Det där med mode…

Kenza:

De här teddy-jackorna är sannerligen i ropet just nu.
Jag ser dem överallt och ingenstans och Kenza gör reklam för att de precis lanserats på Ivyrevel – så klart –  och som vanligt förstår jag ingenting. Sooooom vanligt…
Vill man gå runt och ha på sig en jacka som ser ut som en badrumsmatta?

#teamkenza eller #teamcamcam?

54 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    #teamcamcam

    #teamkenza

    #teamcamcam Jag har en filt som ser ut som den gråa på översta raden. Skönt, nu slipper jag jaga vinterjacka

    mina marsvin har en sån lurvkorg, fy fan vad ful den blev efter några tvättar. Men de gillar att tugga/suga på fluffet ändå, så de får behålla den. Kisskorgen.

      Jag hatar dom där korgarna, men våra marsvin älskar dom. Håller med om att dom blir så fula efter några tvättar.

        hatar mest att de vill glida ner UNDER KUDDEN och sitta där och trycka :c

          Uppenbart att det är deras skyddsrum mot panflöjtsmusik. Säkert god ljudisoleringsförmåga.

            HAHAHAHAHAHA!!!! Jag ÄLSKAR dig!!! ????

    #teamkenza

    Så fint och mysigt!!

    OT men nu visar sig My med årets ensamma mammor!

      Vem är My?
      Tänkte först på hon som var med i ensam mamma söker 2011

      Och!? Vad är konstigt, speciellt, sensationellt med det? Inget ovanligt att bloggare är med på pressvisningar liksom, pr för programmet som börjar ikväll. Zzznark..

        Varför så sur?
        Du vet ju inte vilket tonläge Anonym hade, h*n kanske bara ville berätta att My ska vara med där.

          Fast My ska inte vara med där, men hon har varit med i det för några år sedan. Kanske var My själv som skrev hehe.

    #teamkenza ?? Så snyggt med smala mörka jeans och sneakers. Har ofta sidenblus för kontrasten.

    Vill ha en sådan jacka i svart någon som vet var den finns att köpa tack. ?

      Indiska!

        Tackar ska kolla på indiska ?

      Kolla H&M. Jag köpte en svart pilékappa från H&M Trend förra året. Världens mysigaste och så snygg! ?

    #teamkenza

    #teamkenza

    OT: Sveriges yttrandefrihet är hotad, allas vår jättebebis Joakim Lamotte har blivit avbokad från föreläsning på Gislaveds gymnasium

      de ville väl inte höra honom skrika ??

    #teamcamcam

    Ser ut som noppig, söndertvättad fleece.

    TV4-profilen tas ur tjänst enl aftonbladet! Nu händer det grejer!
    ”Den kände TV4-profil som anklagats för sexuella trakasserier tas ur tjänst, skriver kanalen i ett pressmeddelande.
    – De nya uppgifter som nått oss är allvarliga och rimmar väldigt illa med det vi står för. De motsäger också den information vi hittills fått – att förändringarna som förra året vidtogs inom produktionen gällande arbetsmiljö, kultur och ledarskap har lett till att man kommit till rätta med de missförhållanden som tidigare uppdagats, säger TV4:s innehållsdirektör Åsa Sjöberg i pressmeddelandet.”

      På Expressen går de även ut med namn ??

        Ironin i att en viss annan man på TV4 kräver en internutredning i expressen – han har ju själv flertalet gånger dragit grova sexistiska skämt i nyhetsmorgon.

      Så jääla gött! Men jävlar vad AB matar på om MT nu, tydligt att de försöker begrava FV-storyn.
      Har nån koll på MTs fru, finns väl risk att han tar ut viss frustration om snacket om hans humör stämner?

        Deras text om sin medarbetare är kvar precis under och har varit det hela tiden. Jag vill inte försvara dem, men de begraver det ju inte. Tv4 grejen är mycket större dessutom, handlar inte längre bara om Timell utan kommer ju fram uppgift på uppgift att de mörkat genom att betala tjejerna. Det är sååååååå stort. Kan ju vara så att aftonbladet håller på att gräva i vad Jan H visste när det här med Cissi var aktuellt och vad han eventuellt har mörkat

        Han slår henne ja. Även detta har varit känt jättelänge, hörde talas om det första gången för tio år sedan och har sett det ske själv med egna ögon. Jävla vider till man.

          Men snälla hjälp mig att förstå. Om han slår henne och folk vet och sett detta VARFÖR I HELA FRIDEN görs inget? Jag fattar att hon inte gör ngt för hon känner inget värde etc men varför tittar alla på?! Har vårt samhälle blitt så patetiskt att man håller såna kräk som timell om ryggen?

      Att MT kunde vara burdus, sur, elak och stöddig kunde jag tänka mig men inte att han skulle sextrakassera, men det är ofta dem man minst anar. Usch obehagligt.

    Team camcam!
    Samma med de där korta fejkpälsarna i nån neonfärg…. blä!

    Alltså vad är det som händer med Anna Hibbs? Någon som vet? Hatar när folk säger a utan att säga b!!

      Jag undrar också! Mitt intryck är att hennes pojkvän har dumpat henne, varit otrogen eller på annat sätt betett sig svinigt eftersom hon åkt tillbaka till Gbg och alla spår av honom är borta från tex insta. Stackarn. Tycker så synd om henne. Love hurts. :,(

        Det var min första tanke också, tyvärr… åh jag gillar verkligen hibbs! Hon känns genuin på ngt sätt… och verkade lycklig tillsammans med honom… Lider fan med henne 🙁

    #teamcamcam. Begriper inte ett skit av dagens mode

    Hon kan inte direkt prata om att hon är innovativ och kreativ när hon tar koncept som redan finns. Och den ser ut som pälsen från en av mupparna.

