Bella är säkerhetskittad till tänderna.

Blondinbella:

Under tiden sattes det upp kameror utomhus som jag har kopplat till en app. För mig är det viktigt att jag styr mitt liv, inte olika rädslor. Att bo i hus är en sådan sak som skulle kunna kännas jobbigt om jag inte var trygg. För min del är det inte bara att jag är själv med två barn i huset utan att jag också är offentlig och har alldeles för många tråkiga erfarenheter om vad det kan innebära. Jag väljer att inte blogga om det för att det för tyvärr sporrar det till mer. Idag har jag kameror inomhus, larmknapp hemma och en larmdosa i väskan. Kameror vid husets alla ingångar samt möjlighet att stänga in mig i ett rum med barnen om någon skulle bryta sig in. Nu har jag gjort allt som går att göra säkerhetsmässig, det är viktigt för mig att kunna slappna av och leva som vanligt trots händelser.//Bella

Det gula huset på Lidingö kan snart kallas för lilla Fort Knox.
Bella tar inga risker och med tanke på vad hon utsatts för tidigare så känns det ju smart. Själv har vi larm med kamera hemma eftersom vi bor på första våningen vilket känns tryggt så jag förstår Bellas känsla. Dock har jag inget rum att stänga in mig i om någon arg influencer skulle bryta sig in – kanske kan vara läge? Hehe… Däremot har jag en attack-katt där hemma som inte skulle släppa in någon enda människa obemärkt eftersom denna människa skulle kunna ha mat i fickorna. Han låter värre än den skränigaste av mistlurar så där går ingen obemärkt förbi. Han kommer sitta i din hälsena vare sig du vill eller inte.

54 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Hahah, älskar inlägget med bilden och hänvisningen till Fort Knox.
  inte lätt att vara superkändis idag.

  Svara

  Verkligen smart att outa alla sina larm?
  Har svårt tycka synd om henne när hon även här måste ta tillfälle i akt och klappa sig själv på ryggen ”jag styr mitt liv”. Suck!
  Hon tror så mycket, men fattar inget om omständigheter, slump, otur mm

  Svara

   Sen klart hon kanske inte har några rädslor om hon är larmad till tänderna? Konstigt inlägg. Igen.

   Svara

    Hon ÄR ju rädd annars skulle hon inte larma upp huset till tänderna. Man gör inte en sådan sak om man inte oroar sig. Det är ju det larm-och säkerhetsfirmor lever på, våran rädsla för inbrott, överfall osv.

    Svara

     Ja exakt. Var nog så jag tänkte, motsägelsefullt iaf 🙂

     Svara

      Var inte motsägelsefullt allt, hon erkänner ju att hon gjort allt pga rädsla men att hon försöker koppla bort dom tankarna och inte vara rädd pga att hon gjort allt hon kan för att förebygga att något händer. Förstår inte hur man kan tycka att det är konstigt eller motsägelsefullt. Eller väl ganska normalt att skaffa larm för att känna dig trygg.

      Svara

      Motsägelsfullt i att hon kan styra allt

      Svara

      Men du kan ju inte ta det helt bokstavligt. Hon sa ju endast att hon inte tänker låta rädslan styra. Det finns mycket som kan gå fel i livet och då är det väl bra att man kan styra själv att inte lägga energi på stt vara rädd och orolig.

      Svara

      Fast all sociologisk forskning visar att personer med larm/kameror osv inte känner sig tryggare än människor utan detta, tvärtom. Sen vet ju jag inte hur det är exakt i Bellas fall såklart.

      Svara

      Maria: fast vad är orsak och verkan? När jag bott i lägenhet med säkerhetsdörr på högsta våningen har jag inte varit rädd för att någon ska bryta sig in då det är ganska svårt. Om man hade bott i hus hade jag nog varit mer rädd och kanske skaffat kameror eller i alla fall larm. Det är ju inte själva larmet eller kamerorna i sig som gör att man känner sig rädd, utan om man upplever inbrottsrisken som stor.

      Svara

   Tvärtom vad många tror är det säkrare att informera om kameraövervakning m.m.

   Bor man i exklusiva områden med stor inbrottsrisk vill larmbolagen att man sätter dekaler redan nere vid grinden som meddelar att det finns kameror och larm med åtgärd.

   Svara

    Tycker du det är smart att avslöja att hon också har en larmdosa i väskan? Om nån försöker norpa henne, vad tror du det första är de sliter ifrån henne då? Jo väskan för att hon inte ska kunna larma. Oansvarsfullt att berätta sånt här.

    Svara

     Hon skrev ju det själv i sitt inlägg.

     Svara

     Nej, var i min kommentar skrev jag något om hennes larmdosa? Försök ha en trevligare ton nästa gång så blir det roligare att läsa vad du skriver.

     Svara

      Svarade du mig?
      Blondinbella har själv skrivit i sitt inlägg att hon har en dosa i väskan. Det var det jag menade.

      Svara

   Folks läsförståelse är skrämmande dåligt ibland. Hur gick det på nationella proven i skolan egentligen?

