Lite nytt och fräscht…

GabJoss:

Nej, den här gången är det inte bomullsrondeller som GabJossan investerat i utan nya lösögonfransar.
Hur överlever man utan det liksom? 🙂
Jag vet inte hur det är med er men jag kan för mitt liv inte få dit lösögonfransar. Det slutar alltid med att jag har lim på hela ögonlocken och ett par fransar på sniskan.
Så… Jag har gått på reklam som jag sett på sociala medier – närmare bestämt på Instagram.
Magnetiska lösögonfransar.
Jag har ingen aning om ifall de fungerar eller ens ser naturliga ut – den enda jag vet är att de var svindyra – men OM de funkar så kommer hela mitt skönhetsliv revolutioneras.
Jag återkommer med recension, och tills vidare får ni hålla till godo med GabJossans tips om tillfälliga fransförlängningar.

Någon som har testat dem? Har jag blivit totalt blåst?
Det skulle nämligen inte förvåna mig… 🙂

24 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Funkade inte för Therese Lindgren iallafall, men vem vet 🙂

      Precis vad jag tänkte skriva!

      Här ser du hennes försök: https://youtu.be/0nNUpmV_UDQ

      Jag har aldrig testat lösögonfransar, tycker det känns otäckt att greja med lim så nära ögonen. Jag satsar hellre på en bra mascara.

    Tati på youtube fick inte dem att fungera så tror tyvärr det är en flopp

    Fattar heller inte hur vissa kan få det så snyggt med lösögonfransar

    Nej, hela UT recenserar dom och de är värdelösa.
    De håller bara ihop där magneterna sitter, ute i kanterna blir det stora glipor.

    Aldrig vågat testa. Verkar läskigt att limma och greja. Älskar däremot mascara. Bästa sminkprylen! Har precis köpt bobbi Browns och hittills verkar den bra. Annars är ju lancome bäst på mascara.

    De är VÄRDELÖSA. Eftersom magneten bara sitter på mitten så ”fladdrar” ändarna löst. En vanlig lösfrans sitter ju fast längs med hela fransraden, men de där sitter bara ihop på mitten, vilket gör att det ser helt knäppt ut. Köp på dig några billiga lösfransar och öva, öva, öva om du vill lära dig. När man väl har fått in lite rutin så går det hur lätt som helst.

    Jag har köpt en sån där pincett typ fast för lösögonfransar som jag hoppas hjälper att få dit fransarna bättre? Kostadeinte många kr på wish

      Jag har en sån men har inte vågat mig på den. 🙂

    När ska detta falsk-whatever dö ut? Hår, naglar, fransar… Det var ingen som tyckte för 10 år sen att det var nödvändigt att ha sopkvastar till fransar. Också konstigt hur vissa saker ska se så naturliga ut som möjligt medan andra ska se totalt fejk ut.

      Varför bry du dig? Låt folk få göra vad dom vill!

        Vad jag vet så har jag aldrig hindrat någon att göra som dom vill, Smilla. Jag tänker högt bara.

      Håller helt med dig, kan verkligen inte förstå hetsen! Jag är 27 år och har aldrig testat vare sig lösögonfransar, lösnaglar eller löshår och ibland får detta mig nästan att känna mig som en Alien xD ändå är jag inte den typen som totalt skiter i mitt utseende utan jag ses nog allmänt som ganska söt, fast på ett mer naturligt sätt. Förstår inte hur man orkar med allt fake…

        Hahaha ja men grattis? Vad kul för dig att du känner dig normalsöt på ett naturligt sätt. Alla gör inte det.

      Man har använt diverse fejksaker i urminnes tider, så det kommer nog inte dö ut. I det antika Italien använde man fastklistrade flugben på både ögonfransar och -bryn.

      För 10 år sedan använde man DEFINITIVT både lösfransar och lösnaglar. Det var ungefär då (eller ännu längre sedan) som
      fransk manikyr var som allra störst och det såldes mängder av lösnaglar med just fransk manikyr.

      För 10 år sen..? Nja men kolla på bilder från 60-talet och 70-talet. Där har du fransar som heter duga!

      Mvh någon som älskar lösfransar och tänker fortsätta ha det även om det skulle bli extremt ute,

    Såg att Annika Englund skrivit lite om temtation island och att det tillslut var något som ingen kunde tacka nej till som gjorde att hon medverkade. Minns att hon skrev ett inlägg för längesen när hon skrev att hon och Marcelo skulle få jätte mycket pengar (har för mig att hon skrev en summa också) för något men att de inte visste hur de skulle göra.. Antar att det gällde temtation island. Orkar dock inte leta efter inlägget. Synd att välja pengar framför kärlek om det nu så är fallet.

      Men måste man sabba sitt förhållande i ett sånt program? Man kan väl medverka och bete sig, eller? Jag vet inte så mycket om vad som händer bakom kulisserna såklart…Man kanske är tvungen att göra vissa saker enligt kontraktet.

        Såklart inte. Tycker bara att allt verkar vara upplagt för drama och ”försök” att förstöra för förhållande i det programmet.

    Läste du inte recensionerna? De fransarna har sågats över hela nätet

    Tips från coachen:
    Klipp av läsögonfransarns så att du bara har ca 1,5-2 cm kvar på längden. Blir mycket lättare att fästa när fransen inte är så lång, och ofta räcker det gott och väl att bara ha extra fransar i ytterkanten av ögat.

    Lägg på ett tunt lager lim, kanske något tjockare just i ytterkanterna – låt torka ca 20-30 sekunder innan man försöker fästa dem.
    Och använd ett bra ”verktyg” för att kunna trycka dit kanterna – plasttandpetare funkar utmärkt 🙂

      Hur ska man se ut utan fransar då? Haha nej förhelvette!

      Så här gör man det superenkelt:
      Böj fransarna lagom.
      Sätt på maskara som vanligt.
      Ta en Frans. Mät efter ögat.
      Klipp ytterkanten på Fransén så den blir kortare och passar ögat. Helst lite kortare, lättare att fästa. Limma lagom på fransen, låt torka lite gran.
      Fäst fransen i ytterkant på ögat för bäst resultat. Finns även halvfransar som är väldigt enkla för nybörjare.

    Dessa kostar 20 kr på Ali, alla såna fransar är köpta därifrån ?

    Jag har inte vågat testa magnetfransarna men de bästa fransarna enligt mig är de man köper i ”buketter” då är det ca 3-5 fransar per bukett. Då sätter man fast så många buketter man behöver. Fördelen är att du bara behöver fokusera på att en liten bukett sätts fast snarare än en hel rad med fransar.
    Testa!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.