Hets eller pepp?

img_2214-4.jpg

Elaine Eksvärd:

img_2893.jpg
img_2894.jpg

Ja, kära läsare..
Vad tycker ni? Pepp eller hets att Elaine gör ett inlägg för Viktväktarna?

Jag undrar mest om hon hade skrivit om det eller något annat om hon inte fått betalt för det? Jag har nämligen inte sett någonting om. viktväktarna efter någon av hennes andra två graviditeter. Så jag säger hets.

98 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Lite sorgligt att hon knappt ploppat ut ungen innan hon ska börja hetsbanta. Hon kanske ska njuta lite av tillvaron, har hon det jobbigt psykiskt eller?

      Hetsbanta? Var står det att hon ska göra det? Hon vill snarare gå tillbaka till gamla sunda vanor.

        Ska hon gå tillbaka till gamla sunda vanor behöver hon 1. Knappast hjälp av viktväktarna, det är väl för fan bara att äta som hon vanligtvis gör?
        2. Inte skriva om det. Man får göra vad fan man vill, men man behöver inte tala om det för alla.
        Helt klart hets, trist.

          Förstår inte hur folk kan bli så provocerade och gorma ”hets!!” så fort någon uppmuntrar till/berättar om sin egna hälsosamma livsstil. Alla mår bättre av att ta hand om sina kroppar, nästa gång kanske ni kan försöka tänka på det annorlunda och se det som motivation att kanske prova på själva!
          Annars – sluta läs och hoppa över till LD eller andra som lever ett liv ni mår bra av att läsa om.
          Inget illa menat – alla är olika, såklart. Men att skrika hets innebär att ni menar att man inte får berätta om när man lever hälsosamt utan bara om man äter skitmat och inte bryr sig, eller? Undrar genuint.

            Håller helt med dig, F. Att gå ner i vikt behöver inte vara = banta och leva på ”äcklig” mat. Har själv hypotyreos och har levt en del på sötsaker på sistone, vilket gjort att jag lagt på mig lite. Har dragit ner på fikandet och chokladen och har blivit piggare och gått ner något kilo på 2-3 veckor. Fyller tallriken extra med grönsaker istället, som jag för övrigt älskar. En god gryta sätter jag före choklad alla dagar i veckan.

      Står ingenstans att hon ska hetsbanta och man kan njuta av tillvaron även om man äter sunt 🙂

    Fel CamCam, hon har gjort detta efter de andra barnen också. Pepp säger jag, eller det funkar som pepp på mig som är i samma situation = nyförlöst o sugen på att komma igång med (tung) träning igen!

    Sorgligaste är väl att Viktväktarna hör av sig till en nybliven mamma och ber henne skriva ett inlägg om att gå ner i vikt… Kan man aldrig bara få vara?

      Vem säger att det är Viktväktarna som hörde av sig och kom på idén? Kan ju lika gärna varit tvärtom.

        Är väl samma lika åt de hållet. Att man som nybliven mamma direkt vänder sig till Viktväktarna. det handlar om strukturer i samhället.

          Om Elaine ändå tänkt gå tillbaka till sunt ätande och vill använda sig av viktväktarnas riktlinjer så är det väl bara businesssmart av henne att få till ett sammarbete och få lite cash medan hon ändå håller på?

          Ja, strukturer tycker jag absolut det handlar om – att komma tillbaka till, eller skapa nya, strukturer i livet efter en sådan enorm förändring som en graviditet faktiskt innebär. Strukturer som man trivs med och som får en att känna sig precis så hälsosam som man förmår och önskar.

    Sorgligt. Efter jag snittats och låg med 30 kg – 5 kg bebis och lite vätska i soffan så ägnade jag mig åt att pussa på det lilla knytet, lukta på det lilla knytet, amma, pumpa, amma, byta blöja, sova och så om igen från början. Jag skulle aldrig någonsin tänkt viktväktarna, LCHF eller andra dieter. Efter någon vecka började jag rida hästarna igen, promenera hundar och barnvagn. Jag njöt av varje sekund av lugnet. Efter tre-fyra månader var kroppen återställd fyra gånger om. Kroppen är fantastisk om man ger den en chans.

      Varför är det sorgligt? Alla är olika. En del vill äta sunt direkt, andra känner att de behöver komma igång med träningen medan en del inte bryr sig. Inget sorgligt alls, varken ditt eller Elaines sätt är det rätta.

