Bella kritiseras återigen för att prioritera bort sina barn

Blondinbella:

Barnen är hos Odd, jag hade dom ett dygn eftersom det är Odds dagar egentligen så jag ”lånade” igår. På söndag är dom mina igen. Slitsamt men bara att acceptera. Jag passar på att jobba och så ska jag unna mig och checka in på spa imorgon. //Bella

Bella har befunnit sig i Hong Kong med LCC inför lanseringen i Asien och skriver på bloggen att hon ”lånat” barnen av Odd en dag eftersom hon varit borta. 
Kommentarerna fylls av regelrätta ramaskrin! Hur KAN hon!?
Förstod inte arrangörerna av skönhetsmässan i Hong Kong att de var tvungna att flytta på den för att passa Isabella Löwengrips schema? Att de har mage att lägga den på Bellas barn-dagar!?
Jag undrar vad läsarna anser att hon borde gjort? Skjutit upp hela lanseringen? Jag är helt övertygad om att barnen haft det alldeles utmärkt hos sin pappa och inte lidit några större kval över att Bella var på resande fot.
Den enda som lidit av det tror jag är Bella som saknat sina barn. Ändå är det henne man försöker skuldbelägga bland kommentarerna. Lite salt i såren har väl ingen dött av?
Om det varit annorlunda – hade en man fått samma kritik?
Ja? Nej? Kanske?

91 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Tror det passar Bella bra att barnen är hos Odd på helgerna, nu kan hon ut på AW och klubba. Lägga bild på Insta från morgonkaffet i villan och sedan spa på Grand. Själv undrar jag mest om bilden på Instastiry var real time och om natten inte tillbringades på Grand.

      Exakt. ”Tillsammans med en vän”

        En vän som ”simmar med hajar”. Tror vi hajar vem det kan vara (hehe, visst var det kul!)

          Nej

      Fast barnen är inte med Odd varje helg, då har tre dagar var så blir det olika dagar varje gång

    Ett högt pris att vara bloggare, att alltid bli ifrågasatt och granskad, utskälld av de som alltid vet bättre ?

    Allt detta är regisserat.

    ”Med en vän”
    ”Ska inte prata mer om skilsmässan, men…”
    ”Saknaden efter barnen gör ont”

    Hon vet att allt detta genererar klick – från båda läger. Klick = pengar. Allt annat= oviktigt

      Hela hon är oviktig enligt mitt tycke. Har aldrig klickat mig in på hennes blogg och kan stå för att aldrig göra det heller ?

    Äh håller verkligen inte med! Barn behöver massa tid och engagemang. Om man väljer att skaffa barn har man ett ansvar, man som kvinna! Hon har dessutom dem bara dem halvtid redan (men skippar ändå dagar) plus alla ekonomiska förusättningar i världen att prioritera dem. Sally är för guds skull bara två år…
    Hur hinner hon ens pejla av barnens tankar och känslor när hon outsourcar hela vardagslivet och bara flänger och far??

      Bara på halvtid, skulle det stå

    Oavsett vad så får jag ändå en stark känsla av att hon prioriterar hennes jobb och det sociala framför hennes barn.

    Tror inte folk reagerar på att de byter lite hit och dit med helgerna, det är väl upp till dom att göra det som passar bäst för dom. Det som sticker lite i mina ögon är att jag tycker hon prioriterar sitt liv för sig själv först och sen sina barn ”när det finns tid över”. Detta är helt baserat på hur jag uppfattar henne, hoppas på nått sätt att det kanske inte är så på riktigt och att gillis och Sally får träffa henne/odd utifrån deras behov också.

      Det är ju uppenbart att odd har dem mycket mer, även innan skilsmässan. Så hon kan ju lägga av med sitt snack om att kombinera familj å karriär iaf.

    Varför fiskade du in en feministmening i slutet? Spelar ingen roll om det är en man eller en kvinna.

      Jo det spelar roll. Män kritiseras i princip aldrig för att prioritera annat än familj.

