Ett klistermärke för ett ”åk”.

Hugo/Paula:

MITT KUNGARIKE FÖR ETT KLISTERMÄRKE!!!!
Det här tyckte jag var hur kul som helst men så har jag ju humor som en femåring som precis kommit ur kiss och bajs-fasen också.
(Som vi kommer återkomma till här nedan.)
Paula skriver ett inlägg om ett belöningssystem som hon utarbetat åt Hugo och om han lyckas samla alla sina klistermärken till lördag så blir det åka av på söndagen.

Belöningen: Gör du dina vardagssysslor utan att jag behöver tjata blir det åka av på lördag.

Min lista till Hugo:

Måndag- Handla och laga middag (min träningskväll)
Tisdag: Kratta bort alla löv på baksidan
Onsdag: Jag tvättar- Hugo viker
Torsdag: Överaska med en onsdagsbukett med rosor
Fredag: Ordna fredagsmyset (en chipspåse på vardagsrums bordet och belysning på max är ej godkänt)//Paula

Givetvis finns det en och annan – som alltid – som tar hennes inlägg på största allvar och som verkar uppriktigt bekymrad över hur de egentligen har det i sin relation.
”Klistermärken? Det kan ju aldrig vara sunt…Tänk vilka fällor man kan hamna i med olika belöningssystem!”

Ja, tänk! Hemska tanke! Tänk om Hugo nu tappar all förmåga till eget tänkande och initiativförmåga? Tänk om han till slut inte ens tänker torka sig själv i röven om han inte får ett klistermärke, eller ännu värre…vägrar bajsa utan klistermärke på tavlan!?!?!?!?
HAN KAN FAKTISKT DÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Så ja, Paula! Nu får du sluta! Sluta genast upp med att ge Hugo dåliga vanor som kan vara till fara för honom själv och för allmänheten. Förstoppning är ingenting att skoja om!

40 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Säger bara va?? Är belöningen sex el är min läsförståelse kass? Ett skämt? Vad är detta…:o

      Gröna Lund, fattar väl alla…

    ..fråga Myggan!

    Hon har gjort ett svar-på-tal-inlägg på ditt förra inlägg om henne och paow.

      Känns som hon endast ville länka det inlägget om henne och paow, som bam in your face.

      Finns värre inlägg på denna blogg att länka om det nu var de som var poängen att ”säga ifrån till camcam”

        Ja jag kan hålla med dig om det nu när du säger det. Att hon till och med taggade paow haha..

        Klart att det var det hon ville. Hon är så skenhelig, synd att de flesta folk missar det.

      Jag fattar ingenting, vad är det hon reagerar på? Det var väl bara pinsamt för Paow eller?

    Är torsdagens uppgift att överraska med en onsdagsbukett? Vad är en onsdagsbukett och varför får man den på torsdagen? Om det var hon som skrev listan vad han skulle göra blir väl buketten ingen överraskning?
    Är jag helt korkad eller vad pågår?

      Överraskningen känns ju rätt förstörd då hon redan bestämt att det ska vara rosor.

      Förövrigt så hoppas jag att hon skämtar även om jag inte tycker det är kul.

    Paula är så otroligt tråkig. Oavsett hur ironisk och ”rolig” hon försöker framstå.

    Paulas inlägg om dig är så fånigt. Pinsamt. Patetiskt. Du är rolig tills du skriver (snällt!) om Paula, då triggar du hat? Wtf.

    Kan dela min kommentar som hon inte godkänner: Förstår inte alls syftet med det här inlägget? Räcker det inte med att försöka läxa Hugo? Varför ska du försöka dig på att läxa upp andra nu också?

    Min första tanke var ”Har dom sex så sällan att sex en gång i veckan är en belöning? Och hon är helt öppen med det? Awkward”. Men kanske snarare självdistans.. *Skarpsint analys*

    Är ju bara bra om hon är så obrydd om vad folk tycker och tänker att hon skiter i om vissa inte fattar att det är på skämt. Dom verkar så trygga i sin relation. Det är fint och inspirerande. Till skillnad från (exempelvis) Anna book som känner behov av att skryta ut ”vi är så kära och vi har sex heeela tiden ??????????❤?” Ps: Inget illa om Anna book, bara hennes enorma behov att skryta om deras förhållande (tycker personligen att det tyder på osäkerhet i många fall).

