Vad är det för määäääääärke?!?!

Blondinbella:

Blondinbella råkade spilla tomatsås på sin bröllopsklänning vita sponsklänning och fick rassla in på Hugo Boss för att införskaffa en ny.
Läsarna är helt vansinniga över detta skamlösa designskrytande och undrar hur jäkla ”economista” det är att spontanshoppa en så dyr klänning.
Men… om hon inte hade skrivit var klänningen kommer ifrån så hade kommentarsfältet istället fyllt av ”VART KOMMER KLÄNNINGEN IFRÅN?!?!?!?”
Nu vet vi att den kommer från Hugo Boss och att jag aldrig kommer ha råd med den, så out of sight, out of mind. ?

66 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Det där med att få godis inhandlat, det inlägget tolkade jag mer som att hon hade kunnat ordna det innan (dvs handlat själv), men valde att åka tillsammans med barnen för att handla. Vet inte om jag läser snällt eller om andra läser BB som fan läser Bibeln ?

    Kommer aldrig begripa varför man vill klä sig som någon annan… Vad som sitter snyggt på Bella behöver ju inte sitta snyggt på en annan. Våga ta ut svängarna och kör ett eget race gott folk!

      Vem har pratat om att klä sig likadant som en annan?

        Oftast vill dom ha likadana kläder som Bella eftersom dom frågar vart kläderna hon har på sig kommer ifrån :).

          ??

          Jaha? Behöver det betyda att man vill se ut som henne för man tyckte ett plagg var fint och kanske vill köpa en likadan? ?

            Hmm.. Jo? Lite exakt det som är innebörden av att köpa samma klänning.. Att man vill se ut likadant/ha samma kläder. Tänkte du ens till innan du skrev det där?

        Men du fattar väl själv hur hon menar…gud.

    Hugo Boss är inte ens ett lyxmärke, det e ”mid range”. Jag hade nog kunnat bli irriterad om hon typ sprang in på Gucci o spontanköpte nåt men HB äääe I feel nothing. People gots to chill

      Fast de flesta köper nog inte vardagsklänningar för 3-6000 kr (baserat på priserna på deras hemsida)…

        men alltså, JAG hade inte köpt en klänning för det priset (iaf inte från HB…..) men e väl inte så jävla dyrt med tanke på vad hon tjänar. Hade det varit jag hade jag väl sprungit in på H&M o panikshoppat, hade det varit en flicka i ett Kina där snittbefolkningen får ännu lägre lön, typ Kina, hade en flicka där kanske spontanshoppat en klänning för 40 kr. Eller inte shoppat en alls. Och tyckt att jag som kunde köpa en klänning på H&M har det jävligt bra (vilket stämmer). Det är så sjukt olika men inte ska väl BB behöva ändra sin verklighet för oss andra???? mvh student med typ ingen inkomst men ändå inte irriterad:)))

          Råkade skriva Kina två gånger satana perkele!

            *saatana

          Finns inget H&M i Cannes tyvärr (vet det, för jag bor där). Men det finns flera andra butiker med lagom priser, hade hon bara gått upp en gata, från Croisetten till rue d’Antibes.
          Hon har nog inte satt sig in så mycket i Cannes och vad som finns där, vilket syns eftersom hon (som många ”turister”) känner att man måste stanna på Croisetten där en cola kostar typ 20€ och eftersom hon åt på Carltons restaurang (hotellrestaurang) när det finns så många andra bra restauranger.

    Du har väl sagt att du tjänar 6siffrigt/månad på bloggen, så du har nog råd då!

      Om jag känner Camcam rätt, skulle hon ALDRIG lägga 5-6 tusen på en klänning… även om hon skulle ha råd.

      Lite gener har hon nog efter sin mamma.

        Nä men det går bra att handla på alishop eller vart fan ni nu shoppar och bidra i högre grad till barnarbete/omänskliga arbetsvillkor/naturförstörelse etc etc?!
        Antingen betalar man dyrt för hantverk el så kör man ert slit o släng tänk utan några som helst tankar på vad konsekvenserna blir.

          Tja, senast handlade jag på Lindex. Är jag hemsk då?

