Peter Jihde vs Coop

Peter Jihde/Instagram:

”Fy fan COOP! Choklad i fruktdisken är något av det lägsta jag varit med om. Gör om! Gör rätt! #jihdesdiabetes” //Peter Jihde

Apropå kränkta vita män så tror jag nog att Peter Jihde kammar hem hela 2017 års trofé med sitt inlägg om choklad i fruktdisken på Coop.
Coop på Lidingö hade alltså satt en låda dajm i fruktdisken och stackars Jidhe blev så förvirrad över att inte riktigt kunna skilja på citron och choklad så han riskerade ju att komma hem med en chokladbit att försöka pressa ner i den hemmagjorda aiolin istället för den citrusfrukt som receptet krävde.
Det är alltså det lägsta han varit med om! Det lägsta! Alla kategorier!!
Skit i alla de unga flickor som blir antastade när de publiksurfar eller som blir våldtagna när de däckat på hemmafester av killar som inte ens kan stava till samtycke – choklad bland frukten är det nya lägsta enligt Peter Jidhe.

I min bok så är nog faktiskt Peter Jidhes ”kränkt vit mans-inlägg” på Instagram lägre än choklad i fruktdisken, men så har jag ju inte heller diabetes, en sjukdom där Coop tydligen illvilligt försöker lura på sjukdomsinnehavarna choklad när de intet ont anande strosar i fruktdisken.
Och don’t get me started on svamp i fruktdisken! SVAMP!!!!???? Bland frukten?? Tänk om någon skulle råka blanda ihop kantareller med broccoli? Förstår ni traumat?

Men den kränkte vite mannen verkar nöjd i alla fall och hyllar nu Coop Lidingö i ett nytt inlägg på Instagram efter att de gjort en Golgatapromenad med chokladen tillbaka till godishyllan där den här hemma och där Peter Jidhe med lätthet kan identifiera den utan att blanda ihop den med frukt. Eller får han ens gå in där med sin diabetes? Tänk om han skulle absorbera chokladen genom huden om den råkar smälta och rinna ner på golvet och han skulle snubbla på sina egna skosnören och landa mitt i den?
Bäst att ha någon typ av insulinkontroll innan man släpper in folk bland godiset…

Jag har även sett butiker som har godis bland bindorna och tampongerna.
Kränkt! Jag känner mig på riktigt kränkt som menstruerande kvinna över att de antar att jag skulle behöva choklad bara för att jag har mens!!!! Som PMS’ande kvinna är jag KRÄNKT!!!!!

https://www.instagram.com/p/BYueZKFFOZT/?hl=en&taken-by=jihdesdiabetes

132 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Han har helt rätt! Så är det bara. Han är inte kränkt han har bara Rätt i sitt tänk.

      ”Han har rätt”?! Allvarligt? Så min pojkvän som har diabetes ska bli kränkt för att chipshyllan och kakhyllan står vid fruktdisken varje gång vi är i affären? Sån fjantig sak att bli kränkt över!

        Jidhe har sagt din åsikt, kränkt har Camilla LD skrivit.

      Rätt i sak? Vad är själva saken, jag förstår inte?

    Die Katze har bytt instanamn igen (?!?!?!) till blivande3barnsmamma, samt raderar de 3-4 bilder hon hade där.

    Vad händer?!

      vem?

        Självaste Catten. Catrin Hedlund. Bedragerskan.

        Kärt barn har många namn…Catrin Hedlund, Toppbloggerskan, Fd Toppbloggerskan, Catdelux86, Catten Af Tälje, C.Hedlund o säkert ett tio-tjugotal fler benämningar 😉

        Hursomhaver: Jag har förberett poppandet av popcorn då jag o säkert många med mig får läsa i LT.se att denna bedragerska e häktad i morgon, allt för att inte pga hittepåsjukdomar ska kunna missa sin rättegång måndag o tisdag nästa vecka 🙂

    Så fjantigt! Ska min pojkvän som haft diabetes typ 1 sedan han föddes, bli arg varje gång vi är på affären för att chipshyllan är vid fruktdisken? att bli arg över en sån sak som att chokladen ligger vid frukten är ju bara småbarnsfasoner.

