Årets julklapp?

Kissie:

Ja, vad ger man till någon som har allt?
Kissies avdankade och kasserade silikonbröst så klart – några sådana har hen garanterat inte!

Håll utkick på Tradera, det är mitt tips!

48 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Visst har hon opererat brösten två gånger? Eller tänker jag på någon annan?

      Hon var väl missnöjd med storleken första gången och opererade brösten igen ett år efter första operationen..?

      Blev de inte väldigt ojämna och typ… snea? Så hon rättade till det?

        Stämmer Bonnie!

    Är det någon som vet om man måste byta ut implantaten efter en viss tid trots att det finns långa garantier på dom?

      Livstids garanti på vissa (alla?), men kroppen förändras

        Okej, tack!

      Skrev hon inte att hon funderade på droppformade inlägg istället? Hon lär ju inte ta ut allt utan snarare byta ut inläggen för att ändra form och kanske välja en mindre size för ryggens skull. Why not liksom?

        Okej, undrade bara allmänt. Hoppas att hon inte väljer droppformade eftersom dom kan vända sig, man kan få en snygg form med runda inlägg också om man gör det på rätt klinik. Men det kanske har blivit annorlunda idag, är inte helt uppdaterad.

          Exakt vad jag tänkte också (dvs att droppformade kan vända sig och ge ett hemskt resultat). Time will tell I guess.

        Droppformade bröst får man idag även med vanliga runda implantat om man väljer en mjuk modell. Blir liksom tyngdlagen…

      Opererade mina nyligen och kliniken menar på att de ska hålla livet ut, sen är det väl upp till mig om jag själv väljer att göra om dem ä, om brösten ändrar utseende med åldern men själva implantatet (motiva) har livstidsgaranti!

      10-15 år var vad kirurgen sa till mig när jag gjorde min operation 6,5 år sen.

      Efter 10- 20 år bör de bytas ut.

    Jag hade aldrig kunnat sälja något som varit inuti min kropp på det sättet, kan knappt slänga gamla biobiljetter pga sentimental

      Du är inte ensam.. I varje fall gällande biobiljetterna… 🙂

      Vem är Sentimental?

        Vad menar du?

    Självkänsla 0. Först ångrade hon ju implantaten men gissar att Andreas gillar stora bröst så nu vill hon bara få dem mindre klotrunda

    Allt för att härma Elena ?

    OT: kan du göra ett inlägg med svenska bloggares halloweenutstyrslar genom åren? vore kul att se!

    Alltså influencers som gör reklam för saker som de inte står för egentligen… GabbJoss tex gör ju reklam för Huawei och visar upp en mobil som hon lovordar, men vem försöker hon lura? Hon använder ju inte den mobilen. Hon skriver ju själv i flertalet inlägg om sin IPhone när den tex är trasig och hur mycket hon saknar den när den är på lagning eller om att hennes minne är fullt osv.

      Haha men jaa, verkligen! ”Lustigt” också hur den dyker upp hos ett antal influencers som alla är stolta användare av just iphone. Bianca är en av dem t.ex. Vet inte vad man ska kalla det, girigt kanske, att låta sig bli sponsrad med saker man typ egentligen inte använder.

        Man kan dock tycka saker är bra utan att använda sig av enbart det märket. Får man en väldigt bra mobil gratis och lön för samarbetet så tror jag få personer hade tackat nej…

          Ja alltså de lär ju få mobilen gratis, men jag synar att de verkligen använder den. Ser beskrivningar hos GabbJoss och Bianca mfl om hur fantastiskt bra den där mobilen är, men i själva verket tror jag att den samlar damm i en låda och så fortsätter Gabbi och gänget använda sina mer ”trendiga” Iphones.

    Universumskan säljer ponchos igen. Denna gång med högre pris än tidigare eftersom hon köper av en ’fabrik’ som ’inte har så många getter’. Givetvis är det bättre kvalitet på just dessa produkter än aaaaaalla andra – för de anväder ju hår ifrån halsen men alla andra bara luras! De använder hår från rumpan! RUMPULLSCHOCK! (bilderna har hon tagit ifrån en annons på alibaba).
    http://www.monasuniversum.se/en-fraga-2/#comments

      Åh. Jag gillade den med flätorna. Känns som det är många här inne som är duktiga på att leta, finns den någon annanstans?

