En smygtitt på Bellas nya serie

Blondinbella:

Bella visar läsarna en smygtitt på sin nya onlineserie på Instastories och jag har lite svårt att fatta konceptet.
Varför ser den mest ut som en reklam för Porsche och varför låter Bella mer som prinsessan Victoria än sig själv?

Tack för tips!

72 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Det var rejäl skämskudde på detta inslag och jag har verkligen svårt att se vem som uppskattar detta men jag är å andra sidan väldigt fashinerad av att det verkar vara en stor grupp kvinnor som känner sig inspirerade av Bella och genuint gillar allt hon visar upp. Själv är jag mest intresserad av fenomenet ” Bella” tycker det är märkligt livsval hon gjort detta att leva sitt liv helt i ofentligheten

      Jag förstår delvis fascinationen, då jag följt henne under flera år. Nu har jag förvisso slutat följa henne då hon blivit så outhärdlig men tycker fortfarande att det är lite intressant, lite som man googlar gamla ex ibland;)

      Med det sagt, herregud vad pinsam den här ”webbserien” är. Förstår inte hennes storhet längre och det här verkar fruktansvärt.

    kronprinsessan Victoria*

      *kronprinsessan Victoria

        *Victoria

          ?

            Hihihihi

    Var det inte den här som skulle visa en ”mörkare sida”, mer ”allvarsam” eller något sådant? ??‍♀️

      Det är ju Bella i kvällsljus – kanske det hon menade med mörkare sida 😉

    Man ska ju som bekant inte måla fan på väggen, men utifrån trailern så känns serien som ett överproducerat uppradande av klyschor och plattityder. Kan ha fel, ska bli intressant att se hur som.

    Känns som de försöker få det att likna någon amerikansk dokumentärproduktion.
    Lite som Chefs table och andra Netflix-dokumentärer.. Men det blir mest skämskudde fram verkar det som?‍♀️?‍♀️

    På fråga 1 svarar jag: På så sätt blir kärran betald.
    På fråga 2 svarar jag: Därför att hon numera är självutnämnd prinsessa av everything. Då måste man således låta som en!

      Men hon har ju inte ens kvar den bilen väl och leasar sin bil, så tror knappast Porsche sponsrar henne. Så nej, du har nog fel 😉

        I know, men var bara tvungen 😉

    Det var stor skillnad mot hur hon annars låter i sina storys. Då hon alltid går upp i oktav i varje mening hon säger. Soo. Hi guys!

      Och inte att förglömma hur allting är ”Fun!”

      ”Pooped in my pants today, fun!”
      ”I pee in the shower, so much fun!”
      ”I pick my nose everyday, so fun!”

        + att hon uttalar ”fun” som ”fänn”…

    Fast, det är ju himla taskigt mot Victoria att jämföras med Bella på det här sättet. Vi har ju, tycka vad man vill om monarkin, trots allt en vältalig, elegant och utbildad kronprinsessa. Försöker låta som Victoria kanske…

    Camcam, kan du inte börja skriva lite mer om hästbloggare? Typ Linn Olsson, Ztreliin, Cornelia Rylén (ingen bloggare kanske men socmedsare) Kanske bara är jag men har fått uppfattningen om att det ändå hänger än del hästmänniskor här.

    En vänlig men bestämd önskan bara 🙂

      Nej. Snälla camcam, inga hästar och helst inte jockiboi heller…

      Linn Olsson är ju ett skämt. Så jäkla präktig och duktig jämt, dryg i kommentarerna dom få gånger hon ens orkar svara. Hennes header är så pinsamt dåligt gjord och helt suddig om man kollar via datorn…gaaah ?

        Jag förstår inte hur Linn Olsson får sin ekonomi att gå ihop. På henne låter det som hon går som f-skattare men hennes företag omsatte max 199 k 2016, det är ju inget att hänga i granen..?

          Sen undrar jag fortfarande vad som hände mellan Linn Olsson och Sofia gene. De bloggade ihop men hux flux så hade Linn startat en egen blogg och Sofia verkade ovetandes…

      Jaa hästar plz ?

      Men vänta nu.. Hästar finns väl inte?! Eller var det en frukt? ?

        Sa du sten?
        Med vänlig hälsning, Facebook 2011.

    Tycker inte hon låter som Victoria. Hur ska hon prata då för att det ska vara okej? Hon har ju hånats för fullt av dig för hur hon låter/pratar så då är det inte så konstigt om hon försöker lägga om tonen, sen är det klart att hon vill låta/prata så bra, lugnt och tydligt som möjligt. Hjälp psykopater framåt istället eh.

    Visst lät rösten så annorlunda? Trodde först att någon annan pratade ? och ja…känslan av Porsche-reklam möter ny Netflix-serie var en väldigt bra liknelse.