    Här i Göteborg låg det äppelkakor bland äpplena! ???????

      O här i Stockholm (inte på öööön kanske) ligger det bananer bland frukten. BÄR?! Så oklart.

        Banan är en ört

          Och bär! Så konstigt ändå..

    Bråttom camcam? Jihde stavas det och utöver detta hela fyra stavfel, fruktdisk verkar krångligt att skriva ?

    ”I am Joe’s Lungs.” It’s written in first person. ”Without me, Joe could not take in oxygen to feed his red blood cells.” There’s a whole series — ”I am Jihdes Diabetes.”

      Fight Club ❤

    Va, har Jihde diabetes?!

    Somliga verkar missuppfatta ”begreppet” kränkta vita män…

    Hur kan detta kränka någon? Så om man har diabetes klarar man inte ens av att se på choklad eller godis?. Pinsamt av Jihde!

    Vem bryr sig om han är vit? Hoppas du är konsekvent och fortsätter detta tema med ”mörk kränkt man” etc

      Kränkt vit kvinna much? ?

        Jag är adopterad från Somalia men nice try! 🙂

      Därför att ”vit kränkt man” är ett vedertaget uttryck i dagens samhälle.

    Jag är allergisk mot vissa frukter, ska jag be personalen ta bort dom? Jag måste ju kunna äta allt på hela fruktavdelningen liksom.

    Förstår verkligen inte vad det spelar för roll att det ligger godis vid frukten? Han lär ju inte köpa godis oavsett om den är placerad där eller vid godishyllan.

    Hanna Hellquist är den bästa diabetikern!

    https://www.instagram.com/p/BPxT3a0j9_H/

      Hanna är bäst på alla sätt!!! ❤️❤️❤️❤️❤️

        Ellerhur! Låt en diabetiker leva!!!

    Hahah. Underbart inlägg. Jag skrattade nästan så jag grät. Bananen. Hahah. Visste du att en banan innehåller 7 sockerbitar. Jag brukar häva insulin känningar med det. Frukt höjer sockret..
    Kramisen

      Just det!

      För mycket länge sedan fick jag höra att ”frukt är godis”.

      Min blodsockermätare ser inte heller skillnad. Socker är socker. PJ borde inte lyssna på dietisterna.

        Dietister rekommenderar inte diabetiker att äta socker. Men om man är frisk är frukt bra pga vitaminer och fibrer. Lär dig skillnaden på allmänna råd och råd vid sjukdom. Sprid inte okunskap!

          Sara, har du diabetes själv?

          Förmodligen inte.

          Men nu är ju Jhide diabetiker…choklad,frukt…same shit! /diabetiker 🙂

      Mannen är jävla idiot. Socker är socker.

    Hahaha, spot on! ? ✌️?

    Mig veterligen så kickar frukt upp blodsockret på samma sätt som sötsaker. Socker som socker. ?

      Nja, frukt innehåller ju annat också. Choklad o frukt är inte samma sak

        Mikaela, ja frukt innehåller annat också. MEN sockret i frukten höjer blodsockret på samma sätt som godis. Kroppen gör ingen skillnad på om sockret kommer från frukt, godis eller fullkornsbröd. Alla kolhydrater omvandlas till glukos dvs socker i kroppen.
        Är du ute efter vitaminer, mineraler, fibrer och antioxidanter så är det bättre att äta grönsaker. Du får i dig en större mängd av nyttigheterna men mycket mindre socker och i slutändan ett jämnare blodsocker

          Fast det stämmer inte! det är skillnad på glukos och fruktos när det gäller blodsockret. Fruktos blir till glukos men vägen dit är annorlunda än att äta glukos. Och vad man äter tillsammans med fruktosen/glukosen gör också skillnad. Tex höjer juice blodsockret mer och snabbare än frukt. Det är så onödigt att sprida osanning!

