Elsa Billgren hyllar Lady Dahmer

Lady Dahmer/Elsa Billgren:

https://www.instagram.com/p/BZgVPc_j9wu/?hl=en&taken-by=ladydahmers

11. Lady Dahmer är en sann konstnär och feministinspiratör. Den här bilden på hennes ben (kunde vara mina just nu, fast jag är blond) är bland det vackraste jag sett i fotoväg på Instagram på sistone. Så enkelt, så okonstlat, så fina färger, så fint ljus. Vill ha på väggen även denna tack.//Elsa

Elsa Billgren listar sina favoritkonton på Instagram och Lady Dahmer är en av dem. Och jag håller med henne.
Jag hann inte dela den här bilden innan LDs konto stängdes ner så jag är glad att hon skrev ett inlägg om det – hon upptäckte det när hon googlade sig själv – så jag kan dela den nu.
Jag tycker bilden är så jäkla cool!

Borde man googla sig själv oftare? Jag gör sällan det utan jag upptäcker bara att folk skrivit om mig när jag får pingbacks på bloggen eller Instagram.
Tyvärr är jag ju tråkigt långsam ibland och missar saker även då. Jag upptäckte nu för en stund sedan att en bloggare nämnt mig i en händelse på Instastory men eftersom de hade hunnit försvinna – jag tog ju en liten paus igår – så har jag ju ingen aning om vad det handlade om.
Jag väljer givetvis att tro att det rörde sig om rena hyllningar men det gör mig ju inte desto mindre nyfiken.
Brukar ni googla er själva?

119 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Håller med, verkligen cool bild.

    Ja men det är samma gamla examensarbete och omnämnande av ett presentkort jag vann 2003 som vanligt.

    Gud nej, har ALDRIG googlat mig själv för jag får sådan jävla ångest av att veta att det kanke finns grejer om mig på internet som jag inte vill känna till/inte kan göra något åt om jag känner tll. Känns som att öppna en can of worms och jag är ändå ganska ”normal” och inte känd, bara lite störd med mycket anxiety i bagaget.

    Heja lady Dahmer!

    Men kan vi snälla prata om bookens instastory där hon smeker Frisör-Bobbys bara armar och blinkar till kameran, medan Bobby fixar håret på hennes son. Det är något av det sjukaste jag sett på instagram ??‍♀️?

      Oki? Antar det var på ett skämtsamt sätt då Bobby har väl man va??

        Det har Anna med ?

      Hon killade hans armar med sina naglar, det säger han ju själv. Han älskar det precis som många andra. Sånt gör jag på vänner, men jag har iofs inget behov av att lägga upp det på socialamedier för att visa hur bra vänner vi är.

        Så osmakligt…

    Jag ramlade in på Elaine Eksvärds insta och såg ett inlägg där hon redovisar sin viktnedgång hittills efter förlossningen. Upplever att hon är väldigt hycklande med tanke på hur hon hängde ut den där fitnesstjejen som var gravid i våras. Hatar att så många människor försöker vara PK för att få publicitet eller trycka till andra, men egentligen inte alls har sådana åsikter. Känner arr jag blev provocerad av detta. Antingen så är man emot mammahetsen både under och efter graviditet, eller inte. Man kan inte anklaga någon å det grövsta (helt felaktigt) för att sen göra exakt samma sak själv. Blä.

      Jag fattar inte hur folk kan ta Elaine på allvar. Får verkligen en rutten bild av henne genom hennes sociala medier och när hon var med i Framgångspodden fick jag stänga av halvvägs igenom för att jag inte orkade himla mer med ögonen.

        Jag avföljde Elaine på insta för nån månad sen. Orkade inte riktigt med henne längre, märkte att jag mest irriterade mig på henne.

