Borde hon reklamera?

Blondinbella:

2010 – Imorse var jag som sagt hos Derma Clinic N.S och gjorde min andra behandling av perment hårborttagning med diode-laser, tänk er brasiliansk vaxning ”där nere” men borta för alltid (självklart kan man välja enbart bikinilinjen om man vill, it’s up to you). Det tar ca 3-5 gånger innan allt är borta och eftersom behandlingen har svarat snabbt på mig så kommer jag troligen vara klar innan sommaren, i höst ska jag ta bort håret under armarna också permanent, jag tror nog inte att jag kommer sakna dessa hårsäckar när jag blir äldre .. Skönt att slippa rakhyvlar och skärsår!//Bella APRIL 26 2010 AT 20:27

2017 – Jag älskar att ta fram produkter som jag inte klarar mig utan samt hjälper mig i vardagen, då har jag lyckats. Rakar man sig regelbundet (intim och/eller armhåla) utan att låta det bli stubb blir huden lätt irriterad och då behövs verkligen denna balm. Och vår är den bästa jag använt! Jag har ju haft ett fabrikstest hemma under hela sommarperioden vilket har varit min räddning i samband med bikinitrosor med hög skärning.//Bella OKTOBER 4 2017 AT 20:57

Med tanke på att Bella lagt flera tusentals kronor på att bli lika hårfri mellan benen som Tjocka Hetsätarkatten så borde hon definitivt reklamera sin behandling eftersom hon ”tvingats” ta fram en hel drös med produkter för att på bästa och mest skonsamma sätt raka fiffan.
För enligt hennes inlägg om just sin sponsrade behandling så ska håret vara borta för evigt, så antingen var behandlingen en ren katastrof – kan en ens reklamera en gratisbehandling? – eller så ljuger Bella som en häst travar för att kunna kränga ännu fler produkter.

Vad tror ni? Travande häst eller katastrof-behandling?

Tack för tips, Joanna!

63 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Rent spontant häst som travar…

    Får testa produkterna, då vet man om hon ljuger. En väldigt enkel lögn att avslöja om hon enbart gör det för försäljningen.

    Hahahaha

    Men är det inte något med at hårväxten kan återupptas efter en graviditet?

    Bra grävt!

    På samma sätt som en helt slät kvinna, i en reklam, rakar sig med hjälp av nån gel och hyllar den till skyarna gör Bella reklam för sina egna produkter. Så travande häst här, tror jag.

    hon tappar likes och followers på facebook. vrf?

      För att hon är jobbig?

    Hahaaha, så sjukt kul. Hon ljuger ju om allt.

    Hahaa underbart, klart hon ljuger. Hade en kompis som för länge sen började sälja såna där pyramidföretagsgrejer och körde samma säljspitch till alla, inkl kompisar, där han sa saker i stil med ”ja som min tjej t e x, använder ju såna här produkter jätteofta” och kompisarna ba…öh du har ju ingen tjej?

      Hahaha, körde på sin pitch och glömde vad för publik det var.

      Gud vad jag hatar allt sånt.

        Ja herregud vad många kassa o pinsamma säljare man träffat på genom åren.

      Haha! Jag var på ett större homeparty med en massa kvinnor. Säljaren pratade varmt om deras intimtvål, varpå en tjej säger att hon provat den men inte gillat den eftersom den gav en brännande känsla.
      Säljaren svarar inför hela stora gruppen ”Ja men om det bränner när man applicerar produkten så brukar det bero på att man har svamp i underlivet”.

        b u r n

    Dimethicone på ett redan känsligt område? Tack, men nej tack.

      Är ju iofs inte alla som är silikonkänsliga.

        Jo, naturen. Men silikoner lägger sig som en barriär ovanpå huden och när huden redan är känslig efter rakning så bör man väl ändå låta huden andas och inte täppa igen den?

    Hon vänder allt till sin fördel….
    Tex mässan hon var på i Cannes var ju enligt henne en skönhetsmässa fast det var en Tax Free mässa, så allt som säljs på tax Free ställdes ut inte bara skönhetsprodukter…
    De hade inte heller någon egen monter utan delade med en massa andra, visst smart då det antagligen blev billigare…men deras namn fanns ju inte med i listan över utställare, vilket i mina ögon är en miss.
    Och Varför sitter hon och åker taxi hela dagarna, när hon köpt en ny bil som skulle vara så billig…???

    Fast allt försvinner inte permanent. Har en kompis som gjort sån behandling för ett antal år sen och hon måste ändå raka sig. Dock var det mindre hårväxt än hon brukade ha.

    Att hennes hårt inte försvunnit permanent kan ju bero på att hon bara gjort mellan 3-5 behandlingar. De krävs definitivt mer än så, upp emot 10 kanske.

    Sen är det inte helt ovanligt heller att vissa hår börjar växa igen när man är gravid på grund av hormoner osv.