        Konstigt att du tar upp det att män inte får kritik för att de väljer jobbet före familjen NÄR MERPARTEN AV DE SOM KRITISERAR BLONDINBELLA ÄR KVINNOR?! Hur kan du komma med ett sånt korkat argument?

          För att kvinnor verkligen inte per automatik blir feminister. Kvinnor bidrar lika mycket till många patriarkala strukturer. Som till exempel exemplet visad här. Det är f ö en envis och fördärvande uppfattning att köna feminism. Det är en förklaringsmodell och åskådning som skulle göra stor nytta för många, om man kunde avköna sina glasögon och se hur könat allt är. Så Camcams fråga var mycket relevant. Oavsett vad man sedan kommer fram till

    Ohlala, här kommer de skulbeläggande föräldrarna eller ska vi säga MAMMORNA?! att kunna brodera ut sin åsikter till fullo.

    Det stinker avundsjuka och att man själv kanske har prioriterat fel i livet och inte får någon egen tid? Man kan faktiskt ha jobb och barn samtidigt, surprise!

    Själv har jag egen vårdnad om min son på grund av olika anledningar. För att vi ska kunna få ihop det så har jag jobbat en del sedan han var 1,3 år cirka. Förskola och fritids får täcka upp helt enkelt. Och även om jag hade sjukt mycket pengar så hade jag valt det alternativet.

    Barn mår bra av pedagogiskt lärande, det kan föräldrar inte alltid ge, då de flesta av oss inte är utbildade pedagoger och inte vana med att jobba med barn i grupper. Och att fungera i grupp är en av grundstenarna för livet framöver. Tror absolut att barn till föräldrar som håller de hemma för länge kan komma att få problem framöver i livet.

    Nu verkar det väl som att Isabella tar bort jobbet ganska mycket när hon har barnen tycker jag. Vad hon gör när de har somnat är väl hennes val kan jag tycka.

    Går igång lite på er som klagar så högt. Hade ni tyckt att hon var en bättre person om hon satt och grinade under en filt varje dag hon inte hade barnen? Lade upp bilder på rödspränga ögon, smutsig mjukisdress och total misär? Då tror jag att ni hade tyckt synd om henne och supportat. Men nu, nu jävlar ska det skammas. Tycker att ni borde skämmas som kvinnor som går så hårt åt en annan kvinna och mamma.

    Nu har ju hon och Odd ett schema och vad hon gör sina barnfria dagar är väl upp till henne, eller?

      Åh gud, jag slutade läsa efter första meningen.

        Vilken tur att första meningen var den viktiga, har jobbat tillräckligt länge med media för att fånga upp den.

          Då har du missat att första meningen ska få läsaren att vilja läsa hela texten.

      Orkade inte läsa hela… men Bella levererar själv sina tvärsäkra åsikter typ dagligen, så ja, andra mammor kommer svara med sina

        Du är ju nästan snäppet värre än Bella på att leverera sanningar. Så fort Bella kommer på tal är du där ????

          Var den kommentaren till mig?
          Och i sådana fall varför?

      Intressant att barn som ”hålls hemma” förväntas få problem senare i livet. Vilken typ av problem tänker du på? Menar du att även barn som blir allvarligt sjuka och måste vara inlagda långa perioder på sjukhus kommer få bekymmer eftersom de missar den pedagogiska inlärningen på förskolan? Jag kan säga dig att barn anpassar sig och ”hämtar in” betydligt enklare än vad du tror, och ja, jag har egna erfarenheter. Förskola är bra men livet står och faller inte med vikten att vara där från tidig ålder.

        Oväntat att den om sjuka barn kom in här …
        Självklart kan väl sjuka barn komma ikapp.
        Själv fick jag gå i skola på Danderyds Sjukhus när min lillasyster vad inlagd. Jag kom i kapp, men det är enklare att slippa ”komma i kapp” än att vara med från början

          ”Den om sjuka barn”- du framstår verkligen som sympatisk ?