      Fast vänta lite här nu. Kenza är ingen designer. Hon är delägare av ett modeföretag/onlineshop. Jämför du Ivyrevel med ex Zara eller H&M (ej i samma liga, men same same förutom fysiska butiker), så ser du att den businessen handlar om att sälja trender. Inte sätta dom. Det är fashion week till för. Stor skillnad ☺️

        Well jag handlar inte från någon av de affärerna och speciellt inte H&M som mer än gärna stoltserar med att de är miljömedvetna men bränner 58 ton kläder om året.

          Håll koll på dina siffror om du ändå ska ha dem som argument.

          12 ton per år har H&M i snitt bränt upp de senaste åren.

          Bestseller däremot har bränt upp ca 49 ton bara förra året.

          https://www.svt.se/nyheter/utrikes/h-och-m-branner-tonvis-med-nya-klader

          Sen kan du läsa H&Ms svar bla här:
          https://www.facebook.com/hmsverige/posts/1135786666554050

            So? Om man bränner upp kläder är man allt annat än miljövänlig så siffrorna spelar ingen roll.

              Har du ens läst innehållet i länkarna?

              Vad tycker du (som tydligen är insatt) att modetillverkare ska göra med kläderna isf att bränna dem då?

        Fashion week (oavsett om det är Stockholm, Paris, eller Milano) sätter inte trender. Att något visas under en modevecka betyder inte att det blir en trend, inte ens om flera designers visar samma produkt/silhuett/färg/etc. De som i slutändan bestämmer om något faktiskt är en trend eller inte är konsumenterna. På samma sätt startar trender oftare på ”gatan” eller i subkulturer snarare än att de syns på catwalken och sedan ”trickle down”…

        Sen håller jag med om att det är stor skillnad på att designa kläder och skapa nya koncept vs att produktutveckla varor som redan är trendiga och bara haka på ett rådande mode. Varken Zara, H&M, eller Ivyrevel sätter trender precis som du säger. Däremot är Kenza en trendsättare i o m att hon är en influencer som når ut till massvis med människor som apar efter det de ser på hennes kanaler.

    Fina! Men visst hade folk såna massor förra året också? Då borde de kännas sjukt tråkiga typ nästa år? Så det blir att man köper en jacka för en säsong? Lite ovärt, men jag är ju uppenbarligen en tråkig tant.

    Djurvännernas pälsjacka! De är så fina.

    Män hånar det som sker. På min arbetsplats fattar ingen det stora i det som händer. Till och med kvinnlig kollega i 25-års åldern pratar om att det får vara nog med lättkränktheten och så skrattas det åt vilka kändisar som gått ut med me too och hånas om att hon ska va glad att nån ville ta på henne. Jag kokar men törs inte ta debatten och då är jag ändå 45 år! Så tragiskt med detta mansgrissamhälle. Vet inte vad jag ville med kommentaren men stort tack till er som tar fighten. Jag klarar inte ta den. Min chef är själv med och hånar. Jag behöver min inkomst så jag tiger o lider.
    Mvh Hon som tydligen är helt humorbefriad

      Vad sjukt! Vi är inte många tjejer på jobbet, kanske 5% och ingen av killarna där skulle våga uttala sig så eller skämta om det. Vi hade en kille som var timanställd som sa ett grovt skämt om kvinnor och han fick en rejäl utskällning av vår ledare och blev inte inringd mer. Blev lite stolt över min arbetsplats när jag läste din kommentar

      En del människor är så blinda för verkligheten att de blir korkade. De vill inte förstå eftersom det skulle tvinga dem att ompröva och ifrågasätta så mycket att det blir obekvämt för dem själva. Att blunda för och förlöjliga kvinnors berättelser gör att de slipper det.

      Förstår helt att du inte vågar och orkar för man blir uppgiven, arg och ledsen. Att söka sig till samtal med goda diskussioner om problemet och att läsa bra texter kan vara en räddning för att bevara någon slags tilltro på mänskligheten. Även ett bra sätt att samla på sig argument för de tillfällen orken att säga emot på jobbet finns.

      Du kan också vara sneaky och fästa bra texter på kylskåpet i lunchrummet eller liknande. Gör det anonymt om du inte känner sig bekväm med konfrontationer, eller var öppen med att det var du och att du ansåg att det var en text väl värd att läsa. Kanske påverkar det dem inte men för dig kan det kännas skönt med en slags protest kanske?

      Bra tips när man är arg på det sjuka mansgrissamhället: https://www.youtube.com/watch?v=RW8djpetnjg

      (Länk till truckerscenen i Thelma and Louise)

    #teamkenza. Ganska snygga tycker jag men framförallt ser de väldigt gosiga och sköna ut.

    Jag hade en sådan jacka vintern 1997-98, tror jag. En svart från HM. Mitt gymnasiejag var team kenza före sin (hennes) tid. Mitt vuxna jag är definitivt team camcam.

    Tycker faktiskt dom ser rätt najs ut. Men vet inte om jag personligen hade passat i en sån. Jag är mer bekväm i klädseln (men drömmer alltid om snygga outfits) (som jag aldrig kommer skaffa) Men om jag ser andra på stan med dessa så kikar jag alltid en extra gång och tänker att en vacker dag då ska jag minsann våga mig på lite snajsigare kläder.

    Om ni kollar Smails senaste vlogg säger Paow att hon har kille, ca 8.20 in i videon 🙂

      Hon är in a relationship på facebook med.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.