En smygtitt på Bellas nya serie

Blondinbella:

Bella visar läsarna en smygtitt på sin nya onlineserie på Instastories och jag har lite svårt att fatta konceptet.
Varför ser den mest ut som en reklam för Porsche och varför låter Bella mer som prinsessan Victoria än sig själv?

Tack för tips!

72 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Det var rejäl skämskudde på detta inslag och jag har verkligen svårt att se vem som uppskattar detta men jag är å andra sidan väldigt fashinerad av att det verkar vara en stor grupp kvinnor som känner sig inspirerade av Bella och genuint gillar allt hon visar upp. Själv är jag mest intresserad av fenomenet ” Bella” tycker det är märkligt livsval hon gjort detta att leva sitt liv helt i ofentligheten

  Svara

   Jag förstår delvis fascinationen, då jag följt henne under flera år. Nu har jag förvisso slutat följa henne då hon blivit så outhärdlig men tycker fortfarande att det är lite intressant, lite som man googlar gamla ex ibland;)

   Med det sagt, herregud vad pinsam den här ”webbserien” är. Förstår inte hennes storhet längre och det här verkar fruktansvärt.

   Svara

  kronprinsessan Victoria*

  Svara

   *kronprinsessan Victoria

   Svara

    *Victoria

    Svara

     ?

     Svara

      Hihihihi

      Svara

  Var det inte den här som skulle visa en ”mörkare sida”, mer ”allvarsam” eller något sådant? 🤦🏽‍♀️

  Svara

   Det är ju Bella i kvällsljus – kanske det hon menade med mörkare sida 😉

   Svara

  Man ska ju som bekant inte måla fan på väggen, men utifrån trailern så känns serien som ett överproducerat uppradande av klyschor och plattityder. Kan ha fel, ska bli intressant att se hur som.

  Svara

  Känns som de försöker få det att likna någon amerikansk dokumentärproduktion.
  Lite som Chefs table och andra Netflix-dokumentärer.. Men det blir mest skämskudde fram verkar det som🤦‍♀️🤦‍♀️

  Svara

  På fråga 1 svarar jag: På så sätt blir kärran betald.
  På fråga 2 svarar jag: Därför att hon numera är självutnämnd prinsessa av everything. Då måste man således låta som en!

  Svara

   Men hon har ju inte ens kvar den bilen väl och leasar sin bil, så tror knappast Porsche sponsrar henne. Så nej, du har nog fel 😉

   Svara

    I know, men var bara tvungen 😉

    Svara

  Det var stor skillnad mot hur hon annars låter i sina storys. Då hon alltid går upp i oktav i varje mening hon säger. Soo. Hi guys!

  Svara

   Och inte att förglömma hur allting är ”Fun!”

   ”Pooped in my pants today, fun!”
   ”I pee in the shower, so much fun!”
   ”I pick my nose everyday, so fun!”

   Svara

    + att hon uttalar ”fun” som ”fänn”…

    Svara

  Fast, det är ju himla taskigt mot Victoria att jämföras med Bella på det här sättet. Vi har ju, tycka vad man vill om monarkin, trots allt en vältalig, elegant och utbildad kronprinsessa. Försöker låta som Victoria kanske…

  Svara

  Camcam, kan du inte börja skriva lite mer om hästbloggare? Typ Linn Olsson, Ztreliin, Cornelia Rylén (ingen bloggare kanske men socmedsare) Kanske bara är jag men har fått uppfattningen om att det ändå hänger än del hästmänniskor här.

  En vänlig men bestämd önskan bara 🙂

  Svara

   Nej. Snälla camcam, inga hästar och helst inte jockiboi heller…

   Svara

   Linn Olsson är ju ett skämt. Så jäkla präktig och duktig jämt, dryg i kommentarerna dom få gånger hon ens orkar svara. Hennes header är så pinsamt dåligt gjord och helt suddig om man kollar via datorn…gaaah 🙄

   Svara

    Jag förstår inte hur Linn Olsson får sin ekonomi att gå ihop. På henne låter det som hon går som f-skattare men hennes företag omsatte max 199 k 2016, det är ju inget att hänga i granen..?

    Svara

     Sen undrar jag fortfarande vad som hände mellan Linn Olsson och Sofia gene. De bloggade ihop men hux flux så hade Linn startat en egen blogg och Sofia verkade ovetandes…

     Svara

   Jaa hästar plz 😍

   Svara

   Men vänta nu.. Hästar finns väl inte?! Eller var det en frukt? 🤔

   Svara

    Sa du sten?
    Med vänlig hälsning, Facebook 2011.

    Svara

  Tycker inte hon låter som Victoria. Hur ska hon prata då för att det ska vara okej? Hon har ju hånats för fullt av dig för hur hon låter/pratar så då är det inte så konstigt om hon försöker lägga om tonen, sen är det klart att hon vill låta/prata så bra, lugnt och tydligt som möjligt. Hjälp psykopater framåt istället eh.

  Svara

  Visst lät rösten så annorlunda? Trodde först att någon annan pratade 😮 och ja…känslan av Porsche-reklam möter ny Netflix-serie var en väldigt bra liknelse.

  Svara

  Det handlar inte om hur hennes tonfall är, ljust, mörkt, glättigt, allvarsamt, fnissigt etc. Det är det att hon aldrig känns genuin. Vad hon än gör/säger så känns det överspelat och regisserat, det kommer inte från hjärtat. Det går absolut att vara glad och skoja med vänner och kollegor på ett vanligt och avslappnat sätt, men då ska det vara på riktigt och inte något överspelat ”hi guys” ”so fun” osv.

  Svara

   Håller HELT med! Hon känns aldrig genuin. Det känns alltid som om hon har övat in ett tal, typ som man gjorde när man skulle hålla föredrag för klassen på högstadiet/gymnasiet och bara läser allt utantill.

   Jag skulle vilja veta hur hon låter på viktiga möten…hur pratar hon när hon träffar stora chefer när hon ska göra sina samarbeten och när hon träffar personer som hon ser upp till?

   Svara

  Lite OT, men försökt att själv hitta mer info om Alex och Amanda Schulmans kommande flytt och även mäklarannonsen. Är det någon vänlig själ som kan hjälpa mig?

  Svara

   Jag gjorde en sökning på Booli och deras lägenhet är (ännu) inte ute på marknaden. Den värderas dock till 22,3 mkr av Booli (169 kvm på Nybrogatan).
   Värdet verkar väl högt – jag skulle tippa på 17-19 mkr beroende på skick osv.
   Möjligt att de lämnat lägenheten till mäklare men att mäklaren i första omgången visar för kunder de har som är intresserade av denna typ av objekt. Onödigt att gå ut brett med visning om köparen kan finnas i kartoteket 🙂

   Svara

    Du var killen med koll, tack snälla! 💐

    Svara

  Oavsett vad Bella tar sig för eller vilka hon umgås med, så handlar det bara om henne i slutändan iaf. Det finns inget djup och jag förstår verkligen inte varför hon är inspirerande.

  Svara

   Håller med! Tror hon rappat en hel del följare… hon är så fake!

   Svara

  Förlåt mig nu men pallar inte med hennes tillgjorda dagisröst! Låter som hon pratar till barn…

  Svara

   Förlåt mig nu, men pallar inte med att du avslutar nästan alla dina meningar med utropstecken.

   Svara

    Synd för dig då!!!!!

    Svara

  CAMCAM!! Kan du inte göra en ”Hiiiiii guys” video varje vecka och sammanfatta Blondinbellas vecka? Dom är så kul att jag DÖR 🙂

  Svara

   Hahaha! Så ni har inte tröttnat än? Jag fortsätter gärna med min Brunettbella-karaktär eftersom my assistant Mägnus just unpacked my suitcase for me! =)

   Svara

    Ja tack!! 😂 har ju redan kollat igenom dina hiiii guuuuys 534351 gånger på insta, behöver en update varje vecka på BBs liv känner jag 🙏

    Svara

    Jaaa fortsätt! Skrattar så mycket åt denna imitation😂

    Svara

    Du missar bara hur hon sådär lite ’käckt’ lyfter upp ena axeln och tittar snett bakåt mot kameran i slutet av varje klipp. Ja, axellyftningen med huvudet på sned gör hon ju ooofta!

    Svara

  Känns som en kass ripoff på valfri Volvo-reklam…

  Svara

  Känns väldigt märkligt att läsa Bellas blogg nu när det är så uppenbart att det inte är hon som skriver. Går bara in på hennes blogg när det skrivits om henne här, den har ju blivit totalt ointressant och kommentarsfältet är som en repig skiva som upprepar sig.

  Svara

   Tack, då är det inte bara jag som tycker att det känns som att det inte är Isabella som skriver allt längre, inte bara pga blivit opersonlig efter skilsmässan, utan att det känns inte som hennes språk ibland. Är så fräck att jag kopierar in en del av en kommentar jag skrev tidigare idag:

   ”Inlägget igår ‘trivs bra själv’ var så hurtigt, (inte som ‘tihi hi guys’ utan mer gympalärare) och innehöll uttryck som jag inte kommer ihåg Isabella använder: ‘Misstolka mig inte’ (Hela bloggen bygger väl på att folk misstolkar, haha!), ‘jag menar’, ‘inget snack om saken’ ‘ungar’ ‘kan väl dejta lite’ (när hon nu vägrat kalla res- och middagssällskap för något annat än vänner) och ‘Elle-tidning’.”

   Hon gör som hon vill såklart, men det känns konstigt att läsa och inte veta om det ens är hon som skrivit.

   Svara

   Nu när jag läst det du skrivit så ”låter” det inte som hon i huvudet längre när jag läser. Precis som att en annan röst läser hennes blogginlägg nu. Shit vilken ögonöppnare.

   Svara

  Har Stefan Lagergren träffat någon ny? Var det därför det tog slut? Jag vill veeeeta! Det verkar ju onekligen så iaf med tanke på Angelicas kommentarer på hennes senaste inlägg och hans frukost och burgare för två!

  Svara

   Åh jag vill också veeeeta!!! Vad tusan var det som hände som gjorde att det helt plötsligt tog slut?! Det verkar onekligen som Stefan är ”boven” iaf då Angelica hänvisar till honom!