            Är jag osympatisk för den kommentaren?
            Ganska många ”skammande mammor” som alltid väljer det spåret för att få rätt i sin åsikt. Nu är det ju så att vi inte pratade om barn som var sjuka. Så jag förstår inte kopplingen alls. Läs min kommentar igen, jag om någon vet vad det handlar om med sjuka barn. Det var inte det som var sakfrågan här

          Du förstår inte kopplingen sjuka barn-inte gå på förskola. Det var bara ett exempel, Helge/Sofie.

        Haha ”få problem senare i livet”, du har inte tänkt på att din mamma/pappa eller mormor/morfar säkert inte gick på dagis eller förskola men de verkar ju klarat sig bra ändå om de fick dig… kan ju lägga till en ankedot också, jag och mina syskon var hemma tills vi börja förskola ? Min farsa var ”hemmafru” och jag tycker nog vi alla sju syskon är pretty fantastic 🙂

        Jag var hemma tills jag var 6, då började jag ettan. Hoppade alltså över dagis/förskola/lekis. Kan tycka att jag blev rätt normal ändå. Eller asså jag har ju issues men skulle vilja påstå att alla människor har det. Även de som är 100% glada och ättriga och har ett positivt mindset konstant.

      Att umgås i större grupp kan man göra ändå 🙂 Och de barn som blir bortlämnade för mycket tidigt kan också problem senare i livet.

        Älskar ditt nick av så många anledningar!

      Det enda så små barn behöver är sina föräldrar. Ingen pedagog kan ta hand om dina barn bättre än du.

      Men keep telling yourself that om det dövar det dåliga samvetet.

        Jag bor i Frankrike och här är föräldraledigheten 4 månader. Varav en månad är den sista månaden i graviditeten.
        Sen börjar bebisen vid 3 månader ålder hos en dagmamma eller dagis. Och så är det hos de flesta franska familjer.
        Skulle i princip alla franska barn må dåligt? Skulle alla franska vixna ha problem för att de inte var hemma så lânge när de var små?
        Jag tror att man får försöka göra så gott man kan, inte alltid komma med pekpinnar om var ens barn mår bäst. Vill man ha sina barn hemma och kan vara hemma med dom, så var det! Men kan man inte det så är det inte hela vârlden heller.

      1,3 år? Säger du 1,10 år också eller?

        Haha jag har alltid undrat samma sak när folk säger så om deras barns ålder ?

        1,3 år är 15,6 månader, Asså 15 månader och 18 dagar om man räknar en månad på 30 dagar som man gör när man räknar ränta!

        Så nu vet vi exakt när hen började jobba.
        /ja jag stör mig på sånt.

        Exakt.. sjukt irriterande., läste 1,6 år en gång.., vad fan menade med det..??

          vad fan menade med det..?!?..,..??.,,.

      Alltså det provocerar mig så sjukt mycket när okunniga föräldrar säger att barn behöver förskolan och mår bra av dem. Nu pratar jag ålder 1-3 där INGET barn behöver det sociala och det uppmäts ökat stresshormon i ALLA barn. Vid 3 års ålder kan de passa med social stimulans ett par timmar om dagen inte mer än så.

      Jag skiter i om folk vill jobba och lämnar sina barn 10 timmar om dagen. Men att försöka rättfärdiga det med att det behövs, är bra för barnen eller att de har tråkigt hemma får mig att må dåligt.

        Mitt första barn är hemma med mig (då hennes lillasyster föddes i april). Hon är två år och kommer inte börja förskola förrän hon är tre. Det är så roligt för de flesta (alla utom en) har lite subtilt försökt säga att det skulle vara bra för henne att vara på förskola då hon är ett aktivt barn. De har nästan sett lite förvånade ut över att jag väljer att vara hemma med bägge två. De har inte sagt det rakt ut, men det har inte direkt låtit ”åh vad mysigt för henne att få vara hemma med er”. Jag känner mig självsäker som förälder, men dessa undermeningar har fått mig att ifrågasätta mig själv och i svaga stunder fundera över om hon skulle ha det bättre med andra barn. Till saken hör att jag ALDRIG skulle ifrågasätta hur andra föräldrar väljer att göra med sina barn. Jag kan ha åsikter, men de håller jag i sådana fall för mig själv. Men överlag tror jag att de flesta gör sitt allra yttersta för sina barn.

