Hit or miss?

Therese Lindgren:

Nu är Therese Lindgrens ambivalenta ”frys/svettas-kollektion” släppt för KA-KD och jag är mest konfunderad över deras absurda retuschering av hennes ansikte.
Vad har de gjort? Varför inte låta folk se ut som folk och framför allt folk vars fans ser en i en video varje vecka?

Men vad tycker ni om kläderna, retuchen set aside? Se hela kollektionen HÄR!
Jag gillar vissa av kläderna och tycker vissa plagg är svinmärkliga…

58 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Jag älskade kollektionen, bortsett från den enarmade koftan! 🙂

   Jag håller med! Förstår inte riktigt koftan. Ser lite ut som att hon har stoppat in armen i halsen istället.
   Men resten var riktigt snyggt!

  Jag gillade den oxå, förutom koftan ?

  OT.
  Bella skriver om sin haloweenfest.. att dekorationerna är läskiga så ”vi får vänta med att sätta upp det till barnen är hos sin pappa” VI?? Vilka vi?! Hon och hajen??

   Ja, jag stavade fel.. I know.

   Hon och hennes Head of halloween house decoration, kanske? 🙂
   Nej men skämtosido, hon får säkert hjälp av partykungen eller vilka det nu var som hon samarbetande med.

   Bella kanske har börjat tala om sig själv i pluralis dvs det som kallas ”pluralis majestatis”?
   ”Vi Isabella, drottning av sociala medier, kommer att hålla bal på slottet med anledning av halloween” 🙂

   Fast jag tänkte mer vi som i Bella och gästerna. Liksom att när ungarna gått lagt sig, då jäklar åker motorsågen fram eller vad det nu kan vara..

  Varför vill man ha en varm stickad tröja på sig men lämna en stackars arm utanför? Förstår mig inte riktigt på mode ibland.

   Jag fattar inte heller det.

   Sen tycker jag Therese klär sig lite ungdomligt eller vad man ska säga, det är ofta hon har kläder som inte passar för hennes ålder.

    Haha öööh, okej så en 30årig kvinna får inte klä sig som hon vill, hon klär sig för ”ungdomligt”, ja för hon är ju en gammal jävla kärring som ska klä sig som det. Hur ska förresten folk som inte är ”ungdomliga” klä sig enligt dig? Fan va tragisk du är.

     Whooops där trampade hon visst på en öm, kränkt tå tror jag 😉

     Alltid sånt daltande med Therese.

     Precis, hon är 30 men klä sig som Linn Ahlberg som är 18.

      Och? Låt henne? Vad gör det dig vad hon har på sig??

      Jag har aldrig reflekterat över att Therese skulle klä sig för ungdomligt…. Men det är kanske för att mitt senaste klädinköp var ett par tröjor med Disney-tryck … Jag äldre än vad hon är!

    Fjantig kommentar! Finns ingen åldersgräns på kläder! Varför se ut som en.tant i förtid?!

    Och vad är det som är så ”ungdomligt”? Är det gympaskorna? Polotröjorna? T-shirtsen? De urringade topparna? De knälånga kjolarna? Jeansen? Träningskläderna? Tjocktröjorna? Skjortorna? Kavajerna?
    Therese klär sig i det hon är bekväm i, personligen tycker jag hon klär sig väldigt åldersanpassat.
    Vid vilken siffra måste vilket plagg hängas bort?
    T-shirts vid 32?
    Kjolar kortare än låren 26?
    Converse 19?
    Polotröjor 95?
    Jeans 61 och 8 månader?
    Linne 38?
    Magtröja 17?

  Föll inte mig i smaken, men den kommer nog gå som smör i solsken ändå 🙂

  Fick lite bikbok känsla, och det är absolut inget fel på bikbok, men jag går oftast därifrån och känner mig för gammal för deras grejer.

   Jag håller med! Tycker dessa kläder är sånna man har ett par gånger och tröttnar på sen

  Ja jag förstår inte riktigt vad de gjort, men hon ser ut som Camilla Läckberg i ansiktet tycker jag.

  Hanna Widerstedt har gjort en video på sin youtubekanal angående kapitlet om henne i Joakim Lundells bok! ?

   https://m.youtube.com/watch?v=XNLcSv2e0GI
   Och här är den. Tycker så synd om Hanna.

