Rosa rosa rosa

Therese Lindgren:

Ishotellet – check.
Lösa Rubiks kub – check.
Färga håret i en onaturlig färg – check.

Therese Lindgren gör sitt bästa för att bocka av alla punkterna på sin bucket list och nu har hon alltså färgat håret i den färg som följarna valde – rosa!
Snyggt eller osnyggt? Jag tycker mest det ser ut som en peruk men lite avis är jag!
Jag skulle vilja färga håret i ljusrosa men är för feg för att våga bleka hela håret en gång till. Förra gången blev det som svinto. GAAH!

49 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Detta är inget Therese har outat än, visst såg att det var ute på en skvallerblogg men du kunde lika väl väntat till att publicera detta avsnitt på onsdag…

      skvallerbloggen har väl i sin tur fått tag i bilderna från therese, eller hur? så hon har ju ”outat” det själv med bilderna.

      Therese sa själv i söndagens eller måndagens video att hon skulle färga håret rosa, att vi får se det i onsdagens video. Jag kan tänka mig att bilderna är från Instagram/story eller Snapchat.

        Följer henne på både snap och insta, och det är bara den vänstra bilden som hon lagt upp själv.

          och vart skulle den andra bilden komma från då? nån som hackat hennes telefon? xD

            Som jag förstod det är det en fanbild som är skickad till skvallerbloggen 🙂

    En helt annan sak. Paula skriver i ttp varje inlägg att hon är såååå ödmjuk. Ödmjuk inför det, ödmjuk inför ditt. Sorry men en person som måste hävda hela tiden hur extremt ööööödmjuk hen är, kan knappast vara speciellt ödmjuk.

    Snälla säg att fler retar sig på det här?
    Plus att hon inte kan skriva så hon slänger sig med floskler och uttryck hon inte förstår.

    Och om någon undrar: nej jag har inte druckit mitt morgonkaffe ännu.

      Jag blir tokig på att Paula använder uttryck i fel sammanhang! När jag var liten fick jag lära mig att inte använda ord jag inte förstod. Orkar inte lyssna på deras podd längre.

      +1

      Håller helt med.

      De mest ödmjuka personerna är förmodligen de som inte behöver påtala det var och varannan dag, eller som i Paulas fall, i var och varannan mening.

    Jag vill färga håret rött-det är så snyggt men jag kommer nog se ut som ett lik med rött hår ??

      Rött är en jävligt svår färg, om du tänker rött som i jätteröd ? Det blir fort ganska dassigt och sitter kvar sjukt länge, men du kanske kan ta någon röd som ändå är lite brunt i?
      Att vara rödhårig och blek är ju fint och går ofta hand i hand naturligt ☺

        Ja rött är en svår färg! Det bästa är att färga på salong och be frisören försöka få fram en naturligt rödhårig look med färgskiftningar. Ilsket tomterött hår klär ingen.

          Rött behöver inte vara en svår färg 🙂 på mitt hår funkade det skitbra! Blev inte dassigt, färgade vad 6e vecka men endast pga utväxten! Hade rött i 4 år

      Åh men Cheryl i Riverdale har ju en fantastisk röd färg på håret till sin bleka hudton. Supersnyggt, men kräver lite pyssel om man vill att färgen ska hålla.

    Älskar att hon är modig att färga från blondt till rosa, men tycker personligen inte färgen passar hennes hudton. Blir lite för matchande ?

    Jag färgade precis håret rosa (pastell) och är så nöjd! Så kör säger jag 🙂

    Nej. Gräsligt fult. Jag fattar inte alls varför man vill pastellfärgat här.

      För att alla tycker inte likadant, tur va? 😉

    Kära Nöjesguiden:

    Era gamla spamartiklar gör det helt omöjligt att läsa CamCams blogg. Annonserna verkar leva sitt eget liv och hoppar omkring mellan inläggen. Jag förstår att ni är helt beroende av de annonser som finns och intäkterna dessa ger, dock tror jag att spamma gamla, irrelevanta inlägg stjälper snarare än hjälper.

    Kanske får vi göra en LD och swisha till CamCam dagligen så hon kan vara på en annan portal? Personligen struntar jag i plattform, så länge bloggen finns kvar. På en ny portal kanske CamCam börjar använda tre punkter istället för två? 😉

    Så att alla vet det: i skriftspråk är det en eller tre punkter, aldrig två. Och ja, det stör mig när någon gör fel.

      Ibland kan faktiskt två punkter vara otroligt talande när de används på rätt sätt; det är liksom inte bara en hård punkt eller en mjuk, tveksam trepunktare utan det är ett bra mellanting (när man skriver kommentarer eller sms alltså, ej för uppsatser och annat där man faktiskt behöver använda sitt finaste språk) som kan få fram vad man menar på ett perfekt sätt. Sedan kanske det inte används på det sättet av Bloggbevakning men dissa inte tvåpunkterna för det, testa själv ibland får du se..