        Varför ställer sig ingen frågan varför kvinnor känner sån press att ”komma i form”..

          Det gör man ju, jag vet varför jag vill komma i form, men väljer att följa med strömmen för det är enklare. Man behöver inte ta varje feministisk kamp. Men jag tycker att man kanske inte behöver dela det på sociala medier.

          Varför känns det så orimligt att vissa kvinnor älskar att träna? Det är mitt största intresse, självklart vill jag få in det i livspusslet även efter att jag har fått barn.

          Jag ser det heller inte som hets, utan som att må bra. Jag mår nämligen själv långt ifrån hundra utan bra matvanor och regelbunden träning. Blir seg, nedstämd och får lätt värk i olika delar av kroppen. Kan då tänka mig hur det är efter en graviditet som har slitit på kroppen och där man dessutom inte har haft sina vanliga matvanor. Jag hade utan tvekan längtat efter träning och bra mat som leder till mitt vanliga mående, humör och att kroppen känns stark. Ingen hets i det alls 🙂

      Varför är Elaines val sorgligt bara för att det inte är detsamma som ditt val? Hon behöver inte hetsa med att gå ner i vikt för att hon väljer att äta hälsosamt medan hon bebisgosar och njuter?

      Varför hetsade du med att rida (träna) så fort inpå din förslossning? Eller var det så att du kände för det och ändå kunde njuta av dig bebis? Just det.

        Hästarna motionerar inte sig själva. Men jag hade lätt sluppit det med om bara tonåringen orkat hjälpa mig lite till.

        Det är sorgligt att kvinnor känner behov av att komma i form efter en förlossning. Jag tycker det genuint. Huruvida retorikexperten känner pressen eller inte kan jag inte veta. Jag kommenterar fenomenet och inte personen.

        ?

        Det går väl inte att jämföra att hetsa med att göra det man tycker är jättekul (rida ) med att hetsa med att gå ner i vikt?

      Varför skulle det vara sorgligt? Jag ligger också och pussar, myser och ammar i soffan samtidigt som jag har tänkt att gå ner mina kilon dom närmsta månaderna. Nu har jag inte så många men tillräckligt för att mina garderob är obrukbar och jag vill inte köpa nytt. Jag njuter massor av lugnet och vår sista bebis.

      Det ena behöver inte utesluta det andra, jag lovar dig att hon kan göra allt det där också även om hon fokuserar på att äta hälsosamt. ? Sedan kanske hon är en av dom som behöver hjälp att lämna det ät-träsk som många gravida faller in i och vad gör det? Alla har inte lätt att gå ner i vikt efter en graviditet så var inte så dömande!

      Härligt för dig att din kropp fungerade så! (obs! Helt uppriktigt!) men alla är olika. Jag kräktes i 8 månader under min graviditet och lyckades ändå på något magiskt sätt gå upp 35kg varav 30 say kvar när jag kom hem efter snittet. Jag gjorde precis som du, minus ridningen, långa promenader och tar hand om en aktiv 3åring plus bebis hela dagarna men fortfarande efter 8 månader så ligger jag på 20kg plus, är helt mjuk och svag i kroppen och kan inte använda mina vanliga kläder. Känner mig allmänt deppig och har inte möjlighet att gå iväg och träna, kan inte träna ute för det är för varmt (bor i tropiskt klimat) och bebben är en klassisk koala som bara vill sitta i sele, men inte ens de extra 10kg i konstant bärvikt verkar hjälpa min viktnedgång, så i mitt fall MÅSTE jag (har jag äntligen insett) lägga om kosten. Obs igen! Kommer dock fortsätta gosa mängder med bebis, en är la multitasker.

    Följde hennes blogg när hon fick sitt andra och sås brev hon också om programmet så hon har absolut kört det innan, har väl varit smart och bett om samarbete nu.

    Tycker att det är varken hets eller pepp. Det är helt enkelt vad hon gör för sig själv. Inget annat.

      Det särskirvna såsbrevet ska vara ”då skrev”. ??‍♀️

    Elaine har skrivit om viktväktarna flera gånger förrut, både efter graviditeter och innan också tror jag (alltid när hon velat gå ner lite i vikt så har hon gått till viktväktarna).

