OMG!!!!

Blondinbella:

Idag ska jag befinna mig på Arlandas Taxfree på Terminal 5 mellan 11-14. Det är beauty dagar och LCC har en superfin Quick fix-bar. Jag älskar att få hoppa in i säljrollen ute på golven, det är då jag vässar min egen säljförmåga samt får all viktig information (feedback) från våra kunder. Efter varje besök ute har jag alltid en ny idé. Sist jag stod ute på taxfreen märkte vi hur många kvinnor som ville bli stylade på tio minuter innan sin resa, efter det roddade vi med en quickfix-bar. Väldigt kul! //Bella

Oh maj gaaaaaad!
Idag har Bella befunnit sig på – wait for it – terminal faaaajv – för att marknadsföra LCC men jag kan tala om att det kommer att ha varit en totalt bortkastad tårtbit för henne.
Hennes produkter BÖR ju vara som minst vara slutsålda med tanke på all den smygreklam jag gjorde för märket medan jag var i USA (där jag bott!!!!!!!!!!!!!).
Allt annat än slutsålt kommer göra mig SÅ besviken!

Tanken var att jag bara skulle göra en enda inhopp som BrunettBella men när jag väl tagit oskulden på min karaktär så kunde jag helt enkelt inte bryta med henne. Det är väldigt beroendeframkallande att prata med kraftig svensk brytning och hysteriskt skrika ”HIIIIII GUUUUUUYS” och ”SOOOOOOO….TODAY WE ARE….”
Jag är ledsen men jag kan helt enkelt inte lägga ner denna episka karaktär och då har jag ändå inte lagt upp alla klipp jag spelat in….

https://www.instagram.com/p/BX4r9s4hpZ2/?taken-by=bloggbevakningscamcam

 

https://www.instagram.com/p/BX777ZGBTRr/?taken-by=bloggbevakningscamcam

 

https://www.instagram.com/p/BX9ZUvohE1A/?taken-by=bloggbevakningscamcam

 

https://www.instagram.com/p/BX-4glXBaQO/?taken-by=bloggbevakningscamcamg

 

https://www.instagram.com/p/BX_ZXNQBUuP/?taken-by=bloggbevakningscamcam

 

https://www.instagram.com/p/BYEYrvkhGJv/?taken-by=bloggbevakningscamcam

 

https://www.instagram.com/p/BYHcaUTBg2h/?taken-by=bloggbevakningscamcam

 

https://www.instagram.com/p/BYNXXFsBIOL/?taken-by=bloggbevakningscamcam

 

https://www.instagram.com/p/BYRzVwEB1CE/?taken-by=bloggbevakningscamcam

 

https://www.instagram.com/p/BYVCAaQBkRa/?taken-by=bloggbevakningscamcam

 

https://www.instagram.com/p/BYW7nF_hRdM/?taken-by=bloggbevakningscamcam

 

https://www.instagram.com/p/BYW8u5GhQ_n/?taken-by=bloggbevakningscamcam

 

https://www.instagram.com/p/BYZPVVkhV40/?taken-by=bloggbevakningscamcam

 

https://www.instagram.com/p/BYpvQejhojq/?taken-by=bloggbevakningscamcam

79 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Åh herrejävlar vad många videos :S

      Skitkul ju? Hoppas Cam gör fler! Har skrattat ihjäl mig varje gång det kommit en ny.

      Kanske du behöver spica upp ditt liv med en LCC produkt från terminal FAJV??

        Var finns likheten med Isabella Löwengrip?? Hon spelar ju vilken ytlig person med dålig engelska som helst. En träffande imitation kan vara kul men det här är bara elakt.

      ”Soooo.. This is my assistent Magnus who is driving me”. HAHAHA. Älskar det! Älskar dig!

      Orkade bara se de tre första filmerna…

      Håller med. Såå många ointressanta videos att scrolla men det är skitsamma ifall fler vill se henne 🙂 vissa bryr sig ju verkligen om Camilla och då är detta toppen. Vi andra kan scrolla.
      Jag stöttar det helt ifall folk vill se det. Personligen scrollar jag bara men tycker inte det är jobbigt så länge det inte dominerar bloggen.

    ???

    Anders Timell brukar göra rött roliga blondinbellaimitationer på instastories. Tips!

