Go Sharkey, it’s yer birthday!

Blondinbella:

Naaaaw! Vad gölligt!
Blondinbellas ”special someone” på Twitter tar henne i försvar och lägger ut en jämförelse mellan Bellas kalender och hennes ”Häjtörz” kalender.
Roligast är dock klockan 13.30-14.30.
Det är väl ingen som på allvar tror att Bella tar selfies för att lägga upp på bloggen?
Hon – drottningen – som har ett helt team av sminköser, fotografer, filmare och stylister runt sig.
Selfies?
Tssss…. tillåt mig småle!

Tack för tips, E2!

110 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Det ”värsta” är ju att alla andra framställs som lata jäklar som går upp 11 varje dag och som jobbar 1 timme om dagen ? Bella har absolut mycket på sitt schema men samtidigt har hennes assistent en assistent vilket jag tycker känns fett bajsnödigt när det finns andra företagare som klarar sig utan en assistent x2 trots familj (!) och barn… Jag vet inte jag. Jag saknar den där Blondinbella som fanns i mina tonår, som man kunde se upp till 🙂

      + 1. Jag tänker alltid att Blondinbella inte skulle klara en dag som till exempel sjuksköterska. Bara för att man driver eget eller egna företag betyder det inte att man har ett mer krävande arbete än andra. Snarare tvärtom, jag har vuxit upp i en släkt där alla driver egna företag och samtliga är väldigt noggranna med att påpeka att de anställda är de som drar det tyngsta lasset. Blondinbella är väldigt noggrann med att allt ska låta så hektiskt, jobbigt och krävande med hennes åtaganden – men hon glömmer att ”actions speak louder than words”.

        Intressant perspektiv!

    Något patetiskt är det iaf över människor som konstant har behov av att nedvärdera Isabella.

      Håller med, börjar bli så trött på det här konstanta drevet mot henne.

        Har ni någonsin funderat över varför det är så tacksamt att diskutera eller skvallra om Blondinbella och inte till exempel Kenza? Blondinbella driver fortfarande sin blogg delvis baserat på provokation. Så fort hon inte får den uppmärksamhet hon vill ha, skriver hon något provokativt eller något som sticker läsarna i ögonen. Eller släpper mer detaljer om sin skilsmässa, skriver mer om sina barn eller i övrigt släpper fler detaljer om privatlivet, för att få mer publicitet.

          Herregud, vilket dåligt språk. Jag är jurist och är därför van vid att snooza till kl. 13.30. Kaffet har inte slagit in än. 🙁

            Jag undrade om det skulle vara någon som behövde påpeka vad de har för fint arbete för att motbevisa sharkweeks tes, och det var det ju. ?

              Jag har jobbat på Ikea, på logistikavdelningen. Då gick jag upp 0330 eftersom vi började kl 05. Varför undrar någon, Ikea öppnar ju 10. Jo för att varuhuset ska fixas innan 10 såklart 🙂

              Iaf, enligt deras logik var jag ju bättre då som ”lagerråtta” än som idag egenföretagare för nu går jag upp först 0530. Tihi.

              G, vad kul att du tycker att jurist är ett fint arbete! <3

      Agree! ??

      Minst lika konstigt är det att hennes special someone har ett behov av att håna folk som inte håller med Bella om allt eller som ifrågasätter henne.

        Haha, ”folk som inte håller med Bella”. Den formuleringen var en underdrift. Det finns många troll hos Bella och jag tror att det är de som avses.

        Någon som kan se om Bella likeat detta eller gett någon respons?

          Ja, hon har både like:at tweeten och kommentaren: ”det här kan vara den bästa tweet jag sett.”

      Detta inlägg var ju dock om SWs klassförakt

      Men Isabellas (o)vana att nedvärdera andra människor är okej? Eller?