    Det handlar inte om hur hennes tonfall är, ljust, mörkt, glättigt, allvarsamt, fnissigt etc. Det är det att hon aldrig känns genuin. Vad hon än gör/säger så känns det överspelat och regisserat, det kommer inte från hjärtat. Det går absolut att vara glad och skoja med vänner och kollegor på ett vanligt och avslappnat sätt, men då ska det vara på riktigt och inte något överspelat ”hi guys” ”so fun” osv.

      Håller HELT med! Hon känns aldrig genuin. Det känns alltid som om hon har övat in ett tal, typ som man gjorde när man skulle hålla föredrag för klassen på högstadiet/gymnasiet och bara läser allt utantill.

      Jag skulle vilja veta hur hon låter på viktiga möten…hur pratar hon när hon träffar stora chefer när hon ska göra sina samarbeten och när hon träffar personer som hon ser upp till?

    Lite OT, men försökt att själv hitta mer info om Alex och Amanda Schulmans kommande flytt och även mäklarannonsen. Är det någon vänlig själ som kan hjälpa mig?

      Jag gjorde en sökning på Booli och deras lägenhet är (ännu) inte ute på marknaden. Den värderas dock till 22,3 mkr av Booli (169 kvm på Nybrogatan).
      Värdet verkar väl högt – jag skulle tippa på 17-19 mkr beroende på skick osv.
      Möjligt att de lämnat lägenheten till mäklare men att mäklaren i första omgången visar för kunder de har som är intresserade av denna typ av objekt. Onödigt att gå ut brett med visning om köparen kan finnas i kartoteket 🙂

        Du var killen med koll, tack snälla! ?

    Oavsett vad Bella tar sig för eller vilka hon umgås med, så handlar det bara om henne i slutändan iaf. Det finns inget djup och jag förstår verkligen inte varför hon är inspirerande.

      Håller med! Tror hon rappat en hel del följare… hon är så fake!

    Förlåt mig nu men pallar inte med hennes tillgjorda dagisröst! Låter som hon pratar till barn…

      Förlåt mig nu, men pallar inte med att du avslutar nästan alla dina meningar med utropstecken.

        Synd för dig då!!!!!

    CAMCAM!! Kan du inte göra en ”Hiiiiii guys” video varje vecka och sammanfatta Blondinbellas vecka? Dom är så kul att jag DÖR 🙂

      Hahaha! Så ni har inte tröttnat än? Jag fortsätter gärna med min Brunettbella-karaktär eftersom my assistant Mägnus just unpacked my suitcase for me! =)

        Ja tack!! ? har ju redan kollat igenom dina hiiii guuuuys 534351 gånger på insta, behöver en update varje vecka på BBs liv känner jag ?

        Jaaa fortsätt! Skrattar så mycket åt denna imitation?

        Du missar bara hur hon sådär lite ’käckt’ lyfter upp ena axeln och tittar snett bakåt mot kameran i slutet av varje klipp. Ja, axellyftningen med huvudet på sned gör hon ju ooofta!

    Känns som en kass ripoff på valfri Volvo-reklam…

    Känns väldigt märkligt att läsa Bellas blogg nu när det är så uppenbart att det inte är hon som skriver. Går bara in på hennes blogg när det skrivits om henne här, den har ju blivit totalt ointressant och kommentarsfältet är som en repig skiva som upprepar sig.

      Tack, då är det inte bara jag som tycker att det känns som att det inte är Isabella som skriver allt längre, inte bara pga blivit opersonlig efter skilsmässan, utan att det känns inte som hennes språk ibland. Är så fräck att jag kopierar in en del av en kommentar jag skrev tidigare idag:

      ”Inlägget igår ‘trivs bra själv’ var så hurtigt, (inte som ‘tihi hi guys’ utan mer gympalärare) och innehöll uttryck som jag inte kommer ihåg Isabella använder: ‘Misstolka mig inte’ (Hela bloggen bygger väl på att folk misstolkar, haha!), ‘jag menar’, ‘inget snack om saken’ ‘ungar’ ‘kan väl dejta lite’ (när hon nu vägrat kalla res- och middagssällskap för något annat än vänner) och ‘Elle-tidning’.”

      Hon gör som hon vill såklart, men det känns konstigt att läsa och inte veta om det ens är hon som skrivit.

      Nu när jag läst det du skrivit så ”låter” det inte som hon i huvudet längre när jag läser. Precis som att en annan röst läser hennes blogginlägg nu. Shit vilken ögonöppnare.

    Har Stefan Lagergren träffat någon ny? Var det därför det tog slut? Jag vill veeeeta! Det verkar ju onekligen så iaf med tanke på Angelicas kommentarer på hennes senaste inlägg och hans frukost och burgare för två!

      Åh jag vill också veeeeta!!! Vad tusan var det som hände som gjorde att det helt plötsligt tog slut?! Det verkar onekligen som Stefan är ”boven” iaf då Angelica hänvisar till honom!

