Den vilda efterfesten!!!

Stora Influenerpriset:

Linda Hörnfeldt skriver nu om sin stora succé ”Stor Influenerpriset” på sin blogg och hon verkar super nöjd med sin insats. Det hade jag också varit om allt det innebar var att jag lyckats med att inte bränna popcornen.
Hon beskriver även det enorma drag som rådde på efterfesten. Av bilden att döma så var det alltså tre personer inklusive Linda. Alla andra var i baren. Hur stor bar var det egentligen om alla rymdes där förutom dessa fyra. Eller var ”alla andra” två personer?
Ingen som skrivit om festen har ens nämt något om en efterfest för vem skulle stanna kvar i en bankettsal om man fick betala spriten själv? Ingen, speciellt inte en influencer som vill ha allting gratis.

86 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Jag vet inte om det är hormonerna som pratar men jag blir faktiskt lite ledsen av sånt här. Tänk om hon faktiskt var genuint nöjd och glad med hur allt blev och så tycker alla andra att det var pest. Liksom om hon verkligen gjorde sitt bästa… jag tänker typ morsa som varit jättepepp och fixat kalas för ungarna som egentligen var lite för gamla men som lider igenom fiskdammen ändå typ.

    Bara jag? Jahapp okejdå

      Nej, inte bara du

        Blir också lite ledsen. Tar mig tillbaka till barndomen när jag bara hade någon enstaka kompis att bjuda på kalas och alla andra verkade ha så många fler. Jag minns känslan av att känna mig så liten,

        Kan fortfarande nu som vuxen ha samma känsla, fast i andra sammanhang.

      Nej, inte bara du, känner likadant. Känns taskigt att hacka mer på den där tillställningen, alla har fattat att det inte blev någon höjdartillställning.

        Jag tycker mest att det har blivit tragikomik över det hela och det är ju rätt fint att hitta humorn i det hela när det blev en sådan stor flopp, det är inget fel med att det inte alltid blir som man tänkt sig! Men att låtsas som att allt blev succé, då känns det som att Linda befinner sig på en annan planet..

      Hade du tagit betalt för alla ungar i inträde med och sen bjudit på vatten o salta pinnar?

      Nä .. jag tänkte väl det!

        Nja det hade jag väl visserligen inte gjort men jag tror att ibland blir det fel även om man menar väl. Till exempel så hade jag en äldre släkting som verkligen ääääälskade mandelkubb. Alltså det godaste hon visste. Hon drog då slutsatsen att alla tyckte om det lika mycket och bjöd alltid på det. Att alla inte delade hennes smak tänkte hon aldrig på, och jag minns det som så gulligt på nåt sätt. Kanske är den parallellen jag drar.

          Är du seriös? ?‍♀️

      Så kan jag också reagera emot saker. Vi hade en fest för vårat bostadsområde (är ganska litet) där dom bjöd på mat., godis till barnen osv och knappt häften kom.. då blir jag faktisk ledsen i hjärtat över att folk försöker o det inte blir mkt. Börjat känna såhär sen jag blev mamma. Är så blödig!
      Fast jag o min son va där o mingla med alla som kom ?

        Men….. Fick de alla att klä upp sig i galaklädsel och tog 700:- i inträde? Man hade ju fått MER för 700:- på eran fest än gästerna fick här. Inte undra på att folket drog ifrån den här ”galan”

      Hur kan en ekorre ha så mycket information?? ?

        Information?

      Inte bara du. Även jag blir ledsen och jag tänker på när jag gick i skolan och en klasskamrat hade kalas och bjöd alla utom jag.

        Va? Jaha, du menar…. Eller… Va.. Va??

          Vad?

            Hur får det här dig att tänka på när du inte blev inbjuden till något? Inte relevant alls, det här handlar om att galan sög och ingen ville vara där. Inte att någon inte blev inbjuden (Egentligen var vi ju det allihopa)

        Alla utom mig*

          Innehållet känns mer relevant men okej.

          Asterisken ska vara till vänster.

            Amen!

            * rörande asterisken, alltså.

        Du är inte ensam. Det gick så långt att skolan förbjöd barnen att dela ut inbjudningskort under skoltid.

      Alltså jg förstår din känsla men det är irriterande att Linda låtsas som ingenting och är falsk. Har gillat henne förut men inte nu längre.