      Nej, jag får inte ihop det alls. Elaine säger att hon inte kunde bry sig mindre om vikten, ändå registrerar hon den och visar upp just viktnedgången. Jag har inte sett ett enda inlägg där hon typ mätt sin bicep eller liknande, om det nu säger nåt om styrkan, jag har ingen aning mer än att viktnedgången knappast berättar hur stark man är.

      Och skulle hennes invändning vara att endast visa upp vikten pga krav från vv (det är ju ändå ett reklam-, förlåt ”sammarbets”-inlägg), så känns det trist att hon säljer ut sig på det sättet. Att hon är beredd att spä på smalhetsen för pengar.

      Jag är inget fan av Elaine och tycker att hon har jätte märkliga åsikter, men det som hon skrev om i våras handlade inte det om att man inte ska behöva räkna kalorier när man är gravid? Den tjejen hade gått upp lite mer än tre kilo på 28 veckor.
      Jag kan innan fel så rätta igen i såfall 🙂

        Du minns fel, men jag orkar barken rätta dig eller dem ovan. ?

      *minnas fel ska det vara och rätta mig gärna om jag har fel 🙂

    Jag tycker verkligen att den bilden är bra. Kontrasterna och bildens uppbyggnad tilltalar min fascination för symbolvärde 😀
    Vi diskuterade bilden och det var intressant hur alla tolkade den olika. Jag ser bilden som positiv medans en kollega tyckte den utstrålade sorg.

    Ja hon får se ut som hon själv vill, men då får hon vara beredd på att hon kommer dö singel.

      Eh för att??? Förklara gärna.

      LD är väl absolut inte singel?

      Hon är ju gift med barn.

        Är hon gift med tre barn? Är det verkligen lagligt?

          Konstigt nog finns det någon för alla tydligen

            Hon menar att vi skulle ha skrivit att hon är ”gift och har tre barn”. För det ser tydligen ut som att vi har skrivit att hon har gift sig med tre stycken barn och undrar således om det är lagligt att gifta sig med ett barn (eller tre).

            Ja, konstigt nog så finns det någon för alla. Så förhoppningsvis kanske du hittar någon du med.

        Jag skrev: hon kommer DÖ ensam, hon ska väl inte DÖ nu? Hennes man kommer ju lätt lämna henne och barnen kommer inte orka hennes tjafs.

          Vilken sorglig människa du måste vara. Tycker uppriktigt sagt synd om dig. Hoppas att livet vänder!

      Hon är ju gift med tre barn??

      Eller så får/har hon en partner som värdesätter annat? Jag rakar t.ex. benen högst sporadiskt nu för tiden (orkar inte, småbarn), sminkar mig typ aldrig länge (samma anledning förstås), och min sambo tycker ändå jag är finast och bäst. Tänka sig va?

        Ja asså min kille säger att allt utom det första stubbet är najs, för stubbiga ben sticks. Och vi kom fram till att orakat passar båda bäst även om allt ligger i mina händer då det är min kropp. Precis som jag övertalat honom till att spara ut huvud-håret då jag tror det skulle va snyggt men det är fortfarande hans beslut som avgjorde vad han gör med sin kropp.

      Ja du får ju vara hur dum i huvudet du vill och uttala dig kränkande mot andra människor men då får ju du vara beredd på att dö som singel.

      Det finns andra värden i livet än att vara i ett förhållande eller att anses vara knullbar.

    Av nån anledning så googlar jag mig själv nån gång då och då trots magert resultat. Det enda som kommer upp är nån födelseannons i lokaltidningen då barnen föddes samt en namne till mig som jobbar som reporter på SVT. Skönt kan jag tycka.

    Ärligt, när ska NGs skit-reklam för andra (gamla) artiklar tas bort? Pallar inte

    Ja det kanske ser ut som ett ”konstverk”… Som utstrålar sjukdom, lathet eller avsaknad av disciplin. Jag tycker bilden är äcklig. Förlåt men kan inte hjälpa vad jag känner. Äckelpeckel bild.