          @Arga biet…

          Var precis samma som hände mig när jag valde att vara hemma tills de var 3 år. Besserwissertyperna kunde slänga ur sig vad som helst för idiotier.

          – De blir osociala
          – Har man råd så
          – De kommer efter i utvecklingen
          – De behöver kompisar

          Strunt i det. Med facit i hand har ingenting hänt som skadat mina barn. Dessutom hade de utvecklat immunförsvaret så de fick inte en enda sjukdom när de väl startade. Det enda som märktes var att mina barn pratade bättre och hade större ordförråd.

          Man får göra som man vill och har förmåga till.

          Moa

            Har också fått massa frågor om när barnen ska börja på förskola, när jag ska börja jobba, hur jag/vi har råd att vara hemma, och den bästa: ”Jag känner verkligen INGEN annan som varit föräldraledig så länge som du”.

          Har två barn, är föräldraledig med minsta som ska börja förskola när hen fyller tre. Största är fem och går 15 h/vecka. Fungerar utmärkt.

          Bry dig inte om vad andra tycker, gör som du känner är bäst för er.

            Mina har varit hemma i mer än tre år vardera. De är lugnare, slåss inte lika mkt, pratar bättre, fokuserar bättre och är allmänt trevligare än sina nuvarande försklolekompisar. Hittills har mina barn lärt sig slåss och säga saker som ”duuu får inte vara meeeeed!” på det snart år dom gått förskola. Tjing vad fantastiskt ?? Jag tvivlar däremot inte en sekund på att dom har nytta av den pedagogiska verksamheten idag, som ettåringar? Nej.

            Förelåg. Allra bästa meningen dom lärt sig är ”då är inte du min kompis” så fort man inte gör som dom vill. Utpressning är nog en bra grej att kunna senare i livet dock ?

            @M

            Har också noterat vissa mindre trevliga beteenden som uppkommit efter förskolestarten. Femåringen säger också ”Då är du inte min kompis” när hen blir vill göra saker hen inte får ?

            HAHA! När mina ba ”då är inte du min kompis mamma. Dä vill inte vi leka med dig!” Ja men fine by me ?? *tar en vila på sofdan* ?

          Till biet och ni andra som kommenterat, få aldrig någon att ifrågasätta er kompetens i att ta hand om ERA barn. Ett barn behöver sina föräldrar, speciellt i låg ålder, de kan aldrig en pedagog som ska räcka åt 16 andra barn ersätta.

          Önskar fler som har möjligheten gjorde som ni och var hemma med barnen under deras första år, det är ovärderligt. Med det sagt så skammar jag absolut ingen som lämnar på förskolan, endast de som hävdar att det är för barnets skull. Återigen talar jag om låga åldrar och 10 timmars dagar.

          Du är toppen! Klart barnet ska va hemma med dig sålänge ni vill! Hemma bäst! /förskollärare

      Fast Sofie, barn behöver sina föräldrar mer än de behöver utbildade pedagoger, föräldrarna ger sina barn det absolut viktigaste i livet nämligen kärlek och omsorg, sen kommer de andra bitarna automatiskt om DU är en närvarande förälder till ditt barn. Visst är förskolan bra MEN pedagogerna finns inte till för att vissa föräldrar är lata och väljer jobb före att fostra sina barn, för att fostra barnen till bra individer är i grund och botten föräldrarnas huvudansvar! Vi pedagoger är inte utbildade i att agera ”extramammor” eller att göra sånt riktiga föräldrar inte hinner själva.. förskolan är ett komplement till hemmet, inte tvärt om…

    Jag tror att hon älskar sina barn men innerst inne önskar hon nog att hon hade skaffat dem senare i livet. Det märks klart och tydligt att hon enbart vill satsa på karriären just nu. Inget fel med det men då kan man skaffa barn senare, hon är ju faktiskt fortfarande väldigt ung.