      Verkligen patetiskt men det verkar inte dessa människor inse. Hennes agerande och framgång påverkar ju ingens privatliv (annat än att dom låter sig provoceras vilket är precis vad hon vill många gånger) vilket är vad som gör det så fascinerande att ni orkar hålla på i denna mängd och på detta sätt. Annars tycker jag några av Camillas inlägg om Isabella är rätt intressanta, ifrågasättande är okej, men tonen bland kommentarerna är bara sjukt patetiskt.

        Du skriver många kommentarer här idag:) Ordet patetiskt… Kan du några andra ord? Lite samma attityd som inläggets ämne kanske? Det bråkas kring BB för att hon självmant drar till sig det, inget annat.

          Jag har skrivit EN kommentar idag, detta är den andra. Varför skriver du saker som inte stämmer? Patetiskt är ett perfekt ord för hur vissa beter sig här. Det bråkas kring BB för att människor är PATETISKA och låter sig provoceras i orimliga mängder. Ni ogillar BB och allt hon gör men är samtidigt så besatta av att kritisera henne konstaaant i minsta detalj. Patetiskt.

    Grattis till Bella, äntligen kanske du träffat en kille som matchar din personlighet.

    Vilken fantastisk frukost dom som skriver arga kommentarer måste äta! Två timmar för att laga frukost och äta den, mums.

      Haha, det tar ju inte ens en timme att grädda bröd, göra äggröra, steka bacon, pannkakor, öppna bubbel, juice och brygga kaffe så jag undrar vad jag skulle hinna på två timmar?

        Nu begriper jag varför influencers som Forni, Kenza och Janni Delér föredrar att äta sådana frukostar på något näringsställe. De skulle knappast själva ägna all den tid som behövs för att fixa fram en instagrambar frukost. Frågan är om de ens skulle klara av att hitta råvarorna och sen få fram en frukost att ställa fram på bordet.

    Oj vilken härlig människosyn… Själv skiter jag väl i om Bella lagar sin mat själv, men tycker att hennes framgångsrika front utan minsta personlighet är fånig. Men vad vet jag, jag ska ju snooza några timmar till. Eller hur var det, skulle jag hålla i ett möte för 50 medarbetare, sitta i några viktiga möten och skriva en artikel för intranätet, kommunicera ett par beslut och sätta mig in i en ny process vi ska arbeta efter.
    Men man väljer ju hur man framstår på sociala medier, just nu äter vi frukost under täcket framför Barnkanalen, skulle jag dela något skulle det vara detta och inte bara massa om hur lyckad jag är (om jag nu är lyckad, har man en samordnande roll ser det ofta ut såhär, men det går alltid att framhäva sin roll som såååå viktig)

    Önskar Bella lycka till med hemliga projektet ??

    Lite hybris där kanske

    Jag är sjukskriven. Presterar noll sedan 2 år. Tycker ändå att jag har ett värde och att mitt liv inte är sämre än någon annans. Trots att jag i 1 år snoozat genom varje dag pga svår depression.

    Att tvingas definiera sig själv utan prestation svårt men också befriande på ett sätt.

      Så klokt! Hoppas du är på bättringsvägen! ?

      Klart ditt liv har ett värde ❤️

      När jag var sjukskriven snoozade jag mig också igenom dagarna, det är inget fel på det.

      Men jag förstår ändå hans syfte med bilden, förstår inte hur folk har så mycket tid i sitt liv att de har tid att sitta och dissikera Bellas liv och vara nedlåtande kring hennes val. Den tiden (och framförallt orken) hade inte jag då ens när jag var hemma hela dagarna. Förstår inte att folk orkar det oavsett om de jobbar eller inte. Finns ju betydligt viktigare saker att lägga energi på 🙂

        …ärhrm..skriva en kritisk kommentar tar kanske 1 minut?jag jobbar heltid inom vård, jag går upp i snitt halv 6 varje morgon. Jobbar mellan 07 – 16. Sedan hem, eventuell behöver jag handla, fixa ärenden , hem laga mat. Sedan röja av i köket, öppna dagens post, promenera med min hund etc. De som har barn har också fullt upp med den biten. Ganska tramsigt att tro att folk som skriver kritiska kommentarer sitter hela dagen och ägnar sig åt detta.