      Skickar du bild på dig och dina vanor då? ?❤

        Nej… Varför skulle man ta och skicka bilder på sig själv och sina vanor på nätet? Mia kanske inte har det som ett yrke.

          Men hej Henrietta! Du verkar, även idag vara igång med dina taskiga kommentarer. Tycker att det sällan skrivs något trevligt av dig, men du kanske är en surkärring också

            Jag ser inte det taskiga i min kommentar. Läste faktiskt flera gånger men noup…
            Ja, jag hänger nog här idag igen då jag är sjuk och därför också sjukt uttråkad, men du kanske kan ta och hålla mig sällskap och få mig att skratta lite.

              Du kanske ska se över de kommentarer du skriver om LD, du verkar närmast besatt av att tala illa om henne.

          Med tanke på att Mia är så kritisk måste hon ju själv vara 100% perfekt. Varför inte visa upp det då?

            Mia sa att hon tyckte att bilden är äcklig. Man behöver inte vara perfekt för att man kritiserar konst…eller? Jag tror inte att alla konstkritiker är duktiga på att måla själva t.ex.
            Och tro det eller ej, men alla är inte intresserade av att lägga ut sina liv och sig själva på nätet, hur dom nu än ser ut. Eller tror du att smala, fina, snygga, normativa människor automatiskt skaffar Instagram för att dom inte har annat i sina liv än utseendet? Man kan faktiskt tjäna pengar på annat vis också.
            Är inte Dahmer ute på nätet för att väcka diskussion och tankar? Eller är hon bara ute efter positiv kritik där alla tycker att hennes konstverk är fina? Konst kan faktiskt också vara äckligt, det behöver inte vara fint. Jag har sett fotokonst på en utställning där man fotat kadaver och halvruttna människokroppar. De var inte många runt omkring mig som tyckte att bilderna var ”fina”.

              Min tolkning är att Mia inte var ute efter att kritisera konst, utan snarare LD, och låtsas att det konstkritik. Men jag kanske är cynisk vad gäller folks kommentarer om LD 🙂

            Det var bara min tolkning av denna dystra bild/”konstverk”. Ja kanske är jag perfekt i vissa ögon, och mindre perfekt i andra ögon. Smaken är ju som sagt som baken. Delad ?.
            Men jag lägger inte ens upp varken påklädda eller halvnakna kroppsbilder på mina sociala medier. Så varför skulle jag göra det här? Min smala vältränade kropp är inte till allmän beskådan, och jag behöver inte bekräftelse från andra människor, min mans bekräftelse är det enda som betyder nått ? kram

              Ah du ser. LD jobbar på att du inte ska behöva din mans bekräftelse för att duga. ”Min smala och vältränade kropp” ????☺️

                M vs Mia 1 – 0!

                Eller som booken skulle ha sagt: baam baam baam!

      Varför tycker du att den utstrålar sjukdom, lathet och avsaknad av disciplin?

      Jag gillar bilden – jag tycker att den utstrålar människa utan tillgjordhet, något som nog kan sägas vara ganska unikt på sociala medier.

      /Linda

      Det stavas äckelPÄCKEL., inte peckel.

      På vilket sätt menar du att bilden utstrålar sjukdom, lathet och avsaknad av diciplin?
      Det du har på bilden är ett par kvinnoben, som är helt naturliga, hur kan det vara äckligt?

        Menar du att något inte kan vara äckligt för att det är naturligt?

          Nej, sjävfallet inte, men nu var det ju benen på bilden vi diskuterade och jag har svårt att förstå hur någon kan tycka att ett par helt vanliga ben kan vara äckliga.