            Alla kolhydrater blir till glukos i kroppen men olika snabbt.
            Fruktos dvs fruktsocker är det absolut värsta och höjer snabbast blodsockret
            https://www.diabetes.fi/sv/diabetesforbundet_i_finland/tidningar_och_material/artikelarkiv/kost_motion_bantning/fruktos_den_varsta_av_alla_sockerarter.5134.news

            Helt rätt. Det är stor skillnad på disakarin och monosakarin.

            Fruktos, monosakarid, behöver inte insulin för att brytas ned och tas upp av kroppen.

            DET ÄR STROR SKULLNAD PÅ SOCKER OCH SOCKER precis som det är stor skillnad på fett och fett.

            Lisa, läs artikeln innan du länkar den! Artikeln du länkar till handlar om fruktos i läsk. Det har jag inte sagt är ofarligt. Dessutom står det i artikeln att fruktos inte höjer blodsockret lika mycket som glukos. Artikeln handlar om fruktos i läsk, fetma och metabola syndromet.

      Jo, du har helt rätt. Kolhydrater –> polysackarider –> disackarider –> monosackarider. Finns inget annat att välja på, även om typ bloggare försöker få kokossocker att låta nyttigt… Käkar du laktos, fruktos eller glukos blir allting glukos till sist och hamnar i blodet och höjer blodsockernivån. Skillnaden är var det hamnar där mellan. Glukos –> kan lagras direkt i levern som glykogen och utsöndras mha glukagon. Fruktos behöver metaboliseras sen blir det glukos osv. Samma sak med laktos, som är en disackarid (glukos och galaktos).

    Otroligt löjligt. Särskilt när man läser att Jihde pratade med butikschefen som förstod och lovade flytta chokladen. Varför då lägga ut det på Instagram??

    Snacka om att använda sitt kändisskap till något viktigt. Eller inte…

    Engla försöker kränga en begagnad väska för 4000(!)kr som dessutom är fläckig av ”ev en svart kajalpenna” Oh, bemöda dig inte med att rengöra den först?!!

    Sedan har ngn kommenterat det ofräscha i att hon säljer badkläder i sin bloppis, vilket hon skrattar(!) åt och säger att de SÅKLART är oanvända.

    Hm… vad tycker företagen som skickar dig gratiskläder om att du sedan SÄLJER dem och tjänar pengar om igen? Många har ifrågasatt just detta genom åren, Engla väljer som vanligt att inte svara eller att hitta på ngt kryptiskt.

    Känns väl sådär….

      Många har svårt att sälja saker man fått i julklapp av någon nära tex. Men att sälja saker man fått av företag måste väl ändå vara skitsamma? Varför ska de ligga hemma och skräpa om man inte vill använda dem längre?

        Företagen skänker kläderna för att de vill att personen ifråga ska synas i deras varumärke. Samtidigt är det ju upp till företagen att i så fall ställa krav när de gör sina affärsuppgörelser.

        Hur menar du egentligen? Är det försvarbart att sälja dem tycker du?

        Själv hade jag skänkt bort dem till vänner alt lämnat in på Röda Korset el likn om det är ngt jag själv inte velat använda mig av. Känns jättemärkligt att tjäna pengar på något som en fått gratis?!!

          Klart att det är försvarbart att sälja dem! Det jag äger (oavsett om jag fått, vunnit eller köpt det) får jag såklart sälja om jag vill. Om man väljer att skänka eller sälja är upp till var och en.

          ”Får” man något i utbyte mot förväntad reklamplats så är det upp till företaget att skriva ett kontrakt på det, samt vad som ska hända med föremålet efter kampanjtiden. Finns inget avtal kan man klippa sönder och sy fanor av det som man säljer vidare svindyrt till nån influencers barnrumsinredning om man så vill. Eller man kan sälja det och skänka bort pengarna, eller skänka varorna. Whatever. Har man fått något så har man fått det.

            Intressant hur olika man kan tänka. Jag hade skämts ögona ur mig att försöka tjäna pengar på ngt jag fått gratis.

            Sedan är ju ändå huvudfrågan egentligen det som nämns här i kommentarerna att hon aldrig kan erkänna att hon får plaggen gratis. Varför ens hymla med det? Vad vinner hon på den oärligheten?