   Svara

    Eftersom bella typ analyserar ALLT hon tar sig för och hur hon är, så är det väldigt vanligt på hennes blogg att folk tjafsar om vad hon egentligen menar. Lätt hänt det blir snurrigt liksom

    Svara

   Det är ju snarare hennes rädslor och inte hon själv – eller en app, som styr hennes liv.. #hybris

   Svara

  Försökt kommentera i hennes blogg men det går inte igenom. Blir väldigt trött på när hon skriver att hon kommer försent till morgonmöten när hon lämnar på förskola . Hon mailar i möte. Tröttnar när hon sitter i möten. Hon har noll respekt för andras tid!!

  Svara

   Tror att hennes blogg rensas ganska mycket. Förmodligen inför lanseringen av den nya bloggen…
   Får aldrig igenom mina kommentarer heller och dom är inte speciellt negativa.
   Hon har ju gått från nästan 200 kommentarer i varje inlägg till typ 30-40 på varje…

   Svara

   Bättre låta bli kommentera och låta hennes provokationer självdö.. mindre kommentarer där nu

   Svara

   Har börjat misstänka att många av de positiva kommentarerna i hennes blogg är skrivna av medarbetare (”head of formal brand platform manager consultant” eller vad de kan tänkas heta).

   Svara

    Head of writing positive comments kanske

    Svara

    Många av de mest lyriska kommentarerna kring produkter från LCC är definitivt skrivna av gänget som jobbar för LCC.
    Men det är inget som är specifikt för Bellas blogg eftersom sociala medier är fulla med fejkade kommentarer och inlägg. Här gäller verkligen källkritik.
    Hur många litar t ex på omdömen om restauranger eller hotell som finns på nätet?

    Svara

   Exakt min tanke med. Hade blivit vansinnig om en kollega inte kunde passa tider till ett inbokat möte.

   Svara

   Varför ska du tvunget kommentera detta? Du är väl inte hennes arbetsgivare 🙂 så det är ingenting du behöver lägga energi på. Isabella kan nog maila pp möten utan problem och det är nog ingen fara om hon blir lite sen ibland då hon fakriskt driver eget.

   Svara

    I: Dock är det fortfarande ganska respektlöst mot de övriga mötesdeltagarna/ anställda…

    Svara

    Jag bryr mig väl inte. Jag bara ser att hon bevisar hela tiden att hon inte respekterar andras tid .

    Svara

    Hade jag bokat upp mig på ett möte hade jag tyckt att det var riktigt oförskämt och respektlöst om personen jag hade möte med sysslade (ex mailade) med annat!

    Svara

   Håller med! Tanken med hennes inlägg var nog att folk skulle bli positiva och tänka att det är bra att hon sätter barnen först… vilket det såklart är. Dock kan hennes assistent kanske tänka på det och inte boka in möten med start 09.00 utan kanske en halvtimme senare, för då blir hon iaf inte sen till mötet även om hon är sen till jobbet. Hatar folk som slösar med andras tid genom att inte passa tider.

   Svara

   Men när hon skrev att hon mailade i möte så tolkade jag det som att det gällde en fråga de tog upp under mötet, tycker inte det är något fel.
   Och vi får planera möte kring när folk hämtar och lämnar, men är det någon som kommer sent för att lämningen tog längre tid, bilen gick sönder eller vad det än är så är det ju sånt som händer.

   Om de har EB stående tid för morgon möte dom hon kan hålla de dagar hon inte har barnen så har hon säkert checkat av med sina kollegor att det är ok att komma sent 🙂

   Svara

  Tror att det här inlägget inte är en slump. Snart så skriver hon att det forfarande inte är säkert pga galningar och vips så har hon en våning i stan igen. Tror hon planerar att sälja på sikt och flytta till stan igen och vill både öka vinsten och ge argument till att hon ”måste” göra så.

  Svara

   Precis min tanke. Om hon ’måste’ flytta av säkerhetsskäl så kan ingen döma henne att hon flyttar tillbaka till stan.
   Hon blir bara mer och mer världsfrånvänd. Verkar gå på myten om sig själv som den stora företagsledaren och entreprenören som lever livet ’in the fast lane’.
   Jag har testat några LCC produkter, helt ok men idag vill jag inte sponsra detta företag med ett öre. Alldeles för oseriöst & flamsigt som minskar i trovärdighet för varje Instastoryinlägg. ”so today, hi hi”

   Svara

   Frågan om det blir medan Gllis och Sally fortfarande går i förskola på Lidingö eller först när de börjar på lågstadiet.
   Som det nu är bygger deras logistik på att Bella och Odd bor nära varandra och barnen har en förskola de är vana vid.
   Jag tror också att Bella inte är särskilt intresserad av att bo i hus för egen del. Skulle hon bara ha sig själv att ta hänsyn till skulle hon säkert bo i lägenhet inne i stan.

