Vid fotknölarna

Alex Schulman/Camilla Läckberg/Leif GW Persson:


Bildkälla – Metro.

Man kan tycka, kritisera, såga och såga vid fotknölarna…. Eller så gör man en – vad jag från och med nu kommer benämna som en ”GW” – vilket betyder att man totalt pulvriserar en annan person.
Jag uppmärksammades nämligen på en artikel från King Magazine där de samlat några av Leif GW Perssons bästa citat genom åren.
Camilla Läckberg får sig en rejäl känga men det är ingenting mot den kulspruta av förakt som kriminologen riktar mot Alex Schulman. Citatet- som är så fullkomligt drypande av förakt att det nästan måste ha sipprat upp ur tangentbordet för den journalist som var tvungen att sätta hans ord på pränt – kommer från tidningen Metro från 2013. Radioaktiv honung typ..
Se bara:

Om Camilla sa han följande i Expressen 2007:

Jag kunde inte på rak arm dra mig till minnes hur Nicke Lilltroll pratar så jag var tvungen att leta på Youtube.
Jag dog nästan av skratt!!
”Mossa, mossa på er alla människobarn…”

Tack för tips, Blair!

46 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Nu kör M Ilmrud med cliffhanger!?

      Ja varför ska hon inte göra det, som andra 😉 Men det finns vissa som är lite värre med det hahaha..som draaar det till sin spets 😉

      Jag gick in på Ilmruds blogg efter ditt tips och såg inlägget om investering och välgörenhet, vilken grej det verkar vara något bra. Hon borde nästan ha bett sina läsare dela inlägget, som vissa bloggare brukar göra 😉

    Ja, Nicke Lilltroll är ett tag sen. Jag är tillräckligt till åren för att ha ett minne av att ha hört dessa radioprogram som gick på Sveriges Radio 1957–1965. Jag var inte så gammal men tillräckligt för att ha hört programmen men kanske det var repriser för avsnitten sändes många gånger 🙂
    Förutom hälsningsfrasen Mossa osv så avslutades alltid programmen med:
    ”Må så grankott allihop”.

    Ja, att Camilla Läckbergs böcker blivit en succé är för mig en av livets största gåtor.

      Filmerna tycker jag är bra, men mest kanske för att jag har en secret crush på Richard Ulfsäter. Provade att lyssna på ett par av böckerna som ljudbok och blev så irriterad att jag var tvungen att ge upp.

        Aha, ja jag har inte sett filmerna. Ser oftast på Ondskan eller Arn-tempelriddaren.

      För att inte snacka om Liza Marklunds böcker.

        Haha tyst, Michelle i serien är döpt efter min lillasyster

          Eller din lillasyster döpt efter serien?

    Margaux Dietz photoshoppar sitt inre lår samt hennes väns inre lår (Margauxs vänsta innerlår). En riktigt dålig photoshop av henne, man ser det så otroligt tydligt, speciellt när man zoomar in på bilden.

    Tycker det sänder ut ett så extremt dåligt budskap till hennes följare som är 11-14 åriga tjejer, att man inte duger som man är utan att detta jäkla thigh gap är det viktigaste att ha som tjej. Så himla sorgligt.

    https://www.instagram.com/p/BZBjw74g6cX/?taken-by=margauxdietz

      Nej? Det är ljuset, ser väl vem som helst?

      Det är inte ljuset, det ser man helt klart och tydligt när man zoomar in bilden på mobilen. Bilden är dåligt photoshoppad vid inre lår och Margaux har försökt dölja sin photoshop med att sätta dit extra ljus mellan benen vilket ser helt onaturligt ut.

        Nej lojsan pojsan

      Är det sant att influencers photoshopar såna bilder? Liksom vardagsbilder? Jag fattar att bilder från plåtningar är photoshopade, men jag hade ingen aning om att dom photoshopar denna typ av bilder. Jag som ofta kollar på sånna bilder och tanken ”tänk om man hade så smala lår ändå” går genom mitt huvud. Och så har dom inte ens det? Känner mig typ lurad nu? Haha.

        Men är ni blinda?! Ni ser ju klart och tydligen hur hon tryckt in olika partier av hennes vänstra lår samt hennes väns inre lår?! Det ser ju helt onaturligt ut!

        Så för att besvara din fråga Karin, yes, influencers photoshoppar även deras vardagsbilder, de använder en app vid namn ‘Facetune’ där de kan göra kroppsdelar smalare och Molly Rustas, Hannalicious och Margaux Dietz är flitiga användare utav denna app.

          Jag håller med om att det verkligen ser ut som att nån har försökt göra så att benen ser smalare ut, men jag vet inte vem av er som har rätt. Kanske kan det bara råka bli så av ljuset? Fast troligen inte, va.

