Bellas nya affärsidé?

Blondinbella: (Jag undrar hur många gånger jag fått backa tillbaka och ändra efter att mina fingrar skrivit Blondinballe istället för Blondinbella)

Ooooh, jag undrar vad det är för en stackars sate som tvingats sitta och hashtagga alla Bellas gamla resebilder med hennes nya hashtag #travelwithisabella?
Den har nämligen uppkommit relativt nyligen och ni tror väl inte att Fröken tidsoptimering gjort detta själv? Jag tvivlar på att det finns en tårtbit för hashtaggande.

Så vad handlar detta om? Är det ett sätt att skapa en ny ”business” för en massa gratisresor för henne och hennes ”team”?
Min nya hashtag ska vara #KaosMedCamCam. Eller varför inte #TightaTillDigMedTjockahetsätarkatten – en metod som handlar om att ha klädnypor längs ryggraden för att få bort påsen på magen. Ett express-tummy tuck!
Det vill ni INTE missa!

Tack för tips, Cecilia!

72 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Jag uppmärksammade också detta och följde taggen, då kom det upp bilder från hennes resor med Odd, verkar ju ganska odd att gå tillbaka och tagga dessa bilder under den nya taggen? Mode och resor, det verkar vara Isabellas nya affärsidé. Men vem vill se dessa resereportage från olika restauranger och sminkbutiker?

      Ganska Odd. Mehehehe ?

        Haha älskar ditt nick

    Kan tycka att hon bara kastar sig in i projekt utan att ens tänka efter om hon Kan något om det. Den här reseguiden känns bara löjlig tyvärr. Sen kastar hon ju sig ut ur saker också, relationer till människor som inte passar in. Jag vet inte jag, men på nåt sätt tycker jag lite synd om henne, men kan inte sätta tummen på vart känslan kommer ifrån..

    Det är företagets senaste tillskott som ligger bakom det – Head of Hashtags. Arvode: LCC-produkter.

    Blondinballe hahahahha

      Ser framför mig en balle med en lång, blod peruk.

    Bellas nya reklam för barnvagnar var så cringe 🙁 speciellt i slutet när hon pillade med barnens sängar.

      Ja, alltså, när hon går från sängarna mot kameran med fingertopparna i byxfickorna, det är något av det märkligaste jag sett 🙂

      Och händerna i de icke existerande fickorna?

        Ja! Hur kan man inte ta om ett sådant klipp när man upptäcker att man inte har fickor?
        Och vad har sängarna med vagnen att göra?
        Sämsta reklamfilmen ever.

        Tänkte kommentera det. men var inte säker på om jag hade sätt rätt.

      Asså vad såg jag precis??????

        Ser ut som Maddes och Chris tihi-video!

    OT:
    Vi är några som undrat om Sofi Fahrmans nya kille. I Helgen var hon ute och seglade på en Yacht i södra Frankrike. I hennes senaste inlägg har hon lagt upp bokningen på restaurangen Le Club 55, där bokningen är gjord i namnet ”Savannah”. Efter en snabb googling är ”Savannah” namnet på Yachten som är ägd av svensken Lars Henrik Lundin (född 58). Han har 4 söner. Harry Lundin bla. Vem av dessa är det Sofi dejtar tror ni?

      Lukas Lundin dvs bror till Ian Lundin. De äger Lundin Petroleum och Lundin Mining.
      Lukas Lundin bor i Genève och det är säkert där som Sofi lärt känna familjen Lundin.
      Sonen Harry Lundin är äldst – 31 år.

        Menade såklart Lukas Lundin, som ägare av Yachten. Men tror ni Sofi dejtar en 31 år ung kille?

          🙂 hon är ju inte så gammal själv så det är väl rätt rimligt?

          Måste hon dejta någon för att bli inbjuden till yachten?
          Känner hon familjen Lundin från sin tid i Genève så är det väl inte så konstigt om hon blir bjuden några dagar. Det är en stor yacht och den som har en sådan brukar vilja ha gäster omkring sig för annars blir det både ödsligt och tråkigt.

          Var en artikel om familjen Lundin i Affärsvärlden för några veckor sedan. Där framgick det att Harry bor i Toronto.

