Ny medlem? 

Calle Schulman:


Igår hände det på Instagram och idag händer det igen. Tror ni Calle Schulman är den bya medlemmen i Marcus & Martinus nystartade trio ”Los Schulmans trio”? Jag hoppas mest att de vänder byxorna bak och fram och tar tillbaka den mest nytänkande looken som musikvärlden någonsin skådat.

34 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Fy. Fan. Vad. Pinsamt.

    På tal om Calle. Ingen som lyssnade på lillelördag när Anitha berättade att Sandhra inte hälsar på henne när dom möts? Så märkligt beteende.

      Sa hon inte en kvinnlig vän som valt sida? Sandhra har väl aldrig varit anithas vän direkt?

      Vilket avsnitt?

      Det var inte Sahndra, utan som ngn skrev här, en kvinnlig (fd?) vän

      Lyssnar på den podden, och det stämmer inte. Du måste ha missuppfattat helt.

    Nån som vet vart jockibois familj gått ut och kommenterat boken? Hittar ingenting men det va en himla liv på hans snapchat. Igen. Som han skulle tona ner. Har så svårt att tro att denna människan är äldre än mig

    Fullständigt älskar att Gunhild Stordalen skriv på instagram att Blondinbella var vegan haha. Okej att hennes livstil är långt ifrån vegan men människan äter ju fisk och helt säkert även ägg och mejeriprodukter. Hon går alltså runt och skryter om att hon är vegan gång på gång vara för att det låter coolt??

      Att vara vegan är en livsstil som inbegriper betydligt mer än det man äter. Jag tror inte Bella lever vegant.
      För övrigt brukar inte Bella vara så noga med sanningen när hon säger eller skriver något. Hon vet att veganism är inne nu så hon vill väl vinna poäng på att hänga på den trenden.

        Älskar veganer är som låtsas bry sig om djuren och naturen och sen åker utomlands varje år ?

          ?

          Jag har hört en hel del korkade saker folk har att säga om veganer men ditt resonemang hamnar fan på topplistan!

            Det är miljöpåverkan det handlar om
            Inte bara att det ör synd om de stackars små kalvarna

            ? Gisar att du är en av dom! Att åka till Thailand tur och retur är lika illa som äta kötti ett åt för miljön! Korkad är man om man inte fattar det!

      En vegan som senast idag bar en pälsjacka, Bella är ingen vegan, hon har bara börjat äta plantbaserat i stor utsträckning.

        Växtbaserat. Det är den nya definitionen för typ ”vegan”. Gör det lättare att hålla isär från vegeterian vilket är = inte äta kött. Men dunjacka, päls, skinnskor etc är inte växtbaserade. Så Bella är inte vegan men kanske äter färre bugare från Donken i a f.

          Så en vegan har väska av bast, jacka av gräs och skor av halm?

            Nej.

            Hahaha! Det var nog den mest opålästa kommentaren på länge!

      Och? Herregud!

      Att ngn annan har sagt att Isabella är vegan är inte = Isabella har sagt det. Du skvallrar utan belägg.

      Hon har inte kallat sig vegan vad jag vet men äter till väldigt stor del vegansk mat.

      Mvh vegan på riktigt och uppskattar att Isabella bidrar till att normalisera vegansk kost, inte för att hon lever djurvänligt utan för att normaliseringen av mat utan animalier är ett nödvändigt steg på bögen mot en framtid där politiska beslut om djurvänlig kost kanske blir verklighet om det vill sig väl. När ordet vegansk är mainstream kan ingen hävda att kött behövs liksom. Samtidigt pågår en parallell process nämligen den att vetenskapen kommer med allt fler nya bevis för att djur är tänkande kännande individer. Grisar likväl som hundar. Om 20 år kommer ingen kunna säga varesig att en vegansk livstil är svår eller att animalier kan vara djurvänliga. Tick-tock.

      🙂

        ’steg på bögen ’ Föråt, men det blev lite roligt.

        I övrigt håller jag med. Vore underbart om det fanns mer växtbaserade alternativ äta när man är ute t ex.

    Saknar Kris kross!??

      Såg Michael Jackson på stadion -92 ? Då va kris kross förband ?

    Finns här någon som kan förklara logiken för mig i att Calle låter Penny hålla ett anförande på Instagram om hur illa det är att dricka mjölk, samtidigt som det äts gräddtårtor och dricks kaffelatte ???