            Kantsten, Engla vill verka rikare än vad hon är helt enkelt.

            Kantsten:
            Ja, jag hade också valt att skänka sakerna till någon bättre behövande om jag var i den sitsen att folk skickade grejer till mig. 🙂

            Min poäng med detta var enbart att det är ok, men sen upp till var och en hur man gör.

            Jag vet inte ens vem den bloggaren är, och om hon vill framstå mer rik än vad hon är, eller inte vill berätta vad hon får betalt för och inte, det lämnar mig helt oberörd. Om alternativet är att slänga eller låta ligga och skräpa hemma förespråkar jag alltid att man ser till att det kommer till användning. ??

        Men Engla erkänner aldrig att hon fått plaggen hemskickade utan att hon betalt för dem. Hon har genom åren fått frågan mängder av gånger och antingen svarar hon inte alls eller så påstår hon att hon köpt plaggen.
        Mycket märkligt att hon är en sådan urusel shoppare som år ut och år in köper grejor som hon sedan ALDRIG använder.? Tror inte att hon kommer skriva ”oanvänt”om något mer på sina ständigt återkommande bloppisar. Hon får ofta frågor om sin konsumtion då och det tycker hon tydligen är obekvämt. Man märker tydligt att Engla undviker frågor som kräver lite mer av henne. Det är enklare och går fortare att tacka för en ytlig komplimang.

      Företagen bryr sig nog inte alls, utan skickar gratis grejer i förhoppning om att hon (och andra) ska blogga om grejerna. Den reklamen är oftast värt mycket mer än grejen. Och nu får ju företagen lite extra exponering i och med att hon på nytt lägger ut dem till försäljning i bloggen. Win-win för företagen skulle jag gissa.

      Finns ingen som det är så lite synd om som företagen som får sina kläder sålda. Det är inte som att de skickar kläderna till Engla av välgörenhetskäl för att de tror att hon fryser om kvällarna. De skickar kläderna för att de hoppas på superbillig reklam och är fullt medvetna om att det är en chansning. De ser säkert betydligt hellre att engla säljer dem än ingen exponering alls.

        Oj, tror att du missuppfattar mig. Jag tycker verkligen inte synd om företagen! De vet nog vad de gör. Jag menar bara på det märkliga i Englas sätt att skamlöst helt offentligt göra en grej av att dra in pengar på plagg hon tidigare fått gratis. Sedan om ngn ifrågasätter hennes shoppingbeteende, miljötänk etc med tanke på alla dessa *oanvända plagg* kan hon fortfarande inte erkänna att hon fått dessa skickade till sig utan kostnad utan väljer att antingen inte svara eller dra en hittepåstory.

          Alltså jag hade också skämts ögonen ur mig om jag sålt grejer t ex som grannarna skänkt till mig för att jag har det lite knapert. Men vad jag menar är att jag tycker det är en helt annan sak när företag ”skänker” grejer. De är ju inte gåvor egentligen, eftersom de skänks i eget vinstintresse. Om jag ger presenter till mina vänner för att jag hoppas på att göra en ekonomsk vinning på det i längden hade det knappast varit särskilt omoraliskt att de sålde prylarna.

          Fick en termos med logotyp på en gång, på en arbetsmarknadsmässa. Det hade jag kunnat sälja för en tjuga när jag tröttnade på den t ex. Hade inte varit särskilt omoraliskt? Däremot om bekanta gav mig massa kläder till min baby hade det varit omoraliskt att sälja dem, tycker jag.

          Man får aldrig gåvor från företag. Det är alltid något som förväntas tillbaka.

    Det är väl helt uppenbart att han driver? Jisses.

      Nix, han drev inte alls. Tvärtom, han var upprörd och krävde att få tala med butikschefen.

      Nej det gör han väl inte?! Han gör ju en megagrej om sin diabetes varje chans han får.

        Det kanske är en megagrej att ha diabetes?

          Ja det kanske det är? Jag lade ingen värdering i det jag skrev.

            Vad är grejen med att säga någonting som uppenbart inte är positivt och sen lägga det på mottagarn när det påpekas.. stå för det ist. Om jag kallar dig för dum utan någon värdering från mig så är det ok?

