Idioter finns det gott om!

Margaux Dietz:


Jag fattar att en ny, trendig barnvagn kostar som en mindre bil men det känns ändå för jäkligt att någon snor en barnvagn. Eller mina gudsöners cykelvagn… eller min kompis cykel med barnstol där bak. En lekstuga…allt har med barn att göra.

Fan, finns det ingen moral alls hos de klåfingriga asen som inte kan skilja på ditt och mitt?

85 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Usch. Minns hur ledsen min syster var när min systerdotters barnvagn blev stulen. Från ett låst källlarutrymme som krävde nyckeltag, så det var ju någon jävel där de bodde som gjorde det. Det blir extra känsligt när det är något som tillhör ens barn, mycket värre än om tex ens cykel blir stulen.

      Jag blev riktigt arg när någon snodde min cykel när jag gick i gymnasiet. Fine, den var försäkrad så det kostade inte så mycket att få en ny, men den gamla hade stort affektionsvärde för mig, vi hade upplevt saker tillsammans! Har fortfarande trippla lås på cykeln jag fick som ersättning (och som aldrig kan fylla gamla cykelns skor)… och är fortfarande arg. Så arg att jag blev tvungen att invända när någon säger att det är värre när en barnvagn blir stulen (barnet kommer ju i det här fallet ändå inte att förstå vad som hänt/minnas den gamla vagnen?).

        Möjligen inte nej, men har man inget annat än just vagnen blir man sjukt låst om man har en massa ärenden & kanske inte bil. Ingen orkar bära på en bebis i timmar & alla har inte bärsele. Så förstår hennes ilska.. vagnen är något som en förälder ofta använder dagligen, det blir som en personlig väska/cykel/whatever… Nu inte sagt att jag inte förstår din ilska ang din cykel. Hade en sådan jag med, förvarade den på balkongen! Men den stod ivägen… första natten ute, låst & allt, försvann den……….

    Usch 🙁 ❤❤❤❤❤ Hoppas det kommer in massa pepp till Arnold här (Och M och J såklart)

    Bugaboos vagnar går som smör i solsken. Ett ordentligt lås är värt att införskaffa! Tyvärr stjäls ju delar av dem med eftersom dom går att plocka i småbitar. Jag låste alltid fast sittdelarna och chassit iaf. Man blir rätt handikappad när man kommer ut med sina barn och inte har någon vagn kvar ?

      Låste fast släpvagnen till cykeln, den försvann ändå. Fick en lapp med ”om du betalar din TV-licens får du tillbaka den”. Hade inte ens en dator på den tiden.

      En annan fining var när någon gick in i våran hall och snodde min dotters nya fina ryggsäck. En present från en moster i Norge. Med ryggsäcken försvann också den tuffaste barnjackan jag någonsin sett. Det var en fröjd att se den lilla svartklädda tjejen cykla iväg till skolan med en jacka som såg ut som en officersuniform från 1800-talet. Är fortfarande sur fast hon är vuxen.

        Men herregud, det låter ju heltokigt! Jag hoppas inte du bor kvar på det området för det låter ju inte klokt!

          Flytta bara för att en granne av 100 är dum?

          Nej.

    För 8 år sedan en vinter stal någon min då ettårings bobb. Han hade fått den i present och jag var ensamstående och fattig som en kyrkråtta. Någon hade koll på oss. Jag ställde den precis utanför lägenhetsdörren efter att vi kom in. 30 minuter senare var den borta.

    Åh vad sorgligt att folk till och med stjäl från barn! Apropå barn, så har PT-Fia fått en bebis nu.

      Aha! Bloggbevakning kan man lita på. Får man inte infon direkt via inlägg så får man den här i kommentarsfältet!

    Innan vi köpte vårt hus och fortfarande bodde i lägenhet så brukade vi klicka loss ligg/sittdelen och bara låsa fast vagnschassit. Lite jobbigt att kånka upp tre våningar utan hiss, men det var det värt. Vi hade en Emmaljungavagn som kostade en hel del. Dessutom så var det någon idiot som rökte i trappuppgången, så vagnen hade nog börjat lukta ganska illa om vi hade förvarat den i förrådet intill..