      Jag tror att kliniken helt enkelt lurade henne att 4-5 gånger skulle räcka för att få gratis reklam 🙂

        Jaa så var det nog troligtvis, för känns ju inte som att någon seriös salong skulle säga att det räcker med så få behandlingar 🙂

    Det mest sanmolika är hon faktiskt inte genomförde alla planerade laserborttagningar utan fortfarande har normal hårväxt.

    Egoina som också gjort såna behandlingar skrev ju bara häromdagen att håret kommit tillbaka trots jättemånga behandlingar så det är nog ingen omöjlighet

    Istället för att säga att de behövs FLER behandlingar än vad någon någonsin verkar ha gjort undrar jag om någon blivit HÅRFRI och den frågan är ej till dig som arbetar med detta 😉

      Jag har gjort 7-8 behandlingar i armhålan och det har inte ens minskat i hårväxt. Mina kollegor har gjort hela kroppen i 3-5 års tid och de har hår kvar, DOCK är det bara fjun och dom behöver raka sig 1 gång varannan månad. Men att det försvinner till 100% tror jag är väldigt ovanligt 🙂
      Det sa även min kollega som utför behandlingarna på oss.

    SÅ jäkla klockren 😀 Men det som också blir tydligt är att hon inte tror att hennes följare är speciellt intelligenta… Hade det varit så att hon inte ljög så skulle hon kanske typ ha skrivit att för 7 år sedan gjorde jag en behandling men…och sedan en grej för hennes produkter. Men hon kanske hade glömt lägga in det i sin kalender.

      Eller så kanske hon inte ens har en tanke på den behandlingen hon gjorde när hon var 19år då det antagligen inte fungerade att bli hårfri med så få behandlingar. Dessutom kommer håret ändå tillbaka hos de flesta.

    Varje gång jag blir påmind om att hon är en influencer och att folk faktiskt läser hennes blogg & köper hennes produkter så känner jag bara för att göra en facepalm. Hur kan folk vara så jävla tröga.

    Och vid senaste graviditeten pratade hon om att hon gick på regelbunden bikinivaxning/brazilian. Reagerade därav på senaste inlägget. Pinsamt när man ser behandlingen sen 2010 ?

      Fast bara för att hon gick på EN behandling så försvinner inte håret permanent. Behövs minst 10. Hon fortsatte antagligen inte med den. Så löjligt att gräva fram saker hon skev när hon var 19 😀

    Bella fullföljde uppenbarligen aldrig den permanenta borttagningen med laser.
    I juli 2012 sprang hon två gånger till ”Anna” på Riddargatan 36 för ”brasilianska vaxningar”:
    http://www.isabellalowengrip.se/2012/07/brasilanskt/

        Haha… där skriver hon att rakning varje dag sliter på huden. Jaja tur att hon uppfunnit så fantastiska rakkrämer nu dårå..

      Så nu kan vi sluta spekulera 🙂 antingen fullföljde hon aldrig eller så funkade den inte. Men hårväxt har hon ju och därav är detta inte falsk marknadsföring när hon påstår att hon rakar sig!!

        Jag har faktiskt ett svagt minne från när den här frågan kom upp på hennes blogg att hon sade att hon enbart lasrade bikinilinjen men att hon gillade att raka bort hela tuffsen med jämna mellanrum.

          Hon svarade alltså så för något år sedan

    Alltså vuxna människor som på allvar diskuterar Bellas könshår?

      Om du läste hennes blogg när det begav sig och hur detaljerad hon var med sina beskrivningar så skulle du kanske förstå varför. ??

        Och? Det är väl en sak att hon skriver om sitt eget könshår samtidigt som hon tjänar pengar på det och en annan sak att vuxna människor diskuterar hennes hår.

          Förstår att du inte läst de inläggen. ?

    Kom och tänka på en sak. Om hon ska få in sina produkter i Kina, visst är det lag på att all typ av smink ska testas på djur innan det får säljas till folket där? Är hon ens medveten om det? Det ser väl inte bra ut för hennes image eller hennes företag.

      Hon är medveten om det och har svarat flera gånger på det 🙂 hong kong kräver inte att produkter testas på djur och de ska sälja via nätet och då krävs ingen djurtestning, det gäller endast fysiska butiker.

      Vilken idiotiskt lag!!!!

    På tal om gamla Bella-inlägg.. hittade detta när jag kollade runt på hennes blogg idag:

    http://www.isabellalowengrip.se/2014/07/snal-bella/

    Snacka om annat ljud i skällan. Här hade Bella prioriterat bort att göra naglar och bryn för att det var dyrt och tog så mycket tid. Minns att hon bara för kanske 1-2 år sedan lovordnade hur bra det var att färga ögonbrynen hemma. Liiiten skillnad till idag när hon blir påklädd, sminkad, fixad i håret, naglar osv osv osv.

      De flesta hade nog ändrats sakta men säkert genom åren om man jobbade med ett skönhetmärke 🙂 jag tänker inte heller likadant om allting idag som jag gjorde för tre år sedan.

        Jag tycker den riktigt stora förvandlingen av Bella började när hon och Pingis drog igång Löwengrip Care & Color.
        Från den dagen har hon ju blivit som förbytt. Inte undra på att Odd och Bella inte längre fungerade som tidigare efter den förvandlingen.