      Inte BB. Flytta hemifrån, starta företag, gifta sig, köpa villa, skaffa barn = Det viktigaste är att man gör det så fort som möjligt ?

      Det var Odd som hade det som indirekt krav i början på deras förhållanden; han ville ha barn snart och antingen var Bella med på det eller så gick han vidare. Han hade nog inte riktigt räknat med utfallet av att pressa någon så ung – klart hon ville ha barn med killen hon älskade (speciellt så impulsiv som hon är), och klart hon också kom att växa upp och säga ifrån när kraven på förhållandet hopade sig.

      De är självklart båda två ansvariga för sina handlingar, men de gör nog så gott de kan nu. Tror absolut kritiken hade varit annorlunda om Bella var mannen och Odd kvinnan, de har verkligen traditionella könsrollerna men bara att de bytt på dem.

      Hon är en narcissist. Växte själv upp med en sådan Mamma som knappt hade tid att hålla mig i famnen – förödande. Vi kan aldrig ta igen det igen, finns ingen medicin som kan ta bort seglet mellan oss.

    Hon får absolut prioritera och göra vad hon vill. Hur hon och Odd delar upp det har ingen med att göra. Vill hon skaffa barnvakt när hon har barnen, fine. Men i nästan varje inlägg så skriver hon att hon saknar barnen. Skriv inte det! Fiska inte sympatier när hon prioriterat som hon gjort. Vad vill hon. Hade hon inte skrivit det hade vi inte skuldbelagt nån. Berätta vad du gör, hur du jobbar. Toppen. Lämna barnen utanför bloggen.

    Jag fick nyss rollen som vice vd på mitt jobb och fick då kommentaren (från en annan mamma i hallen på dagis inför andra föräldrar och pedagoger) ”oj att du vågar! Jag skulle då ALDRIG ta risken att försumma min barn!”
    Detta utan att personen ifråga vet nåt alls om vad det innebär, och än mindre om det blir nån skillnad från den tidigare tjänsten…
    Jag sätter stora pengar på att en kille aldrig får en sån kommentar…

      Man eller kvinna det där var då en jävligt dryg kommentar du fick. Alltså kan verkligen inte fatta hur folk kommentera en annans ”främlings” val högt, rakt ut sådär, på fucking dagis? Haha, gud vilken tönt!

      Men, jäklar så fräckt! Jag hade blivit tvärilsk, men förmodligen också rätt ledsen. Folk alltså!

        Jag blev paff, sen arg, sen lite uppgiven över att det ska behöva vara så.
        Finns ingen som sänker mammor på samma sätt som andra mammor, och det är ju lite sorgligt

          Förresten L, grattis till nya positionen på jobbet! ?

            Tack!

          Ja, det är jättesorgligt. Vi kvinnor som aldrig kan göra något fel (enligt LD m.fl.) är ändå på något vis oftast de elakaste.

            LD lyfter dock ofta att kvinnor sänker kvinnor…

      Stort grattis till tjänsten L. Jag beundrar kvinnor som vågar ta chansen att utveckla sig i sitt arbete samtidigt som det finns barn med i bilden! Allt går om man vill!

    Det som jag tycker är underligt i sammanhanget är att Bella så noga påpekar att det är Odds dagar med barnen nu när hon är tillbaka från Hong Kong. Men det är naturligtvis för att förklara hur hon kan festa och bo på hotell med spa osv hela helgen trots att hon varit bortrest en vecka.
    Vi får ingen förklaring till hur Bella kunde åka iväg måndag-torsdag den gångna veckan när det var de dagar som hon skulle ha barnen enligt 3-dagarsschemat.
    Självklart får de byta och mixtra hur de vill med sina dagar och barn men jag har en känsla av att det är något Bella inte vill att vi ska veta.
    Hade hon inhyrd barnvakt sina tre dagar i den gångna veckan eller var barnen kanske hos mormor på landet? I dessa fall skulle naturligtvis Bella få kritik i kommentarerna.
    Eller var det helt enkelt så att Odd hade barnen dessa tre Bella-dagar i utbyte mot att han ”vaktade” nya fina Porschen som annars kunde blivit både stulen och plundrad?