            Att vara dum har ju en negativ klang till att börja med så där fick du till en dåligt liknelse ? Jag ville bara påvisa för trådstartaren att Jihde förmodligen inte alls driver för han pratar ofta om sin diabetes och allt kring den

            Det får positiva ord också med en sarkastisk ton.

            Jag har viss förstår att folk stör sig på att Jihde snackar mycket diabetes men som diabetiker är jag mest tacksam att en offentlig person sätter ord på vilket helvete det kan vara och på det sättet sprider kunskap och förståelse.
            Sen att nån festlig stackare tycker att Daimen hör hemma bland bananerna och Jihde tycker nåt annat om skiter jag fullständigt i.

            Ok Kr, det får stå för dig och din tolkning att jag ”uppenbarligen inte är positiv”. Menade inget negativt. Svårt att tolka sarkasm i text också. Ciao!

      Tror inte Jihde har tillräckligt med hjärnceller för att kunna driva.

      Om det ändå vore så väl… ?

    Jag verkar vara den enda i kommentarsfältet som tycker det är onödigt med godis vid fruktdisken.

      Jag håller med dig! Jag tycker att det är trist att se att så många matbutiker anstränger sig allt vad de kan för att få sina kunder att plocka på sig godis genom att strategiskt placera det lättillgängligt i hela butiken. För det är ju inte direkt så att sockerkonsumtionen i Sverige behöver uppmuntras.

        Har ni ingen jävla självbehärskning eller?

          Självbehärskning. Älskar. Kommentaren.?

          Men snälla. Kryp fram från stenen och uppdatera dig om rådande forskningsläge. Som det verkar så finns det faktiskt en stor skillnad genetiskt i hur god självkontroll man har och hur man reagerar på olika stimuli. Att lägga allt ansvar på individen börjar bli gammalt.

        Men snälla, HELA butiken är gjord för att det ska konsumeras. Dagliga varor (Mjölk, bröd) längst in så det är lätt att plocka på sig mer på vägen ut. Godis nära kassorna för att man smyger ner något när man shoppat och är trött. Det är inte matbutikernas jobb att ta hand om er.

        / Diabetiker som nyss käkat en DAIM köpt på godisavdelning p.g.a. lågt blodsocker. Viva la ANARKII!!!

          Precis, skulle kalla dett en klockren sambandsexponering. Butiken har mest teoligt snappat upp att fruktfat är det nya på IG och när en kund ser frukten och sedan chokladen kommer iden om att göra ett eget fruktfat.

          De flesta butiker jobbar på detta sätt, till och med apoteken. Varor som säljer andra varor är bland det bästa som finns för butikerna. För det äe väl på allvar ingen som tror att butikernas huvudsyfte är att tjäna pengar på oss konsumenter?

      Onödigt? Kanske. Kränkande? Nej. Ska man bli hysterisk över reklam för onyttigheter i största allmänhet också? Är det kränkande att bli påprackad TV-reklam om godis? Är det dålig stil om det finns godis på en arbetsplats? Eller måste just fruktavdelningen vara någon sorts fredad zon för de som inte kan eller vill äta godis? Något egenansvar måste väl finnas. Gå vidare bara (i dubbel bemärkelse)

    Ja, det var en överdriven reaktion men knappast i egenskap av man utan som diabetiker, så vit kränkt diabetiker hade varit med rätt.

    Jag är allergisk mot kyla (ja det är en sjukdom som finns och den är inte rolig) så jag får nog klaga på att mjölkprodukter står där det är kallt 🙁

      Min barndomskompis är också allergisk not kyla. Sjukt deppigt för honom iom vi växte upp på GRÖNLAND.

        Men fy! Stackare! Jag älskar kyla och hatar värme så det är ju en bra sjukdom för mig haha!

      Åh, kan vi inte förbjuda kyla!!?? Vore ju hemskt kränkade mot er som inte tål det att behöva stå ut med temperaturer under +10..

      /Hon som visserligen tål kyla (rent medicinskt), men som drömmer om palmer och solsken.