    Jag är sur på Bella. Köpte hennes torrschampo och använde några svängar. Resultatet nu är helt uttorkad hårbotten och klåda 🙁

      Ja det var nog exakt det hon ville skulle hända just dig.

        Ironi är svårt 😉

        Ironi är svårt 😉

          Tydligen för dig också eftersom du var sarkastisk och inte ironisk.

        Haha, sb exakt vad jag tänkte

    Camcam, jag vet inte riktigt hur jag ska säga detta … jo, det vet jag fan i mig visst det: I frikkin’ love you!!!!?????????????

      Kan vi snälla älska henne ihop? ?

    Camcam, snälla mer av detta ?? Som jag så typ en hiiiii guuuuuys video update per vecka på Bellas hårda jobbiga vecka ??

    I senaste numret av Modern Psykologi så citeras den här bloggen i en kort text som handlar om ordet ”sekundärkränkt” ?

    Sindy ska sätta in guldtänder enligt sin instagram… Tycker det förtjänar ett inlägg!

    Jag kollar ifatt på biggest loser vip nu. Varför är dom så elaka mot Camilla? Varför blev Anna rädd när Camilla kom in i köket? Helt orimligt

    Paula har skrivit ett inlägg till dig. Skenheligt så det förslår men sån är ju hon.

      Haha läste ”stora profiler fruktar dig, bli vår kompis istället”.
      Känner bara att de gör de nog ofta rätt i, 0 sympati där 😀

      Blev nyfiken på Paulas blogg och gick in, fastnade på headerbilden, VARFÖR har hon tummen i munnen?! Skall det vara sexigt? Lite busigt? Kan någon förklara?

      Får känslan att hon bara ville länka inlägget om att de går bättre för henne än paow i sin blogg.

    Och på terminal 5 var det ju ganska tomt idag, trots att BB påstår att det var såååå många som kom fram. Kolla bara hennes bilder.

      Tänkte också på det, ändå ska det låta som om det är rusning jämt.

      Ja det verkar bara som att det var den där piloten på 24 år som var där 😉

        Eller hur! 🙂 Och var är den mängden av desperata kvinnor som var i extremt behov av LCC express-styling som BB pratade om?

    Förlåt för OT, men får vi diskutera challizz? Eller blir vi polisanmälda då? Nu har hon iallafall varit på akuten igen..hon är förkyld.

      Hon behöver inte trafik. Hon behöver hjälp!

      Haha dör, men challizz har tidigare sagt att Camilla här på bloggbevakning stöttar henne och raderar alla kommentarer om henne. Så antar att min kommentar blir raderad eller polisanmäld nu :)det är vad challizz med iq 147 har skrivit iaf.

        Haha..va? Nä, jag har raderat några riktigt vidriga kommentarer om henne men det skulle göra oavsett vem de handlar om.

          Challizz påstår att du raderar varenda kommentar om henne och hennes ”babe”. Och att du deltagit i polisutredningen. Har ingen aning om detta är sant eller ej dock.

            Inte det minsta sant. Deltagit i polisutredningen? Har hon sagt det? Har aldrig hört från varken henne eller någon polis.

      Hur många gånger är hon på akuten?

      Det är tack vare personer som henne som gör att de som har ett reellt behov av vård inte får det snabbt nog.

      Vem är denna person? 🙂

        Håller med ovanstående: det är sånt här som förstör sjukvården. Kostnaderna, köerna, tvivel från Försäkringskassan… har man ont i halsen och hostar i en dag eller två stannar man hemma. Finns väl ingen klok människa som åker till akuten då. Sedan ska hon få det att låta så mycket värre, att läkaren jämfört det med ”en liten lunginflammation”? … en förkylning… Blir galen på sånt här folk.

        Om det är den jag tror så är det en wt-kvinna i 40(???)-åren som hänger med Micha, typ 17 år, (hon som blev gravid som 14-åring och bloggade/ar om sin lilla dotter Kelly) för att bli känd?

    Fia Anderberg märker heller aldrig ut reklam. Fast hon räknas kanske inte för hon inte är toppbloggerska…

    Nej. Bara nej!

