivit/är med barn´. ’Vi väntar barn’ som någon redan skrivit låter bäst i mina öron!

     Svara

   Min kille, min tjej, min man osv ? Eller stör du dig bara när det är könsneutralt? 😉

   Svara

    Haha, jag stör mig faktiskt sjuk mycket på folk som säger ”min man” till sina pojkvänner. Och ja, detta har endast hänt bland mina kvinnliga kontakter.
    De skriver någon status på Facebook som exempel och så ska de alltid skriva ”min man”, när de inte ens är gifta.
    Kan någon förklara för mig varför folk gör så, oavsett man eller kvinna. Varför? Genuin fråga!

    Svara

     Tja, alltså, min pojkvän är ju en man, således ”min” man. Är nog inte konstigare än så.

     Svara

     Tror det är från engelskans my man som låter lite gulligt. Håller med om att det låter hemskt på svenska när de säger så om någon de inte är gift med. Lika som män brukar kalla sina sambos för frugan eller liknande. Usch.

     Svara

  Haha, ”min människa” låter som något från en Disneyfilm. Ganska fånigt.

  Svara

   Fast det passar väl Kenza och Aleks?
   De verkar faktiskt vara som något ur en Disneyfilm. Fast inte ”Beauty and the Beast” förstås eftersom bägge är lika bildsköna. Hoppas de blir lyckliga som gifta (också).

   Svara

  Linn Olsson skriver det hela tiden om sin kompis Ebba…

  Svara

   haha gick in på hennes blogg nu, hon skriver det senast i inlägget från imorse… fast då är det nog pojkvännen hon menar

   Svara

  ”Min människa” får mig att tänka på när en läkarstudent ska dissikera en människokropp.

  Låter inte alls gulligt.

  Svara

  Låter ju helt knasigt! Aldrig hört det!

  Svara

  Nån som tänker att Kenza då tamefan alltid lyckas med allt hon tar sig för?! Alltså hon måste vara Guds dotter eller något för mer lyckligt lottad människa får man ju leta efter?! Hon är vacker, hon är framgångsrik, hon har pengar, älskad av alla, har en förbaskat snygg man. Alltså allt! Hon har ALLT! Har hon någonsin misslyckats med något?! Alltså vafan! På riktigt?! Har hon det?!

  Jag då? Här sitter jag, ful och full i celluliter, finnar i hela ansiktet, (Har Kenza ens haft en finne?) knappt råd med mat för veckan, nydumpad och så mens på det. Ramlade och slog i armbågen gjorde jag också på vägen till affären för att köpa mjölk till kaffet i morse som var slut. Inte ens mitt morgonkaffe fick jag. Och alla tittade på mig som om jag var en utomjording där jag låg på asfalten och kved efter att jag ramlat. Och inte fan fick jag nån hjälp upp heller?! Vafan!

  Nej jag missunnar inte Kenza.

  Jag är bara avundsjuk.
  Jävligt avundsjuk.
  😩

  Svara

   Haha 😂 Vissa människor har mer flyt genom livet än andra, så är det bara. Vi andra får tänka att vi bygger starka karaktärer 💪

   Svara

    Eller så får man hoppas att man får det bättre i himlen. Jag hoppas dom jag älskar som gått bort har det jättebra.😊😇

    Svara

     Det blir säkert som Joe Hill skrev:
     ”You’ll get pie in the sky when you die”
     Alltid något att se fram emot 🙂

     Svara

   Jag hade hjälpt dej upp. Gillar inte om bara folk tittar och inte hjälper varför är det så. Sorgligt.

   Svara

    Du verkar så söt =)

    Svara

     Söt?!?

     Svara

     Verkligen! Jag vill veta mer om Kurt-Maria <3

     Svara

   Åh massa pepp till dig Himmel! Hoppas du kommer på bättre tankar snart, och att härliga roliga saker snart kommer till dig!