      Fast nej…Linda tog 700 kr per person betalt av gästerna och bjöd på en minimal box popcorn o ett surt glas vin. Det här är ingen stackars morsa med någon fiskdamm. Det här är en falsk ”influencer” som tabbat sig rejält och vägrar erkänna det. Pinsamt och beklagligt men inte är det synd om henne.

      Fast situationen du nämner och denna situation är ju inte alls likadana?

      – Linda anordnade priset och tog 700 kr i inträde
      – Folk har tagit sig långväga för att närvara, betalat resor, hotell, mat och vissa även frisörer och makeupartister samt evt skaffat klänningar. Det är dyrt
      – För detta fick folket: se Kenza och Ebba på scen i några minuter, popcorn, ett glas vin.
      – Linda försöker låtsas som att galan var en succé när man på bilden kan se att alla gått och det var även intrycket av de influencers som var där – dvs alla gick.

      Hur kan det vara synd om Linda i denna situation? Hon visste ju att influencerna inte skulle få något ut av det. När man har mage att ta betalt av folk får man också se till att vara lite professionell och styra upp sådana här galor i alla fall lite.

      Tycker mer synd om de som reste, spenderade pengar, klädde upp sig och sen fick lite popcorn…

    Bitter much Camcam?

      Sååååååå bitter!!!!!!!! Framgick inte det, utan att du var tvungen att fråga? Jag lovar att bara tydligare i framtiden! ??

        ’ Vad är väl en bal på slottet? ’ ?????

    Oj du låter bara bitter.

    Jag tycker inte detta handlar om ”bitterhet” och mer om att det ”stora” influencerpriset verkligen blev en flopp och det är nästan komiskt vid det här laget.

    Varför kan inte bara Linda erkänna att FUCK jag tog mig vatten över huvudet och shit vad mycket jobb det är att styra en sådan här grej, jag visste verkligen inte vad jag gav mig in på! Det hade gett henne en mer trovärdig och genuin känsla, nu känns det mest som att hon är uppe i det blå och tror att hon är Charlotta Flinkenberg på CHIC galan med sina klädbyten och roliga små oneliners på scen.

    Nä, gör om gör rätt!

      Nästan? Det är hur komiskt som helst! Massa snack innan, 700:- för att gå dit sen verkade absolut ingenting vara bra på själva galan och sen skjuter Linda sig själv hårdare i foten med folktomma bilder på en ’efterfest’ ? Det är sorgligt, men kul

    Nämen nu får du väl ge dig

    Hahahaha! Vlken efterfest…!!! Draget är TOTALT! Bästa bilden idag!

      Du verkar ju vara väldigt empatisk….. Not.

      Bilden är skriven med ironi.

    Bilden är så sorglig 🙁 Samtidigt rolig, är jag ond nu?

      Bilden i kombination med texten skapar ren och skär humor!

      Nejdå, tragikomedi. ??

    Tycker lite synd om typ Jonna Jinton som åkte en hel dag, betalade massa hotellnätter och tågbiljetter och allt.

      Men hon fick ju dansa LOSS med en ljudkille i alla fall

    Någon som tittar på Temptation Island? Är det inte Dessies före detta bff Alma som är med?

      Ingen aning faktiskt.. Men kollat lite och måste säga att Annica faktiskt vuxit i mina ögon. Konstigt nog, eftersom det var i en dokusåpa som brukar resultera i motsatsen

        Haha näääää Annica är bara patetisk och desperat efter lite mer TV tid 🙁

          Så du menar på riktigt att du inte får lite ont i hjärtat över hur osäker och sårad hon verkar vara? Jag mår dåligt över att se hur M bara kör på och verkar obrydd medan Annika sitter och gråter. Visst, hon har valt att vara tillsammans med honom, men det blev hur tydligt som helst att BB-incidenten satte djupa spår i deras relation. Oavsett vad de väljer att hävda själva.

      Jo det är hon. Det var även hon som var med i Paows avsnitt i lyxfällan.

        Verkar vara en sjukt blåst tjej för övrigt. :/

    THK hade nog dragit hem! ??

    Är inte den här Linda en sån som vill vara influencer men aldrig har lyckats och därför ska hon svansa efter riktiga influencers?

      Jo, det är lite den känslan jag har fått av Linda, det känns som att hennes dröm är att bli nya Ebba von Sydow, Kakan Hermansson eller Charlotta Flinkenberg.

      Typ som CamCam 😀

        Jo det är sant, det har Camilla och Linda gemensamt!