      Fast egentligen är det förbjudet att ha barnvagnar (eller delar därav) liksom cyklar i trapphuset. Finns inget barnvagns- eller cykelrum så måste man förvara grejorna i lägenheten. I mitt hus är balkongerna fyllda av cyklar och barnvagnar. Men vi har hiss så då går det lättare att frakta upp och ned.
      Vid brand så är allt som står i trapphus och trappavsatser dödsfällor. Är trapphuset rökfyllt och man snavar på en barnvagn så kan det bli det sista man gör 🙁

      Emmaljunga är billiga vagnar.

        Och vad fick du ut av att kommentera det, du vet inte varken vad vagnen kostade eller hur Anonym1s ekonomiska situation ser ut. Det är fortfarande för jävligt att någon snor en vagn.

          Fast emmaljunga är inga billiga vagnar, jo om billigt är ungefär 10.000 för en vagn.

        Va fan snackar du om?

        Troll. Någon är ledsen de blev av med en vagn och du behövde trycka ner att de minsann är billiga vagnar.

        Emmaljunga kostar faktiskt en hel del, gav 9000 för min när jag köpte den ny, hade jag köpt ett mer fancy schassi och lädersuflett hade jag närmat mig 12000.

        Nog för att det finns svindyra vagnar men de växer så fort att det inte känns lönt köpa något som kostar som en halv bil.

          Vår vagn kostade 18k så jo jag tycker 9-10 för en (ny) är billigt.

            Gå och dra nåt gammalt över dig

            Vad tycker du då att våran vagn som vi köpte som kostade 2700 (NY!) är? Gratis?
            Dom där 2700kr sved rejält i plånboken för en mammaledig och en truckförar lön med två barn att försörja ska jag säga men nog är jag nöjd med vagnen ändå ?

            Så bara för du betalat en viss summa är allt under det billigt? Läs en kurs i ekonomi. Du verkar behöva det

            Hade det är inte varit bättre att sätta in pengar till barnets framtid än att köpa en vagn för så mycket pengar?
            Men ni är kanske mångmiljonärer så barnet har sin ekonomiska framtid säkrad ändå?

            Gud va patetiskt 😀 du tar säkert också omvägar med den vagnen för att du inbillar dig att folk runt om bryr sig och du tror du får status för du har en sån onödigt dyr vagn 😀 den saken är iaf säker att du köpt vagnen utifrån vad du inbillar dig att folk ska tycka om dig och inte utifrån ditt barns behov. Tönt 🙂 men har man massa pengar så får man givetvis göra vad man vill för dom men klanka inte ner på dom som köper billigare vagnar. En vagn för 10.000 är verkligen inte billigt för en medelklass familj.

            Oj jisses, känns de inte onödigt? Vi köpte en för 6000 kr. Den var ny och fungerade utmärkt! haha

          Haha som en halv bil? Vad kör ni för bilar egentligen?

            Fortsätt trolla du din loser.

            Många köper faktiskt inte bilar för 200 000 och uppåt, alla är inte statuskåta och lägger hellre pengar på annat.

            Finns många bra bilar som ligger runt 40 000 med några år på nacken som det inte är något fel på, förutom enligt dig att det inte är rätt märke eller sprillans ny.

            Gå och lägg dig under en bro.

        Nej.

        Sjukt onödig kommentar och inte alls sant?
        Jag har en Emmaljunga som är ca 6 månader gammal.
        Med liggdel, sittdel och babyskydd som fungerar till vagnen gick den lös på 14.000.
        Det är ju inte billigt för en vagn.
        Inte ens för någon som har obegränsat med pengar.

          Men du vet anonym köpte ju sin för 18.000!!! Så då är allt under det såååå billigt!! Får känslan av att anonym bara vill verka lite mer (fan kommer inte på rätt ord) men bättre än andra.. Sjukt osmakligt att tala om för andra vad som är dyrt o inte. Alla har inte samma förutsättningar ekonomiskt för en del är 9000 jättemycket pengar att lägga på en barnvagn och de är inge fel med det!

            Är ordet du letar efter ”förmer” ? 🙂

    Inte ok att sno saker! ÄNNU mindre ok att sno saker som tillhör barn.
    Efter en retning dag ställde jag ut barnens gummistövlar i trapphuset så dom kunde torka lite (ja My bad…. borde ställt dom i badkaret men tänkte inte på det när vi precis kom in genom dörren) efter 1 h cirka skulle jag ta in stövlarna… borta!!! Någon jävel som snodde 2 par gummistövlar. Dessutom bodde vi på 5:e våningen (högst upp) så inte direkt så att alla gick förbi vår dörr. Jävligt störigt bara!!!