          Det är självklart att det inte tar så lång tid att skriva en kommentar. Det kallas överdrift för att få effekt.

          Hmm, måste ha missat att jag skrev att det tog hela dagen? Jag skrev att jag inte förstår hur man har den tiden (och framförallt orken) att skriva nedlåtande kommentarer om en annan persons liv. Tycker man inte att det tar onödigt mycket energi?

          Kritik är en sak, nedlåtande en annan.

          Men om du har tid för det så är det ju bra för din del 🙂

        Nu talar jag för mig själv, men på mitt deltidsjobb ingår både rast och toalettbesök. På väg till skolan åker jag buss 2*30min, efter 20:30 pluggar jag inte p.g.a. hjärnans uppbyggnad. Jag hinner även laga mat, städa, tvätta, träna osv. Med optimal tidsplanering. Kanske ska anställa en personlig Head of Susawoo commenting on Bloggbevakning för optimalt liv?

      Kram! ❤❤❤

      Precis det här som är så snett med samhället. Som att människovärdet och meningen med livet skulle ligga i att vara produktiv och prestera. Samt vara en duktig konsument. Ett sjukt och omänskligt sätt att se på livet, men tyvärr det som dominerar. Det är som du säger jättesvårt att låta bli att definiera sig utifrån det och fortfarande orka tycka att man är värd något som individ.

      Att orka gå upp på morgonen när man mår skit är en större prestation än att rusa på i hamsterhjulet utan reflektion och ifrågasättande.

      gåuppgåtilljobbetjobbajobbaätalunch <- Lyssna på lite Ebba Grön för pepp!

        ”Att orka gå upp på morgonen när man mår skit är en större prestation än att rusa på i hamsterhjulet utan reflektion och ifrågasättande.”

        – det klokaste jag läst på länge!

        Word!!

    Lunch med Bill Gates och Kofi Annan? ????? ja, humor saknas då inte iaf.

      Vet inte. Hon jämför två påhittade kalendrar. Hade hon haft lite självdistans skulle hon förstå bättre. Mias skämt som hon inte gillar är en bekräftelse på att hon är en maktfaktor. Hon skulle alltså inte gjort något från början. Men men, den lättkränta och humorlösa generationen vet inte bättre.

        Eh? Det är inte Bella som har gjort bilden, ta en titt igen.

    Att hon dejtar en person med den där människosynen och mognadsnivån säger en del. Bildvalet i bildens topp, att skriva att någon går till ett deltidsjobb som om det var något mindre värt… fy fan vad genomvidrig han är. 1942 ringde och ville ha tillbaka sin övermänniska-syn.

    Okej, så de som är kritiska är alltså usla haters? Fint att de ser det så. Liksom inte ens en tanke på att det ligger lite sanning i nåt av det folk skriver, eller att det kan vara värt att se över vad potentiella kunder tycker? Oh well.

    Märkligt då att Bella trots allt ändå ändå tycks ha tagit åt sig, dels eftersom instan är mindre fnittrig, dels eftersom barnvagnsvideon togs bort.

    Vad gulligt att han ställt upp på att visa på hennes människosyn igen. Snyggt av honom men vi visste ju redan att hon (och tydligen han också) helt missuppfattat vad de flesta dödliga människor gör med sina dagar. Långt de flesta har ju också jobb liksom. Sveriges ekonomi skulle se lite annorlunda ut annars. Många runt om i landet är ensamstående på heltid, inte bara 3 dagar i taget. Många är ensamstående med jobb. Om alla som läste Isabellas blogg var arbetslösa lata jävlar så skulle LCC inte gå runt för då skulle ingen ha råd att köpa hennes krämer och sprayer och whatever else det är hon kränger den här veckan.

    Vill verkligen ha de där slappschemat ?

    Dessa två är av samma överklasskrot och korn.

    This guy makes Odd look gooood!

      Varken Blondinbella eller hennes kille är överklass. 🙂

      ”Nyrika” är väl en bättre beskrivning än överklass?