  OT: 9:15 har Aftonbladet en livesändning om pressetik iom namnutgivning av media mannen, om man kommer kunna live chatta under sändningen tror jag det kommer komma väldigt mycket frågor om varför de resonerar annorlunda när det gäller sin egna anställda.

  Känns som att det är operation save face som pågår.

  (Ja jag vet att jag kommenterar mycket idag…kunde inte somna om ?)

   Mediamannen så klart #skämskudde

   Även om man kommer kunna chatta så kommer alla kommentarer inte komma igenom.
   De släpper oftast bara igenom kommentarer som är okej . När jag har skrivit i deras livechatt och ifrågasatt saker som de vinklar och tar bort och varför de inte skriver om vissa saker som har hänt så har inget av detta kommit igenom. Det har alltså inte varit något elakt eller utpekande. Bara ifrågasättande.
   Så när det gäller deras medarbetare lär de flesta kommentarer fastna… Vilket är otroligt tråkigt!

   Jag tycker journalister ska skriva en artikel utan att deras åsikter ska lysa igenom. Det ska vara ren och ärlig fakta. Men säg den tidningen/tv-program som gör det…

    Ja, jag kan förstå att de behöver moderera vissa kommentarer men ifrågasättande kommentarer tycker jag att de borde tåla. Men det blir nog ingen seriös livsändning, utan ett försök för dem att rädda sig själva.

    Håller helt med! Tycker att SVTs nyhetssändningar är bäst och deras uppdrag granskning och kalla fakta, resterande läser jag med rätt kritiska ögon.

  Hon har lagt upp en video från fotoningen, och hon ser likadan ut i ansiktet på den videon, så det är nog sminkningen som gör att hon ser annorlunda ut, inte en retouche.

   Precis så är det.

   Hon förklarar även att fotografen inte lät henne göra sin standard foto-min utan uppmuntrade henne att testa andra poser.

   Om du har kollat den vloggen så ser man lite snabbt när hon kollar på bilderna precis efter de är tagna… och det är onekligen retuscherat!

   Kolla igen 🙂

  Varför är där en snubbe som ser ut att kräkas ut en slips ur skägget…?

  Inget som föll mig i smaken. Dessutom ser hon jäkligt uttråkad/äcklad ut på varje foto.

   Hon berättade själv i en vlogg att hon ville le på bilderna men att fotografen ”regisserade” hur hon skulle göra/posera.

   Gillade vissa av kläderna, andra inte. Precis som nån annan skrev så känner jag mig lite för gammal för denna stil.

  Den är ju hur tråkig som helst. Hae sett de där kläderna på hm, gina osv.

   Ja ingenting nytt och de känns lite passé nästan..

  Hon ser ut som att hon luktar en riktigt sur fis?

  Den rosa ”Emilia” med en enkel volang mitt på ärmen; vad har hänt i armhålan?
  Skall den se ut så eller är den nålad för fotograferingen? Vansinnigt retuscherad?

  Jag blir bara extremt provocerad, eftersom kollektionen bara går upp till storlek 42. Fattar att det inte är Therese som bestämmer det, men skulle ALDRIG sätta mitt namn på något som är så extremt exkluderande mot fansen.

   Men va? Alla kläderna från kollektionen jag klickat mig in på har funnits i upp till XL och det motsvarar inte storlek 42

  Problemet är att allt är anpassat efter enbart Therese kroppstyp då allt är jättekort i midjan.. blir tokig på det jäkla modet.

  Hur svårt ska det vara att göra tröjor som är normal långa?!

  Haha herregud ser exakt ut som allt på bik bok och gina.. inget nytt.

  Hur svårt ska det vara att göra något mer personligt och intresssant? Iofs har jag sett videos från hennes lägenhet och alla posters är från Desinio.. så inte så mycket personligt hemma heller!

   Tråkigt kommentar! Gissar att du inte har nått från Ikea så opersonligt om något ?

  Hon ser nästan lite ut som BB på bilderna..bara jag?

   Tycker hon ganska ofta påminner om BB faktiskt! Dom har lite liknande drag med näsan och munnen på något sett..