      Regnig dag*

      Det är inte fastighetsskötaren som tog de och slängde då? Man får ju egentligen inte förvara något i trapphuset/korridor/vadmannukallardet så har ni en tjurig fastighetsskötare skulle jag tippa på det. Trist oavsett.

    Otroligt tråkigt och upprörande.
    En annan sak, jag fick upp ögonen för och började följa Margaux i samband med den där urhäftiga förlossningsfilmen. Ser nu på instagram att hon har en massa fans som skapar ganska läskiga besatthetskonton kring henne och hennes familj och jag antar att dessa personer inte är särskilt gamla (med tanke på hur de uttrycker sig och den lite galna besattheten). Hänger kanske inte med, men lite märkligt fenomen.

      Såg också det i helgen. Alla svenska youtubers får fankonton men om jag hade fått fankonton som heter som mitt barn å där de i princip bara lägger upp bilder på mitt barn å skriver galna saker som captions hade jag tyckt det va sjukt obehagligt . Jag hade hört av mig till alla dem och bett dem snällt ta bort kontot! Förstår inte varför folk inte läs sina barn sånt här, föräldrar är så slappa när det kommer till att lära barn hur man beter sig på nätet. Internet kom inte igår herregud!

    Kan du inte skriva något om att BB raggar vänner till sin (förmodligen) helsponsrade middag? (Se Margauxs blogg)

    Tråkigt att folk stjäl saker, förstår dock inte hur man kan lägga 12 000:- på en vagn. Finns väldigt bra vagnar för nästan halva den summan. Pga bra andrahandsvärde så är det ju lätt att sälja vidare dessa vagnar och därför stjäls de.

      13000:- kostar Buffalo Classic ??

      Dock gör ju andrahandsvärdet ofta att man inte betalat så mycket i slutändan. Om man köper en vagn för 12000:- och sen säljer den vidare för 6000:- så blir den inte dyrare än de vagnarna för halva priset som du nämner.

      Jag köpte en Donkey från Holland för 12000, i Sverige kostar den typ 16500. Räknar iskallt med att få tillbaka åtminstone 10000 när jag säljer den ?

      Jag köpte min donkey från holland för 11000. Sålde den 7 mån senare för 12000 hehe

    Hon har inte ens betalat för vagnen, den fick hon i ett samarbete. Bara att göra ett nytt samarbete så har hon en ny igen.

      Glada, sprudlande Matilda är i farten igen! Du har inga egna barn märker jag.

      Vill du ha en kram?

      Skrev hon inte att de skulle få pengar tillbaka från försäkringsbolaget? Då borde hon köpt den själv. Hon kanske fick rabatt bara.

    Förstår inte varför man lämnar en vagn utan uppsikt? De kostar en del och man är sjukt beroende av dem. Kan inte komma på en enda plats där vagn inte kan tas med in som inte går att avstå från att gå in på? Hade inte lämnat cykel, påsar med sånt man handlat eller nått annat heller – folk snor saker å det är ju inget nytt?

      Jag fattar inte VILKA det är som stjäl? Jag har aldrig gjort och kommer aldrig göra. Har någon här stulit något? Varför isåfall? Är ju ändå anonymt så berätta, är sjukt nyfiken :p

        Nope aldrig! Men det finns ju folk som försörjer sig på det sättet. Jag kan inte heller förstå det för jag har moral å är uppfostrad. Men jag är också medelklass och då är det ju mer otänkbart än för vissa andra som växer upp i andra miljöer/ har dåligt umgänge. Minns så väl i gymnasiet när det var en grej att sno jackor. Min jacka blev snodd på en fest och jag vet många andra det hände också. Det var gäng som åkte runt till privata fester å mindre klubbar samt omklädningsrum osv. Sen sålde de till polarna i ”orten” samt på internet.

          Jaa kanske är det så. Åh kommer ihåg när jag var 18, då hade jag en Canada Goose jacka som jag köpt för typ 7-8k tror jag det var. Hade jobbat ihop till den helt själv.

          På en fest försöker en tjej sno den. Jag blev så förbannad (hade ju för fan slitit ihop till den där jackan!) så jag slog henne rakt i ansiktet :p inte vidare väluppfostrat där och då men det är inte speciellt väluppfostrat att försöka stjäla något heller.