    Jag tycker det är varken hets eller pepp faktiskt, ickegravid-Elaine har ju alltid brytt sig om att äta sunt och klagat på knäont när hon har extrakilon, så att hon vill äta hälsosamt men unnar sig ändå glass och godis när hon känner för det.

    Dock tycker jag att viktväktarmetoden är skräp (#teamlowcarb) då viktäktarna ger en möjlighet att äta skit så länge man inte överstiger sina points.

    Jag känner mig varken hetsad eller peppad, utan ser en kvinna som försöker tjäna pengar för att kunna fortsätta driva sina viktiga projekt och ha fortsatt kontroll över sin jobbsituation. Det är jävligt sorgligt att bantningsbranschen är så väldigt lönsam och att de gör profit av kvinnors osäkerhet. Däremot har jag full förståelse för att Elaine passar på att tjäna en slant – det är inte så enkelt för en egenföretagare att få mammaledigheten att gå ihop pengamässigt.

    Det är så trist bara. Alltså alla får göra vad de vill men måste allt läggas ut offentligt. Bantning är en sån grej som jag rycker hon skulle kunna skippa att skriva om. Det bidrar till att människor mår dåligt, människor som är på hennes kanal för annat och plötsligt är det bantning och med Viktväktarna ? Har en väninna som fått ätstörningar efter Viktväktarna. Sen att allt ska vars lightprodukter tycker inte jag verkar vara särskilt hälsosamt. Men det är jag det. Elaine är en offentlig person som hetsar till bantning som med sin offentliga bantning sänder signaler att den nyförlösta kroppen inte duger och ska bekämpas. Här ska det bantas för inte kan man bara ligga och njuta sv sin bebis, nä man måste bli smal i första hand, tappa alla kg och detta innan kroppen ens återhämtat sig. Sorgerligt att en offentlig person bidrar till hetsen.

    Varken eller.. är däremot så trött på att folk ska skriva om sina tränings och kostvanor och sin vikt. Alla fungerar olika och gör vad som fungerar för dem men jag är verkligen så trött på att sociala medier svämmar över av just kost och träning. Har folk inte viktigare saker att dela med sig av? Sååå trött på allt fokus på mat och träning ?

    Tycker det är intressant att hon går bananas på Emelie Hollsten (?) och anklagar henne för att hetsa under graviditeten men själv hinner hon bara ploppa ut ungen innan hon gör reklam för bantningsföretag. Dubbelmoral much?

      Eller hur??? Hade förväntat mig typ bara negativa kommentarer här 😮

      Kom också att tänka på det. Ska hon dessutom göra reklam för viktväktarna blir det i mina ögon mer en hets än pepp.

        Ja känns väldigt mycket mer hetsigt att använda sig av Viktväktarna för att gå ner i vikt efter sin graviditet än att fortsätta träna under sin graviditet för att träning är ens främsta intresse/ens jobb (?)

      Haha, jag gick in här för att skriva typ exakt den kommentaren. Nu behöver jag inte det. ?

      Men som vanligt när det gäller Elaine så är det förstås jättestor skillnad mellan deras båda inlägg, och Elaine menar ju bara på att det HON gör i SIN värld är helt korrekt och om man tycker något annat ska man öva upp sin självkänsla.

      Tycker Emelie skrivit så oerhört bra och peppande saker ang sin graviditet, bebis och träning. Får inte något till hets, bara det hon mår bra av. Mer människor som Emelie!

    Alltså efter graviditet är då jag verkligen inte haft en tanke på träning eller bantning, bara att amma, vara vaken dygnet runt och dra vagn gör att man behöver varenda kalori man hinner få i sig, har aldrig varit så mager som månaderna efter graviditet( inte särskilt fräsch heller) det är ju sen man går upp i vikt när man börjar sitta still på jobbet och får sova på nätterna.

      Ja men nu är det inte dig detta handlar om, det är Elaine 🙂 skitsamma hur du tänker liksom, du är inte mallen för hur man ska vara

    Hon får väl vikväkta bäst hon vill. Behöver dock inte skriva om det.

      Hon får väl skriva bäst hon vill. Du behöver dock inte läsa om det.

        Svårt att inte läsa om man följer henne. Hon har ingen utpräglad bantning/träningskonto så de flesta som följer henne är där av andra anledningar. Så det är lite svårt att undvika få Viktväktarna uppkörda i flödet. Personligen avföljde jag henne då detta triggar min ätstörning. Att banta publikt bidrar till hetsen.