      Hon måste ju träffa sin Vän… syntes på hennes insta att det var en kille hemma hos henne. . Hon har ju helt klart ett förhållande på så där lagom nivå.varje gång hon varit borta ska hon träffa sin vän…Nej den bruden är obehaglig skulle aldrig vilja ha henne som mamma och inte då för att hon reser mycket. Utan hon är bara extremt kall.

    Vilka vidriga kommentarer vissa av dem. Nej en man hade inte fått samma kommentarer. Vissa män ja såklart, men i samhället generellt sätt? Absolut inte.

    Hon ville nog gärna ha barn om någon bara alltid fanns hemma och tog hand om dem när hon hade sina grejer att göra. Att skilja sig ingick nog inte i planen och då blir det så tydligt att hon aldrig skulle göra uppoffringar för barnens skull.

    Jag tänker mest på Sally. Har en två-åring som sysslar mycket med att räkna in oss i familjen. Hon trivs bäst när syskonen är hemma, trots att vi har mer tid för hennes påhitt när syskonen är med kompisar eller på träning. Så har alla barnen varit. Räknat och frågat var de som inte är hemma är.

    Jag sa ju det, skammandet går bananas

    Tycker det är märkliga kommentarer. Bara det att hon har valt att bla outsorca matlagningen för att få mer tid med barnen tycker jag är att prioritera barnen, eftersom att hon har den möjligheten. Menar absolut inte att man inte prioriterar barnen om man inte kan/vill outsorca saker. Men det är ett sätt Isabella gjort det på för att prioritera dem.

      Hon påstår att det är för barnen. Sanningen är nog mer hon inte vill/kan. Det säger hon ju själv

    Jag förstår inte hur man kan vara borta så mycket från sina barn. Eller ja, JAG skulle inte kunna vara det. Har sovit utan min tvååring en gång på två år och hade i stort sett ångest hela natten av saknad. Och att vara borta flera dagar i sträck får jag panik av bara tanken på. Har en bekant som lönade bort sin tvåmånaders över en helg. Jag fattar det inte! Skulle inte ha barnvakt åt min fyramånaders i två timmar ens. Jag behöver dem nära mig. Både storasyster och lillebror. Helst hela familjen i samma säng. Men, detta är jag. Jag tror inte hon älskar sina barn mindre än vad jag gör. Vi har nog bara olika behov och tankar kring moderskapet.

      Ja vi har nog olika behov och olika anledningar. Har två barn som jag älskar mer än något, men har INGA problem att vara ifrån dom ibland.

      Stora är tre år och sover då och då hos farmor och farfar eller mormor och morfar. Han älskar det och vi föräldrar får lite extra tid med lillebror.

      Lillebror är snart 6 månader och jag var borta första natten idag, då jag inte fått sova bra på flera månader. Pappan fick chans att ”öva” på att ta nätterna då jag börjar jobba om en månad och jag fick sova ut hos en kompis. Win win!

      Har inga problem med att vara iväg kortare perioder när jag vet att barnen är hos en trygg person som jag litar på.

      I vår ska jag o mannen till Paris i 3 nätter. Barnen kommer vara 1 år och 3,5 år. Mormor o morfar ska passa och vi kommer ha en härlig romantisk helg och Komma hem med energi för lång tid framöver 🙂

    Man har ett ansvar som förälder men man är även beroende av sitt jobb för att kunna ge barnen trygghet. Det är en fin balansgång att göra rätt, för som förälder kan man inte göra rätt.