      Förstår inte heller hur människor kan sno saker. Men ofta är det personer som inte lever funktionella liv, missbruk och kriminellt liv. Enda jag har snott var som fjortis smink på HM för 150 kr och en skottkärra på fyllan som 17 åring då jag hade ramlat och slagit mig, så fick min kompis köra hem mig i den ?

    Kan någom förköara för mig grejen med att köpa en vagn för +10.000?
    Jag och sambon köpte vår begagnad i och för sig.
    Men finns det budget vagnar? Noll koll då vi som sagt köpte vår begagnad.

      Vår vagn kostade 1500 kr ny. Funkar bra, har inget intresse av att impa på någon med en barnvagn.

        Vår kostade 1900kr, beställd från Polen. Älskar den 🙂 så snygg praktisk bekväm och stabil. Aldrig haft några problem med den. Vi hade en budget på 6000 för en vagn. Så 4000 åkte in på barnets sparkonto. Så nöjd 🙂

      Våran kostade ganska prick 10000 kr (ny). Det hade kanske funnits någon billigare som fyllde motsvarande behov, men vi utgick från olika säkerhetstester, att vagnen skulle ha fyra fasta lufthjul etc. Vagnen är dock i väldigt gott skick än idag (3,5 år senare). Så lillasyster/lillebror i magen kommer få ärva den till våren. Därefter ska vi nog sälja den.

      Vi har även köpt en billig vagn som är lätt att ha med sig om vi avverkar en dag på stan eller något. Den är smal och har svängbara plasthjul. Den känns verkligen billig då praktiskt taget allt är i plast och körkomfort är usel – det märks dock inte så mycket om man kör vagnen på golvet inne i butikerna. Den kostade 1500 kr ny så man får nog vad man betalar för.

      Hade billiga vagnen blivit stulen hade jag blivit ledsen över det också, även fast vi sällan använder den. Det handlar inte så mycket om värdet, det handlar om att någon har tagit det som är mitt.

        Haha vaddå så baraför du tycker en vagn är billig så är den inte säker? Nej du. Det behöver inte alls vara så. De tar ut hutlösa priser för de vet att folk suktar efter märket! suck

      För den är snygg och funktionell och vi hade råd med den.

      Måste man även köpa den allra billigaste bilen/teven/väskan?

      Vi ville ha en Emmaljunga. Den är funktionell, fungerar bra, går aldrig sönder – trots att vi flänger och slänger med den överallt. Vi behövde en vagn som fungerar lika bra i stan, där vi bor, och på landet, där vi spenderar mycket tid. Den skulle också fungera i fjällen. Ska vara lätt att fälla ihop, inte så tung att bära varken in i bilen eller upp för trapporna där vi bodde då, och smidig att köra. Jag ville absolut ha luftdäck då jag tyvärr varit med om flera vagnar med punkterinsfria däck som inte varit bra. Hade turen att Emmaljunga, som också tillverkas i Sverige!, då lanserade en vagn som har svängbara framdäck men ändå var luftdäck, så det var en win-win kan man säga. Sen råkar den vara väldigt snygg också, och jag gillar snygga saker. Även om de inte behöver vara dyra!

      Är jättetacksam över att vi kunde köpa en bra vagn som vi kan använda oss av till, förhoppningsvis, framtida barn.

    Jobbar på ett boende för barn. Vi hade skaffat nya saker till trädgården, pool, gunga o.s.v. Första natten är det någon som försöker skära sönder gungan och skruva loss bultar. Skär även sönder poolen. De hade försökt förstöra studsmattan. De hade även lämnat knivblad. Då var man jävligt lack. Hoppas det var uttråkade ungdomar och inte vuxna människor.

    Hade inbrott i lägenheten när bebisen var 1 vecka gammal. Alla laptops, kameror och ipads försvann med bilder från förlossningen (som var uppbackade på laptopen… som blev stulen) och idioterna skrämde slag på stackars katten hon var rädd i flera år efter 🙁
    Förstår fortfarande inte hur man är så känslokall att man fortsätter stjäla när man ser att det är en nyfödd bebis som bor där ?

      Tips. Alla bilder som du absolut inte vill bli av med, lägg dem i molnet. Då är du syddad inte bara mot stöld utan brand också.