    Kan inte du anordna Jättestora Bloggbevakningspriset? Där kan du utnämna årets tofshållare, årets sprättben och årets smygis (den person som är sämst på att märka ut reklam) Istället för Ebbapriset har du Bookpriset, som givetvis delas ut av Booken herself, ackompanjerat av ett regn (tänk skyfall) av emoji-konfetti! ???❣️????☄️????????????

      Hur orkar du med alla dina gubbar och märken vill du bli kändis ??

        Va ?????⁉️?‍♀️

          Att ha extremt dålig tidsuppfattning och pga det kunna missa totalt vilket datum det är, är väldigt vanligt bland personer med adhd. Isabella har hjälp med allt som rör planering, admin och att sköts hemmet. Inte bara för att hon har fullt upp utan fle att just hon har svårt för sånt. Kolla in vilka hjälpmedel som människor med adhd kan få via landstinget så ser du att nej det behöver absolut inte handla om att vilja ”ljuga om hur upptagen man är” om en person med adhd bara oh shit det är ju redan min födelsedagsvecka. Svårt att förstå för en utomstående men det finns mkt man inte förstår (tex naturlagar) men accepterar ändå och du får ta och acceptera att många med adhd kan tappa kalendern totalt. 🙂

            Min kommentar hamnade till rätt person men på fel plats, skulle va under kommentarerna om blondinbella såklart

        Helt seriöst K-M, mår du bra? Du är så otroligt bitter och smygspydig i alla dina kommentarer.

      Åh årets tofshållare kan min bil bli nominerad till det priset??? Sist jag kollade så hade jag 11 hårsnoddar uppträdda på växelspaken. Skitbra, man vet alltid var man har en nödtofs om det kniper.
      Hur det funkar? Jo: Man kör till jobbet med hästsvans/fläta/random tofsad disaster. Sen när man kör hem ska elendet väck, håret skakas loss och tofsen måste ju få bo någonstans då. Växelspaken är ett bra ställe – nära till hands och försvinner inte. Voila – Årets Tofshållare!

        * eländet

    Det finns ju skälig kritik mot tex att de körde på med galan efter att kändisar och PR-chefer gått ut i media och påpekat hur unfresh det är att alla utom en nominerad var vita. Det var synd att Linda kanske pga brist på medie- och krishanterings-skills inte har visat ett större engagemang för inkludering. Men såklart är det inte pga brist på empati. Hon är själv normbrytare och vet nog hur det känns att bli osynliggjord. Hon har bara ej lyckats hela vägen med det uppdrag hon tagit på sig. Brist på sk mångfald är inte ok i såna sammanhang. Gör om gör rätt, IoS.

    Men att gotta sig i att hon tycker det var värsta grejen att ljudkillen dansade LOSS när inga gäster ville dansa… det blir liksom lite jobbig känsla. Det hade väl räckt att dela bilden isf och inte själv hetsa ditt gäng till hån genom att håna. Dina följare verkar alltid ta i mer än du så du måste nog räkna med marginal.

    Förstår dock att du anser att en organisation ska tåla kritik. Men det verkar mest va liksom denna tjej som är organisationen.

      Jag tycker bilden var ren humor! Helt klart årets efterfest!!

    Fler som läst att Bella ”sett” i sin kalender att hon snart fyller år? Att låtsas vara sååå upptagen verkar ha stigit henne åt huvudet totalt nu?

      Absolut inget konstigt iom att hon har adhd så släpp det.

        nej absolut fullt normalt att inte veta om när man är född!!

          Självkart inte. Men att helt tappa greppet om vilket datum det är, är inte ovanligt vid adhd. Den sol har den diagnosen kan via landstinget få en massa apparater med kalendrar och påminnelser och även god man för ekonomin och hjälp med hemnet. Isabella har adhd och köper tjänster inom planering, admin, hushåll istället. Men behoven och problemen med att själv ha koll på sånt delar hon med många andra :). Se min kommentar som hamnade på fel plats till dig högre upp :).

            Du får adhd att låta som att man är förståndshandikappad. Har aldrig hört talas om att det finns en ”massa apparater med kalendrar och påminnelser” man kan få via landstinget. Sprid gärna inte dynga om en diagnos du uppenbarligen inte vet mycket om.

              // En med adhd och som behandlar folk med psykisk sjukdom och neuropsykiatriska funktionsnedsättningar inom landstinget.

