Läsarna kritiserar Petra Tungårdens samarbete

Petra Tungården:

 Jag ogillar när det liksom rinner över byxliningen om man har ett par för åtsittande jeans, men de här trosorna är det bara att vinka hej då till muffinformen.//Petra

Ännu en gång gör timglasfigurernas urmoder – Petra Tungården – reklam för spanx, underkläder som ska hålla in och ge just en timglasformad figur.
Jag kritiserade hennes förra samarbete för märket då Petra redan har en timglasformad kropp och modellen hon återigen använder sig av inte har tillstymmelse till ”muffintopp” som hon nu kallar det.
Det enda jag – och Petras läsare – ser på före och efter-bilderna är en uppkasad och rynkig tröja mot en neddragen och slät tröja.
Annars är skillnaden så pass marginell att jag nog måste leta fram mitt förstoringsglas för att hitta den där ”muffintoppen” som Petra jiddrar om. En muffintopp på en tjej i storlek XS – ja, det känns ju rimligt.

Jag sa det förra gången och jag säger det igen – Skicka mig ett par så ska vi se hur mycket timglasfigur jag kommer få och snygg, slät och muffintoppsfri jag kommer vara i leggings och korta tröjor! Paaaaaaowwaaaaaow!
?

Tack för tips, Jessica!

26 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Hör vad du säger, håller med, vill bara inflika att muffintopp kan man ha även i storlek XS.

      Faktum är för att det tex inte ska synas på ryggen att BHn skär in lite så ska man vara så himla mager att det knappt finns.

    Eh, hon skriver ju själv ”jag ogillar när det liksom rinner över byxliningen om man har ett par för åtsittande jeans”. I mina ögon är lösningen på det inte Spanx, utan att skaffa ett par lagom stora jeans..?

      Eller göra som House of Philia…
      Fixa ett samarbete med en plastikklinik, operera magen så att ”inget hänger eller putar hur man än rör sig eller ligger”
      Man får liksom en spänd och plastig mage som ser askonstig ut men det gör tydligen inget, huvudsaken är att inget rör sig.

    Inte för att vara sån, men det där var väl ingen XS kropp och man kan ha muffintopp oavsett. Men håller med om att detta är falsk marknadsföring då toppen sitter helt olika på före och efter bilden.

      Jag tänkte det samma. När blev Petra Tungården xs? Hon är väl den friska fläkt i modesverige som inte är xs!!

      Modellen Petra använder sig av i sitt inlägg skulle jag gissa på är en Xs.

        Menar du hon i orange här ovanför? Tycker absolut inte hon ser ut som en XS (inget fel i det) , skulle snarare tippa på s/m

          Hur sjutton ska man kunna se det från bilderna? Går ju t.ex inte att se hur lång personen i fråga är. Däremot är det ju helt uppenbart att hon har rätt storlek på jeansen + inga love handles (så reklamen är fortfarande löjlig). Vad man har för storlek är ju helt irrelevant i mina ögon. Man kan ha large i sina kläder men fortfarande inte ha muffin top. Beror ju på kroppsform och hur kläderna är skurna.

            Fast man ser ju bredden och armarna. Även om man är kort så kommer man inte automatiskt i en XS.

          Gå in och titta på inlägget. Enklast så.

          Spelar det nån roll för poängen i inlägget?

          ”Hon i orange” det är Petra själv, ser det på tatueringen och sen hennes Rolex. 🙂

    Jag var tvungen att läsa vidare för att ens förstå vad reklamen gick ut på. Trodde hon bara rätat ut tröjan och undrade vad det var reklam för ?

      Haha, jag med! Trodde det var någon mojäng man kunde använda för att få bort överflödigt tyg typ.

    Nej inte ”Paaaaaaowwaaaaaow”, du ska ju säga BAAM BAAM! 😀

    Är inte att ha Spanx under kläderna skämmigt? Något man inte pratar om.
    Det är väl som att erkänna att man använder inkontinensskydd?
    Spanx är säkert på WT-listan. Ska kolla.

      Då är alla i modevärlden och alla i Hollywood WT

      Skyldig! Har spanx. Inte för att jag blir smal men för att dallret ska vara lite fastare. ??

      Beror väl på vilka man hänger med, i min krets skulle det aldrig vara skämmigt eller wt. Jag har aldrig ens hört någon säga wt och det om något hade varit skämmigt. (Eller jo, en tjej uppväxt i hyresrätt i förorten och som fick låna ihop handpenningen för en lägenhet och tjänade sen en stor summa på försäljningen. Nu bor hon i en jättefin lägenhet i centrala stan och alla i hyresrätt utanför stan är plötsligt wt ?)

    Oerhört konstig användning av modell när man tänker på reklamens syfte. Ser bara lustigt ut när modellen uppenbart inte har kärlekshandtag. MEN hur har du fått för dig att en XS inte kan ha kärlekshandtag? Xs betyder inte att man har total avsaknad av fett eller lös hud på kroppen.

    Släta ut tröjan och ta ett kliv bakåt. Ta-da!

      Eller hur?! Det tog nog ca 30 sek mellan dessa två bilder. Släta ut tröjan på bild två och håll in den lite där bak. Tadaa!

    Annan kul grej på tal om Petra är att hon säljer ”dyra grejer” på bloppis/sin blogg. Däribland ett par leopardskor hon fått i pressutskick. Är det okej att sälja dessa grejer mot pengar? Grejer hon fått av företag, alltså!

      Varför skulle det inte vara okej? Är isf värre hur det ser ut på blocket 25/12, när folk säljer sina julklappar.

    Rinner över? Asså den där människan har aldrig upplevt rinner över. Med vänlig hälsning, lösmage efter tre bebisar ?? Jag rinner inte, jag flyter är mitt nya motto ??

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.