    Förstår inte grejen med att vara mamma till sin kille också. Han borde väl fatta att man ska laga mat, vika tvätt m.m. och det är sjäääälvklart att han faktiskt fattar också. Men livet blir lite enklare när man spelar lite dum, får en lista i handen men misslyckas igen, middagen står på bordet och tvätten är vikt. Det är en sjukt störande grej killar gör och dom VET att vi tillslut gör det. Men hur kommer det sig att dom fungerar i alla andra situationer? Min man ”visste” tex inte hur man borstar och sätter upp våra döttrars hår och lät dom gå som två skogstroll till förskolan och även fast jag påpekade att han mirakulöst kan borsta och sätta upp sitt eget hår, till slut så jag att om han inte skärper sig så får vi ta ett snack med BVC så får dom förklara hur man gör men då plötsligt ville han inte alls och barnens hår har varit borstat sen dess. Nu är min man mycket mer ansvarstagande och självgående än mina ex men den tendensen brukar sippra fram då och ändå. På samma sätt som tjejer ibland blir helt iq befriande av att tekniska saker, bygga ihop möbler m.m. många gånger spelas det bara och det är så irriterande. Kan vi bara inte utgå från vad vi kan ist? Jag är grym på teknik och Ikea-möbler och min man är jättebra på att se till att kylen och skafferiet alltid är fullt.
    Jaja.. tillbaka till narcos

    Wow, ”helgonet” Paula (som komiskt nog ger sig själv hashtagen #nätkompis på sin instagram) ger en känga tillbaka på dig, känns vettigt ändå? Lol not.

    Gud, hon kan provocera mig så mycket så jag skäms över att jag blir provocerad, men ibland känns det som att hon skapar sånt här för att få trafik och verka viktig/präktig. SNARK. Hon kunde lika gärna förbise det, men hon verkar bara vilja höja sig själv som ett ja…helgon?

      Word, word, word!!!

      World!!!!

    Jag har slutat läsa deras bloggar. Hugo är riktigt skön som person men Paula… nej det är något provocerande över henne.

    Fast det problematiska med detta belöningssystemet är väl att det ens ska behöva existera. Man kan tycka att det rimliga vore att båda parter tar lika mycket ansvar (inkluderat initiativförmåga – inte att utföra uppgifter på kommando). Tröttsamt att kvinnan alltid ska behöva vara familjens projektledare.

      Jag tror att Hugo tar minst lika ansvar. Det framgår dock inte direkt av bloggarna eftersom helgonet Paula ständigt ska höja sig själv medan hon sänker honom – och att han samtidigt inte alls har den förmågan att höja sig genom att sänka sin tjej.

      Om sex används som belöning tyder det ju på att en part inte får sina behov till fullo tillfredsställda och är så pass svältfödd på denna typ av närhet att den andra parten kan nyttja det för att manipulera och kontrollera sin partner. I en relation sträcker sig inte ansvaret bara till den vardagliga ruljansen, utan inkluderar också ett gemensamt ansvar att jobba på relationen och mötas på en nivå där båda ger och tar så pass mycket som man förmår och behöver.
      Att nyttja den andra partens behov som hävstång för att manipulera partnern att göra som man vill är rätt så jävla elakt, tycker jag, och inte kan man kräva av den andre att denne tar jämställt ansvar för vardagens sysslor, när man själv nyttjar sin partners behov för att positionera sig själv i en maktposition,

        Men snälla, hon skämtade.

        Så med andra ord så kan man inte begära att bägge parter i en relation bidrar lika mycket, eftersom den ena är mer kåt än den andra? Obehaglig logik. Hoppas innerligt att du är singel och så förblir.

    Stefan Lagergren har slutat blogga!!

    Herreguuud vilket kvinno (Paula)-hat det var här. HUR fan orkas det?? Haha inte KONSTIGT att Paula behöver ha belöningssystem och agera hans morsa när Hugo (precis som alla andra 20-nånting killar) gör 10% av det kvinnan gör i hemmet. Är ju så jävla genomskinligt när en läser både Hugo och Paulas bloggar om alla listor de gör ”9 saker vi inte är överens om” osv att Paula tvingas vara projektledaren pga Hugo inte vet hur en tar bort matrester från diskhon. Han har väl precis som de flesta män (ja jag generaliserar) blivit supercurlad av sin egna mamma men guess what TIME HAS CHANGED!!