   Jag blir ibland avis på Kenza också, men tänker då att hon hade en hemsk tonårstid med alkoholiserad pappa, och så verkar hon få ont i magen ofta…

   Svara

   Kenza är precis som alla andra. Hon är ingen övermänniska och kommer aldrig någonsin bli det. Låt oss nu ta dina ord i ordning:

   1) Kenza ser bra ut men det är inte mer än så.
   2) Kenza har blivit framgångstil genom sin blogg där hon har öppnat upp en stor del av sig själv som sedermera har lätt till IvyRevel med kläder som ser ut som det HM säljer. Det är enkelt att bli framgångsrik den vägen.
   3) Kenza har pengar men du kan aldrig köpa lyckan för pengar.
   4) Det finns ingen människa som är älskad av alla. Även Kenza har fiender.
   5) Aleks kan se bra ut i mångas ögon men i andras inte. Allt är en smaksak.

   Du är lika fin och bra som alla andra ❤

   Svara

    *lett till

    Svara

    Vad sägs om att vi försöker få upp människor utan att försöka ta ifrån andra?

    Att minimera det Kenza gör/har ser bara fult och småaktigt ut.

    Svara

     Gör du det om du vill 🙂 jag minimerar inte Kenza. Anser bara inte att hennes företag är något att hurra över. Plus att jag försökte göra någon annan glad och det är viktigare än Kenza.

     Svara

      Kenza är ju dock också bara en person.

      Det känns bara så slajmigt när folk ska förminska andras liv för att få någon att må bättre.

      Svara

      Ta inte allt så allvarligt.

      Svara

   Jag känner ofta samma sak. Men Kenza är också en människa, och går nog med sina problem.
   Någon är avundsjuk på dig för att du har över huvud taget har råd med morgonkaffe, att du får mens, att du har känt kärlek och så vidare.
   Vi har alla någon som är eftersträvansvärt för någon annan. En talang, en egenskap, något vi har eller är.

   Jag är avundsjuk på alla som kan sjunga med enkelhet. Jag måste anstränga mig för att det ska låta bra. Jag är avundsjuk på unga människor. Jag är 26 år och verkar åldras i förtid, med rynkor och vitt hår. Jag är avundsjuk på de som följt sina drömmar, jag kan inte ens bestämma mig för vad mina är.

   Någon annan är antagligen avundsjuk på mig. Jag är intelligent, har en bra utbildning, har haft ett förhållande som varat i över 5 år och har fantastiskt gyllene hår.

   Alla har någonting och alla saknar någonting 🙂 Kram!

   Svara

    Jag är avundsjuk på att du kan sjunga fint när du anstränger dig! Spelar ingen roll hur mycket jag anstränger mig, jag låter som en kråka ändå, min man ber mig till och med att sluta nynna med radion i bilen.. 🙂

    Svara

   Kenza har en jobbig uppväxt med en alkoholist till pappa som varit ett as tydligen. Han stal pengar från henne och har satt familjen på pottan mer än en gång. Hon hade väl inte världens lättaste skolgång heller om jag minns rätt. Sen har hon säkert tusen saker under ytan som inte är enkla, men har vett att skilja på personlig och privat.

   Du är nog en jävla bra människa du med, minst lika bra som Kenza ❤️

   Svara

   Haha, stackare! MEN, kom ihåg två saker. Hon verkar ha haft en förjävlig barndom. Och, allt man visar på bloggen är inte hela sanningen. 😉

   Svara

   Stackars ändå 😔 Men en sak som Kenza inte verkar ha är en bra relation till sin pappa, alltså antagligen ingen bra uppväxt. Jag tror att ens uppväxt kommer avspegla sig mkt i hur man mår sen när man växer/ vuxit upp. Det löser sig för dig med ska du se!

   Svara

   Inte för att jag vill sticka hål på guds dotter-bubblan men hon har ju tinnitus och en del matproblem, laktos och gluten tror jag.
   Tror hon är så driven men samtidigt ödmjuk pga inte så lätt barndom pga struliga pappan.

   Svara

   Älskar din kommentar och känner igen mig så väl😂

   Svara

   Kenza har tinnitus (min absolut värsta mardröm förutom att tappa någon kroppsdel) och är sjuk ganska ofta. Jag tror inte hon känner sig så perfekt alltid.

