Madlady avbryter samarbetet med Bente

Bente ”The Bentish” Schramm:

Youtubern Bente har varit i blåsväder ett antal gånger den senaste tiden och nu verkar hennes samarbetspartner Madlady ha fått nog och avbryter alla samarbeten med henne. Ida på Svenska Youtubers fick brevet här ovan från deras VD.
Beslutet är med största sannolikhet ett svar på att båda Linn Ahlborg och Sofia Karmefjord valt att avsluta sina samarbeten med företaget eftersom de även arbetat med Bente.

Bente själv verkar tycka extremt synd om sig själv på Snapchat och ska nu helt sluta med sociala medier och bli en ”vanlig person”.
Ni vet, så där som både Jocke & Jonna samt Catrin Hedlund sagt flera gånger… Ja, ja…vi får väl se hur länge det håller.
Rampljuset behöver man nog ordentligt detoxas ifrån tror jag..
Jag borde öppna världens första ”sociala medier-rehab” för det finns väl inte redan?

Intressant att notera är den lilla brasklappen på slutet – att hon inte kommer tacka ja till några samarbeten i framtiden SÅ VIDA det inte är att få betalt för att visa upp saker på Snapchat. Så mycket för att lämna sociala medier och sitt ”varumärke” bakom sig. *suckar*

35 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Helt rätt! Och jag tycker att det är sorgligt att hon skyller sina åsikter på dina diagnoser. Jag kan förstå att man kan bli mer impulsiv och inte tänka på konsekvenserna osv, men man får inte automatiskt rasistiska, olämpliga åsikter för att man har en diagnos.

    Jag förstår mig inte på dessa vuxna människor som beter sig som barn? Är det ingen som har fått en ordentlig uppfostran?

      Jo, men de som fått en ordentlig uppfostran blir vanliga, stabila människor som hanterar motgångar som vuxna, dvs tråkiga att dölja på youtube.

    Måste vara svårt att plötsligt inse att ens handlingar har faktiska konsekvenser.

    Ja vad ska man säga? Jag vet inte hur gammal människan är men hon verkar vara på en 12-årings mentala nivå. Jocke och Jonna kanske söker inneboende, så kan alla tre sätta sig och sticka på en gemensam offerkofta (eller tvångströja kanske vore mer passande). Sekundärskäms vansinnigt mycket av den här Bente.

      23år är hon

    Men herregud vilken fjant!!

    Hon får det att låta som att hon inte kan gå en meter utan att någon ska komma fram och ta en bild med henne…

      Har aldrig ens hört talas om människan innan dessa inlägg. Är hyfsat säker på att hon tillför föga till mitt liv oavsett, dock är det jäkligt beklämmande att se att barn får ta/och tillåts se upp till dessa individer.

    Som man bäddar…
    Alltså buuuuhuuuuuu då

    Fån Blondinbellas blogg idag:

    ”Jag fick ett dygn i Lund också. Det är en så otroligt vacker liten stad som jag har fått möjlighet att besöka rätt mycket under åren. Vänner som pluggat, jag har föreläst och turnerat runt med mina två första böcker.”.

    Jag funderar på det här med turné med böcker. Känns som om hon ljuger kraftigt om att hon har t ex haft en bokturné. Det är väl något som hon skulle ha skrivit mycket om på bloggen då det borde vara något som skulle marknadsföras. Sina två första böcker dessutom – Egoboost och Isabellas hemligheter är ju de första böckerna. Har inte hört ett pip om det eller har jag missat något tro? Det låter bara så konstigt.

      Fast jag minns alla föreläsningar. Kan inte bekräfta att det var så ofta som hon skriver för det minns jag inte, men nog minns jag bilderna och inläggen om hennes nervositet osv

        Jag skickar iväg för fort… Första boken kom väl 2010? Jag vet inte vad hon menar med bokturné, men hon åkte säkert runt och signerade lite som Kissie gjorde?