      Näst bäst, uppbackade bilder inte på en dator etc utan på en bärbar hårddisk som du gömmer väl. Finns inget direkt stöldvärde i den heller.

        Jag gör allt det där samt gömmer externa hårddisken, pojkvännen gör det dock inte så var alla bilder han tagit från födseln som är förlorade 🙁

          Jäkla skit. Hoppas han börjat nu iaf. Tar han foto med mobilen också så kan de puchas upp direkt på molnet utan att han behöver göra något. ?

    Så dålig stil! Vi bodde på tredje åningen utan hiss när vi fick barn och vi vågade inte lämna vagnen så jag fick kånka allt upp och ner när vi skulle in/ut. Så hemskt att folk snor en barnvagn, det är ju babyns andra hem ?

    Men jäkla tjat om hur mycket era vagnar kostat. Om ni är intresserade kostade vår briovagn 400 kr. Den var visserligen 10 år gammal men helt oanvänd.

      Hehe… kan inte låta bli.

      Jag har köpt två barnvagnar i livet. Den första kostade 50:- och den andra 75:-.

      Naturligtvis begagnade… och de funkade jättebra.

      Status? Nä… jag behöver inte status för att veta mitt värde.

    Folk stjäl blommor och minnessaker på gravar så en barnvagn är ju ett riktigt fynd för tjuvarna. Har alltid kört in mina barnvagnar i hallen därför.

    Jag har alltid undrat över de som förvarar sina vagnar lite överallt, trapphus och andra ställen utan uppsikt. Det är ju varken tillåtet eller tillrådigt, kan nog vara så att det är en ordentlig fastighetsskötare som sett det brandfarliga materialet i trapphuset eller en granne. Eller ja, helt enkelt någon mindre bemedlad som vill ha en vagn eller vill sälja en för att försörja sig. Det är inte rätt, men som någon ovan sa inte lämnar jag mina tillhörigheter vart som helst och förväntar mig att de ska vara kvar! Speciellt inte på ställen där saker uttryckligen enligt lag inte får vara, då kan de ju bli bärgade.

      Många trapphus har barnvagsförråd

        Ja, i nyare hus brukar det finnas cykelförråd, barnvagnsrum och grovsoprum.
        Men i äldre hus t ex i Stockholms innerstad brukar tyvärr inget av detta finnas (om huset inte renoverats sedan det byggdes för 100 år sedan).
        Barnvagnar och cyklar i trapphuset är en säkerhetsrisk och kan bli väldigt ödesdigert vid brand. Dessutom är som sagts trapphus och avsatser inga säkra förvaringsplatser.

        Man måste inte använda barnvagnsförråd även om det finns. Bekvämare att bara låta stå utanför dörren! Ännu värre när det skedde i ett hus där många lämnade möbler i korridorerna också, lått att blanda ihop det folk inte vill ha och där folk bara vill ha ett närbeläget gratisförråd.

          Vad jag sett är det väldigt olika tillämpning av reglerna i olika fastigheter/föreningar.
          I mitt hus så är hyresvärd/fastighetsskötare som hökar så fort något står utanför lägenhetsdörren i trapphuset.
          Granndamen ville ha en trevlig liten dörrmatta utanför lägenhetsdörren (typ ”Välkommen”) men hon fick direkt anmodan att ta bort den av säkerhetsskäl och för att trappstädarna skulle ha helt fria ytor att städa.
          Jag vet precis vad som skulle hända om någon försökte ha en barnvagn utanför lägenhetsdörren! Lapp direkt och hot om konfiskation om den inte försvann.

    Så jäkligt… men får bekräftat att min ”låsmani” verkar helt normal. Vi låser alla ytterdörrar när vi är hemma (ute eller ute på tomten).
    När jag låser bilen, känner jag alltid efter att den verkligen är låst.
    Åker jag bort, läggs alltid datorer och liknande undan, så de inte ska synas genom fönstren.
    Andra dyrbarheter ligger i kassaskåp.
    Är jättenoga med handväskan, när jag är bland folk. (Efter att råkat ut för ficktjuvar, två gånger… utomlands).
    Vi har en rätt ointressant bil, som vi köpte loss genom en bodelning… för mindre än 50.000:- . för fem år sedan… och den kommer att funka i många år till.

    Så trist att alltid behöva tänka på att omvärlden kryllar av presumtiva tjuvar.