   Svara

  Jag tycker ”min människa” är lite cringe, låter som att äga en annan människa…

  Svara

  Tycker ”min människa” är en äcklig formulering haha.

  Btw ”Vad är min människa för människa?” /Vanheden

  Svara

  Åh jag blir så avundsjuk!
  Jag blir svart av avund 😒

  Dock ej missunsam.

  Själv är jag 34, för många kilon och singel. Inga barn.

  Har i sommar gått på måånga dejter.
  Vissa har jag legat med samma kväll. Vissa har jag bara fikat eller tagit ett glas med.
  Jag har alltså prövat båda sakerna.

  Nästan alla säger att de vill ses igen och pratar om att plocka svamp i skogen eller vad våra barn ska heta (på skämt alltså)

  Men sen hörs vi inte mer. Jag skriver men de svarar inte ens.
  Eller så svarar de bara med den förbannade blåa tummen upp.

  Männen har jag träffat på Tinder, Badoo och krogen.

  Jag vill så gärna träffa någon som vill bilda familj med mig.
  Jag vill också ha min egen jävla människa!

  Jag tror att det är svårt att träffa någon idag eftersom att man tänker att det alltid finns någon bättre bakom hörnet..
  Nytt nytt nytt!

  Svara

   ❤️

   Svara

   sådan innekänning på detta. varit med om allt detta i sommar. är du jag?

   Svara

    Känner också igen mig fruktansvärt mycket. Börjar bli lite smått (jävligt) stressad och är så less på att dejta hit och dit när man vet exakt hur det kommer sluta ändå. Har tagit lite paus från alla jäkla appar och sökandet efter killar för det kommer ändå inte bli bra när jag känner mig så bitter. Förhoppningsvis dyker det snart upp en man som passar mig perfekt, vill skapa en familj med mig och älskar mig lika mycket som jag älskar honom.

    Hade inte problem alls med att hitta killar som ville ha mig i mina yngre dagar men nu är det nästintill omöjligt på grund av slit och släng-apparna där man bara kan klicka ”next” så fort man blir minsta tveksam.

    Svara

  Ang. Gabjoss, är det så kallt i Umeå nu? Jason går med varmfodrad jack, varm mössa och halsduk. Men gabbi går i klänning med bara ben?

  Svara

   Idag har det varit strålande sol och +21 grader. Igår lite kyligare + regn

   Mvh Umeå

   Svara

   Idag har det varit strålande sol och +21 grader. Igår lite kyligare + regn

   Mvh Umeå

   Svara

  Sällan man blir berörd av eller bryr sig i något som bloggare lägger upp. Men bilderna från deras möte innan ceremonin gör i alla fall att jag blir löjligt glad för deras kärlek, lite tårögd och hoppfull. Deras känslor för varandra lyser genom bilderna.

  Svara

  Såååå fina 😍
  Minns ännu när hon berättade i bloggen att hon hade hånglat med ”mr. valentine” 😭

  Svara

  Bara jag som förknippar ”min människa” med hundar? 😅 Alltså att hunden har en människa och en människa har en hund, om ni fattar.

  Svara

  Ja, plus att hon har väl EXTREMT dålig hörsel, till den grad att hon vid ett tillfälle hade hörapparat hur sexigt är det? Och varken synen eller hörsel blir ju bättre med åren så det kanske inte är så kul att vara blind och döv i när man blir äldre.

  För ett år sedan skrev hon ett inlägg om det här. http://kenzas.se/2016/09/06/tuesday-24/

  Och jag vill minnas att jag såg en bild från bröllopet när hennes mamma hade hörapparat. Är hellre 100 procent frisk än har alla pengar i världen.

  Svara

   Och jag har hellre hörapparter stora som Turning Tourso , än en sådan sunkig inställning som du.

   Kenza är en grymt vacker person.

   /Linda

   Svara

  Vem har sagt att hon är ful?

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.