Kissies lillasyster ska starta Youtubekanal

Kissie:

Och vet ni vad? Hon ska starta en youtube-kanal fick jag nyss höra.. Med sina 2 tjejkompisar. Alltså klumpen i magen som jag fick.. Klart det är roligt, men det är lixom min lilla tjej, min favorittjej! Vill inte hon ska behöva se hur människor beter sig på nätet. Inte än..//Kissie

Nej, nix, nope!
Jag vet inte hur gammal Kissies lillasyster är men jag vet att det finns en åldersgräns på Youtube av en anledning.
Min bonusson vill också starta upp en kanal men där är jag (och hans pappa så klart) stenhårda. Absolut inte!
Klimatet på sociala medier i allmänhet och Youtube i synnerhet är allt annat än trevligt och lämpligt för barn så jag hoppas verkligen att Kissie talar lite förstånd med sin mamma och håller syrran därifrån i i alla fall ett par år till.
Youtube är lite av en feeding ground för näthat och som Kissies lillasyster kommer hon vara mer än lämpligt villebråd och jag kan bara tänka mig vad som skulle skrivas till henne.
Huuu!

14 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Kissies lillasyster Leonora är bara 8 år:
    https://www.youtube.com/watch?v=Dczf6DYs0-Y

    Raderad av CamCam. Och du är satt på modd. Grattis.

      Grattis till att ha skrivit en av de mest kränkande och okänsliga kommentarer någonsin. Hoppas att CAMCAM raderar denna då du kränker en minderårig.

      Det är lugnt, byter bara IP puss!

        Skäms du inte för dig själv? Du sitter alltså på din lediga dag och skriver saker om en bloggares lillasyster på 8 år. Du byter även IP för att kunna fortsätta kommentera under andra namn.

        Frisk människa! ?

    Hennes lillasyster är SÅ söt och go’! ❤️ Min lilla kusin på samma ålder drömmer också om att starta en egen kanal. Tror det är mycket vanligt i den åldern och generationen, men jag hoppas som du Cam och Alexandra att sötisen Leonore inte startar. Folk kan vara SÅ hemska och det ska inte barn (eller NÅGON för den delen) behöva utstå.

    Vilka bloggare/youtubare osv är uppåtgående stjärnor?
    Vilka är dalande?
    Det skulle jag vilja ha ett inlägg om.
    Tantbloggar som House of Philia, Toftby och Engla måste väl rasa? Har inte alla tröttnat på hysterisk konsumtion, botox och kaffekoppar?

    Raderad av CamCam. Och du är satt på modd.

      Vad är det för miserabelt liv du har ”Doris”?

    Tycker ärligt talat inte barn har på sociala medier att göra. Vuxna kan ju uppenbarligen inte ens hantera det så hur fan ska barn kunna bete sig vettigt samt värja sig mot allt skit som florerar? Blir mörkrädd och hoppas att mitt barn växer upp utan märkvärdigt intresse för sociala medier (jodå, det finns sådana barn!) ?

    ”..men det är lixom min lilla tjej, min favorittjej! Vill inte hon ska behöva se hur människor beter sig på nätet.”

    Eh.. Det tror jag nog Kissie var den första att visa henne, med sina vidrigt elaka inlägg om systern där hon kallar henne både det ena och det andra.

    Mina tjejer vill starta YB-kanal – ngn som vet om man kan ha den privat såsom IG och Musial.ly?

      Nej, det kan man inte 🙂

      Förr i tiden kunde man ”dela videos med dem som hade länk”. 🙂 Kanske det fortfarande går?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.