      Jag tänker, att om man låst ordentligt och lagt undan värdesaker har man iallafall gjort vad man kunnat. Vi har larm, lås på samtliga fönster och nattetid full belysning på fasaden, inget mörker som skyddar. På sikt vill jag gärna ha en medelstor hund som extra vakt.

        Självklart larm… med kamera. Samt lampor med rörelsedetektorer.

    Inne eller ute på tomten.

    Vi hade inbrott när jag hade en vecka kvar till förlossningen med äldsta barnet. Det var två år sedan. De snodde bland annat vår vagn, alla smycken, dator, iPad och min mans klocka som han ärvt av sin morfar. Men av någon jävla anledning tog de även blöjor, bebiskläder och dynan till skötbordet. Var så jävla jävla ledsen. Sen kom värkarna igång på natten efter och helt plötsligt skulle vi få bebisen och nästan allt vi handlat till henne var stulet. Min man som är sjukt snäll och obotligt optimistisk sa dock att ja men vi har ju råd att köpa nytt, dessutom får vi igen allt på försäkringen. Han trodde att om man snor bebissaker så kommer det till nytta för en bebis vars föräldrar inte hade råd med de saker vi blev bestulna på. Så enkelt tror jag dock inte att det är. Snarare är det så att någon jävel tjänar pengar på våra saker och har svårt att skilja på mitt och ditt.

    Vi använde en Kånken ryggsäck som skötväska och den blev stulen från vår innergård när jag hade glömt den i vagnen en dag. Alla sonens saker hade dom slängt på marken och hans klämmisar ( smoothie) hade dom ätit upp. Eftersom det var en låst innergård så var det ju någon av grannarna. Även sonens sparkcykel försvann. Skrev den argaste lappen jag kunnde komma på och tejpade upp den på varenda dörr och port.

      Fast det är ju jättevanligt med obehöriga i fastigheter. Vi gjorde en grej av det som barn och tog oss in på nästan varenda innergård på Kungsholmen utan några som helst svårigheter. Idag har vi stora problem i vår fastighet med obehöriga som kommer in och tar saker, både dagtid när kod fungerar och nattetid då det krävs nyckel. Bara att smita med nån in ju.

        Kod är helt värdelöst. I huset jag bor har vi inte längre någon portkod utan endast magnetnycklar till de boende.
        Besökare får använda porttelefon och bli insläppta. Då vet man att den som släpps in är väntad av någon boende.
        Dessutom har vi dubbla låsta portar alltså en sluss där första dörren leder till postfacken och andra dörren till trapphuset.
        Det har minskat antalet obehöriga och (peppar, peppar) antalet inbrott.

    Minns hur arg jag blev när min cykel blev stulen. Trots försäkring blev det massa meck med polisanmälning, åka till hittegodscentralen för att få intygat att cykeln inte återfunnits, köpa ny cykel och kosta på tre tunga lås att cykla runt med, och alltid behöva låsa fast cykeln på minst två ställen. Men vad förvänta sig när man bor i Malmö- de körde runt med skåpbilar om nätterna och stal mängder av cyklar varje gång ?? En kompis fick sin bil stulen i samma stad- den hittades senare och alla delar ur motorn som kunde säljas var urplockade.

    Och folk förfaras över att jag släpar vagn och barn fem våningar utan hiss istället för att använda barnvagnsförrådet… No thanks, I don’t trust people och är lika beroende av vagnen som en toalett i min vardag!

    Folk stjäl allt som inte är fastskruvat. För ett par veckor sedan satt jag på en bänk utanför ett köpcentrum och lade ner mitt paraply bredvid mig på bänken. Det var inget billigt paraply utan ett superfint (från Bugatti).

    När jag går därifrån hinner jag ungefär tio meter innan jag kommer ihåg paraplyet. Vänder mig om och bänken är redan tom. Paraplyet är borta.

    Naturligtvis får jag skylla mig själv för att jag glömde det på bänken men önskar ändå att folk vore ärligare. Vet inte hur många gånger jag ropat eller sprungit ifatt folk som tappat eller glömt något.

    En gång fick vi en snowracer stulen. På julafton. Vi var ute och lekte i snön på morgonen. Ställde snowracern så att snön skulle tina. Var hos släkten på julmiddag, när vi kom hem var det bara en vattenpöl kvar…

      Ruttet gjort, verkligen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.