      Reagerade på den överstrukna texten på ponchon+det vanliga ATT maken blir tokig när hon säljer till underpris.Vilken liten fabrik ilångtbortistan har råd med Ali modeller?Fanvad hon lurar sina godtrogna läsare?

        Hon måste väl dra in stålars någonstans. Popup butiken gapar tomt på kunder varenda gång jag passerar.

        exakt, dessutom får hon det att låta som att hon har en personlig relation med leverantören (som det är lite synd om, för de har så få getter)
        För mig känns det bara som att hon fyller i ’boxar’ för att hennes läsare skall tycka att ett köp inte bara är en lyxig investering, utan dessutom ett idkar lite välgörenhet. äsch jag vet inte, det känns bara fult

    OT men såg lite av temptation Island och hur udda att Sofia Wistam är programledare? Är hon inte mer seriös än så? Jag hade tänkt mig typ nån gammal PH-deltagare typ Jackie Ferm. Eller kanske Marie Serneholt om de ska ha en erfaren programledare. Men Sofia Wistam känns SÅ malplace där…

      Hahaha, ja hon ser verkligen sååå trött och missanpassad ut där! ?

    Men alltså SNÄLLA säg att Temptation Island är ett stort skämt? Och att Marcell och Annica hade gjort slut innan programmet börjat sändas och att allt är ett enda stort skådespel?! Får så fruktansvärt ont i magen, men kan inte sluta kolla ????

      Varför bara fokusera på Annica och Marcelo? Det är väl fler par med i programmet?

        Därför att det är det enda paret som har stora bloggar? Har aldrig hört talas om de andra personerna som är med. Marecelo och Annica är ju offentliga personer… ??‍♀️

        Får förövrigt lika ont i magen av alla deltagarna och framför allt hela programidén. Inte specifikt av M och A

          Aldrig sett programmet, men är lite fundersam över konceptet..

          Går det verkligen ut på att paren ska skiljas åt, tjejerna i ett ”camp” och killarna i ett annat, för att de sedan ska bli ”frestade”/förförda av singlar av motsatt kön… Alltså… va?!

          Jag och min man har ca 10 år på nacken och snart två barn. Nog har jag sett snygga killar/han sett snygga tjejer – sånt är väl oundvikligt om man har ögon att se med. Oavsett om jag skulle ha femtio ”hunkar” framför mig så skulle jag aldrig komma på tanken att vara otrogen.

          Jag förstår inte. ?

            Folk som är med där tar inte sin relation på allvar. Man kan inte ”råka” vara otrogen för att man blir frestad! Är det en stabil relation skulle det aldrig hända. Jag tror absolut att det här programmet slutligen ledde till att M&A gjorde slut. Tragiskt

              Dom ställde upp för pengar. Båda skrev att dom erbjöds sex siffrigt belopp och skulle bli ekonomiskt oberoende ett tag framöver. Så kan det gå när pengar går förre allt annat….

                Exakt, det lär ju varit en stor summa pengar inblandade för att ens vilja ställa upp.
                Dom behövde väl två kända ansikten för att folk ska lockas att se programmet.

                Samma med ex on the beach, varför ska personer från säsong 1 vara med i nya säsonger, bara för att annars vill ingen titta.
                Adde och Anna-Lisa lär ju fått en stor summa pengar för att ställa upp en säsong till och skådespela lite.

        Ida Warg och hennes kille fick ju frågan om att vara med där.
        Hon visar det i en vlogg när hon fått ett mail.

      Men snälla, alla såna program är bara skådespel! Suck

    OT!
    Någon som provat Âme pure? Funkar det? *desperat*

      Nej har ej testat, jag var själv väldigt sugen men läste sen på om dermarollers och blev väldigt avskräckt.

      http://dermaroller.nu/risker-med-micro-needling/

      Har du problem med acne eller annat som gör att du vill testa? ?

    Wohooo bloggen fungerar igen! 🙂

    Ja bloggen fungerar igen var nog tjocka hetsätarkatten som drog ut sladden med tassen ett tag men nu var sladden I satt av Camilla igen 🙂

      ???

    Vad hände med bloggen igår? Det fungerade att gå in på Nöjesguidens sida och bläddra runt i olika artiklar, kunde inte gå vidare in på din blogg.

    Snälla byt bort från Nöjesguiden ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.