          Snarare ni med ätstörningar som bidrar till hetsen! Låt oss friska människor som kan hantera mat och träning få skriva om det. Det är en del av livet. Som om man inte skulle få skriva om vin bara för att det finns sjuka människor som inte kan hantera alkohol.

            Snarare vi med ätstörningar som ser igenom er.

            Fräscht att skamma människor som har en sjukdom.

          Du gjorde ju helt rätt – avföljde. För vad annat kan man göra? Det vore absurt att kräva att alla världens flöden ska anpassas efter vad som triggar just dig, och alla andra. Det går ju inte. Sitt flöde får man själv ta ansvar för. Tråkigt om det ibland innebär att man inte kan följa någon man i övrigt respekterar, men det är ingen rättighet att få följa någon.

        Lo, jag läser vad Elaine skriver för att jag gillar henne. Läst en av hennes böcker och tycker den är fantastiskt viktig och bra. Att vara stark nog att berätta offentligt om att vara förälder till ett barn med funktionsvariation- jättefint. Däremot gillar jag inte att hon gör reklam för VV och tycker att hon är motsägelsefull, kommer fortsätta följa henne ändå.

    Vad gör man inte för pengar. Hon är väldigt bra på att döma andra kvinnor som väljer att banta precis efter ha fött och så gör hon precis likadant. Ett exempel av många. Personligen bryr jag mig inte om hennes val utan tycker bara det är fascinerande.

      Vart nånstans står det att hon ska banta?

        Hon ska ju gå ner i vikt med hjälp av bantningsföretaget Viktväktarna.

    Jättebra! Längtar tills jag fött mitt barn och kan komma i min gamla form igen. Vem vill vara graviditet efter en förlossning? Skärp er alla fettlovers.

      Menade gravidfet*

      Fatima, jag gissar på första barnet? Och att du ska föda i en balklänning?….

      Tyck vad fan du vill men förminska inte andra.

      /Linda

        Nej, tredje barnet och varenda gång har jag lyckats komma tillbaka till min fina form. STOLT är jag och jag tycker att ALLA borde göra sitt yttersta för att inte förbli överviktiga efter en graviditet.

        Jag kommer med all sannolikhet inte att föda i balklänning men det hade inte varit fel det heller 🙂 kram till er alla kränkta fettälskare

          Oookej, jag har också gått ner mina kilon men knappast varit stolt över det. Det är så min kropp fungerar. Stolt är jag för att jag vågade söka hjälp för min förlossningsdepression. Är du en av dom mammorna som startar trådar och skriver inlägg i grupper som handlar om varför andra mammor tittar snett/kommenterar elakt/fryser ut dig? En hint, det är inte ditt överjordiska utseende utan din attityd.// mamma med mammavänner.

            Haha asså va? Har massor med mammavänner. Du däremot verkar inte ha haft särskilt många i ditt liv som skryter om en sån sak ?

            Måste för övrigt tillägga att din kommentar är bland den roligaste hittills. Startar trådar? Varför skulle jag starta trådar om andra mammor HAHAHA

            Lätt att du gör det

            Sluta hata 🙂 har inget behov av det. Du däremot verkar ha stora komplex

            Håller med Fatima här. Men du Verkar vara en sån som med ”alla” dina mammavänner tittar snett på andra mammor som ser fräscha och tränade ut och du om någon lär ju starta en och annan tråd för andra mammapoliser som dig.

            / en till stolt mamma med mer muskler än fett .

            Haha, jag tränar 5 dagar i veckan och jobbar med skönhet ??‍♀️ men respekterar att alla är olika och jag älskar alla i min mammagrupp. Du går ju in för att berätta hur fult det är med fett och varför skulle du behöva göra det om du är nöjd och vem fan vill umgås med en sån? Tragiska människa

            Har mycket svårt att tro att du jobbar med skönhet eller att du tränar så ofta. Jag respekterar att alla ser olika ut men jag tycker fortfarande att det är fult att vara överviktigt. På vilket sätt är du e bättre människa?

            Sen förundras jag över hur du skriver om alla dina mammavänner. På riktigt har du aldrig haft en vän? Jag förstår att du inte vill bli min och hoppas innerligt att du behåller hela mammagruppen för dig själv med tanke på att du verkar vara så extremt stolt över det faktum att du skaffat vänner. Grattis!

