Man tager vad man haver

Martin Melin:

Som kvinna skulle jag säga att vi lite får ”tager vad man haver”.
Nej, vi kvinnor kan inte odla slutspelsskägg på samma sätt som män kan men vi kan odla annat. Vi är nämligen begåvade med spontan hårväxt lite överallt och ingenstans skulle man kunna säga.
Jag kan låta rövtofsen växa ut medan Laila Bagge som enligt egen utsago fått en krans av mörka hårstrån kring fotleden – lite som en benvärmare – också kan delta. Den skulle hon kunna odla ut om hon ville så har hon något att pilla med i tv-soffan.
Mona kan sluta vaxa mustachen och inte bara få slutspels-musche utan även ett frikort till ”Mo-vember”. Maggan och Hanna Graaf får låta näshåret växa sig vilt. Ett tips är att sticka in två sugrör innan näsborrarna stängs igen helt av håret – som en tarm full av spolmask – så de inte kvävs av bristen på andningsgång i snoken. Eller varför inte en mittbena så luften kan lura sig in i benan? Två fiskbensflätor ner mot amorbågen? Alternativen är ändlösa.
Lady Dahmer slutspelar året om så hon behöver inte göra annat än luta sig tillbaka och lyckligt sucka ”winning”!!! 🙂
Jag har även ett ingrott hårstrå på fiffan som jag bråkat och grävt efter hela året. Hittar jag det ska även det få växa fritt till detta slutspel är över.
Så Martin – där har du ett gäng olika kvinnliga slutspelsbehåringar att upplysa sonen om!
You are welcome! 🙂

Men vad är det för slutspel han pratar om? Fotboll? Bandy? Fashion Week?

39 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    OT, Cissi Wallin gråter ut om att en mamma fått PT-timmar av sin man (har hon iaf hört av en kompis) och får nästan bara mothugg i kommentarerna.
    Prickade iaf in ”skör”, ”kränkande” och ”fredade kroppar” i hennes lingo bingo, alltid nåt!

      Man måste helt enkelt anta att mannen, utan kvinnans vilja, prackar på träningskort till kvinnan. Annars finns det ingenting att skriva om, och är man en feministisk skribent så är man.

        Man måste dessutom tvärsäkert påstå att MÄN generellt har för många synpunkter om sina fruars kroppar.
        Har man x tecken luddigt bullshit att leverera så har man!

      Kanske att Cissis ibland ganska överhettade hjärna skulle må alldeles jättebra av lite träning (tips till hennes man…)

    Jag är kvinna och har skägg men det är för att jag har PCOS. Dock rakar jag det så det blir aldrig så speciellt långt, förutom då jag är sjuk, då jävlar.

      Har en kompis som också har det och fick laserbehandlingar finansierade av landstinget. Om det är något som du tycker är jobbigt kan du kolla upp det för slippa raka.

        Det funkar sällan på äggstocksbärare för att håret växer ut igen efter ett tag.

          *kvinnor

            Man behöver ej identifiera sig som kvinna fast att man har äggstockar.

            Det mysiga med fakta är att det inte spelar någon roll om man tror på dem eller inte. De stämmer oavsett 🙂

      P-piller hjälpte mig massor. Har aldrig behövt raka men plockade med pincett och det går på några sekunder varje morgon nu mot ca 25 min av plockande tidigare. (Har också PCOS)

        P-piller gav mig högt blodtryck och humörsvängningar. Började störtböla för allt möjligt. Slutade ta dem och mitt blodtryck är normalt nu.

    Ögonbrynen! Kan vi inte bara satsa på att låta ögonbrynen växa? Mina bryn är fan som skäggstfån

    Det finns ju skäggbiff t.ex.

    Det kan dras vidare till de som ev. ska i fängelse.
    Förlåt, den var kanske ful.

      Vad är skäggbiff? (Vågar inte googla)

        Inte så farligt som det låter, vara fitta 😉

      Jag tror inte ni hängde med på frasen ”Kan dras vidare till de som ev. ska i fängelse.”
      Jag tänkte att skäggbiff kan man få av andra interner och vem har varit på rättegång i veckan osv. Trodde att någon skulle nappa och skriva något om Catrin Hedlund.