    Tror jag män som prioriterar karriären högt får lika mycket kritik? Nej, definitivt. Borde dom det, ja. Eller så håller man igen på kritiken gentemot morsor. Ibland får man helt enkelt hålla truten och inte applicera sina egna värderingar på andras liv. Så länge barnen mår bra och är lyckliga är det väl super att dom får det att funka, och hur barnen mår vet nog bara Bella, Odd, nära och kära.

    …men det var ett JÄVLA tjat om att ”hade Bella varit man så..”. Alltså nej, bara nej och håll tyst. Bara för att det finns en historia där det varit fullt med ego-rövar till karlar som prioriterat sina intressen och/eller karriärer så ska alltså kvinnor nu börja göra det? För att liksom …eh ja vadå? Mäns sätt att prioritera bort familjen är väl fan inget att sträva efter?!! ”Men kooolla, Martin han kunde minsann jobba och träffade barnen bara blablabla”…jaha?So what? Varför skulle man någonsin vilja efterapa ett sånt beteende? Karlar har kommit ”undan” förvisso men det betyder inte att kvinnor ska ta efter det sättet! Jag skiter i om Bella är kvinna i detta sammanhang, jag ogillar hennes ( iaf det intryck hon ger via blogg etc) sätt att ha/tala om barnen. Hennes sätt att hellre fokusera på jobbet fastän barnen inte ens är 5 år fyllda förbryllar mig och jag hade tyckt likadant om det varit en karl som höll på så. Småbarn behöver i främsta rummet sina föräldrar; det kan ingen någonsin säga annat om. Och nej, man behöver inte ha ungarna klistrade på sig 24/7 men sättet Bella verkar vara med dem går helt över mitt förstånd. Oerhört märkligt och i synnerhet då hon själv är skilsmässobarn. ☹

      Verkligen! Så trött på denna mans/kvinno-grej hela tiden.
      Bella drog ju till och med nåt inlägg om att hon var extra utsatt gällande smygreklam bara för hon är kvinna. Herregud.

      A, håller ned dig till100%. Jättebra skrivet.???

      ??

    Oj vad jobbigt hon har det.

    ”You don’t live in a business world and
    You never go out and you never stay
    We won our goals in a liberal world
    Living in times when I could stand it, babe
    All over, baby’s crying
    It’ll all be, baby, I can see out of here
    All over the planet’s dead
    All over the planet, so let me out of here
    All over the, all over the, all over the, all over the
    We are the dollars and cents and the pounds and pence (quiet down)
    And the mark and the yen, and yeah
    We’re gonna crack your little souls (why don’t you quiet down?)
    We’re gonna crack your little souls (why don’t you quiet down?)
    We are the dollars and cents and the pounds and pence (why don’t you quiet down?)”

    Det är ju en sak om man, som de flesta med vanliga jobb, måste jobba vissa tider. Grejen är att Isabella kan VÄLJA att jobba och resa mycket eller lite. Helt för att kvinnor gör karriär och att männen ska ta sin del av både föräldraledighet och hushållsjob, men det som skaver lite i detta fall är att hon är så fokuserad på sitt ”imperiebyggande” just när barnen är små. När barnen kommer upp i skolåldern flyttas deras fokus i mångt och mycket från familj till kompisar. Då kan det ju vara rimligare att öka fokus på jobb, inte just de åren barnen behöver sina föräldrar mest. Isabella MÅSTE åka på inspirationsresor, spela in nån form av resereportage (?) I Hong Kong, ta outfitbilder i Paris för att få ”content” till sina sociala kanaler. Helt onödigt att gnälla om att man saknar barnen när man väljer att resa så mycket. Undrar hur hon får alla dessa tramsresor till måsten. Affärsmöten säger hon ju själv inte är hennes starka sida. Kör lite Skypemöten istället som omväxling. Hoppas verkligen Odd är trygg och stabil så han kompenserar för hennes flängande.