    Jag brukade tycka att din blogg var rätt skön och att var snäll och saklig i dina inlägg, men nu känns det som det börjar likna mobbing. Vad är det som stör dig med Isabella tex? Skulle du våga säga allt det du skriver face to face?
    Är det bara jag som tycker att detta börjar gå lite långt?
    Du känns som den elaka ungen i plugget, som gör sig rolig på någon annans bekostnad. Eller så har du dålig självkänsla och kanske behöver jobba med den? Eller är det avundsjukan som talar?

    Jag är absolut inget fan av Isabella L, men jag tycker att det är modigt utav henne att prata på engelska då jag har läst att hon själv säger att detta inte är något hon är så bra på.

    Undra om denna kommentar får komma upp på bloggen? Vågar du? Eller vill du bara ha rövslickeri?

      Tja, eftersom jag inte modererar mina kommentarer så förstår jag verkligen inte ditt sista stycke.. Är det första gången du är här inne? =)

        Varför bemötte du ingen del av den kritik du fick i kommentaren? Snacka om att sticka huvudet i sanden..

          Tack, precis vad jag också tycker

      Enligt linkedin behärskar hon engelska på modersmålsnivå

        Ja, Bella har klickat in ”Native or bilingual proficiency” för engelska. Tveksamt om hon begriper vad ”native”, ”bilingual” eller ”proficiency” betyder.
        Kan man inte ”real estate” så kan man nog inte så många andra svårare ord heller.

      Kan hålla med om att dessa videos blir lite för mycket, det vore en annan sak om Camilla gjorde satir av flera influencers på samma vis.

        Men om jag hade kunnat imiterade andra influencer så hade jag gärna gjort det. Men tyvärr har jag ingen Ellen Bergström-talang utan kan på sin höjd göra en dålig engelsk accent. =(

      Tvivlar på att Bella tar illa upp av detta. Då hade hon väl hört av sig till Camilla i så fall?

      Nej, jag tror tvärtom att hon njuter av uppmärksamheten och att någon – helt gratis dessutom – hjälper till att sprida informationen om exakt var på Arlanda man kan hitta hennes produkter! Bella är väl medveten om att hon når ut till ännu fler via den här bloggen.

      På vilket sätt är hon modig, hon påstår att hon behärskar engelska fullt ut på LinkedIn. Hon säger sådana påstådda blygsamheter om att hon inte är bekväm med något får att några ska tycka att hon är såååå duktig och modig.

        Ja, ibland är Bella på topp och klarar än det ena, än det andra och rätt som är hon längst ned i självförtroende och bävar inför något. Som det här med att tala engelska inför publik.
        Det är nog så att när hon plötsligt visar sig svag och rädd så går hon med håven. Konstigt nog går det ändå alltid bra när hon gör något som hon varit rädd eller tveksam inför. Kanske är hon Superwomen (!) när allt kommer omkring.

    Detta är inte annat än mobbning. Jag tycker att det är otäckt att du ger dig på vissa bloggare och bara hånar och är sarkastisk. Du bidrar i hög grad till näthatet. Du borde skämmas. Du beter dig som en barnunge utan uppfostran och stor brist på ansvar och moral. Fy fasen för dig!

    Släng dig i väggen Tyra ?

    Alltså första gången du härmade Bella tyckte jag att det var roligt.. Men inte femtonde gången 🙁

    Men whyyyy, VARFÖR börjar hon varenda jäkla videon på engelska med ”soooo” Jag vet, löjligt att störa sig på en sådan sak, ändå gör jag det. ”soo..” brrrrr.

      Ofta när man uttrycker sig på ett annat språk som inte är ens modersmål så använder man sig av olika utfyllnadsord. Det är allra vanligast när man pratar språket tillräckligt ofta för att man ska ha hitta en tal”sti (precis som man har på sitt modersmål också), men inte tillräckligt ofta (eller i tillräckligt många sammanhang) för att hamna på en mer ”infödd” nivå. Det är supervanligt. Ter sig ofta med specifika uttryck/ord som man överanvänder och/eller felanvänder, precis som ”soo…”. Under min studietid i USA märkte jag att koreaner och kineser ofta använder sig av ”actually”, skandinaver tenderar att svära mycket osv. Irriterande måhända, men vanligt och kan vara svårt att avvänja sig med när man väl kommit in i det.