        Ja, om nu Blondinbella är så förmögen. Någon skrev här att hon leasar Porschen på företaget, vet inte sanningshalten men jag tänker att vem som helst kan låtsas vara rik. Speciellt om man varje dag får sina kläder, smink, hudvårdsprodukter, barnkläder, teknikprylar, inredning och renoveringar hemskickade eller sponsrade. 🙂

          Fast förmögen och överklass är två olika saker.

            Eh ja, det var ju precis därför vi diskuterade nyrikedom? Nyrik = person som nyligen blivit förmögen.

          Nya Porschen Panamera E-Hybrid är leasad av Löwengrip Invest och finansierad av Volkswagen Finans. Ingen märkligt med det. Bolaget betalar en fet månadsavgift och Bella förmånsbeskattas.
          Bella har väl inte skrivit att hon köpt bilen? Vore konstigt om hon i samband med skilsmässan tömt sitt konto på 1,3 miljoner för att köpa en bil.

    Jag tycker fortfarande att det är gulligt att Isabella tror att hennes koncern är stor. Ett företag som omsätter 100 miljoner kr räknas som medelstort, hennes koncern består alltså av några små och ett medelstort bolag. Sverige är fullt med vd:ar till bolag i den storleksklassen som klarar sig utan 3 assistenter och full hemservice (vare sig köpta tjänster eller hemmafru/-man). De flesta av dessa hämtar på dagis, lagar mat och nattar sina barn precis som alla andra arbetstagare med heltidsjobb. Tror många jobbar nån timme på kvällen dessutom. Just detta att hennes liv skulle vara så busy och märkvärdigt är lustigt att hon inbillar sig. Och är det hon som måste se till att alla 40 anställda presterar på topp varje dag så har de väl ingen vettig organisation?

      Japp. Vi har 10 gånger hennes omsättning (och 8 gånger så stor personalstyrka) och vår VD har ingen assistent/sekreterare. Han sköter sitt eget jobb.

      ”Och är det hon som måste se till att alla 40 anställda presterar på topp varje dag så har de väl ingen vettig organisation?”

      Eller vettiga anställda om BB måste lägga i deras prestation.

      Jag tycker också att det är fascinerande att hon hela tiden pratar om omsättningen men jag har aldrig sett ett ord om nån vinstmarginal?

        Fast omsättning är också viktigt, det visar på att det finns en efterfrågan för deras produkter (om man tar LCCs omsättning). Sen är det bra om man har vinstmarginal också. Mitt företag (mindre än LCC) har 30 % vinstmarginal. Det är skitbra. Ville bara skryta lite 🙂

      Nu överdriver hon ju igen, för omsättningsmålet för 2017 är enligt hennes egen utsago 50 miljoner. Detta har mitt i allt blivit nästan 100 miljoner. Matte har ju aldrig varit hennes starka sida.

    Jag undrar (utan ironi eller elakhet) vad hon gör på jobbet. Jag vet ingenting om att driva företag. Undrar vad man beslutar på alla möten o vad alla olika personal gör. nåhon som kan berätta vad en dag kan tänkas innebära?
    Som sagt så är jag genuint nyfiken 🙂

      Eller hur! Vad gör hon egentligen? Jag är genuint nyfiken. Av det vi får se så tycker jag inte att nåt verkar vara jobb på riktigt men det är svårt att jämföra.

        Har ingen insikt i Blondinbellas verksamheter, men jag har reagerat på att hon alltid pratar om alla möten som hon har. Min erfarenhet är att effektiva organisationer försöker undvika möten i största möjliga mån. Det är alldeles för kostsamt och ineffektivt i förhållande till vad man kan åstadkomma. Korta beslutsvägar är alltid en fördel rent organisatoriskt.

          Ja, det har jag också noterat. Ständiga möten känns ineffektivt.

          Precis!

          Jag jobbar på en multinationell koncern och möten mellan huvudbolag och dotter bolag sker en gång vartannat år, ungefär. Resten tas via mejl och telefonsamtal. Internt har vi förbättringsmöten varannan vecka och driftsamordnarmöte på morgonen, på typ två minuter för allmän info. Resten tar vi i förbifarten p.g.a. enklare så.