        Haha, jag har gått i skolan för länge för att klara av det! Det har skett av misstag ett par gånger, och mina ögon gör så ont och fingrarna kliar av det.

        Jag pluggar kommunikation och vi har en väldigt liberal inställning till hur folk använder språk och ord så länge budskapet går fram. Problemet här kan bli att två punkter inte är en vedertagen användning, det vanligaste är en eller tre. Ditt budskap kan istället bli att du framstår som slarvig. Precis som med särskrivningar eller felstavningar så förstår mottagaren vad du menar men du upplevs okunnig (jag förstår att det finns människor med dyslexi eller dylika läs- och skrivsvårigheter där ute, det här är inte kritik mot er). Men det vore fantastiskt med en ny användning av punkter för att utveckla undertoner i text. Dags att börja lobba in användningen hos språkrådet?

    Helt OT, men borde inte Elaine reklammarkera inlägg där hon skriver och länkar till sina egna böcker?

    Jackies bråk med dolly style tjejen…..börjar spåra lite

      Totalt ointressant.

    Hade vi inte en diskussion om WT för några veckor sedan? Pastellfärgat hår ser för djävligt ut och är bland det mest WT jag kan tänka mig. Vad har man ens för jobb med sådant hår?

    Förstår att Therese kan göra det som en ”kul grej” för att få tittare men vi får se hur länge hon behåller det dock…Tror hon tar bort det illa kvickt.

      Min kompis är kirurg och tonar sitt hår i en pastellfärg, vore ytterst märkligt om en hårfärg skulle hindra ens kompetens ?

        Mmmjoooo… vi säger så.

          Ursäkta men varför skulle det vara så pass häpnadsväckande att du inte tror på det?

          @madelen, en av förlossningsläkarna på KS har flera olika pastellfärger i håret, bl a rosa och turkos. Det påverkade på inget vis hennes trovärdighet i mina ögon när jag stod inför ett akut kejsarsnitt. Jag kände snarare att det var härligt att hon vågade sticka ut och jag minns henne fortfarande nästan ett halvår senare.

      Känner egentligen bara en person med pastellrosa hår IRL och hon jobbar inom media. Ingen som reagerar på det i den branschen i alla fall.

      När jag blir stor ska jag färga håret så där blått, som jag sett att vissa gamla amerikanska damer har.
      Till dess nöjer jag mig med helt ordinära slingor.

      Det finns massa jobb där man kan ha pastellfärgat hår, det är rätt så mainstream nu och jag kan absolut tänka mig att en kirurg tonar sitt hår pastellfärgat. Dom är människor som alla andra och har olika intressen.

      Min syster är civilingenjör och har haft både rosa och turkost hår. De var tvungna att ha kavaj på kontoret men håret var det inga problem med ? Lärare är också ett jobb som funkar oavsett utseende vet jag av egen erfarenhet ??

      Men vad menar du med WT egentligen, handlar det om inkomst? Jobb? Social status?

      Vet inte vilken håla du bor i men här i Stockholm har det varit trendigt ett bra tag att färga håret i pastellfärger. känner mig fan utanför som INTE har gjort det nån gång.

        Stockholm, och driver företag på Östermalm. Inga pastellhår åt något håll så lång ögat kan nå 🙂

        Inte ens tanterna färgar håret blått längre.

          Tips, lämna Östermalm då och då. ??

    Märks att majoriteten av Therese tittare är barn. Någon färg hon skulle passa bra i är mörkrött.

      Varför märks det att de är barn? De enda färgerna det gick att välja mellan var svart, rosa, blått, grönt och en till jag inte kommer ihåg. Hon har själv sagt att rosa verkade roligast

        Lila var ett av alternativen också. Och det röstade den här tjugosjuåringen på!

    Hallå vart försvann frågestundsinläggen? ?

      Hahaha sorry de var längre ner än jag trodde. Jag fick värsta konspirationsteorin om att du blivit hotad av Nellies föräldrar att ta ned det eftersom du nämnde hennes namn ? Undra varför? ?

      Ingenstans. De ligger fortfarande kvar!

    Fler än jag som tycker att hon är sjukt lik Blondinbella här??

      Dom skulle kunna vara systrar!

    TIPS!
    Ellen Färnström (fitspooration) har gjort en shoutout till gabjoss på hennes instastory helt uppenbart endast för marknadsföring. Samma som Ida Warg gjort tidigare.

    Sen vill Hannalicous anlita någon som kan klippa prinsessans videos, hm.

      Tycker om Ellen men fattade verkligen inte grejen med 3 stories på raken om gabjoss och hennes graviditet… känns som att de har olika målgrupper? Eller? Har gabjoss (följer inte henne) gjort motsvarande för att tipsa om Ellens blogg/kanaler?

    Så snyggt! Har själv rosa hår just nu och älskar det så mycket!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.