    Jag var idag och såg en musikal (med klassen) som handlade om Ingvard Kampard och hur han grundade Ikea, och då rimligtvis också om företagande. Eftersom det var en föreställning enbart för olika skolor fanns det naturligtvis några uppgifter i slutet och vid ett tillfälle skulle konferancieren räkna upp några kända företagare. Hon sade några rätt väntade som Steve Jobs, Bill Gates och typ Coco Chanel, men sen kom det: Isabella Löwengrip. Hon jämförde alltså dem helt på allvar. Bellas blogg är visst ganska bra hjärntvätt.

      Fast hon jämför väl inte dem bara för att hon var smart och la in ett namn på en ung svensk entreprenör som de flesta ungdomar känner till

        Jag tippar på att ungefär fem personer där inne kände till henne eftersom salen var full med fjortonåringar.

          Finska sådana dessutom.

    CamCam,
    Vet du varför många bloggare väljer att byta från Devote?

      Om jag får gissa så tror jag att det är för att ingen tar hand om det på ett bra sätt längre. Michaela styrde det bra, margaux tog över och jag tror fortfarande att det var bra, men efter henne verkar det bara gå utför. När man är inne på en devoteblogg så tycker jag det märks hur dåligt gjorda dom är. Man kan inte ens söka på bloggen, iallafall inte i mobilen. Verkar inte heller som dom säljer in annonser lika mycket, och ordnar inte träffar, kurser, event osv för bloggarna som förut (vilket säkert är viktigt för många). Inte lika mycket artiklar på portalen som det var förut. Drar helt enkelt inte besökare.

    Även ur samma blogginlägg:

    BBs inlägg:
    ”Nu ska jag fortsätta testa våra brun utan sol-produkter. Jag använder dom jämt nu, så himla bra. Jag insåg dock att jag inte har någon som kan smörja min rygg hemma längre så jag har tagit fram en spray som blir som en dusch som man bara sveper över ryggen och resultatet blir helt jämt. Jag älskar att lösa beautyproblem :- )”

    Kommentar:
    ”Testa Loreals spraytan så länge, den har samma sprayfunktion som Bella beskriver.”

    BBs svar:
    ”Visst är det bra.”

    Bella skriver ju att det är hon som tagit fram denna sprayfunktion och löst ett beautyproblem. Och sen är det plötsligt bra att Loreal redan har den funktionen, god dag yxskaft. Hon hittar på så många sanningar så hon vet inte vad som är upp eller ner.

    Ingen nyhet under solen att Bella ljuger som en häst travar!

    Hamnade av en slump på Blondinbellas gamla blogg.se-blogg, nostalgi! Lite roligt, här skriver hon bland annat att hennes föräldrar betalade hennes städerska när hon var 17: http://blondinbella.blogg.se/category/fragor.html (andra inlägget uppifrån)

    Lät ju inte så i de senaste intervjuerna …

      Obs missade visst att hon längre upp i inlägget skriver att hon flyttat hem till sin pappa! Så städerskan städade väl där. Andra tongångar här än i Damernas värld

      ”I slutet av sommaren flyttade jag hem helt. Då hade jag bott helt själv ett tag och tyckte det var för ensamt. Att sköta ett hushåll är krävande! Min vän flyttadeut tidigare än mig för att det itne funkare helt enkelt. Ibland är jag naiv.”

        Bella har skrivit om att hon flyttade hem till pappan under tre månader efter den korta tiden tillsammans med en kompis i lånad lägenhet på Kungsholmen – Gjutargatan vill jag minnas. Efter några månader hos pappan flyttade Bella ihop med Nils.

          Så intressant. Jag tycker det största avsteget är tiden med Odd. Den Bella vi ser nu är för mig samma som i tidig 20-års ålder, tänker tiden runt egoboost. Kanske var de tillsammans då iofs. Men innan barnen var hon precis likadan som nu.

      Ett annat intressant svar:

      ”Varför är du stolt över att vara överklass? Tänker du någonsin på att det finns människor som inte har det lika bra som du?
      Vi har inget sånt klasssamhälle i Sverige idag. Men visst jag har det bra och har aldrig varit utan pengar men det betyder inte att jag inte tänker på att folk har det dåligt.”

      för några år sedan var hon aldrig utan pengar men nu helt plötsligt så hade hon en fattig uppväxt??

    ,,,minns inlägget då ganska nyss träffat Odd och berättar om att hon ska göra brasiliansk vaxning och sedan träffa Odds föräldrar….:-O 😀

    Pga hårets växtfaser räcker inte 3 gånger, så ingen blir lurad att tro att det ska räcka med så få gånger.
    Man brukar säga 6-8 gånger. Beroende på hud och hårfärg kan det krävas fler gånger.

    Jag är certifierad för och jobbar med IPL, min källa är min utbildning och erfarenhet. 🙂

    Jag störde mig lite på det och ville flika in med detta ?

    Hmm, ja hur är det egentligen? Kanske dags att syna;)

    Häst som travar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.