        Ja det är bara min genuina tolkning/uppfattning av bilden, den ser även dyster ut, som en gammal kvinna som försöker att få på sig sina gamla skor hon hade en gång för minst 50 år sen för att försöka minnas hur det kändes typ. Det är ännu en tolkning jag genuint får när jag försöker tolka bilden. Sen så är det faktiskt inget naturligt med ett par feta smalben. (Vanligt kanske men inte naturligt) Det är det som symboliserar sjukdom för mig eller lathet/frosseri. Kanske har hon börjat ta medicin som gjort henne överviktig eller så är det bara ren o skär lathet. Det är bara min genuina åsikt. Förlåt. Äckelpeckel.

          Det är tur att de allra flesta här verkar se bilden på ett annat sätt än du.

          Hahaha, jag kommer från en släkt där kvinnorna har ordentliga, bitiga vader. Inte ens när jag var smal-smal kunde jag köpa stövlar för de gick inte över vaderna. Idag är jag normalviktig och har vader som i princip ser ut som LDs. Jag är varken sjuk, äcklig eller lat. Jag har en kropp som samlar fett på vader. Men tack vare människor som dig vågade jag inte ha kjol eller klänning på över fem år när jag var yngre för jag skämdes så. Idag, mycket tack vare människor som LD och andra kroppspositiva, rockar jag kjol med mina megavader. De är vad de är. En kroppsdel. De kan jag inte göra något åt. Det man kan göra något åt är hur man beter sig mot andra, och det är något du borde jobba på.

            Ja där finns mycket att jobba med uppenbarligen. Kunskaper om anatomi, empati, vanigt hyfs, o.s.v!

              Word!

          Ja för smala vader fullkomligt utstrålar ju hälsa! ?

          Se, jag hade rätt om dig i alla fall! Tänka sig!

    Bilden är ett konstverk!

    Brukar googla då och då. Bara för att kolla att inget märkligt dyker upp. Livrädd att det ska komma en träff på mig från Lexbase bara för att jag var vittne till en händelse – har hört att det förekommer nämligen.

    Jag googlar mig ibland så personer jag har blivit ovän med inte har spridit något.

    Kajsa!
    Snälla filma av det och maila Camcam så kan hon publicera det om hon vill, vi är många som är blockade hos Tooken.

    ?

    Jag blev nyfiken och googlade mig själv. Till min stora glädje verkar jag vara både snygg, vältränad och framgångsrik. Sommaren tillbringades på något exotiskt ställe och jag verkar gilla att dyka.
    Tyvärr verkar vi bara dela namn….

    Älskar bilden! Och älskar hennes tatuering. Jag har också en vildvittra tatuerad fast på ryggen. 🙂

    Har rensat bort allt som kom upp på mitt namn som jag har kontroll över efter jag vittnade. Blev skitnojig att trollen på Flashback skulle gräva så även om man googlar väldigt specifikt på mitt hela namn får man inte upp speciellt mycket. Rätt skönt faktiskt ??

      Hur kan man rensa bort saker om en på nätet? Jag har några pinsamma fulvimmelbilder från Stureplan när jag var 18-19år som jag gärna skulle slippa… tack!

        Jag mailade Stureplan.se och bad dem ta bort all bilder pa mig. Var borta inom ett par dagar.

    Älskar också bilden!

    På tal om ingenting så blev catten af Tälje hämtad på Arlanda med ambulans, tydligen har hon njurbäckeninfl. Igen. Och bebis mår inte bra säger hon.

    Stackars sate, kan man verkligen drabbas av allt hon drabbas av på så kort tid? ?

      Har du inget roligare att skvallra om?
      Förstår du känslan av att inte veta om barnet lever eller inte? Du har kanske inte några barn själv?
      Det var en annan här som hoppade på både catten, my och boken, vad hände? Jo hon fick missfall.

        Hej Catrin!

        Missfallet hade nog inget att göra med att hon hoppade på ’kändisar’ iofs…

        Vem fick missfall?

      Ja ha ja. Har bara väntat på det där.

      Hoppas bebis mår bra såklart!! Men hur tusan tänker hon? Hon har åkt in och ut på sjukhuset pga graviditeten men ändå åker hon utomlands?? Prioriteter för fan Catrin, det växer en människa inom dig!