      Misstänker starkt att Oatly på ett eller annat sätt betalar honom för det, kanske som kund till hans byrå. Märkligt också med tanke på att hans flickvän är uppväxt på en gård med kor. Kanske inte bästa sätt att imponera på svärföräldrarna.

        Jag får inte ihop det riktigt, där är något som skaver…jag visste inte att Sandrha var uppvuxen på gård..Dom brukar ju värna om svensk djurhållning och de svenska mjölkproducenterna.

        Får hoppas att brorsan inte bjuder på charkbricka i nära framtid..

    Helt OT. Har precis suttit på familjemiddag och insett att min bror och min far vägrar kalla sig för feminister. Min bror argumenterar till exempel att löneskillnader mellan män och kvinnor inom elitidrotten är klart motiverad av skillnaden mellan antal sålda biljetter till matcherna. Vi pluggar båda till ingenjörer och kommer konkurrera om samma jobb men enligt honom kommer arbetsgivarna absolut inte göra någon skillnad på oss för att jag är kvinna och han man. Om samma lön för samma arbete skulle gälla så skulle de anställda på Kalles Teknik AB och Microsoft få samma lön eftersom de säljer samma prylar. Blir oerhört provocerad och min pappa och bror ger varandra såna där ” å hå ja ja Ännu en sån där aggresiv feminist”- blickar över bordet. Det går absolut inte att prata om strukturer för då får man ”men du kan ju inte säga att alla män…..” tillbaka. Mamma säger helt plötsligt att pappa ska ha en eloge för att han var hemma med oss barn trots att tjänar dubbelt så mycket och om det ska finnas feminister så måste det ju också få finnas maskulister… Jag blir så matt. Har ni några tips på hur man hanterar en situation som denna? Vilka är era killerargument? Har ni några bra boktips på ämnet? Jag vill själv kunna läsa på för jag inser att jag inte kan tillräckligt för att kunna smula sönder dem nästa gång ämnet kommer på tal och min julklappar till familjens manliga hälft kommer i år ha ett väldigt tydligt tema….

      Västerländsk feminism-snack i sann anda.

      Ät er middag och stick hem bara -_-

      Mitt bästa tips är att googla, finns massvis med riktigt bra artiklar om ämnet. Här är lite du kan utgå från när du söker vidare information sen; varför feminism behövs: http://www.trettiotreanledningar.com

      Var dock inte förvånad om det ändå inte biter på dem. Vissa personer är fast beslutna om sin sak och de läser helt andra artiklar som skruvar feminismen till något negativt och man kan inte påverka dessa personer, tyvärr. Men du ska helt klart ge det ett försök!

      Varför du inte kan ge några bra come backs är för att du inte kommer tillbaka med några grundade argument.
      Angående ingenjörer så kan du påpeka att kvinnor går in med 800kr mindre i ingångslön enligt Sveriges ingenjörer.
      Detta kan däremot grunda sig i att män i större utsträckning tar mer vågade konsultjobb medan kvinnor söker större och tryggare arbetsplatser där lönen är lite lägre.

      Men att kvinnor inte skulle få ingenjörsjobb låter märkligt. De flesta företagen slåss om kvinnlig kompetens, gärna för att få in dem i ledande positioner i senare skede.

      Så nja, feminism i all ära men hade jag varit du hade jag valt mina fighter.

      Vilka jobb har du sökt där de istället anställt en kille för att han är kille?
      Eller känner du några kvinnor som varit med om det?
      Eller kan du påvisa någon statistik om hur kvinnor nekas ingenjörsjobb?

      Men visst, det hade varit underbart om fler kvinnor sökte ingenjörsutbildningar så de kunde anställa fler kvinnor så kanske man slipper gubbtjaffset på fikarasten där de är sjukt upprörda över att Bert tagits bort.

        Okej.
        Kvinnor 800kr mindre ingångslön som ingenjör.
        Det har inte regeringen Löfven gjort något åt som sägs vara feministisk.

    OT: Kikade på Temptation Island ikväll. (Sjukt program, sjukt upplägg men underhållande) Var de inte bekräftat att Paow skulle vara med? Blev förvånad att hon inte dök upp i rutan. Någon som vet nått? ?

    Minns när jag var på Arlanda och lille Calle kom från ett flyg från New York, han flög med Malaysian Airlines och hade inget bagage med sig varken resväska eller handbagage 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.