            Hennes instavän @jeremycph
            Jämför golven på yachten hon är på och den han befinner sig på 😉

            jeremycph var på samma bröllop som sofi i danmark för inte så länge sedan. Men jag tror inte att det är han. På instagram har Kristoffer Ahlbom den 4 september lagt upp en bild från en middag där Sofi sitter bredvid en man som jag tycker är väldigt lik den man hon står framför på en gruppbild från tidigare nämnda bröllop. Ahlbom la även upp ett klipp på insta story från middagen där en kille ser ut att hålla om henne och om jag inte minns fel hade denna kille lite längre, ljust hår.

            Jeremycph är på en betydligt mindre yacht än Savannah på bilden han lagt upp på Insta. Alla teakdäck ser ut så där så den iakttagelsen är rätt ?

      Bra grävt! Tumme upp

      Mysig familj hon umgås med. Ägare till Lundin Petroleum misstänkt för folkrättsbrott.

      Men vem bryr sig om sådana småsaker när de har en härlig båt!

        Den som har en sådan båt kan knappast vara moder Teresa…

    Head manager of social media hashtags.

    Hennes barnvagnsvideo ???‍♀️
    Att hon alltid ska prata så jäkla tillgjort och vad är grejen med att alltid försöka se så casual ut när hon blir filmad genom att titta åt ex höger för att sedan stoppa ner händerna i fickorna och gå…

    VILL SÅ GÄRNA SY IGEN HENNES BYXFICKOR! Det irriterar mig mer än hennes ”väääry faaaaan” eller hennes videor där hon är så självgod och bara pillar i håret och ler tillgjort

    ??‍♀️??‍♀️

      ”VILL SÅ GÄRNA SY IGEN HENNES BYXFICKOR!”

      Och jag skulle vilja knipsa fingrar av alla som gör v-tecknet på bilder.

      Bara en liten ot.

      Vääääry faaaan, hahahaha! Töntigt när man hör det live men ser ännu töntigare ut när man skriver det så ???

      Tillgjord… oh yes. Tycker ärligt att när man ser gamla filmer på Bella, typ jättegamla, innan hon blev 20, så lät hon mer proffsig och mindre tillgjord, vilket är smått underligt faktiskt. Nästan så att Bella 17 var än bättre talare än Bella 27.

    Kanske bara är jag som reagerar på detta men varför har hon för små skor på sig? Hälen hänger ju typ 1 cm utanför på alla skor Bella har haft på sig sedan hon kom till Hong Kong. Får man inte rätt storlek när det är spons? Vet inte Emma vilken storlek bella har? Frågorna hopar sig och jag inser att jag har alldeles för lite att göra just nu.

    Förresten, Blondinballe???

      Förutom att hon är på väg att kliva ur alla skor hon har på sig i varenda foto så kanske det också är ett tecken på för små skor ?

    Jag ställer mig frågande till den där investeringen i Brandbassador som Bella skrivit om:
    http://www.isabellalowengrip.se/2017/09/ny-investering-3/
    Verkar som det blir kollision med det som United Influencers sysslar med.
    Undrar just om Bella avslutar samarbetet med UI när hennes ”plattform” sjösätts?
    Kanske är det Brandbassador som ska ta över?
    Det finns redan reklam för LCC hos en del ”småbloggare” och mindre Instagrammare med 3000-5000 följare.
    Billigare om man kan göra reklam med betalning i form av produkter. Proffsbloggarna saknar trovärdighet som influencers i allt större utsträckning och dessutom ska de ju ha pengar när de göre reklam.

    Anledningen till att folk oftast inte gillar henne är för att hon är genomfalsk. Det är en my fasad för varje ”era” i sitt liv. Hon better ut sina vänner och åsikter och kläder och låstas som ingenting. Och allt är perfekt, perfekt och bäst, bäst. Allt hon drömmer om är pengar. Pengar är hennes gud och offrar allt för at the få mer. Hon ser människor som ersättliga. Hon står över människans förmågor. Hon är ju en superwoman, för att hon har råd att anställa en housekeeper/kock, hon har barnen var 3:e dag, hon är knappt själv, lyfter inte ett finger hemma, har ett mer fullspäckad schema än statdsministern, hon läste böcker på en kvart, hon är slyvass på en massa saker, hon är ju BÄST på att hantera skillsmässor, och föda barn (hallå, prisbelönta Babyboost, kan ALLT om aktier, har världens starkaste självkänsla (i boken skriver hon egentligen om självförtroende, but wtf do I know?).