    Googlar då och då, mest är det gamla tävlingsresultat och finestbilder. Någon akademisk publikation. Det märkligaste är någon koppling till en sida om stockholms vampyrhistoria, haha…

    Catrin H lider av njutbäckeninflamation och blivit inlagd på sjukhus igen:( enligt hennes insta mår inte bebis bra helr

      Fruktansvärt såklart om hon skulle förlora bebisen men man kan inte låta bli att undra om det ens funnits en bebis där i? :/

    Brukar Googla mig själv inför jobbsökande. Arbetsgivare brukar googla de som ansöker så det känns bra att veta vad de kan se 🙂

    Är ibland lite tacksam för att jag har en svennebanan namn för när man googlar på mitt namn så kommer inget upp. Lite resultat för tävlingar och uppsats med det var sid 3 på google så inga problem.

    När jag ser bilden så tänker jag bara hur Dahmer går runt hemma och av någon anledning försöker få på sig skor och kläder som är för små. Som att hon tappat bort sina egna kläder och försöker ta på sig det hon hittar. Det har gått så långt att hon försöker få på sig barnens kläder också. När kidsen åker till skolan och mannen till jobbet så går hon och raidar ungarnas garderober.
    Vad blir nästa? Minstingens strumpor kanske, med en text ”dom passar inte!”

      Ja att just du inte skulle förstå den djupare poäng som finns med bilderna LD skapar just nu är ingen direkt enorm förvåning ☺️

        Ja visst fattar jag vad hon egentligen vill få fram. Snart blir hon och hennes konst kitschig, tycker jag. Som menlösa quotes och väggord som tillslut känns bara pinsamma.

      Heejhej elaka Henrietta!! Även här är en elak kommentar av dig. Kan du annat?

    Tycker inte att det finns något vackert över bilden överhuvudtaget. Förstår inte grejen med att inte raka, det går ju på max en minut i duschen? Men det är jag det, alla gör som de själva vill! Kan dock förstå att man som i LD:s fall lägger ut en sådan bild för att provocera/skapa debatt och det kan ju vara bra.

      Förklara varför jag SKA raka benen, om det så bara tog 15 sekunder?

        Tro mig, jag bryr mig inte det minsta om du rakar eller ej. Skrev helt utifrån mitt perspektiv och att jag tycker att det är en ful bild.

      Tror du har missat poängen, det är inte för att spara tid som hon inte rakar benen.

        På vilket sätt har jag missat poängen, menar du?

      Det är väl en del av poängen med bilden, att den strider mot vår tids bild av hur en kvinna ska se ut? Smala, rakade ben i en sexig/utlämnande pose.

        Exakt.

      Jag la inte upp bilden för att provocera. (Och precis ingen av mina följare blir provocerad av sådana här bilder) Jag la upp bilden för att väcka tankar. För att symboliken är vacker och sorgsen och stark. Den är en metafor och tolkningen ligger hos betraktaren.

      Ingen rakar ju benen för att det går snabbt?! Du rakar ju benen av andra anledningar och sen kan man tycka att det går relativt snabbt men det är inte därför du gör det. Ungefär som att påstå att vi kissar några gånger per dag för att det går snabbt… eller att vi tänder lampan när vi kommer in i ett mörkt rum för att det går snabbt att göra det. Har ingenting med saken att göra. vi gör det för att vi anser att det finns ett behov eller för att det är något som är en etablerad tradition. LD rakar inte benen för att hon vägrar acceptera den traditionen då den inte fyller någon funktion utan bara är en del i hur samhället tycker att kvinnor ska förändra sitt utseende för att duga och vara vackra. Påstår du på allvar att du inte fattat den delen?

        I vilken del av mina kommentarer utläser du att jag ”inte fattat”?