    Riktgt tråkigt inlägg med tydligt inslag av MOBBING!
    Märks att du irriterar dig otroligt mkt på Isabella, är det inte dags att vi tjejer/kvinnor backar varandra och hyllar varandra istället för att göra narr av varandra.
    Isabella är power! Hon har jobbat sig upp från ingenting och skapat otroligt mycket.
    Sluta snacka skit och om du inte har något bra att säga utan bara vill dra ner allt hon gör kan du lika gärna vara tyst angående henne!
    Börjar bli tröttsamt att läsa dina inlägg om hur du stör dig på allt hon gör…. Man kan nästan tro att du är avundsjuk?? Men det skulle väl camcam aldrig bli…

      Sä fort jag såg ”avundsjuk” i kombination med ”du är elak” känner jag att min väl genomtänkta tanke är: må ”du är väl avundsjuk” stanna i 2017 och aldrig mer se dagens ljus. Hela argumentet faller platt p.g.a. denna uttjatade mening.

        Såg inte att ”du är elak” stod med någonstans i min kommentar…
        Nu var ju kärnan med kommentaren inte ordet avundsjuk utan snarare själva grejen/upplägget som camcam håller på med. Börjar bli tröttsamt och är dessutom mobbning!
        Avundsjuka var menat som en liten pik.

          Konnationen till mobbning är inte direkt snäll, om vi säger så.

          Det spelar ingen roll vad du menar, du blandade in avundsjuka och jag får per automatik svårt att ta dig eller någon annan seriöst p.g.a. lika uttjatat som klisterlappen på Iittala.

      Bella jobba hårt ?

        Är det inte vad hon gör?? Hur annars har hon lyckats skapa företag som drar in otroligt mkt pengar samt har flera människor anställda? Tror inte att det händer av sig självt!
        Fattar faktiskt inte hur man orkar lägga ner tid på att störa sig på någon annans framgång/jobb. Känns ganska barnsligt… ?

          Jag gissar på att folk retar sig på BB eftersom man upplever henne som oärlig och ytlig. En person som Kenza som också kan sägas vara framgångsrik influencer driver inte fram samma irritation (som jag upplever det) hos människor vilket kanske bottnar i att hon har fötterna på jorden och inte ritar upp en överdriven värld omkring sig.
          /Linda

    Detta börjar bli tragiskt och patetiskt för att inte tala om mobbning. Hur kan man driva med en annan människa på det här sättet? Har du ingen empati eller möjlighet att känna att det finns en gräns för hur mkt man kan kränka en annan människa utan att gå för långt?

    Man kan inte annat än älska dina videos haha!

    Såg me reklam för beauty:) fast i Svensk tv 6

    Råkade se Isabellas live från Arlanda på instagram. Typ 90% av kommentarerna kom från utländska män och hade absolut inget med LCC att göra, blev riktigt jobbigt att se Isabella leta efter en legitim fråga. Jag såg också en fråga från en norsk följare som frågade när produkterna kommer dit. Undrar varför de prioriterar Saudiarabien över Norge, borde vara mer logiskt att satsa i grannlandet först?

      LCC finns tydligen i Norge enl Bellas blogg 3 maj 2017:
      ”Idag har LCC haft besök av Pernille som ansvarig för LCC i Norge. Hon är en riktig stjärna och kommer alltid in och sprider energi här. Om ni bor i Norge och vill köpa våra produkter finns de online på ApotekDirekte och KomplettApotek.”

    Underbart Camilla i högform 🙂
    Jag väntar fortfarande på imitationer av Catrin Hedlund och Anna Book av dig, Camilla upp till bevis nu 🙂
    Kul även att din kille M försökte sig på en Isabella imitation också 🙂

    Det finns en fenomenal imitation av Carola på Youtube, Millan gjorde för så där 10 år sedan.
    https://youtu.be/KxfLcv1ERG4

      Du menar sju år sen..?

        Så var det kanske… men det kändes som 10. 🙂
        Du vet… när man är så gammal som jag…. rusar ju tiden iväg.

          No Biggie. 🙂 Spelar ju egentligen ingen roll. Trevlig helg!

    Ja din Bella imitation var ju kul typ första eller andra gången…

    Ursäkta mig men vad fan är detta? Har ofta tyckt att din blogg är underhållande men detta är att gå över gränsen. Dessa ”imitationer” är ju inget annat än elakt, det är ju mobbning. Usch fy fan.

      Synd att Bella inte håller med dig. ??

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.