      Han kanske inte ens bor själv längre

        Oh no, bara för att du skrev sådär så var jag tvungen att söka och se ?

          Skulle inte bli förvånad. Är det inte typiskt män att löpa rakt in i ett nytt förhållande, inte bearbeta uppbrott man precis gjort utan bara hoppa in i en ny relation.. sen tar det slut och då krisar allt.. sett det hända ett antal ggr med allt från min egen pappa till vänner osv

            Haha, är det typiskt män? Det är väl en typisk grej att göra efter ett uppbrott pga att man är ”rädd” för att plötsligt vara själv.

            Kan ju även vara så att Stefan träffat någon helt oplanerat och bara blivit kär. Att det var därför de separerade. Vi vet inte hela historien, så håll dig lugn nu 😉

      Jag tror också det! Vill också veta. Haha värsta med att läsa bloggar när man bara får veta A men inte B, även om jag fattar att dom inte vill dela med sig om allt så är det frustrerande att inte få veta allt ?
      Någon kommenterade på hans blogg om han träffat någon ny, och han svarade varken ja eller nej. Utan skrev bara att podden, som inlägget handlade om, var om föräldraskap så han tänkte inte kommentera det för det var inte en skvaller blogg. Men OM han nu inte träffat någon ny, hade man inte svarat nej då bara?

        Skvaller podd, inte skvaller blogg* blev lite för ivrig ?

    Någon som sett till Emma denna vecka?
    Hon har inte uppdaterat sin blogg och det senaste på Instagram var i söndags och då från akuten!
    Har det hänt något? Tror inte hon varit med hos Bella heller t ex hos Gant.

      Såg henne på Slangbellans story i måndags när hon skulle plåtas för Gant 🙂

    Jag tror inte att det är Blondinbella som pratar, hon måste ha tagit in en” speakerröst” BB låter alltid så forcerad och speedad.
    Hon har nog outsorcat detta också..

    Bellas senaste inlägg på engelska: ”Today I have (as I usually do) a really fun-filled day. I have had another photo shoot and this time it was for a Norwegian magazine. We started at 9am this morning and we just finished. I’m dashing off to buy some lunch and then I’m having a meeting with the company that is supposed to develop a new graphic design for Löwengrip Care & Color. Picking the children up from daycare at 4pm-ish, so not such a hectic schedule today. Actually fairly calm by my standards. ?”

    Alltså. Man stakar sig fram när man läser, ge mig lite flow för bövelen.

      Haha hjälp! Det blir ju på svengelska i huvudet när man läser också?

      Det börjar bli dags att anställa en ny fancy-schmancy-betitlad stackare: Quality Assurance Manager and Java Juice Provider / Deputy co-Assistant and Global Site Content Manager ?

    Men när ska hon gå på en nit? Hon är ju för mycket. Hur många ja sägare kan hon ha omkring sig?

    Jag reagerade på henne ”kvällsinlägg” Min onsdag. Det är SÅ tidsinställt! Ochbinte hennes språk osv som ni redan varit inne på. Det där har någon av hennes anställda skrivit under arbetsdagen!

    Nej knappast nytt men första gången det blev uppenbart för mig eftersom hon tom gjorde en instastory om att hon blev SEN för att hämta barnen pga trafik.

      Men gud, det svider i ögonen när man läser inläggen nu. Uppenbarligen inte hon som skriver.

    Det här med att folk verkar tro att hon ändrats som person. Jag tror hon är precis samma som förut men att hon försöker ’rebranda’ sig själv för att slå stort utomlands. Målet är säkert USA, därav att hon numera framstår som så opersonlig och hurtig

      Det stämmer nog!

      Skillnaden mot förr är väl att hon då lyckades byta skepnad utan att man riktigt märkte det. Den här gånge gör hon ett helt värdelöst jobb.

        Kanske vill hon att det ska märkas? Se bara hur mycket uppmärksamhet hon får här tex.

    Fick samma feeling som av Barneys cv-video i how I met your mother. Random klyschor och ord som låter bra liksom

    Precis samma som hon upprepat otal gånger i sin blogg. Säkert kommer det också att hon är en person som kör 180 km/h i vänsterfilen som företagare.

    Vem orkar med sådana människor i längden?

    Säga vad man vill om Blondinbella, men jag tycker att hon är helt sjukt grym. På riktigt vilken 26åring äger ett mång miljon bolag, bor i en villa på Lidingö och har råd men den bilen hon har?
    Hon har liksom byggt upp allt själv.

    Jag tror många är avundsjuka på henne. Det är även jag. Hade gärna bytt min livsstil med hennes ?. Ne hon är helt enkelt sjukt cool. Jämnför med Kissie…Hur långt har hon kommit?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.