        Normen är sådan att kvinnor ”ska” raka benen, ja. Menar du då att kvinnor ska göra/vara enligt den manliga normen (d.v.s. inte raka benen) för att accepteras? Är det bättre? Eller ska var och en få göra precis som den vill, oavsett kön, vilket jag tyckte att jag var tydlig med i min första kommentar?

          Fundera mer över varför en kvinnas normala, helt ofixade ben, provocerar dig istället för att fundera över varför hon inte rakar sig. Då är du på rätt spår ☺️

    Tog bort lite gamla bloggar och forumträffar från Google för ett par år sedan. Av nyfikenhet googlade jag mig själv nyss och det ser rent ut, skönt nog!

    Hemsida, offentlig Facebooksida, Eniro, LinkedIn, Ratsit, IMDB och någon sida som jag skrev krönikor på under gymnasiet.

    Trodde det varen mans ben… Hon behöver röra på sig!

      Nej. Men du behöver lära dig lite vanlig hyfs…

        Hahaha ? Sorry var bara ärlig!

          Haha! Jag är bara ärlig. Då får jag bete mig som jag vill. Hur elakt det än är Eller?

          Har aldrig slagit dig att vissa åsikter håller man för sig själv för att de är ohyfsade, elaka och sårande?

    Alla får se ur hur dom vill. Men jag har tyvärr svårt för mkt hår på kroppar. Jag vill ha renrakat. Män med mkt brösthår tex klarar jag inte av. Har väl alltid haft en liten fobi för hår på kroppen. Men det är ju då tur att alla har olika smak. Man kan ju inte riktigt råför hur man känner och vad man tycker är snyggt och fult. Tycker inte LD är äcklig för att hon har hår på benen som vissa säger men jag personligen tycker inte det är snyggt. Viktigaste i min värld är att man har en fin personlighet ??. Inte så att man ba nej Gud jag vill inte va din vän du har hår på benen ?.

      Tack, du förklarade precis så som jag tänker kring det hela.

      Tack, du förklarade precis så jag tänker kring det hela.

    Meddelande till LD:

    ”Everything you know is wrong.”

    Alltså dessa diskussioner om att raka eller inte raka benen.. Vad fan spelar det för roll, egentligen?

    Jag brukade alltid raka mina ben, sen fick jag fibromyalgi och kan inte raka benen, det är fan omöjligt, så nu ”vågar” jag inte visa benen. Hatten av till LD, tycker hon är riktigt skön, även om jag inte alltid håller med henne.

      Det spelar ju tyvärr roll för dig om du inte vågar visa benen nu när du inte kan raka dem?

        Jag tror du missade poängen, jag kunde inte bry mig mindre om andra rakar benen eller inte, det är inte ens något jag tänker på, men när det kommer till mig själv är den en annan historia.

          Du tror inte nästan alla tänker så? För att man är så hjärntvättad av bilden av den riktiga kvinnan, och inte vill stå där med ”skammen”? Visa att man inte är en ”riktig” kvinna som tar hand om sig, är feminin och bryr sig om sin kropp? Stigmat att inte raka sig är stort. Jag bryr mig inte det minsta om andras kroppshår, rakar mig inte själv men skäms fortfarande när jag ska visa fram mina lurviga ben. Trots att jag vet att jag är kvinna, feminin och visst tar hand om mig själv.

            Jag ber om ursäkt att min första kommentar togs helt fel, jag har haft för jävla ont i några dagar och det har tydligen satt sig på min hjärna och jag får inte fram det jag ville ha fram, tyvärr.

            Min tanke var precis det du skriver, och det är också därför jag är tacksam över vad LD gör, jag tycker det är bra och det är sorgligt att samhället ser ut som det gör, och att vi automatiskt blir inpräntade med att hårväxt är något äckligt.

    Helt löjligt hur en naturlig kvinnokropp kan provocera så mycket och kallas äcklig. Att det görs antaganden om personens personlighet, vanor, hälsa.