  Man blir ju lite besviken på hennes kollektion. Ännu en gång hon har gjort en kollektion och den största storleken är runt 42. Varför kan hon inte inkludera alla storlekarna? Liksom jag som har 54-56 har ingen nytta av den kollektion och kan inte köpa. Vi måste ändra industrin och varför inte börja med att stora influenser gör det?

   Fast att storlekarna endast går upp till 42 stämmer inte.

   Jag tror att det tyvärr inte är värt att göra vissa kollektioner inså pass stora storlekar då marknaden inte finns. Hur många med storlek 54 skulle köpa kläder ur Theres kollektion?

    Sen är det tyvärr en extra kostnad att göra kläder i dom storlekarna och säljs det dessutom inte så förlorar dom vara på det. De har inte sitt företag för att vara snälla, det är bara business tyvärr

   Förstår hur du menar MEN. Det handlar ju inte bara om det, det handlar om pengar. Man gör aldrig lika många av varje storlek utan tillverkningen bygger ju på vilka storlekar som säljer bäst. Jag har 41 i skor och ofta är den storleken slut för att de inte tar in lika många som i storlek 38. Det är ju inte elakt utan helt förståligt. Har jobbat både med skor och kläder i butik och det är alltid de stora plaggen alternativt de väldigt små plaggen som är svåra att bli av med. Kollar man runt på rea hittar man ofta 44 och uppåt på lite ”roligare” plagg för de säljer inte. Förstår din frustration men du måste se det från fler perspektiv.

  Så tråkiga bilder. De gör inte Therese rättvisa. Jag tror att det är en stor miss. Vi är vana att se henne leende och naturlig i sina youtubevideos, så när det ser såhär stelt ut så blir det jättekonstigt. De skulle ha valt att låta Therese le och vara sig själv.

  Men ni som – rätt eller orätt – klagar på att storlekarna inte är tillräckliga får väl köpa andra kläder än just Therese Lindgrens?
  Det kan knappast vara en rättighet att alla modeller av alla kläder från alla märken alltid ska finnas i storlekar för alla.
  Världen har klarat sig länge utan just dessa kläder så alla kommer säkert att hitta något att sätta på sig nu när vinterkylan kommer närmare.

  Gillar det mesta. Min favorit är faktiskt den enärmade koftan, tycker den är ruskigt snygg. Skulle dock aldrig köpa den då det som sagt är ett väldigt märkligt plagg temperaturmässigt.

  Jag undrar var alla dessa kläder är gjorda någonstans, både NAKD och ivyrevel. De gör aldrig några besök till klädfabriker, talar aldrig om detta. Blondinbella visade ju ändå ett tag upp flatteredfabriken och åkte dit – samt produktion i Europa. Jag vill bara veta om influensers tar sitt ansvar och ser till att det är en hållbar produktion etc? Finns det något sätt att ta reda på det?
  Kram

  Bara jag som tycker den enarmade jumpern är snygg? Sen är jag en extrem varm människa och kan inte ha tjocka tröjor. Så detta är ju perfekt!

  Alla bloggare ser likadana ut..har samma stil hemma ..mmDetta kunde likaväl varit Annica Englund ser ingen skillnad..

  Otroligt tråkig kollektion, ser ut exakt som alla andra kollektioner influencers gör. Förstår inte hur man kan vara *så stolt* över något som är 0% nytänkande.

  Nä inget för mig, dom där färgena tilltalar mig inte alls.

  Jag hatar det. Eller hata är ett starkt ord men tycker genuint illa om. Ser ut som Kinapolyester, billigt krafs som sprakar när man drar det över huvet.

  Hon är superduktig på det hon gör men tyvärr är det inte min stil så kommer inte köpa :/

  Som nån sa så ser kläderna både billiga och lite väl ungdomliga ut. Sistnämnda är iofs inget problem och ja, en 30-åring kan självklart bära ungdomliga kläder, men upplever på Therese att hon ser så mycket barnsligare ut – och nej, det är inte inte speciellt ”tjusigt”.

  Huvudbonaden passar vissa i, vissa inte. Typ Bianca passar grymt bra i det.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *