Bella är sååååå hemlig!

Blondinbella:

Blondinbella försöker vara såååå hemlig och skriver att hon minsann inte får avslöja vilken norsk tidning det är hon plåtades för igår – samtidigt som hon gör just detta genom att lägga ut en bild där det klart och tydligt står tidningens namn – Stella Magazine.
Är hon helt enkelt ouppmärksam och obetänksam eller har hon tagit smygreklam till en helt ny nivå? Om så är fallet så får man nästan göra som Rihanna uppmanar en till – Take a bow! för då är i alla fall JAG imponerad!

Tack för tips!

47 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Du uppdaterar så sent. Underbara Claras tabbe (hon tog bort allt rasistiskt hon skrivit om afroamerikaner) hann du inte ens skriva om innan hon pudlade. Och Fokis jättebråk med sin vän och advokat skriver du inte om. Men denna nyheten som de flesta av oss diskuterade igår kommer upp nu. Till och med Elsa Billgren var snabbare än dig på att skriva om blondinbella.

      Och be Nöjesguiden ta bort all skit från din blogg.

        Har gjort! De jobbar på det!

      Ja verkligen, verkar som det mesta kommer ifran tips – sa andra gör jobbet at henne.

        Men… Hur gnälliga är vi idag då?

      Att folk läser den skenheliga ”underbara” Claras blogg är ett mysterium. Djupt obehaglig kvinna.

        Tycker Claras blogg och allt som rör henne håller hög klass, hon är proffsig som få. Tycker barnböckerna är lite tunna med lite innehåll men väldigt fina och sammanhängande. Podd, kläder osv känns så rätt i hennes stil och varumärke. Tycker hon är en förebild.

        … Något sänkt ribba för ”djupt obehaglig”? Geez.

          Hurså?

      Håller med. Tycker även det ofta är ”favorit i repris” från CamCams sida och det är inte mycket variation i bloggen längre. Anna, Blondinbella, Jocke Lundell, Catrin samt några till.
      Sen ibland glimrar det till och då dyker plötsligt någon ny stjärna upp i bloggen.

    Hade inte Isabella skrivit att tidningen var hemlig hade inte typ 15 personer (eller du) kommenterat det så nu fick tidninganamnet mycket mer spridning. Om det var medvetet var det mycket smart. Lite som när Gudrun brände upp 100.000kr, inte samma kaliber men lite samma twist och utgång.

    Kan inte ha varit så hemligt med Stella eftersom alla påpekanden blev godkända som kommentarer och dessutom var Bella (eller någon av hennes slavar) inne och skrev ”Åh bra tips! Tack” mitt bland alla som skrev vilken tidning det var.
    Man får alltså anta att det var medvetet från Bellas sida att smussla in namnet på tidningen för att få kommentarer. Listig hon är.

      Ja, hade det varit på riktigt så hade de vid första kommentaren tänkt ”åh shit” och gått in och redigerat bilden. Men icke, de godkände vad? 25 påpekanden om det utan att göra ett smack.

    Umgås Blondinbella ens med sina barn längre??

      Såklart hon gör?

      Nej, det gör hon inte! Det är rentav så att hon aldrig träffat sina barn!

        Plot twist, hon har inga barn!

      Självklart umgås hon inte i verkligheten med Gillis och Sally. Ungarna är helt övertygade om att mamma bara finns i cyberrymden.
      De får titta på inspelningar av Bella på sina paddor och de vaktas av elaka barnsköterskor med stärkta förkläden och lustiga mössor.

        Mmm lustiga mössor <3

    Det var väl bara ett mänskligt misstag. Du verkar så nervärderande mot blondinbella ibland…hoppas det bara är för att göra bloggen rolig och att du inte på allvar ser ner så mycket på henne.

      I så fgall var alla godkännandeni bloggen också mänskliga misstag. Nej smart marknadsföring är vad det är.

      Det är knappast synd om Bella. Är det någon bloggare som man kan göra sig lite lustig över så är det väl Bella för hon har visat sig okänslig för både skämt och kritik.
      Däremot finns det naturligtvis andra bloggare som man måste vara försiktig med eftersom de kan vara väldigt nära till gråt om någon säger något som de inte gillar. Vissa bloggare är så kritikkänsliga att deras kommentarsfält ständigt gapar tomma trots att de säkert får ganska många kommentarer. Forni är ett bra exempel.

    Vad skrev Clara om afroamerikaner?

      Gå in och läs på hennes blogg kanske?

        Hon tog bort vad hon skrivit. Du kanske borde gå in och läsa hennes blogg innan du börjar dryga dig?

      Typ att de var sexiga även om de städade gatorna eftersom de såg ut som skådespelare och hade swag gångstil typ. Läs kommentarerna i hennes inlägg om NY. Väldigt rasistiskt och osmakligt skrivet. Samtidigt ger hon de vita männen i NY en känga: de var för korta och hade för tunt hår för att falla Clara i smaken.

        Mm kommentaren om de vita männen gjorde mig ledsen. Min kille är kort och har tunt hår och har sjukt mycket komplex för det. Men just längd och hårväxt kan man ju inte göra så mycket åt… jag tycker att han är den finaste i världen och det gör ont i mig när kvinnor skriver så.

        ”Även om de städade gatorna”? Verkar som om den underbara Clara toppat sin rasism och tidigare psyko- och funkofobi med lite hederligt klassförakt nu också. Låter som om hon håller stilen…

          Ja det hade varit kul att se CamCam granska underbara Claras uttalanden. Varken Catten eller Bella hade kommit undan med det. Möjligtvis Kenza.

    Är det fler än jag som ser Camcams alias Brunettbella framför sig när man läser Isabellas senaste tre inlägg som alla nämner ”taxfreen på Arlanda terminal 5”? ??

      Haha, hörde liksom Camcams ”Five ??, and that’s also the number where Arlandas taxfree is” mer än jag hörde Bella.

        Haha, exakt! ?

    Ot. Läste om jihde senaste utspel. Choklad på. fruktdisken. Vilket hån mot oss typ 1 diabetiker. Han är äldre inte en jävla unge. Camilla, kan du inte skriva om detta, så han inte drar alla diabetiker över en kam. Han kontaktade till och med chefen på Coop kramis

      Tycker också det var löjligt av honom. Butiken gjorde inget fel. Det var en kul grej bara och de måste väl få placera sina varor vart de vill.

      Ja ända sedan han blev diabetiker beter han sig som jordens medelpunkt, typ den enda som har diabetes och den som gör alla upptäckter och analyser om denna sjukdom först av alla i hela världen, sjukt irriterande människa! Man behöver inte vara guru på allt liksom.

    Klart hon gjorde det med flit. Precis som att hon jämt felstavar ”sneek peak”, då hon vet det kommer kommentarer om det.
    Hon är läskigt slug, det är det många som inte förstår.

      Sneak peek* ?

        Felstavningen var med flit. Har för mig hon skrev så

      Det är inte många i sociala medier som stavar rätt till ”sneak peek”. Och det gäller bloggar mm även där den som skriver har engelska som modersmål. Men alla är väl ute efter klick och kommentarer.

        Hon har ju fått många kommentarer om det som hon måste ha sett om hon ens skriver bloggen.. Hon brukar dock gärna fortsätta med sina felstavningar.

          En populär felskrivning är ”förens” istället för ”förrän” 🙂
          Men där är Bella inte ensam heller utan man ser det överallt på sociala medier.

    Jag har blivit så trött på Bella och hennes tusen saker som hon sysslar med.
    Är det fel på mig?

      Nä. Det är ett sundhetstecken.

      (Jag önskar att detsamma gällde mig. ?)

    Läser just att Bella gör reklam för Hemfrid men det verkar som hon inte själv använder Hemfrid. Märkligt att en influencer rekommenderar en tjänst som hon själv inte använder. Inte så trovärdigt.

      Jag reagerade mer på att hon har städning VARJE dag. VARJE DAG. V a r j e d a g. Every frekking day!

      VA?

      Varje dag? Så ofta städar de inte ens på hotell? H u r är det ens möjligt att skita ner så mycket varje dag? Varannan hade jag seriöst kunnat förstå pga barn, jag skulle gärna har typ var tredje dag (har varannan vecka). Men varje dag? På riktigt???

        Åh, ja vad skönt att någon annan också reagerade på det. Fick typ inre tankar om att man själv kanske hade superkonstig städstandard som INTE städade varje dag haha.

        Men vem vet, det kanske är mycket imaginärt damm och annat bös som flyger runt i det löwengripska hemmet som bara MÅSTE BORT.

    tycker det e mer intressant med kurvorna o annat

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.