        Haha nej för i allt i världen! Kyla är det bästa som finns. Jag pälsar på mig när det blir alldeles för kallt men det är ju ingen risk här i Göteborg haha.

      Jag hade också köldurtikaria när jag var barn och tonåring, sen avtog det gradvis och nu har jag inte det längre. Så himla mystisk allergi. Fick ”diagnosen” av skolsköterskan och när jag berättade för mina föräldrar så trodde dom att det var ett skämt. Detta var innan internet, och dom är dessutom outbildade.

        Jag fick det diagnostiserat av en allergolog när jag var 13 år och i samband med den diagnostiserades jag även med ansträngningsurticaria så jag behövde aldrig vara med på gympan i skolan utan fick göra annat i min takt. Det enda positiva med den är att jag inte behöver gå på gym och känna den hetsen haha. Köldurticarian finns där men har värmt mina grönsaker och kalla drycker sedan jag var 13 år så inget problem för mig 17 år senare.

          Oj, du har det värre än jag hade. Hade inga problem med att äta eller dricka kallt, och ansiktet eller halsen blev aldrig drabbade, bara vissa kroppsdelar om dom blev utsatta för kall luft.

      …o jag mot vatten! Haha! Vilket gäng..

        Du vinner! Hur funkar det med dusch och så? Äter du antihistamin eller är det bara att härda ut?

          Äter antihistamin! Tog mig många år att komma på att det inte var en svärm myggor i duschen. Hade liksom gillat läget med all KLÅDA o utslag haha för det försvann ju efter 30-45 nånting minuter. Sen började jag med allergimedicin, HALLE-fucking-LUJAH!

          Måste dock rådgöra med en läkare nu, ibland härdar jag ut man ska väl inte äta för länge i sträck? Skriver upp på ”fixa!”-listan..

            Jag har ätit antihistamin varje dag sen jag var tonåring, så det borde vara ok hoppas jag ?

            Jösses! Läste bara nåt med 3 månader? Men jag är frisk i övrigt så ska nog vara lugnt.. ?

            Jag med! Har ätit aerius sedan jag var tretton år och det är verkligen en bra tablett. Det är den enda antihistaminen som inte gör dig trött men den ger en gasig och uppblåst mage haha. Men det är det värt!

            Det är ingen fara att äta antihistaminer under en längre period så länge det krävs. Du kan dessutom göra uppehåll och börja när som, det är inte som ex p-piller som du måste ta noga dagligen. /farmaceutstudent

      Är allergisk mot kyla också… Och temperatursförändringar. :/

    Mataffärer är luriga. Det gäller att ha huvudet på skaft när man närmar sig ingången.
    Jihde kanske ska i fortsättningsvis beställa maten på nätet och få den hemkört så han inte av misstag greppar tag i apelsinchoklad när han egentligen skulle köpa en apelsin. Lätt hänt.

      Till försvar såg jag choklad, sockerfri vid disken. Stevia. Men daimen sabbade allt. Grrr rätt.
      Bäst att gå till chefen..

        Menade kassan

    Bästa inlägget!

    Undra hur alla överlever att handla på Pressbyrån där choklad frukt läsk o bubbelvatten trängs ihop…

      Ok överlever va kanske att överdriva, men huuuur lyckas folk se skillnad. Famlar man runt o greppar första bästa vara, har man tur kommer man ur butiken med bananen man tänkt köpa o inte en pingvinstång

        Hahhaa! Och så heter du snape ❤❤❤

        Skulle kunna räkna gångerna på en hand jag valt bananen framför pingvinsstången på Pressbyrån..

          Men va det ett VAL eller råkade det vara de du fick tag på? 😉

            Det vet jag inte… ? så svårt o liksom kontrollera sig? Omedvetet val? Eller råkade jag? Kan bli SÅ fel med olika varor i en och samm butik..

            Visst är det, rena rama lotteriet att gå o handla, man vet alldrig vad man kommer ut med!

            Det är nog ur detta uttrycket ”when life brings you Lemons, make a lemonade” kommer från.