   Svara

   Han kanske inte ens bor själv längre

   Svara

    Oh no, bara för att du skrev sådär så var jag tvungen att söka och se 🙊

    Svara

     Skulle inte bli förvånad. Är det inte typiskt män att löpa rakt in i ett nytt förhållande, inte bearbeta uppbrott man precis gjort utan bara hoppa in i en ny relation.. sen tar det slut och då krisar allt.. sett det hända ett antal ggr med allt från min egen pappa till vänner osv

     Svara

      Haha, är det typiskt män? Det är väl en typisk grej att göra efter ett uppbrott pga att man är ”rädd” för att plötsligt vara själv.

      Kan ju även vara så att Stefan träffat någon helt oplanerat och bara blivit kär. Att det var därför de separerade. Vi vet inte hela historien, så håll dig lugn nu 😉

      Svara

   Jag tror också det! Vill också veta. Haha värsta med att läsa bloggar när man bara får veta A men inte B, även om jag fattar att dom inte vill dela med sig om allt så är det frustrerande att inte få veta allt 😅
   Någon kommenterade på hans blogg om han träffat någon ny, och han svarade varken ja eller nej. Utan skrev bara att podden, som inlägget handlade om, var om föräldraskap så han tänkte inte kommentera det för det var inte en skvaller blogg. Men OM han nu inte träffat någon ny, hade man inte svarat nej då bara?

   Svara

    Skvaller podd, inte skvaller blogg* blev lite för ivrig 🙄

    Svara

  Någon som sett till Emma denna vecka?
  Hon har inte uppdaterat sin blogg och det senaste på Instagram var i söndags och då från akuten!
  Har det hänt något? Tror inte hon varit med hos Bella heller t ex hos Gant.

  Svara

   Såg henne på Slangbellans story i måndags när hon skulle plåtas för Gant 🙂

   Svara

  Jag tror inte att det är Blondinbella som pratar, hon måste ha tagit in en” speakerröst” BB låter alltid så forcerad och speedad.
  Hon har nog outsorcat detta också..

  Svara

  Bellas senaste inlägg på engelska: ”Today I have (as I usually do) a really fun-filled day. I have had another photo shoot and this time it was for a Norwegian magazine. We started at 9am this morning and we just finished. I’m dashing off to buy some lunch and then I’m having a meeting with the company that is supposed to develop a new graphic design for Löwengrip Care & Color. Picking the children up from daycare at 4pm-ish, so not such a hectic schedule today. Actually fairly calm by my standards. 🙂”

  Alltså. Man stakar sig fram när man läser, ge mig lite flow för bövelen.

  Svara

   Haha hjälp! Det blir ju på svengelska i huvudet när man läser också🙈

   Svara

   Det börjar bli dags att anställa en ny fancy-schmancy-betitlad stackare: Quality Assurance Manager and Java Juice Provider / Deputy co-Assistant and Global Site Content Manager 😂

   Svara

  Men när ska hon gå på en nit? Hon är ju för mycket. Hur många ja sägare kan hon ha omkring sig?

  Svara

  Jag reagerade på henne ”kvällsinlägg” Min onsdag. Det är SÅ tidsinställt! Ochbinte hennes språk osv som ni redan varit inne på. Det där har någon av hennes anställda skrivit under arbetsdagen!

  Nej knappast nytt men första gången det blev uppenbart för mig eftersom hon tom gjorde en instastory om att hon blev SEN för att hämta barnen pga trafik.

  Svara

   Men gud, det svider i ögonen när man läser inläggen nu. Uppenbarligen inte hon som skriver.

   Svara

  Det här med att folk verkar tro att hon ändrats som person. Jag tror hon är precis samma som förut men att hon försöker ’rebranda’ sig själv för att slå stort utomlands. Målet är säkert USA, därav att hon numera framstår som så opersonlig och hurtig

  Svara

   Det stämmer nog!

   Svara

   Skillnaden mot förr är väl att hon då lyckades byta skepnad utan att man riktigt märkte det. Den här gånge gör hon ett helt värdelöst jobb.

   Svara

    Kanske vill hon att det ska märkas? Se bara hur mycket uppmärksamhet hon får här tex.

    Svara

  Fick samma feeling som av Barneys cv-video i how I met your mother. Random klyschor och ord som låter bra liksom

  Svara

  Precis samma som hon upprepat otal gånger i sin blogg. Säkert kommer det också att hon är en person som kör 180 km/h i vänsterfilen som företagare.

  Vem orkar med sådana människor i längden?

  Svara

  Säga vad man vill om Blondinbella, men jag tycker att hon är helt sjukt grym. På riktigt vilken 26åring äger ett mång miljon bolag, bor i en villa på Lidingö och har råd men den bilen hon har?
  Hon har liksom byggt upp allt själv.

  Jag tror många är avundsjuka på henne. Det är även jag. Hade gärna bytt min livsstil med hennes 😂. Ne hon är helt enkelt sjukt cool. Jämnför med Kissie…Hur långt har hon kommit🤔

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.