    Nä jag skulle ALDRIG palla att vara ifrån mina barn så mycket. Förstår om man skiljer sig och måste stå ut med att ha dem på halvtid, men då hade i alla fall jag prioriterat att vara med dem massor de dagarna jag hade dem. Så jag personligen förstår verkligen inte Bella. Ok att man ibland måste iväg på jobbresa på sina barndagar – men då hade nog jag åkt direkt från Arlanda och hämtat barnen. Inte tränat och sen åkt till jobbet och jobbat full dag innan jag hämtade för att umgås med dem ett par timmar innan läggdags och sen nån timme på morgonen för att sen lämna bort dem till pappan igen över helgen. Kalla det skammande eller vad sjutton som helst, jag tycker att hon felprioriterar. Det är min åsikt.

    Jag vet inte vilka män ni träffar men ALLA jag känner eller har träffat är inte ens till någon procent lik Bella. Alla pratar så gott och glatt om sina barn, berätar hur du längtar efter att träffa dem, resa med dem, hur de kommer att ta hem jobbet den här kvällen för att hinna pussa och äta med barnen och sedan lägga dem. CEO:n på mitt bolag brukar ta med sina barn på kontoret och likaså gör många av de andra männen, ibland har han/de till och med tagit med barnen på affärsresor.

    Därför ställer jag mig frågan: Vart är dessa män som ni påstår skulle vara så lik Bella? För mig är det lite av en myt att män skulle ignorera sina barn för karriär, de enstaka fallen jag hört om är det oftast pga mamman hindrar umgänge.

      Fast allt sådant nämner Blondinbella om sina barn också? Hon nämner hela tiden att hon tar efter att träffa dem. Att du väljer att läsa hennes blogg från en viss synvinkel är anledningen att du inte ser det.

        längtar*

    Känner en hel del snubbar som tillbringar mycket mindre tid med sina barn är Bella, men har aldrig hört någon av dem kritiseras för det. Kan inte heller minnas att jag skulle ha sett någon offentlig man få liknande kritik som Bella hela tiden får. Det gör det lite svårt att tro att kön inte skulle vara en faktor.

    Hon måste ju ingenting men hon väljer att åka på resor hela tiden eftersom hon är varumärket. Det är ju så hon har valt att profilera bolagen.

    Jag tror hon förlorar ovärderligt under tiden men hon kanske inte inser det först om några år. Tid med sina barn som hon redan har på halvtid.
    De är ju små så jäkla kort tid! Man får ha tilltro till att de mår bra ändå och respektera att alla gör olika.
    Man kan ju önska att barnen inte är så uppskruvade när de väl varit med henne. Det är så mycket fläng hit och dit. Barn blir stressade över att hela tiden vara på språng.

    Så jobbigt har hon det inte att hon behöver UNNA sig konstant. Ha ha. Vilket skämt!!! Herregud. Blir kanske fosterfamilj i värsta fall liksom. Det är inte kul detta!

    Jag kräks på detta! Måste vara så sjukt jobbigt att vara mamma och samtidigt tänka på hur dåliga alla andra mammor är som inte umgås med sina barn HELA tiden. Mina föräldrar gick isär när jag var 2år, och jag kan säga med handen på hjärtat att jag inte har lidit en enda sekund. Bodde hos mamma, och sen varannan helg hos pappa samt lov och sånt. Men träffade pappa lite då och då. Han körde till träningar och sånt. Men herregud, lugna ner er lite!
    Är dessa mammor såhär mot sina vänner också? Sitter det framför sina vänner och trycker ner dom i skosulorna när dom hellre tar ett glas vin med en kompis än att sitta i soffan framför Fångarna på fortet en fredag? Eller om dom väljer att gå på stan själva och låter barnen hänga i en lekpark med sin pappa/farmor/farfar/mormor el morfar? Jag spyr på denna attityd.
    Måste vara så sjukt jobbigt att ha dåligt samvete över sig själv när man lämnar barnen på dagis, och sen skyndar sig dit efter jobbet för att sen umgås varenda eviga sekund med sitt barn för annars kanske någon annan snackar skit om en för att man inte ”vill” vara med sitt barn. Hjälp alltså!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.