    *tar ett djupt andetag*

    Hennes vänner tar hand om henne, Pingis driver deras bolag medan Bella ”jobbar” med att bestämma vad hon vill leka för dagen (idag var det Tourist Guide och flabb-expert tydligen), hon har onekligen anställt en spökskrivare, hon har en maaaaassa anställda men vet inget om att vara chef (för det är tydligen lite halvcoolt att få folk att springa gråtandes ur rummet), hon påstår sig vara bäst och grymmast på allt men hon lever egentligen på andras arbete.

    Hon är en karaktär som inte kan bestämma sig. hon har ingen ödmjukhet . Hon säger att hon är ödmjuk men det är hon inte. Hon säger mycket som hon inte förstår. Jag tror att hon hela tiden målar upp nya identiteter och lever därefter. Sen tröttnar hon och går vidare.

    Sen är jag så äckligt trött på den vita feminismen som råder. Vita feminister som skapar ett systerekap som är endast till den vita, privilegerade vita kvinnan. Yoga Girl som ”skapar förändring ” genom yoga. Folk betalar alltså över 20000 kr för att åka till en annan del av världen för att…yoga och hjälpa stackars fattiga människor i typ 5 dagar. Omg shoot me! Bella som pratar om att man ska våga starta eget för det är det hon brinner för. Hej Bella! Prata om konsekvenserna att belåna sig för att starta företag. Prata om ANSVARET som krävs för att starta företag. Prata om OSÄKERHETEN som krävs för att starta företag. Det är också en klassfråga, något vi sällan pratar om i samband med alla bloggares bubbelgumsverklighet.

      Amen, baam och halleluja all in one!!!!

        BAAM ? BAAM ?BAAM ?

      Tell us how you really feel 🙂

    #IsabellaIsLost
    #TravelWithIsabellaAndPackWithEmma

    När hon ändå är igång med att göra allt och inget, kan hon ju lansera en kokbok också, eller varför inte en egen klädkollektion eller kanske bli artist?

      Titlar på kommande böcker + skiva:

      ”Vegan (kind of, and maybe not tomorrow)”

      ”Style Boost by Isabella – Who am I? I just don’t know. How to dress accordingly”

      ”Isabella – Power Ballads”

      Hon har ju haft en klädkollektion. Classified ?

    Jag tror egentligen det inte är så mycket jobbresor som hon försöker ge sken av. Går ju alltid att slänga in ett ”möte” för sakens skull.

    De har väl massa cash och detta är ett sätt att sätta sprätt på dem, samtidigt som Bella får ytterligare en ursäkt att fjompa runt och marknadsföra sig själv. Men mest är det nöje.

      Ganska uppenbart att hon kallar det för jobbresa så hon kan ta del av de skattemässiga fördelarna. Hoppas Skatteverket granskar henne extra noga.

    hon kanske fått skatteverket på sig så hon måste påvisa att det är jobbresor i efterhand. Så då taggar hon om dom och gör dom till guider.
    Sen kallar hon Emma för stylist på instastory från HK, Hon är så fel!

    Två saker från hennes instastory jag stört mig på:
    1) När de filmade ett namn på en vägg och så bara råkade Bella stå lutad där lite casual med handen i håret.
    2) ”…so fingers crossed” *håller upp två fingrar som inte ens är crossed*
    3) När de filmar henne bakifrån när hon heeelt naturligt och obrytt strosar runt på gatan i hong kong och hon heeelt spontant slänger med håret och kollar lite över axeln.
    Fan. Blev visst tre saker. Ja, och reklamfilmen då. Herregud, what did I just watch?! De kunde åtminstone filmat den utomhus? Eller tänkte hon använda vagnen med stabila däck på ovanvåningen i sitt hus?

