Let’s get married

Kissie/Keela:

Kissie och Keela var bara några av alla de som befann sig i Göteborg igår på Ocean Ball 2017 hölls av The Perfect World Foundation (TPWF) som är en svensk organisation, vars syfte är att stötta djur- och naturområden i kris, både i och utanför Sverige.
De ser verkligen ut som små drömbakelser. Jag älskar tyll och min våta dröm är att ha en brudklänning – om M någonsin får tummen ur och friar – som är ett hav av tyll!
Tyll, tyll, tyll! Man kan aldrig få för mycket tyll!

Det sägs ju att den gyllene regeln på bröllop är att aldrig tävla med eller ”outshine” bruden. Men vad gör man när två kvinnor ska gifta sig? Då har man ju två brudar. Vem får outshine’a vem?
Sånt här funderar jag på när jag inte kan sova.

23 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Eller så kan du fria ?

    Vad sjukt!! Du skrev om denna tränare på bloggen som undkom straff och nu försöker han få skadestånd för tiden han satt häktad.

    http://www.aftonbladet.se/nyheter/a/l62ny/idrottstranaren-slapp-straff-for-sexbrott–kraver-skadestand

      Att han har mage att tycka att han förtjänar pengar av staten efter att han begått ett sådant brott – och dessutom inte är man nog att dyka upp på rättegången. Och så ska han dessutom ha 60 kr extra för bussbiljetten, hahaha vilken tönt. Han borde gömma sig under en sten.

    Wow, så vacker Alexandras klänning är! Passar henne perfekt.

    Är det bara jag som vill ha en enkel vit långklänning utan några krusiduller? Jag satsar hellre pengarna på accessoarer (skor, väska, smycken)..

      Ja, det är bara du. I hela världen.

        Ja, jag förstod det! Jag är så unik!!!!!!!111

          En unik snöflinga som vi säger i Finland.

    Jag tycker att det är mer spännande att fundera på hur en brudgum kan klä upp sig. Herrkläder är så förbannat fantasilösa och mossiga. Samma dötrista mörka kostymer. Skulle en man ha den tvivelaktiga önskan att spendera sitt liv med mig får han gärna ta ut svängarna lite mer.

      Gift dig med en skotte! De har ju kjol på sig!

        Plus att de pratar så sjukt fint och ofta är rödhåriga! Fulsnygga britter utan själ är min grej helt klart.

    Måste snubbar fria? 2017…

      Ja. 2017 måste snubbar fria. 2020 är det skottår igen och då är det fritt fram för alla kvinnor.

    Min våta dröm är en sån där svindyr Pnina Tornai klänning med massa bling bling ?? och ja mitt guilty pleasure är Say Yes To The Dress på TLC?

      Mitt med!!!??

      Blev nyfiken och googlade. Oh my goshi poshi vilka klänningar! Underbara! Själv vill jag se ut som Grace Kelly den dagen jag gifter mig:

      http://www.weddingandweddingflowers.co.uk/site/images/articles/gracekelly2.jpeg

    Jag var på ett lesbiskt bröllop för ca 15 år sen, (jag kände dom inte, gick som +1 med min bästa vän) då hade de båda kvinnorna likadan klänningar på bröllopet? Jag tyckte dom va så otroligt vackra och kvinnliga ❤️ (Sket sig mellan dom efter nåt år men jag tyckte ändå det jättevackert där och då❤️)

    Varför har alla kvinnliga gäster vita klänningar…?

    Tacka vet jag spets avskyr tyll, ser bara billig ut!!

    Kissies ansikte är sig inte likt på denna bild… Ser ut som om hon gjort så mycket botox / fillers så att ansiktet stelnat.

    Vi är två kvinnor som gifter oss nästa år och vi ska ha varsin drömklänning på oss 🙂 vi köpte dem tillsammans även om vi valde olika modeller och jag blev alldeles tårögd när jag såg hur vacker min tilltänkta var i vit klänning och slöja. Hade absolut noll tanke på huruvida hon såg bättre ut än jag för jag var så överväldigad av synen. Tror de flesta känner så inför sitt bröllop 🙂 Men visst vore det kul om kvällen slutade i catfight mellan oss där vi sliter ut löshåret på varandra för vi är så avundsjuka på varann ???

    Varför friar du inte själv om du vill gifta dig?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.