            Nån stackare som gick till torget och skulle köpa potatis, kom helt random hem med en säck citroner, och var helt rådlås. What to do, what to do? Tills grannen kom och hjälpte till med ett gott råd ?? Köttbullar, brunsås och saft fick det bli ?

            Dårar ?❤️

      För att inte tala om läsksorten fruktsoda! Herregud!

      (F.ö. håller jag med om att Hanna Hellquist är fantastiskt. Bittra människor med hjärna och humor är de bästa.)

        Man ba läser: äpplen, bananer, päron på listan o kommer ut med en fruktsoda? Hatar(!) när det händer..

          Hahahah bästa kommentaren!

          Har man så dålig självbehärskning att hela mathandlingen blir förstörd av ovanligt placerat godis så måste man ju jobba lite på sig själv.

    Nu menar jag inte något illa men vad menar hon den där slå bloggaren Challizz med att hon varit uthängd här och någon ”häxjakt” fattar ingenting?
    Vem är hon ens?

      Folk skrev om henne i kommentarsfältet, nu har hon hittat på att saken är anmäld (ärekränkning och förtal samt brott mot personuppgiftslagen) och att polisen ser mycket allvarligt på saken. Även en förundersökning är på g!

        Fast stackaren r ju bara en hobbybloggare, internet är väll stort nog för att folk som stör sig ska kunna hålla sig borta.

        Gick in och läste, men det kan väll inte stämma. Att polisen har koll på sådant? De var väll inte ens sä farligt? Mer att folk slog åll på lögner, men fattar inte vadå har hennes ”babe” hemlig identitet eller?

          Nej det känns inte som att det är så mycket som stämmer i det hon säger

            Han kanske inte ens finns då?
            Hon hade visst varit på akuten nu igen.
            Jag skulle så gärna vilja läsa hennes Chanel och göra en röd prick för varje sjukhus besök i kalendern

    Diabetesen är del av hans brand idag så han såg nog bara chansen att skapa lite liv i luckan liksom.

    Jag tycker att han har blivit lite av en fjant.

    Han glömde hashtagen #jihdesbanan

    Jag blir kränkt över att man inte maxat vare sig apelsinerna eller dajmen! >:(

    Men choklad kommer ju från kakaobönor. Bönor är grönsaker. Alltså borde det ligga en låda Plopprullar bredvid färsk haricots verts. (Jag är för övrigt kränkt över att butikerna jag handlar i inte har choklad bredvid bindor och tamponger. Dålig service!)

      Rimligtvis köper du inte så mkt bindor och tamponger för tillfället? Det är HELT okej för dig att gå direkt till chokladsvdelningen.

        Hahaha! Nej, den budgetposten är obefintlig i ett par månader till. Kan jag hävda att jag är kränkt å icke-gravida kvinnors vägnar? Chokladsugen är jag i alla fall.

          Klart du kan! Fullt logiskt!
          Heja heja, få fram barn är COOLT!

      Ställ fan inte Plopp bredvid tampongerna! Man kan ju råka ta fel och stoppa den i fiffin istället. Ny lägsta nivå där helt klart.

    Häst är en frukt. Dock har jag inte hittat någon i fruktdisken än. Bör jag känna mig kränkt?

      Såklart!

    Bästa inlägget jag läst på länge!
    Jag och min man tog oss med nöd och näppe igenom inlägget utan att dö pga brist på syre.
    OBS! Skrattanfall är inte bra när man är störtförkyld. Kommer ligga vaken med hosta inatt!
    Tack för välskrivet, ironiskt inlägg Camcam!!

    Det enda intressanta med Jihde är när han ska inse att det är dags att klippa sig.

    Blir så trött…. Coop, och alla andra butiker, gör såklart allt för att vi konsumenter ska handla så mycket som möjligt. Men det måste väl ändå vara jag som konsument som ska ta ansvar för vad jag väljer att handla… Jag hör ofta folka klaga över hur butikerna försöker ”lura” oss att handla mer än vi behöver eller andra varor än vi tänk. Men handla bara det du har på din lista då!!!!! Ingen säger väl att man måste köpa dajm för att det ligger bland apelsinerna eller??? *trött*

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.