          Å ena sidan så tycker jag att man inte ska shamea tjejerna för att de använder den där appen. Det är ju inte deras fel att normerna ser ut som de gör. De är bara människor, klart att de vill vara så vackra som möjligt och smal = vacker i vår värld, tyvärr. Å andra sidan tycker jag att det är så jävla synd. De har så många unga följare och det blir ju verkligen märkligt när de så ofta skriver om att ”vara sig själv” och att ”du är vacker som du är” – och i själva verket är de själva så ängsliga att inte ens deras redan smala kroppar duger.

    KLOCKREN LIKNELSE HAHAHAHA

      Dvs Nicke Lilltroll

    Läste nyligen att Läckberg skickade ett års prenumeration till GWs kontor efter det uttalandet

      Prenumeration av vad?

        tidningen ”Min häst”

          Hahaha på riktigt? Hon har humor ibland Läckbergskan.. och smygreklam har hon ibland också 😉

          Minns jag rätt så förnyade hon dessutom prenumerationen i flera år ??

    Hur kan du säga att du uppmärksammade artikeln när det var någon som uppmärksammade _dig_ på den genom att skicka länk i kommentarsfältet?

      Du läser lite illa – det står att hon uppmärksammadeS.

      Dessutom har hon tackat för tips (med namn!!! Mycket viktigt!) så vad gnäller du om?

      Svårt med läsförståelsen? UppmärksammadeSSSSSSSSSSSSSS!!! 🙂

    Off topic.

    Jocke och Jonna skulle sluta med youtube…. eller inte,han ska återuppväcka sin gamla kanal istället. Det höll ju.

    Haha Leif GW är så jäkla klockren! ?

    Alltså.. GW är min favoritgubbe nummer 1 alla dagar i veckan. Sen kommer ju Bagge på en stark andraplats. Önska de var mina pappor typ hehe?

      Mynona på pricken rätt 🙂
      Dom är ju bara bäst.

      Och Edward Blom!

    Hahaha GW så skön han är. Håller med om att Läckberg är lite överskattad.

      Finns det någon redigeringsfunktion på kommentarer? Tänkte att du kanske ville stryka ordet ”lite”…

    Läckbergs böcker är inga problem att undvika, det värre med hennes extrema behov av att synas överallt hela tiden och dessutom göra sina män till någon slags bihangs-kändisar. Helt plötsligt måste de också blogga, ha många följare, ventilera åsikter, skriva böcker och synas synas SYNAS.

      Både Simon loch Martin märker ut reklam på sina konton helt föredömligt, Simon är extra tydlig. Visar en respekt mot läsaren som många offentliga personer saknar, och visar även att de inte anser sig stå över marknadsföringslagar bara för att de är kända. Att man ens tycker att man står över lagar för att man är känd är så knäppt, såg det liksom extra tydligt när jag skrev meningen innan. Vet inte varför jag kände att jag ville inflika detta till din kommentar, men nu är det gjort.

        Din kommentar är mer än välkommen. Jag tycker du framför en intressant observation. Men Martin är polis och då är det oerhört viktigt att lyda lagar och regler av alla de slag.

        Vad det gäller Simon kan jag tänka mig att han som nybliven nybörjarkändis och ”idrottsprofil” är mån om att inte göra fel och dra på sig negativ uppmärksamhet. Bara en tanke. Men givetvis toppen att de uppför sig föredömligt.

      Haha det går väl att undvika resten också, bara att blunda ?

        Men är ni blinda?! Ni ser ju klart och tydligen hur hon tryckt in olika partier av hennes vänstra lår samt hennes väns inre lår?! Det ser ju helt onaturligt ut!

        Så för att besvara din fråga Karin, yes, influencers photoshoppar även deras vardagsbilder, de använder en app vid namn ’Facetune’ där de kan göra kroppsdelar smalare och Molly Rustas, Hannalicious och Margaux Dietz är flitiga användare utav denna app.

    Älskar GW.

    Fy fan vad jag älskar den där mannen. GW alltså för att vara tydlig…

    Det bästa GW citatet är ändå ”Den som uppfann pilsnern borde få samtliga nobelpris.”

    Delar fullt ut GW:s sågning av Camilla Läckberg, otroligt att så många läser de undermåliga böcker hon producerar..

    Jag tror att man ska vara försiktig med att göra gamla barnprogramledare till kulturministrar, särskilt när de pratar och tänker som ett barn, säger Leif GW Persson om Bah Kuhnke

    Åh, min mormor sa alltid mossa mossa när man träffade henne och varje gång man sa hej då. Hela min familj sa det på hennes begravning en sista gång också, blir så glad varje gång jag hör det nu, och lite ledsen för att man aldrig kommer få höra henne säga det igen.
    För att va en i gänget här får jag ju tillägga att GW är fantastisk.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.