      Äeh, förlåt. Nu blev det drygt och väldigt nitpicky, här. Jag blir bara lite frustrerad och irriterad som konsument och ”målgrupp”, för att det hela känns så tillgjort och falskt. Det är, i mina ögon, inte en attraktiv marknadsföring Bella driver för sitt eget varumärke och det är så gensomskinligt alltihop. Stör mig på mer och mer saker och blir definitivt inte sugen på att köpa de produkter hon marknadsför. Jag vet att ingen tvingar mig, men jag utsätts ändå för reklamen till viss mån.

      Instämmer i samtliga punkter. Vill också tillägga att ”fingers crossed”-storyn där hon outar att hon haft möte med Watsons kanske inte är helt lämplig. Men vad vet jag om företagskulturen i Hong-Kong. Har dock svårt att se att exempelvis Kicks hade uppskattat tilltaget i förhandlingsstadiet.

        …men ”the jet lag laugh” på Instastoryn – VAD VAR DET JAG JUST SÅG???!!! Det kan väl inte vara på allvar?!

          Hahaha, just det! Där var jag tvungen att hoppa i instastoryn för att det blev så pinsamt. Det och Pingis krystade ”yes I aaaaam” när Bella frågar om hon är redo.

    Angående Isabellas reklamfilm med barnvagnen på övervåningen i huset. Jag tycker att när hon pratar i detta och liknande sammanhang så låter hon så himla allvarlig, tex i kryfilmerna, men i instaklippen är hon så flamsig. Finns det inget mellanting? Hade gärna sett lite mer glimten i ögat i reklamfilmerna om jag var kunden och lite mer seriositet i instaklippen.

      Ja, hon känns alltid tillgjord när hon pratar… antingen extremt ”flamsigt” eller ”försöker låta vuxen”. Snälla, prata bara naturligt.

    Hennes Insta stories får mig att sätta den största skämskudden framför huvudet. Sååå tillgjort och fake. När hon bara går o svänger med höfterna och kamerorna följer henne. ??? Sen när de är ute på kvällen och hon ”casually” går längs trottoaren HELT SJÄLV trots att de är ett helt gäng och hon ”casually” tittar bak. Jag kan inteeee mer.

    Okej nu var jag tvungen att spana in hennes video och: HAHAHAHAH!!! Den är sååå konstig! Varför är de inomhus? Kör hon vagnen där? Är det viktigt att de robusta däcken klarar mattan? Och sen när hon fixar sängarna (Wtf????) och stoppar händerna i sina sömmar – för byxorna har inga fickor. Den är såååå weird!!! Okej nu ska jag sluta vara en hater. Jag gillar väl Bellis innerst inne någonstans och hoppas nästan att hon bara fått ett flipp pga skilsmässan.

      Min gissning är att vagnen rullas inomhus för att hjulen inte ska repas. Jag tror inte ett dugg på att hon ska använda den, hon gör reklam och vagnen ska egentligen säljas till någon annan i butiken. Minns att när vi köpte barnvagn fick vi enbart provköra den inne i butiken för att hjulen inte skulle få repor av asfalten.

    En annan sak angående Bella. Men kommentarerna på de senaste inläggen är verkligen inte många. Börjar folk tröttna eller släppts kommentarer helt enkelt inte igenom eller är de som ska granska kommentarerna på semester eller nåt? Nåt inlägg var typ 16 kommentarer. Lite för att vara henne.

      Ja radikal minskning på många inlägg.. Dock läser ju många denna blogg och börjar kanske tröttna på henne. Vi vet ju inte ens om hon skriver inläggen. Dessutom svarar hon ju aldrig på nåt.

        Men precis, har märkt det själv att jag undviker hennes blogg numera och följer endast denna blogg + hennes insta. Det räcker. När bloggen blir mer och mer som en plattform kommer den sannolikt tappa ännu fler läsare.

        Sen som du säger, hon svarar ju inte på kommentarer längre. Bryr sig förmodligen inte ens om dem eftersom hon inte skriver inläggen. Är väl för fin för det även om det är bloggen som möjliggjort exakt allt hon numera sysslar med. Så varför ska man ens bemöda sig att kommentera något som ändå inte kommer nå fram till henne personligen.