      Eller så är det snarare Paula själv som curlar Hugo. Det verkar vara Paulas way or the highway hemma i förortsvillan.

        Får samma känsla. Gör på mitt sätt, när jag vill att det skall göras eller gör inget alls (och då få skit för det…)

        Hon verkar vara hard to please den där Paula.

    Varför behandlar hon honom som ett barn?

      Men det är väl ganska uppenbart att det är ett skämt??

      För att han är ett barn.

    Fattar inte hur han stär ut med denna häxa och krollfreakk!

      Vilken tur att det inte är du som lever med henne då utan att det är Hugo som gör det. Vad jag kan läsa från båda deras sidor så ser kärleken enorm ut. De har en jargong mot varandra, och väljer man att se det roliga i det hela så är det faktiskt ganska roligt. De blandar liksom ironin med seriöst, kolla in Hugos senaste kärleksförklaring han gjorde här i dagarna. Tror inte han lider särskilt mycket med Paula vid sin sida. Båda verkar ju så jäkla goa!

    Jag är i chock!! Jag har inte varit inne på dessies blogg på en månad minst. Hon uppdaterade ju aldrig. Men nu har hon lagt upp 4 inlägg sen juli!

    Vad de handlar om? Ursäkter för att inte ha bloggat. Utseende. Ursäktar sitt utseende. Berättar som vanligt att hon ska ha hennes naturliga hår med naturliga färg. Nämner att hon älskar paris. Reklaminlägg. Sen så är det självklart något superspännande om hennes framtid som hon ska berätta om ”sen”.

    så alltså samma saker hon skrivit om de senaste åren.

    Kan någon snälla svara på detta (helst camcam själv kanske)?
    Challizz påstår att hennes ”babe” blivit uthängd på denna blogg, någon skall ha skrivit hans fulla namn eller liknande. Hon har då bett camcam radera hela ”uthängningen” vilket camcam gjorde.

    Har detta verkligen hänt? Har nämligen fått intrycket att uthängningen aldrig ens skett från första början…

      Nä, det kan jag inte dea mig till minnes men jag raderade några riktigt elaka kommentarer om henne som jag skulle göra för vem som helst. Men resten av det hon påstår att jag gjort stämmer inte.

        Får man fråga vem tusan är den tjejen?? Oxå kollat hennes blogg 2ggr efter hon påstod att du hängt ut henne.
        Har nog läst de flesta inlägg i din blogg 🙂 o kan inte minnas att du skrivit ngt om denna person.
        Försöker hon påstå detta för att dra folk till sin ursäkta mig ganska tråkiga blogg???

          Nä, jag skrev ett inlägg där hon ingick på ett hörn när jag skrev ett om Micah men jag har aldrig skrivit om bara henne. Och planerar inte heller att göra det…

            Okej! Tack för ditt svar?? Ja jag tänkte väl de. Nä finns ju ingen anledning att ens skriva om denna tjej då hon verkar vara okänd för de flesta.

    Haha Gud vad konstigt ? Men det kanske är vad som krävs för att tjata är så sjukt tråkigt i längden.

    Men strunt i att kratta löven. Kör över dom med gräsklipparen istället. Bättre för gräset och bättre för psyket ?

    Tappar hoppet om mänskligheten när jag läser sånt här skit. KLISTERMÄRKEN SERIÖST?! Är han fem år eller??
    OMG BRUDAR….. sluta vara morsor till era jävla killar! Så tröttsamt att läsa om alla tjejer som roddar ett helt hem/förhållande/relation till killens familj, släkt och vänner. SLUTA.
    Bli förbannade istället! Så menar jag inte lite förbannade… BLI FÖRBANNADE. Hjälper inte det och det inte blir en förbättring…. Gör slut förfan! Palla spendera livet med att fixa allt åt någon annan?!!
    Och sluta belöna killar med sex. Knulla när/om ni vill. Så enkelt är det!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.