Ida Wargs musikvideo

Ida Warg:

Oh la la!
Ida Wargs video till låten Set Sails är på samma nivå som Brittans ”Slave for you” när det kommer till steaminess!
Morr liksom! Dock inga trosor utanpå byxorna som Fröken Spears hade men det är jag mest tacksam över.
Jag hade velat se ÄNNU mer dans i den men som tur väl var så avslutades den med ett rejäl dans-sekvens så jag får väl anse min danstarm som tillfredsställd för tillfället.. 🙂
Riktigt grymt!

Är inte Ida väldigt lik Annica Englund här förresten?
En blandning mellan sig själv, Annica, Natacha Peyre/Elena Belle och Britney Speras? Eller som jag brukar kalla det…
Ett kärleksbarn av dessa!
=)

40 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Åh både låten och videon är det pinsammaste jag sett på länge.. Rösten är så sönderretuscherad att man inte ens känner igen hennes röst och osäkerheten lyser i ögonen i videon.
    Och lik Annica ja? De ser ju likadana ut allihopa bloggerskorna.. Samma frisyr, samma hårfärg, samma botox och samma läppförstoringar..
    Är inte alltid såhär negativ men jag börjar bli riktigt less på hela bunten faktiskt 🙁

      Varför hata blir gaaalaen sprid kärlek istället!!!????

    Fyfan vad cringe.

      Sluta hata!!!!!!!!!

    Låten är så fruktansvärt dålig. Refrängen är helt platt. Hade den inte varit så tjatig hade jag aldrig ens fattat när refrängen är. Dansen är det enda som är bra. Hon är väldigt duktig på det området men sången är ingen hit..

    Inte min smak på varken låt eller musikvideo men hon kan iallafall dansa! o det är nog inte nån annan bloggare som gjort det bättre? Om man nu ska sätta de i samma kategori.

    Snaaaaaaark. Alltså är så less på denna plastvärld vi lever i. Allt och alla ska se lika dana ut och alla ska göra som alla andra JÄMT! Tycker vi ser detta typiska återkommande fenomen främst hos tjejer och kvinnor hela tiden. Why? Åter en musikvideo i samma anda som alla andra som spelas på tvn nu och åter en skitlåt! Det känns som att det enda kvinnan vill idag är att få S Y N A S and thats it liksom. Uppmärksamhet och bekräftelse. Det är livets stora drivkraft det.

      Och att folk (bara tjejer) totalhyllar skiten på hennes instagram och skriver goals? Alltså jag går å lägger mig nu, nån kanske har lust o väcka mig när mänskligheten är utplånad? Hur det nu ska gå till.. ??

        Även jag går och lägger mig. Hoppas någon väcker oss så småningom när världen har ändrat sig.

        Sluuuta för fan!! Sprid kärlek istället för hat!!!!

    Tycker allt ihop med hennes låt är jobbigt. Rösten är så redigerad, och när dom försökt släta över att hon läspar så låter det bara ännu mer hemskt. Observera att jag personligen inte tycker det är fel att läspa. Bilden till själva låten är så skev, hon har ju ingen armhåla. Och sen så blir hon arg i kommentarerna på Instagram och tala om att hon minsann varit popstjärna i flera år. Hon är lite dåligt engelsk uttal också. Nej inget med den här låten är bra.

      Förlåt hon hade jobbat som popartist för flera år sedan.
      Hollywood dolls. Finns än låt med dom. Iklädda mjukisbyxor ala juice catööör ?

        Jag har letat och letat men hittar inte 😮 vad heter låten och var kan man se videon?

    Otroligt fel nyans på hennes spraytan.. hon blev dessvärre väldigt orange ??

    Det här var nog bland det sämsta jag någonsin har hört. Och videon!! Inga ansiktsuttryck överhuvudtaget utan bara ett själlöst stirrande in i kameran.

    Var tvungen att gå in på hennes Instagram (har aldrig stött på denna varelse där innan) och jag undrar om alla som ger henne komplimanger ljuger gällande låten? Eller är dom så hjärndöda att dom faktiskt tycker att det är bra?!