            Väldigt ointressant vart du handlade sist. Faktum kvarstår att du handlat/handlar på ställen med uppenbart hemska människoförhållanden. Själv skryter jag gärna med att jag handlar ”dyrt” eftersom hantverket är mig det värt. och med tanke på din lön är det bara skrattretande att du handlar på billiga kedjor.

              Jag har viktigare saker att lägga mina pengar på än designkläder. Sorry to break it to you. Sånt är inte viktigt för mig men gör gärna det du…
              Heja Walmart!

                Nu skulle jag inte ”skryta” med att ditt småländska du att du handlar på Walhmart, kedjan som är känd för sina extremt dåliga arbetsförhållanden och bojkott av facket så till den milda grad att du blev sparkad om du gick med samt Ali för allt det de är kända för.

                Det är fint att du inte hymlar etc, men stolt är ett steg för långt kan jag tycka… No?

        Det är ju bra det med generna menar jag 🙂

      Men det måste ju ha varit ett skämt? Knappast att hon drar in så mycket per månad.

        Ledsen att säga det men…jo…

        Jag är med dig Z. Jag förstår bara inte.
        förstår att Nöjesguiden har en ren skitsida när de betalar superlön till en mobbare, som fått hybris och numera bara skriver låååååååånga texter om ingenting. Saknar den gamla camcam. Jag kommer inte hit för dahmer och köns/feminist/hårväxt-debatter.

    Hur fan orkar folk ?

    Jag är mest fundersam över varför de åkte till mässan i Cannes över huvud taget. LCC var inte ens utställare själva och hade bara en liten display i Romellas monter. Bella var t o m ackrediterad som Press(!).
    Verkar mest ha varit en resa för att äta, mingla och ha kul.
    Tveksamt om mässdeltagandet hade något som helst kommersiellt syfte. Bara att gå igenom mässan och titta på andras montrar måste ta ett par dagar och det verkar inte ha varit syftet över huvud taget eftersom dagarna gick åt till frukost, lunch, middag, mingel och nattklubbar.

      Hon har ju skrivit att syftet var att skapa kontakter och det var rena jobbluncher och middagar. En branchmässa är ett gyllene tillfälle att skapa kontakter oavsett vilken bransch du är i.

        Hon har väl också skrivit att de ska ”vara med” på mässan? Det är ju verkligen missledande.

        Lustigt att Bella går runt med en press badge. Har hon kvar visitkort från Egoboost Magazine kanske?
        Borde hon inte ha kunnat snacka till sig en VIP-badge istället?
        Det borde ha passat hennes överdimensionerade ego bättre.

      Det är väldigt vanligt att man åker på mässor (särskilt i Cannes) utan att sätta sin fot på själva mässområdet. Dels för att det är ruskigt dyrt att gå in och dels för att alla vet att affärerna görs över ett eller några glas rosé på croisetten.

        Du tänker nog mest på Cinema Circus 🙂

    Men låt henne handla vad fan hon vill ??

    Kolla Marcellos instastory, visst är det Annica?!

      Ja?! Det är väl inte så konstigt eller?

        Jo, om du hängt med i senaste ”dejtingryktena” kring de två. Annica är typ lika kär i Marcello som Marcello är i Marcello, tyvärr.

          Berätta, vad är det för dejtingrykten?

          För de kan väl umgås och vara vänner trots att någon har börjat dejta annan? Eller har det hänt något som gjort att de inte borde kunna umgås som vänner?

            Jag har inte hängt med i ”dejtingrykten”, men hon har ju tidigare sagt att de hjälpt varandra en hel del med flytt, sätta ihop möbler osv eftersom de fortfarande är vänner

              Låter sunt och normalt.

    Kolla in blondinbellas nya instastory! Smart av henne att visa säkerhetsdörren offentligt. Nu vet alla var hennes ”säkra” rum är som hom bloggade om för ett tag sen..

      Men ja! Varför visa dörren!?? Känns inte helt genomtänkt alltså.