          Det är en modegrej det där med att ha en full almanacka och en ständig parad av möten under dagen. Helst ska det vara massor med 10-15 min möten såsom man vore statsminister eller president i USA.
          Särskilt yngre influencers tror att det är genom att ha massor med möten som man blir viktig. Tidigare var det en full mailkorg med obesvarade meddelanden som tydde på att man fanns men det är nog omodernt.

      Jag har jobbat på ett ställe där vi hade en kreativ chef. Det innebar att hen var ansiktet utåt och representerade företaget. Personen hade inget att göra med personal, budget eller andra tyngre frågor.
      Jag gissar att BB gör just det – representerar varumärket. Sen verkar hon också godkänna produkternas utseende, dofter & konsistens, hur de marknadsförs och var de ska säljas.
      Självklart lägger hon ner mycket tid på sina uppgifter och det är utmattande att representera men jag blir trött på att hon får det att låta som att hon drar ett tungt chefslass. Studerar man hennes schema (det verkliga) så gör hon ju inte det. Hon har sina interna möten där hon får sista ordet i frågor andra lagt ner jobb på att utforma/studera, hon går på lunch och middag med potentiella kunder och hon svarar på mejl kvällstid. Det är inte mer krävande än att jobba 9-17 med något där man är konstant fokuserad på en eller flera uppgifter.
      Svarar själv på mejl kvällstid och inte f*n är det så jobbigt att jag måste blogga om det. Men jag kan däremot inte gå tidigt vissa dagar, ta långluncher eller fixa naglar på arbetstid. Allt det där verkar hon glömma bort när hon beskriver sitt tunga jobb. Och folk bara sväljer allt.

        Jag köper din kommentar men man får ändå ge henne att hon utöver arbetet som Creative director också skriver en stor blogg, skriver böcker, spelar in online serie jobbar med två nya start-ups och gör annat som att vara Samhall- profil whatever.

        Fattar inte behover folk har att trycka ner henne. Hon är nöjd med sitt liv, vad har det med ert liv att göra. Just don’t get it.

        Att skriva ”hon hade aldrig klarat att vara sjuksköterska” – nej antagligen inte jag heller. men inte många sjuksköterskor som hade klarat mitt jobb heller.

          Det var jag som skrev exemplet om att vara sjuksköterska. Blondinbella nämner på ett eller annat sätt dagligen att hon har en mångmiljonkoncern och jobbar typ dygnet runt samtidigt som hon är nyskild 26-årig tvåbarnsmamma och minsann har ett stort hus och en Porsche. Ganska ofta känns det som att hon inte förstår hur mycket andra människor kämpar och att man kan ha det precis lika (eller ännu mer) stressigt, påfrestande och utmanande utan att vara Blondinbella. Antalet bolag eller omsättningens storlek säger ingenting om vilken power-kvinna du är.

          Jag unnar henne verkligen all framgång – det är verkligen inte det. Det är hennes sätt att ständigt få sitt jobb och liv att låta så svårt och hårt. Samtidigt som hon jamar om att hon är ”ödmjuk inför livet”. Nej det är hon ju inte (nu var det hennes kille som postade den taskiga bilden men hon dejtar ju kräket, så är det där hennes bild av vad andra gör/är det där hennes värderingar så säger det en del).

          Hon har aldrig haft ett ”riktigt” jobb eller vardag, alltså har hon verkligen ingen kunskap om hur det är att leva ett Svensson-liv och hur jävla hårt det är. Självklart kan hon bara utgå från sitt eget liv men hon är så totalt blind och oförstående, eller ger iaf sken av att vara det, inför andras verklighet. Jag har själv ett relativt lätt jobb jämfört med många andra och jag försöker vara medveten om det och tacksam. Inte skriva 400 inlägg om att jag måste ha hjälp med precis allt i vardagen för att jag ska svara på mejl mellan 20-21, och att det är en uppoffring av något slag.