    Funderar också på om det är för att det är LD som orden haglar, eller om det hade gjort det oavsett?
    Eller ifall det visat sig att benen på bilden tillhör en man? Hade de varit äckliga då?

    Skönhetsnormen är nedbrytande och endast till för att få oss att hata våra kroppar och konsumera produkter som vi inbillar oss ska få oss att må bättre och bli värda att älskas.

    Kan det va så att hon lider av sin penisavund?

    ”Nej, de här skorna passar inte! Jag är ingen Cinderella, kalla mig Niklas!”

      Seriöst! Ska du nu försöka nedgöra LD genom att kalla henne för ett mansnamn? Wohoo, hon tar säkert så illa upp. Och du har ju fått syftet med bilden om bakfoten, men du ser väl vad du vill se. Gå annars in och läs på LDs blogg eller Instagram om bilden? Fast näää, det är klart bekvämare att försöka trycka ner och visa sitt förakt.

      ”Höhöhö, hon ser inte ens ut som en kvinna! Värsta hårig som en man. Alla kvinnor är ju hårlösa på benen, hår på kvinnors ben är inte okej. Alltså, bara män har hår på benen. Inga riktiga kvinnor. Bäst jag skriver något för att sätta henne på plats. Få se, se ut som en man, hon vill nog vara en man! Det är nog därför hon hatar män. Ja! Penisavund! Så är det ju klart.”

    Hm. Jag har för mycket tid eller en släng av maniskt detaljseende men ser en viss avsaknad av relation den senaste tiden mellan Lady Dahmer och Cissi Wallin. De slutade med sin podd och skapade något annat på varsitt håll. De gillar inte längre varandras bilder och ser att de lägger upp inlägg som till viss del står i motsats till varandra. Lady Dahmer var inte heller nämnd i Cissis inlägg om personer som backat henne.
    Kanske en tillfällighet, kanske alldeles för skvallrigt men blir lite ledsen märker jag om det skurit sig mellan dem två igen. Ville mest se om någon mer uppfattat detsamma.

    Föredrar att vara feminist, utan ludna ben, är det tillåtet tro? ?

      Du får se ut precis som du vill och hur du vill!

      Det är.däremot inte okej att kränka någon annan eller dennes utseende för att hen utnyttjar sin rätt att se ut som hen vill.

        Nä vem fan har gjort det, inte jag i alla fall, jag är lika bra som alla andra, utan ludna ben, och tofsar under armarna, det är väl ett val, upp till alla ??

          Det som är intressant är ju varför vi har en kultur där män inte väljer att raka benen men kvinnor väljer att göra det. Och varför båda alternativen framstår som naturliga, men inte att män rakar benen eller att kvinnor inte gör det.

          Det är svårt att välja helt fritt när man växer upp i en viss kultur.

          Skulle du gå ut utan att raka dig på benen och under armarna? Om inte är det inget val.

    Googlar ibland för att se vilka resultat, bilder osv från min gamla bloggperiod som dyker upp. Mest för att jag vill veta ungefär vad andra får upp om de googlar mig haha

    Äsch, skulle skriva nåt skitlångt och skitbra om LD’s instabild, men skiter i det. Hon får se ut hur hon vill och jag får se ut hur jag vill.
    JAG väljer ha rakade ben och ha brasiliansk vaxning på muttan, för att jag vill.

    Helt ok bild men föga originell, kan jag tycka. Orakade ben, för små skor – lite av sparka in öppna dörrar rent symboliskt sett. Men helt ok, som sagt, i de här sammanhangen av insta och bloggar.

      Vet inte när jag såg ett par orakade ben på bild senast, det är ju inget som vem som helst slänger up på FB så dörren är inte riktigt öppen enligt mig

    Men nej, bara NEJ!

    Jag är en sådan som googlar alla andra, men aldrig mig själv ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.