      Det är inte så många kommentarer som släpps igenom längre. Speciellt inte de som kritiserar, ifrågasätter eller helt enkelt inte peppar Bella och suger in allt ”hon” skriver på bloggen

        Fast barnvagnsreklamen nu har fått en del mothugg.
        Undrar hur annonsörerna ställer sig till kritiska kommentarer?
        Det kan knappast vara positivt att läsarna ifrågasätter ett företag och dess produkter om Bella samtidigt tar bra betalt för reklamen.
        Detta har jag undrat länge för t ex KRY har fått väldigt mycket kritik trots att Bella säkert fakturerat en halv miljon det senaste året för att fronta den där sjukvårdsappen.

          Ofta tänker man räckvidd snarare än reaktion tyvärr så kan tänka mig att hennes annonsörer arbetar lite i det blinda. Hon levererar google analytics siffror som ”kvitto” på hur många kontakter de nått ut till men dessa siffror kan tolkas och plockas fram lite som man har lust tyvärr. Jag hoppas att annonsörerna snart kommer genomskåda detta och ställa högre krav på faktisk bevisad effekt av en kampanj. Det är först då man kan avgöra om hennes kampanjer är värda sin prislapp.

      Har själv märkt att många kommenterar inte släpps igenom. Jag är inte otrevlig inne hos henne när jag då och då kommenterar men jag hejar inte hejdlöst på henne heller liksom utan brukade kunna ifrågasätta och så tidigare. Inga problem. Nu har jag många kommentarer på sista tiden som inte ens släppts igenom.

      Men engelska versionen av hennes blogg är inte ens modererad btw. Där publiceras kommentarerna direkt. Trots detta har den aldrig kommentarer. Finns 1 eller 2 ibland men då är det oftast spam eller klagomål.

    I sista inlägget skriver Bella att de är bra på olika saker.

    Vad kan Bella förutom att bli fotograferad???

      Hon är också bra på att ”stretcha comfort zone” och ”engelskan flyter på”.
      Att Bella är duktig på engelska har vi alla möjlighet att förvissa oss om på hennes Instastories.

      Cred dock att hon medger att det där med ekonomi och marginaler och sånt inte är riktigt hennes grej (dock typ lite det jag tänker att företagande handlar om?) Nej, jäkla tur att Pingis finns som kan ta hand om den biten medan Bella gör…annat.

        Bella gör vadå?

          Haha ja det är en väldigt bra fråga. Därav att jag skrev ”annat”. Bli fotograferad, visa upp sig…

            Hur kan att ha byggt upp en av Skandinaviens största bloggar skämtas bort med att hon inte kan någonting? Hon har hållit sig kvar i mer än tio år, är större än många tidningar. Menar du att hon inte är duktig, att hon saknar kompetens?
            Så alla de tjejer/kvinnor som driver stora bloggar är okunniga? Det är pinsamt att förlöjliga som du gör, de är kompetenta och drivna. Punkt. Sen kan man tycka vad man vill om varumärkena de bygger upp och strategien de använder. Men kompetens har dom som byggt upp stora bloggar eller andra sociala medier.

    Jag trodde att det var ett skämt när hon sa att hon skulle göra en reseguide!?
    Vad ska hon guida om? Hon reser ju ett par dagar i taget och inte ens till samma ställe.

    Hahaha, läste hennes blogginlägg om vagnen nu

    ”Det som är så bra är att man kan jogga med denna vagnen!”

    Nu har jag aldrig ägt en barnvagn men kan man inte jogga med alla barnvagnar? Är där barnvagnar för människor som är långsamma också? Barnvagnar för folk som går extra fort? Om man måste springa efter bussen måste man då ha en speciell barnvagn för det?

      Det brukar innebära att framhjulen är låsbara. Låsta framhjul är lättare att springa med men vagnen blir då svårare att svänga med.

    Försök få en fråga om dylikt att inte blockad från hennes kommentarsfält, jag har då inte lyckats 🙂
    Gissningsvis är det väl för att kunna tigga sponsresor? Här på bloggbevakning publicerades väl det där mailet som lcc skickat till nåt hotell(?) för att tigga gratis vistelse för nåt event, kommentarer om det blockaden också på Blondinbellas blogg. Måste vara gräsligt känsligt med tanke på vad för kommentarer som ändå släpps igenom? Tex där folk klagar på hennes barns frisyrer o allt möjligt

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.