          Det finns så många t ex ensamstående mammor med 0 kr på kontot som byggt affärsimperium BB bara kan drömma om – det blir liksom så fånigt när hon upprepar att hon byggt sitt ”imperium” för att hon outsourcar grejer. Det är noll kontakt med verkligheten och förmedlar ett budskap om att kvinnor som inte har en status-karriär inte offrat eller kämpat eller orkat. DET gör mig förbannad. BB hade förutsättningarna för att göra karriär för att hon tidigt hoppade på bloggkarusellen. Men enligt sig själv är det noll tur/omständigheter inblandat och bara jättehårt arbete och uppoffringar.

          Ödmjukhet dödar liksom inte.

    Jag vet att den vänstra kalendern också är påhittad, men har en svag misstanke om att det faktiskt står frukost med sina barn på BBs kalender. Snoozar hellre en hel vecka än att se frukost med sina barn som något man schemalägger. Som om det är del av arbetsdagen. Något man SKA göra.

      Fast nej, den där typen av schemaläggning är jättebra och uppleves som befriande sv många med NPF.

        ^– Bra sagt. Alla fungerar olika.

    Hennes nye kille känns verkligen dryg. Borde flytta till Stockholm, passar nog bättre där än i Lund, där det knappast ger status att vara daytrader- disputerad ska man vara för att börja räknas ?

      Nej tack! Kvoten är redan fylld här. 😉

        Och mer därtill! Snart kan man inte ens vara på söder längre

        Du verkar inte vara så glad VaC. Varför inte ta en promenad i naturen för att rensa tankarna och ta en break från BB (dubbel bemärkelse)? ?

          Har varit på ett strålande humör hela dagen, men mina åsikter är desamma oavsett humör. Tack för din omtanke! 😉

            Det blir nog bra så småningom, får sänka ribban lite bara.

    OT men resan som familjen Wahlgren/Ingrosso gör i Italien ser sjukt jäkla nice ut. Bilar runt med husbil i Toscana och äter god mat. Men undrar om de betalat detta själva eller om det är spons? Är det rent av så att kanal 5 står för kalaset? De reser ju och filmar till Wahlgrens värld samtidigt.

      Självklart står kanalen för kalaset, de spelar ju in samtidigt.
      Wahlgrenarna vet nog att ta för sig, gratis är gott..

    men heja hybris!
    Här hajgrabben kommer en vanlig mammas torsdag:
    5.30 ut med fyra hundar
    6.00 väcka tre barn mellan 15 och 2 år
    6.15 fodra hästar
    6.30 klä på sig och kasta risifrutti på kidsen
    7.00 skrika på tonårngen som har kraschat ihop pga trasig ögonbrynspenna
    7.15 kasta in kids i bilen
    7.30 springa in med 2-åring till förskola
    7.45 släppa av 10-åring på sin skola
    8.00 framme på jobbet för att upptäcka att SO-provet ja skrev igår försvunnit från datorn som uppdaterats under natten
    8.05 skriva nytt prov
    8.15 skrivat prov
    8.20 fem minuter sen till lektionen (vilket 28 14-årngar påpekar 86 gånger)
    8.22 dela ut prov
    8.35 första eleven upptäcker att Hammurabi är felstavat. Påpekar det. Sedan fortsätter de som en repad skiva 27 gånger till
    9.27 intar kaffekopp nummer fyra

    Godmorgon från högstadielärare med tre barn, fyra hundar och två hästar.

      8.15 skriva ut prov

      9.30 upptäcka att tangentbordet är segt

        Och det där var bara din morgon!!

      Ha ha, där har vi en sann powemamma, go girl!!

        Tackar! Fick skjuta på mötet med FN´s säkerhetsråd. Men det gäller ju att prioritera 😉

          :-’D

      Mycket mer powerkvinna än BB någonsin kommer bli, heja dig! ?