                …och lika okunnig som många av de jag möter i vården verkar det som…

                Jag är ”närsynt gällande tid” och behöver sådana hjälpmedel. Men jag har redan skaffat sådant själv, innan jag fick diagnos. Whiteboard, elektronisk kalender och annat. Innan mobilerna så hade jag en reseväckarklocka i fickan och hemma körde jag med äggklocka. Har en kompis som har en klocka som lyser i olika färger beroende vilken tid på dygnet. Ligger just nu inne med ansökan till boendestöd, m.a.o. en slags personlig assistent som ska hjälpa mig att styra upp saker.

                Eh, det finns massor med hjälpmedel man kan både köpa själv och få förskrivna vid ADHD. Till exempel olika varianter av klockor och timstockar. Och massor med appar, gratis och inte. Jag tycker du borde läsa på lite om du verkligen på riktigt jobbar med neuropsykiatri, ”…skriver.” Att det sedan inte hör till vanligheterna att vara så funktionshindrad att man glömmer sin egen födelsedag är en annan historia.

              Men snälla. Det finns visst hjälpmedel för att ha struktur i vardagen för den med adhd. Alla med adhd är olika. Men många har problem med tid, kanske därför att de är så uppe i att vara kreativa.

              Jag påpekade det där för att många med adhd blir anklagade för slarv och nonchalans fast det handlar om just en svårighet. Och dessa personer kan få hjälp om de behöver det. Men för de flesta räcker idag att ha alarm på mobilen. Många med adhd har inga problem alls att passa tider men många har det.

              Ang Isabella så är det ju så att folk hånar henne för att hon köper tjänster inom hemskötsel, admin och planering men det är ju BRA. Det är ju bara för att hon är smart nog att ägna sig åt att vara en driftig doer. Också typiskt adhd: kreativitet, enormt engagemang och fantastiska föräldrar

          Men bambam, hon vet ju när hon är född. Hon hade bara inte riktigt koll på dagens datum i förhållande till det.

      Hon är så självupptagen att hon t o m glömt sin födelsedag. Verkar som Bella har gått hela varvet runt nu. Snurra på, Bella.

    Men det här är ju jättevinklat, hon skrev ju ett inlägg om att galan kanske inte blev så som bra hon hoppats (samt att hon tycker det är ledsamt att ”vissa” försöker trycka ner henne.) Sluta mobbas!

      Linda hade uppfattats mer genuin om hon skrev om vad som kunde gjorts bättre, nu sopar hon det bara lite under mattan och avslutar med en mening som säger emot det hon precis sagt genom att säga ”Men det blev väldigt lyckat!”…Ehh..okej?

    En bild säger väl inte så mycket egentligen.. jag har bilder från när jag var i Japan på riktiga turistställen – där det inte finns en kotte med på bilderna, men i verkliga livet var vi hundratals som trängdes.

    Nevnarien skrev på sin blogg i alla fall:

    ”Igår shake’ade jag loss så hårt på dansgolvet så att en av mina ringar flög av. Och jag tappade ett örhänge, i någon av mina hårsväng’om’ar, som förmodligen ligger kvar där framför scenen bland konfetti och ballonger.” – så visst verkar det som om det fanns något drag där. Ja, eller så kanske Elin öste på helt själv, vad vet jag.

      Jo… Vid ett sånt här tillfälle säger än bild MER än 1000 ord. Vill hon ha galan nästa år och kränga biljetter så ska hon ju locka människor. Bilder med ett fullt dansgolv, fullt med människor vid baren osv gör det. Inte sånna här bilder

      Det var ju ca 5 personer på dansgolvet, så hon var väl 1 av dom 5 som dansade LOSSSSSS på dansgolvet….! Men hon hängde antagligen i baren när bilden togs….?

    https://www.instagram.com/p/BaVBsdHHd-9/ Lady Dahmer verkar ha kopierat lite.

      Det var ju inte ens likt

      Jag förstår inte vad det är hon har kopierat? Ser inte likheten? 🙂

        Såg att Instagram inte visade att det fanns ett till foto så det gick inte att bläddra, så kollade på mobilen. Den enda likheten jag ser är själva kronan?

          Såklart är inte modellerna lika men kronorna och dess komposition är det!?

      Jösses. Jo det är fan att kopiera… nu när jag tittar så ser enda skillnaden ut att lady D har fotoshoppat in en jävla krona…

        Det har redan diskuterats här. Någon anklagade henne för att kopierat Frida Kahlo, men det är Jungru Maria-inspirerat

        Oj jag skickade iväg för snabbt och nu lät jag bara dryg i mitt svar till dig Anna. Menade att, ja jag håller med dig, det är där det är ”snott” från

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.