          Precis så var det. Hon var i en ca fyra, fem städer under två turer åtminsonde vid två av hennes boksläpp.

      Tips, Isabella har en sökfunktion under sitt arkiv och söker man på ”Bokturne” kommer det upp massor 🙂

      Bl.a. Detta: http://www.isabellalowengrip.se/2012/02/lugnet-fore-stormen-2/

      Jag har haft ett mega hjärnsläpp då jag tyckte att det stod att hon haft möjlighet att besöka Lund rätt mycket under VÅREN. Det stod ju åren haha. Lägger mig under täcket igen tror jag.

        Ha ha, jag brygger dig en kopp kaffe. ?☕️

          Ja tack, haha! Jag tyckte det var så konstigt att hon varit på bokturné med sina gamla böcker nu under våren – dessutom utan att nämna det i bloggen. Fick liksom inte ihop det.

      När jag var yngre och Egoboost släpptes var hon på Akademibokhandeln i Lund för att signera boken! Så, jo, hon ljuger inte. Sedan kanske hon får det låta större än vad det var, men minns att det var mycket folk. 🙂

    Jag blev lite illamående när hon la upp allt om självmord, speciellt eftersom polisen körde henne till psyk bara för ett tag sen. Samtidigt som jag förstår att hon får ’haters’ och mothugg tex här eftersom hon skriver som hon gör. Men kommer också ihåg Lurifaxflux på flashback och jag vill inte vara någon som bara ser på.. Kan inte någon säga till tjejen att ta bort allting ett tag och att hon inte ska läsa vad som skrivs? Hon verkar ju på riktigt inte må bra :/

    http://t.sr.se/2gDgOiD

    Tankar kring detta? ??

      Vad har det med denna blogg att göra?

    Men vad är det hon har sagt då? Nån som kan uppdatera en ovetandes?

    Tycker det är synd att madlady inte sa upp samarbetet med Bente förrän dom förlorade sitt samarbete med Linn och sofia. Dom borde ha sagt ifrån för längesedan men verkade ju inre alls bry sig förrän Linn Ahlborg sa ifrån. Fegt

    Hon la även ut två till ’smakfulla’ snaps, där hon använder härskartekniker. Jag citerar ” Nu har ni fått som ni vill, Madlady kommer inte samarbeta med mig mer. Tack för att ni förstör mitt liv ” samt ” Ni får mig att vilja ta mitt liv, hoppas det känns bra för er när jag gör det ”
    Tycker så synd om hennes följare som ska behöva ta sån skit..

      Men hon mår uppenbart inte bra, de där snapsen (säger man så…?) gav mig en klump i magen. Tjejen behöver hjälp och stöd. Jag kände både precis som du, men också starkt att om det stämmer så vill inte jag vara en del av hatet mot henne. Om hon menar allvar eller inte spelar egentligen ingen roll, för det är uppenbart att hon inte kan slå ifrån sig hatet som kommer mot henne. Hoppas hon stänger ner både snap, instagram och youtube och tar hand om sig själv istället

        Köp samarin för magen

      Tvivlar på att tjejen är medveten om vad hon håller på med och då är det tyvärr svårt att ändra på ett invant beteende. Det är ganska uppenbart att hon behöver stöd och hjälp, det är tragiskt.

    vem fan är bente???

    Som man bäddar får man ligga.

    Beter man sig rasistiskt, homofobiskt och dessutom kastar skit på en feminism rörelse… ja, vad förväntar hon sig?

    Lika sansad som Tyra…

    ”En slant” för att vis upp prylar till snapchat. Åh länge sen man fick en slant! Min farmor brukade alltid ge mig en slant när hon fått pension. Trevligt att Bente också får slantar mot marknadsföring.
    (Verkar mer som hon hade behövt dränkas i min farmors kärlek dock)

    Åh Catrine! Hur mår hon nu förtiden? Längesen ju.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.