      Varför hata????

    Tycker låten är oerhört platt och intetsägande. Det händer ingenting i den!

    Låten i sig var väl inget som föll mig i smaken direkt, en stor del av dagens musik låter sådär och det är inget som kittlar mitt musiköra nämnvärt. Danssekvensen i slutet var dock det som drog upp betyget. Tummen upp för det! Hon borde ta upp dansen igen och satsa på en professionell nivå!

    Oj vad videon kändes JLO…
    Likadan, fast sämre.

    Väldigt många svenska låtar har totalt osammanhängande text. Som att de bara tryckt ihop en radda standardmeningar där de passar in i låttexten. Tycker den här låten har ett fint litet tema – vatten – men tycker att texten är totalt meningslös överlag. Jag är ledsen om jag framstår som en bitch men…ja, nej jag gillade den inte.

    Jag kan fan inte hjälpa det men jag har haft den på FUCKING REPEAT på Spotify sen jag läste om den här.
    Körde personbästa på gymmet igår med denna i lurarna så nåt rätt måste hon ju göra ?
    Grymt Ida!

      Ja, SÅ dålig är den inte, imo. Låter precis som alla andra låtar på radio nuförtiden, så det är ju en stil som funkar idag.

    Lät som allt annat, och efter att 3 minuter nu gått så kommer jag inte ihåg någonting mer än att de viftade lite med armarna i videon.

    Allt är väl helt ok men någon musikgåva är hon definitivt inte. Dansa kan hon javisst men sången och hela grejen men att leka popstjärna lyser så fejkat igenom. Snälla Ida håll dig till det du är bra på!

    ÅH MILDA MATILDA!! skämskudde

    Inte bra. Blir alltid lika förvånad med alla ”artister” som själv inte skriver låtar och ger ut dålig musik. Varför vill de släppa en dålig låt? Kan ju förstå om man släpper en låt man själv skrivit, då är det svårare att avgöra om den är bra eller ej då man är så insatt i och har personliga kopplingar till låten. Men när man får en låt och den är så platt och intetsägande? Den handlar inte om nånting, den låter inte särskilt bra och den kommer aldrig igång, finns inget tryck i den. Jag fattar inte

    Bara jag som tycker det låter som ”Sex sales” när hon sjunger ”Set sail”?

    Nää.. alltså jag brukar inte jämt va så bitter, men det här känns som en gammal dänga från 90-talet, inget fel i det egentligen. Men jag hade nog hoppats på något bättre. Klarade inte ens av att titta på hela videon. Nej bättre finns nog att hitta..

    Hon borde artikulera mer. Ser inte ut som om hon menar allvar annars

    skämskudden åkte ut direkt, jag klarade att hoppa några sekunder i klippet början mitten slut innan jag fick panik och var tvungen stänga av. det där skulle jag göra roligare i morgonpyjamasen LOVAR 😀 😀

    Hennes ansikte ser väldigt annorlunda ut. Är det lite botox som har ”råkat” sticka till?

    Har jag missuppfattat något här nu eller är det här tjejen som är någon slags träningsprofil? Vad tränar hon? Hon bicepscurlar ju obviously inte så mycket i alla fall. #doyouevenlift

      Vilken jävla mobbningskommentar

    Låter väldigt mycket som Mama med Jonas Blue, just sayin.

    Va? Blir helt chockad av alla kommentarer… Jag tyckte det var grymt! Alltihopa!

    Så snygg Ida är i videon och dansa är hon grym på. Låten okej men blir nog inte någon hit direkt.

    Fult smink å tråkiga kläder, hon pratar mer än sjunger, låten ok men tråkig text..

    Men alltså engelskan… så dålig. Lät ju som hon sjöng ”you gummie” istället för ”you got me” t.ex.

    Hon har härmat Zara Larssons musikvideo ”It ain’t my fault”…!!!!!! Massor. Snygg som fan är hon men ingen bra låt….

    alltså hon är orange och går runt och smeker väggar? Inte det coolaste jag sett 😛

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.