   Svara

    Ja inte känner jag ju Odd precis men tyckte det var lite vemodigt att han flyttade till lägenhet och hon behöll huset då han verkade så mycket mer fäst vid att bo i hus, ha trädgård, kunna grilla etc.
    Förstår att det säkert ligger ekonomiska skäl bakom men ändå. Ett så fint hus där ingen egentligen bor ’ på riktigt’, lagar mat, inreder själv, påtar i trädgården etc.

    Svara

     Klassiska avundsjukan. Vill hon bo i hus och ha nån anställd som torkar henne i arsle får hon väl ha det? Bryyyy er inte så mycket om andras livsval!

     Svara

      Varför är Hs kommentar avundsjuk? Herregud, tror de allra flesta aldrig skulle vilja ha hennes liv, men nu är vi i en blogg om bloggar och då är det väl helt naturligt att folk tycker till. Om ingen skulle bry sig skulle den här bloggen inte finnas. Vilket leder mig till frågan: om du inte bryr dig, varför läser du och kommenterar här, love?

      Svara

      A: Läs mellan raderna, för bövelen. ”Inreder SJÄLV, ”påtar i trädgården” (dvs inte lejer ut jobbet), ”lagar mat”. Allt sådant som BB inte gör själv utan får andra att utföra. Gud förbjude att man köper in sådana tjänster och inte använder sitt hus PÅ RIKTIGT!

      Alltså, kan ni bara skita i vad andra gör med och i sina hus och sluta kategorisera folk efter hur väl de uppfyller mallen som typiska husägare. Tack på förhand.

      Svara

      Elin/love: Jag kan läsa mellan raderna och läser in en annan livsåskådning men inte nödvändigtvis avundsjuka.

      Sedan ett litet tips: att skrika i versaler, svära (”för bövelen”) och förminska (”tack på förhand”) är inte särskilt effektiva knep för att övertyga någon om någonting.

      Kram!

      Svara

      A: att avsluta en mästrande kommentar med ”kram” luktar härskarteknik lång väg, så på vilket sätt är du bättre än den du kritiserar?

      Svara

      Såklart det var härskarteknik och det var helt medvetet, för att visa hur löjlig den här kommentaren var. Jag gjorde ju tom en ny rad för att det skulle synas och det var ironiskt. Man kan inte ta någon som skriker och svär på allvar – speciellt inte när det gäller ett ämne som Blondinbellas villaliv. 🙂

      Svara

   Jag tror hon kommer fortsätta bo i hus. Först sitt privatplan och sen köpa ett bättre hus.
   Och en jäkla massa olika bilar under tiden. 😛

   Svara

  Hahahaha fy fan va löjligt.

  Svara

   Va fan är det som är löjligt?

   Svara

  Alltså, på tal om bekräftelsekvinnan Johanna Toftby.
  De ggr hon skriver om En kvinna som har cancer, ökar hennes läsarantal med drygt 50.000. Kvinnan la själv ut ett gräsligt brev, som hon fått hem. Vidrigt! Å vad gör Toftby? Enl. Henne e vi ju hennes chefer. Jodå hon lägger upp samma brev på sin blogg. Sen igårkväll pratade hon i en liten filmsnutt om detta. Måste hon synas alltid? Nej, men d e klart ökar läsarantalet till nästan det dubbla, så tycker hon väl d e ok👎👎👎

  Svara

   Hallefuckingluja!! Äntligen någon mer som är skeptisk till Johanna Toftby! Hon utnyttjar ju den stackars sjuka kvinnan till max för att öka läsarantalet och verka empatisk. Såg att Johanna hade skrivit på Annicas Instagram när följare frågade om en behandling att gå in och läsa på bloggen. Clickbait much!? 👎🏻

   Svara

  Verkar som Engla är gravid. Och just då börjar hon blogga för amelia? Så trött på henne och hennes pengakåta liv

  Svara

   Tycker uppriktigt synd om henne. Att försöka konsumera sig lycklig fungerar inte för henne, det måste hon väl snart inse? Människan är 35+ och bloggar om sitt hår, lösnaglar och antal powerwalks hon utför.

   Svara

  Camcam: Vad hände med inlägget om Joanna Fingals avslöjande?
  Det är alltid bra om du skriver varför du tar bort ett inlägg.

  Svara

   Vadå för avslöjande?

   Svara

  Hon borde ha en såndär liten popemobil med skottsäkert glas som hon kan åka runt i!

  Svara

  Fullt normalt att larma sig till tänderna, med tanke på hur samhället ser ut 👍🏻

  Svara

  Tror inte att det är så mycket personskydd det handlar om. Har man ett hus fullt av stöldbegärliga prylar som gladeligen visas upp på nätet och nästan aldrig är där. Mums fillibabba för tjuven.

  Svara

   Tror? Har du läst om vad hon var med om för något år sedan? Och precis som hon själv skriver så väljer hon att inte belysa allt skit hon är med om irl. Hon berättade kortfattat vid något tillfälle och det var fan inga trevliga hot hon har fått. Hot riktad mot henne som person.

   Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.