            Nä för du är den enda som tränar va? Anledningen att jag skrev om vänner att för att jag ville låta dig känna på din egen medicin, så som du vill få andra att känna genom dina kommentarer. Visste att det var din svaga punkt.

            Ja, du trampade verkligen på en öm tå där! Du anar inte hur ont det gör. Ligger i fosterställning just nu ?

            Fick verkligen smaka på min egen medicin! Attans

      Ok, hoppas för din skull att du istället börjar älska din kropp som den ser ut. Mina barn älskar min mjuka mage och tack vare dem slipper jag numera känna skam över att min kropp inte ser ut som idealet (oavsett vad jag äter eller hur jag tränar).

      Men din kommentar motarbetar det, varför vill du oss ont? Vi som har kämpat eller kämpar med att kunna älska oss själva? Varför vill du att vi istället ska må dåligt?

        Imra jag ÄLSKAR min kropp och vad den åstadkommit men inte det överflödiga fettet som samlas under en graviditet. Gör du det? Hoppas inte!

          Det är väl en del av min kropp också, varför hoppas du att jag inte älskar hela min kropp?

          Ja du måste ju vilja oss ont eftersom du kommenterar något som du inte har att göra med och lägger en värdering i hur vi andra ser på våra kroppar. Varför vill du att vi ska veta vad du tycker om andras kroppar? Vad är det för snällt i det?

            Ursäkta? Det är väll du som lägger en värdering i min åsikt? Måste jag tycka om gravidfett? Måste vi alla älska att vara tjocka? Vad är ditt problem?

            Du måste ingenting (men jag tycker det är synd att du inte älskar hela dig). Framförallt måste du inte tala om att du inte tycker om en kroppstyp som många andra har. Du måste inte heller tala om för mig att du hoppas att jag inte tycker om min kropp som den ser ut, det är bara elakt.

        Älskar för övrigt dramatiken ”varför vill du oss ont” ???? herregud vad patetiskt

          Men shit! återgå till den där hinken du höll på att spy i.

          Oj vad häftig du var nu Fatima!

            Nej inte häftig men däremot väldigt ärligt med vad jag tycker till skillnad från er som leker skenheliga och att fett är det finaste som finns.

          Valet av formulering gör inte att du får sympatier men det har du kanske redan märkt? Vi har noterat din ståndpunkt gällande övervikt efter graviditet. Släpp det nu.

      Jag behöver inte skärpa mig! Jag var fet innan min graviditet och jag är nu efteråt fortfarande fet. Det stör inte mig. Alla har vi olika prioriteringar:)

      Äter hela dagarna, fikar och käkar godis. Inte tränat på flera år. Legat i soffan 99% av tiden min mammaledighet och har ett bmi på 15 och inte en fläck kvar av graviditeten. Kontentan av det, bara för att man inte bantar och tränar så innebär det inte att man är fet. Alla är olika och kroppar funkar olika.

        Varför väljer du att leva så?

    Känns varken som pepp eller hets. Skulle aldrig betala en krona till viktväktarna (bestämmer man sig för att äta sundare så är det gratis) men om hon själv vill det så får hon väl det.

    För att säga sig vara helt obrydd om vikt verkar hon väldigt mån om att bli av med kilon. Genom att värdera muskelvikt högre än fettvikt är hon verkligen inne på ”strong is the new skinny”-dravlet. Om nu hennes knän sabbas av att hon ligger några kilo över hennes (önskade) ”normala” vikt är det kanske inte så smart att träna ståendes med tunga vikter. Nä, hon kan försöka försvara det här hur hon vill men hon kommer omöjligt ifrån att hon bidrar till hetsen genom att prata om bantning (oavsett syfte), inte minst genom samarbete med bantningsföretaget Viktväktarna. Hyckleri.

      Korrekt träning ger dock ökat stabilitet runt knäna och är därför bra vid knäont ☺️ Och ja, tunga lyft kan absolut vara korrekt träning.

      Så trött på folk som helt utan insyn i nån annans liv ska berätta för denne hur denne ska träna. ?‍♀️

    Men ååh, hetsbanta, hetsträna… Är det bara jag som blir sjukt peppad av att se hur andra kämpar med vikten och lyckas? Är själv på en viktresa och älskar att läsa om andra i samma situation.