      Ursäkta om det var långsökt.

        Då väntas det skägg biff snart då för Catrin Hedlund på Färingsöanstalten eller blir det hennes egen lagade brända oxfile med lyxpasta till det plus en vattnig sås och till efterrätt 90 talsefterrätten tror den hette gino 🙂
        För på vissa anstalter på öppna avdelningar har de självhushåll så kom och tänka på det.
        Ja långsökt och lite utanför ämnet men kunde inte låta bli 🙂

    OT, inget nyhetsvärde direkt men ändå lite kul: bloggaren Meekatt syns i publiken i @theellenshow senaste klipp på insta (det med Heidi Klum) 🙂
    While on the subject, var du på nån kul show- eller sitcominspelning när du bodde i LA CamCam? Kanske skulle funka som inlägg, fråga läsarna samma sak?

      Kolla Instagram – vi var med på The Voice nu senast!!!! =) Fick sitta i Blake Sheldons domarstol och allt! Wiiiie! När jag bodde där var jag både med i publiken på grejer och jobbade som statist i början. Det var roligt men lååååånga dagar…

    Jag är superblond och har ljusa hår på typ hela kroppen utom runt bröstvårtorna??? Växer en massa grova, svarta hår runt dem ? Någon mer med samma ”problem”? Vet inte om alla mina vänner ljuger om att de inte har något hår där?

      Jag får två mörka strån som alltid kommer tillbaka intill höger bröstvårta. Även 2-3 på halsen som ständigt återkommer så att man får va på hugget med pincetten.

      Några mörka strån får jag också, men inga grova. Bara att ta bort med pincetten.
      Det enda håret jag aktivt kan tänka mig att spara har jag på huvudet, och lite mellan benen. Blir inte mer slutspelsbehåring hos mig tyvärr.

      Dina vänner ljuger! Jag och alla tjejer jag har varit tillsammans med (brunetter som blondiner) har haft behåring där.

        Äsch dom behöver inte ljuga. Alla har inte alls hår där bara för de du träffat har det. Jag har inget alls där. Men jag är inte så hårig för övrigt heller.

      Jag har ca 3-4 grova svarta hårstrån runt vardera vårtgård. Skulle jag spara ut dem så skulle de lätt bli ca 2 cm långa ??

    Bara jag som dör lite inombords av hur charmig han är… läste blabla skägg blabla skägg blabla skägg ?

      Martin Melin blir snyggare med åren ?

        Verkligen ❤️
        Googlade hans ålder och bah 50!?

      Han har ju åtminstone hånglat med Paow. Vad är hon, 20? Känns så lågt (pga åldern alltså, inte för att det är Paow). Urk på honom.

        Paow är 24 🙂

        Men åh… ja, nu är han inte lika snygg nu är han mer ”bara gubbe” 🙁

    OT.
    Petra i House of Philia som blir sponsrad för att locka andra att göra bukplastik visar upp resultatet.
    Reklam?

      Ser fan knappt nån skillnad på före och efter. Och det här att hon är så jävla nöjd över att hon kan hänga och böja sig hur som helst utan att ”magen hänger” är så jävla sjukt. Hon fick väl som hon ville, en stel overklig mage. Förstår att hon betalt och gjort det privat. Landstinget skulle ALDRIG opererat henne! Privata plastikkirurger är mycket snabba med att härja om navelbråck och delade magmuskler. Pengar, pengar, pengar…
      Stackars rika tant.

      Jag tyckte resultatet blev jättebra även om jag håller med om att det va lite overkill att stå framåtlutad som en hund.
      Men sen att det är en superstor operation som är jättedyr är en annan sak, en sak som alla får göra som de vill med!

    Men skit i skägget snart börjar Biggest Loser ???

    Inte nog med att man (fortfarande) måste bläddra förbi skiten mellan inläggen – det är gammal skit också! Satte i halsen när jag såg ”Schulman väntar barn till våren”, den va från okt 2016…

      Håller med! Mycket störigt!

    camcam VAD är ett ingrott hårstrå på fiffan?? 😀 är det ett hårstrå som växt inåt? om du märkt av det så kan du helt enkelt sluta raka/vaxa fiffan och vara med på slutspelsfest med pärlor i fiff-flätorna 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.