        Lika genomtänkt som när Bella skrev:
        ”Idag har jag kameror inomhus, larmknapp hemma och en larmdosa i väskan. Kameror vid husets alla ingångar samt möjlighet att stänga in mig i ett rum med barnen om någon skulle bryta sig in.”
        Bloggen 30 augusti
        Verkar som öppenheten med säkerhetsarrangemangen ska fungera som varning. Normalt brukar man dock inte avslöja vilken säkerhet man har men Bella tänker väl annorlunda.

      Usch, tänk rädslan man har innan man känner behovet av att ha en säkerhetsdörr till sovrummet. Det är ju inte som en ytterdörr direkt.

      Är väl sovrumsdörren bara?

        Sjukt att hon känner att hon behöver en sån dörr btw ?

      Ett säkert rum är ju inte jättesäkert när väggen intill dörren ser ut att vara ungefär 3 cm tjock. Hoppas väggarna är gjorda av stål (och att ingen bryter sig in in the first place, såklart).

        Och att rummet har fönster… ? Pansarglas hoppas jag då. Lever själv i en situation där jag har en hotbild mot mig (där människan ifråga kommer ut om en månad dessutom), inte fan postar jag bilder på var detekrar sitter eller ”svaga”/säkra punkter i vårt boende… Rent av idiotiskt! Det tar oftast larmföretaget en viss tid att komma ut/fram, varför skylta med vilken plats som är ”svag”…?
        Sover hon orubblig med larmdosan i handen eller?
        Fattar inte…

    På stoppa pressarna finns inkomsten för tiggande kändisar.

    Tips CamCam! Uppdrag granskning ikväll om löshårsbranschen!

      Väldigt intressant att influencers som pratar fairtradehår (tex underbara Clara) visade sig vara vad alla kan räkna ut, bullshit.

    Bellas konstanta analyser och stora ord bjuder upp till dans om man säger så…

    Är med i en ekonomigrupp på facebook och där har en kvinna tipsat om Bellas bok Economista som hennes tonåring läser och som mamman uppskattar sååå mycket eftersom Bella är en så bra förebild … ”alla borde läs den och inspireras ” typ.

    Who cares?! hade hon nämt att hon hade köpa
    Klännigen på Zara hade det inte vart en grej.
    Hon har en bra inkomst och har råd att handla på Hugo Boss casually. Big Deal!

    Hur orkar folk sitta och kommentera om de ändå inte gillar henne? Måste hålla med Blondinbella om att man själv väljer vad man lägger sin energi på.

    Kul att Paula och Hugo ska ha barn igen 🙂

      Det ska de ju inte alls?

    Spontan tanke: hur många minns när Bella gjorde reklam för Tresemme hårvård och man sprang iväg och köpte det? ? #2009

    Hennes arbete är att synas i sociala medier, alltså är allt hon gör arbete och kläderna hon bär arbetskläder, och kostnaderna får företaget, ursäkta, jag menar förstås koncernen stå för.

      Nej nej, det skulle Skatteverket aldrig godkänna.

      Arbetskläder ska vara just det och inte vanliga kläder. Det finns prejudikat i skattemål som lett till att dansband klär sig som de gör ?

    Bella svävar i det blå. Hennes liv är inte verklighet, det är bara en fictionsaga som hon försöker förmedla (provocera) fram på sina sociala medier.

    Jag förstår vad ni menar, men jag skulle inte vilja gå med en matfläck om jag skulle på ett kundmöte.. Sen vart man väljer att panik köpa en ny klänning bör väl spegla ens egna ekonomi?

    Som en häst travar?? Men här pratar vi väl som en häst i full galopp!

    Camilla, du tjatar ofta om att du inte har råd med saker och ting samtidigt som du, enligt dig själv, tjänar sexsiffrigt. Jag menar inte att en ska shoppa hejvilt bara för att men påstå inte att du inte har råd. För det har du!

      Jag prioriterar att betala av mina studieskulder som ligger runt 600 000 kr istället för att köpa designerkläder. Och sexsiffrigt är innan skatt, moms och andra avdrag så det är inte som att jag vältrar mig i pengar… 😉 Det som står på fakturan och det man får ut skiljer sig avsevärt åt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.