    Tycker att det varken är pepp eller hets. Hon gör ju som hon vill, och jag kan förstå att man vill gå ner lite efter förslossningen. Men jag tycker att det är tråkigt att hon hela tiden säger att hon bara tränar för att bli stark och inte har en enda tanke på vad vågen säger och nu helt plötsligt så har hon ett viktmål.

    Jag vill bara säga att man inte måste använda våg för att kunna gå ner i vikt. Snarare tror jag att det är ett destruktivt element eftersom vågen inte tar hänsyn till dig som person eller din prestation på gymmet. Det kan vara lätt att glömma eftersom så mycket av människors hälsa verkar kretsa kring exakt vad som står på en våg. Kroppen i sig är ganska duktig på att säga till när man har gjort andra val i livet. Lättare att gå upp för trappor, bättre sömn, mer energi och lättare för kroppen att reglera värme.

    Jag mår mycket bättre idag när jag äter mer och tränar mer, innan kunde jag knappt ta mig upp för en brant backe. Min vän har rygg- och magproblem som blir bättre av att träna mer och inte äta så mycket snabba kolhydrater.

    För vissa kan vågen vara ett väldigt effektivt sätt att reglera vissa saker i livet, för andra är det bara destruktivt. I slutändan säger det ändå ingenting om hur du mår inuti.

    Blev lite fascinerad av kommentarsfältet på inlägget, källkritiken är verkligen noll när man rekommenderar produkter som innehåller 100% retoxningsmolekyler, vaaaaaad exakt är det?

    Men herregud hon ska ju ändå äta så då kan hon lika gärna äta nyttigt och samtidigt gå ner lite i vikt. Vad f-n är problemet? Varför ska alla vara så nöjda och glada med sina 10-20 extra kilon som de gått upp under graviditeten?
    Lovar att hon hinner ”amma, byta blöja och pussa på sin bebis” även fast hon väljer att äta nyttigt istället för onyttigt.. Kanske tom mer eftersom man oftast äter mindre också..
    Förlåt men jag blir less på alla ni tomtar som skriker ”vikthets!!” hela tiden.

      Att äta nyttigt och samtidigt gå ner några kg är inte samma sak som att banta ner sig med ett bantningsföretag, det är hets.

    Elaine får gärna försöka komma iform precis när hon vill men NÄR skall offentliga personer lära sig att inte skriva om det. Då bidrar man till hetsen. Punkt slut.

    Lite motsägelsefullt att hon tidigare skrivit att hon insann aldrig väger sig eller skriver ut sin vikt, och helt plötsligt har hon ett viktmål… (men det kanske krävs av samarbetet..?). Hon gör väl som hon vill, men skulle inte bli förvånad om det kommer ett till inlägg om vikt hos henne snart där hon med näbbar och klor försvarar sig mot de som hon uppfattar inte håller med henne.

    Märkligt. När andra skriver om vikt är det hets. När hon gör, not so much. Never forget hur hon skällde ut Emelie Hollsten pga detta.

      Classic Elaine!
      Ungefär som att allting låter så himla openminded , fint och bra under #intesåkonstigt-kampanjen. Men när det kommer till något utanför Elaines egen norm, t.ex par som inte har samma sexuella behov som henne själv, ja då är det #jättekonstigt och dessa borde göra slut.

      Hon verkar ibland ha lite svårt att se bortom sig själv, sina egna normer och erfarenheter.

        Ja klockrent skrivet!

    Vi får se närmaste dagarna hur allt går. http://polisenvillhjalpaoss.blogg.se/

    Det är reklam som syftar till att få folk att välja Viktväktarna. M a o vill Viktväktarna och Elaine tjäna pengar på att de allra flesta kvinnor (nyförlösta eller ej) vill gå ner i vikt.

    Måste vara något allvarligt fel på henne.
    Hur kan hon först kasta skit på Emelie Hollsten, som har ett så positivt och härligt Instagramkonto, för att hon ”hetsar” för att sedan själv göra reklam för bantning?

    Hon bloggade om det efter andra graviditeten iaf!

    Hon ger sig på Emelie Hollsten och hänger ut henne inför hela världen som är 100 gånger mer hälsosam än vad hon är och anklagar henne för hets.

    Men nu då jävlar kan hon promota Viktväktarna, då är det helt plötsligt okej? Allt för lite pengar. Usch. Tål inte denna människa. Dubbelmoralens ansikte.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.