        Tack! Känns skönt att höra! Fordmodellen gäller hos mig på morgonen 🙂

      hade ju varit lite skoj om alla gick in och kommenterade sitt schema likt detta på Bellas blogg/instagram. haha 🙂

        Haha. Lär väl fastna i filtret. Men jag gissar att både Isabella och framförallt Hajgossen läser denna blogg så en del kritik når nog fram, även om de knappast bryr sig. För övrigt blir det nog svårt för Hajgossen att hålla sig anonym i all oändlighet. Någon som sitter på mer information om vem han är?

          Erik Hansén

            Nej, men de två är kompisar?

            Nej, Erik bor inte i Lund.

      ??????

        Det ska alltså vara till powermamman ovan ??

      TACK för ett underbart inlägg och skratt!

      /Linda

      ”Kasta risifrutti på kidsen” var nog det roligaste jag läst idag ???

      I hear you! / fellow högstadielärare

      Det är DET HÄR hon inte förstår sig på. Att andra jobb är extremt psykiskt krävande även om man inte kvällsjobbar eller tjänar 2 millar om året – att man är SLUT när man kommer hem. Att man kanske är så jävla värd Netflix och Bloggbevakning och att Netflix och Cam är det enda man orkar. Och så lyssnar man ändå på sina barn, lagar middag och plockar undan. Och vissa bygger grunden för sitt framtida företagande samtidigt, utan att kunna outsourca att snyta ungarnas näsor, ha en färdig jätteinkomst att falla tillbaka på och bo i en storstad med femtielva möjligheter.
      Hurra för dig!

        Ja ja och ja! Jag jobbar ibland 4 timmar och ibland 10-11, ibland jobbar jag på två jobb på samma dag. Sjukt varierande men jag är ändå hela tiden helt slut för att jag på något sätt aldrig är ledig pga mitt pendlande mellan två arbeten. Jobbar alltid helg och då kommer jag hem med värk i kroppen efter att ha suttit ned 20 minuter på hela dagen. Då orkar man typ YT och bloggar. Men jag är ju bara en deltidsanställd som snoozar till 10.30 så vad fan vet jag liksom ????

      Undrar varför det är så populärt att benämna sina barn som kidz? Är man lite coolare då som förälder? Förstår inte.

      Johanna, här ett tips från en annan lärare. Skriv ut provet dagen före och kopiera upp det för utdelning. Mycket lugnare så.

        Hade såklart varit plan ett om inte nätverket låg nere mellan 14 och 17 på jobbet igår.

    Sen när levde bella svenssonliv?

    CamCam, har du hört senaste intervjun med Bella på engelska? http://thesthlmer.com/episodes/s3-i-the-businesswoman-behind-swedens-biggest-blog/

    Du hyllade henne för ett tag sedan för att våga tala på engelska trots att hon inte är så bra på det. Kan du inte skriva om intervjun hon gjort. Hennes engelska är inte bra MEN hon vägrar begränsa sig själv.

      Försökte lyssna på podden, men orkade med hennes osäkra fnitter efter varje mening…

        Bella måste lära sig att inte fnittra och skratta hela tiden i intervjuer, det sänker trovärdigheten i och med att hon framstår som så osäker!

          Ett tips kan ju vara att kolla Netflix eller HBO för att förbättra sin engelska. Det kan då även få en legitim plats i ens dagliga schema..

    Min morgon som student:

    05:30- Vaknar
    06:10- Tar bussen tilm jobbet
    07:00-16:00 Arbete inom vården
    17:00 Cykling
    19:00 Middag & chill
    21:00 PLUGGA
    23:00 Sova

    Såhär har jag hållt på i 5 år och jag har tagit en kandidat + master.

    Alla undersköterskor där ute- ni gör ett så jävla bra jobb alltså?

    Kolla BB:s instastories. Där hittar ni liven hon har sänt med marknadsföring av LCC:s nya produkter. Herregud… hon är så dåligt.

    Så förbannat trött på Bellas ”inte lever Svenssonliv”. Redan där sätter hon sig på sina höga hästar och tror att hennes liv innehåller en massa annat som särskiljer henne från ”vanligt folk”.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.