Halloweenhundar

Jenna Marbles:

Jag har precis gråtskrattat mig igenom den här videon med Jenna Marbles där hon testar olika Halloweenkostymer på sina hundar. 
SE DEN NU! Det är typ det bästa jag sett! Tårarna rann!

40 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Fick mig nästan att gråta också, men för att jag tycker synd om dem… 🙁

    stackars hundar 🙁

    Tycker oftast att hon är rolig men det är hemskt hur överviktiga båda hennes italienare är. Stackars hundar 🙁

      En av dom är sjuk i cushings vilket kan vara en bidragande faktor. Men jag håller med, det gör ont att se.

    Det är något djupt obehagligt med människor som klär ut djur och /eller ser dem som sina barn. Skriver’Mamma säger…’ under foton och liknande.

    Att klä ut hundar är inte okej. Att klä ut hundar och skratta åt dem är ännu mindre okej! Skulle aldrig utsätta min hund för det om han inte ville klä ut sig själv vilket aldrig skulle ske.

    Den lilla hunden ser ju verkligen road ut. Nej lite elakt att klä ut dom o skratta åt dom. De fattar ju mer än man tror.

    Tyckte inte heller att det var speciellt kul – antagligen inte min humor helt enkelt. I så fall var Tyra faktiskt roligare 🙂

    Tyckte så synd om ena hunden som tyckte det var så obehagligt att han inte ens vågade hålla huvudet uppe.

    https://nouw.com/missj

    Nää hade också svårt att se det roliga i det här. Låt djur vara djur

    Nää.. inte alls kul 🙁

    NEJ. Djur är inga leksaker!

    Detta var inte kul nånstans…orkade inte ens se halva, hundarna såg inte heller särskilt roade ut, såg ut som dom skämdes något oerhört. Förstår mig inte på hur du kunde skratta sååå mycket åt det här….. ???

    Måste tyvärr hålla med de andra.. hemskt

    Helvete vilka stela jävlar ni som kommenterar är. Hon är världens finaste hundägare och gör ibland en kul video som inte skadar hennes djur öht. Ni pratar om hundarna som att de går av på mitten om man blåser på dem. Alla andra stunder när hon inte spelar in den här videon lever de ba regular hundliv och mår gött. Orka bli upprörd över det här när vi har en värld full med Virtanens att vara lack på

      Ja det finns värre saker. Det finns det alltid.

      Jag tycker ändå detta är mycket obehagligt. För sakens egen skull. Men… Det är till stor del för att jag lägger in sådant här i ett större sammanhang. Djur används, föds upp, och äts av människor. Börjar man se kopplingar och mönster kan man inte o-se. Min erfarenhet säger dock att icke veganer inte vill ta in det jag säger så jag lämnar detta mycket uttömmande ämne och ber bara dig om att se en gång till.

        Sch! = ♡♡♡

      Hundarna skäms uppenbart och folk berättar att de blir ledsna. Vem är du att trycka ner de som inte njuter av videon utan istället blir ledsna/obekväma? Äh, DU kan sluta bli upprörd!

      Kan man läsa hundars kroposspråk kan man se att hon absolut inte kan läsa av dem och det bevisar hon i rätt många videos.

    Haha jag skrattade så jag grät jag med ??

    Någon som behöver ett sömnpiller? Lyssna på Inspopodden med Engla o någon mer. Inte ett vettigt ord, totalt ointressant och Engla har knappt talförmåga. Herregud vad dåligt. Den andra tjejen försöker iallafall men Engla är knappt förmögen att svara.

    https://www.youtube.com/watch?v=msWS8WxRsrY Den här som Simply Nailogical gjort är så rolig också haha

    Det enda jag såg var ett par ögonbryn…

      Ååååååhaha tänkte skriva exakt samma! Ögonbryn var det enda jag såg!

    Vilken jävla dubbelmoral. För bara en vecka sedan ojade du om djurplågeri när hästar rids av nybörjare och nu är det här skitkul?

      Fast Camilla syftar på nybörjare som rider och sliter sönder munnen på hästarna. Jenna klär ”bara” hundarna. Tycker inte det är rätt det hon gör men ville förtydliga bara vad Camilla klagade på.

        Men gäsp. De flesta nybörjare sliter när de lär sig rida lätt, stanna starka hästar osv.

          Men gäsp på dig själv. Du är alltid så himla otrevlig i dina kommentarer.

    Forskning visar att hundar är helt medvetna om inte bara tonfall och sinnesstämning hos människor utan även deras intentioner dvs skrattar du åt en hund så förstår hunden att du inte är glad på vanligt vis men den fattar även att du skrattar på ett vänligt vis. Hundar har en särskild del i hjärnan vars funktion är att förstå människors språk. De förstår även miner osv.

    Eftersom väldigt många inte fattar att hundar fattar vad man gör/säger/känner, så använder många hundar som typ leksaker/statussymboler/dekoration. Det tror jag absolut inte att tjejen i filmen gör men däremot bidrar säkert såna här filmer till att cementera myter hos icke-insatta tittare som ser hunden som ett objekt som finns till för människans nöje.

    Även bland hundägare som själva säger att hundar är smarta finns stor okunskap i många fall. Tex inbillar sig folk att hundar skäms när de gjort ”fel”, när forskning i själva verket visar att det hunden visar är rädsla. Människans reaktion/minspel/ton vid upptäckten av olydnaden gör att hunden blir rädd för människan.

    Vore även fint om folk kunde skuta skratta åt sånt som hundar med ångest gör när de lämnas hemma ensamma för länge. Tex sliter sönder alka kuddar. Hundar har en tydlig tidsuppfattning. Husdjur som tvingas sitta ensamma hela dagar är fullt medvetna om tiden.

    Samma med katter ang det mesta jag nämnt (dock lite mindre forskning genomförd än).

      Tack!

      Hahahahahahah. Men herregud. Ge er! Tur jag inte har någon hundmänniska i min närhet, för det här är bara sjukt. ?

      ”Forskning”, well. Det måste vara en forskning av gymnasieelever som ville bli färdiga med sitt projektarbete snabbast möjligt.

    Hoppas verkligen att ni som kallar filmen djurplågeri är veganer.

    Att ta småkalvar från gråtande kor, låta grisar stå inne hela sina korta liv, packa värphönor och kycklingar i många tusen i lador där de springer runt med konstant stress och aldrig går ha familjer, att frakta djur i trånga lastbilar där de skriker i panik, använda gas som smärtar i deras bröst, låta dem känna lukten av sin vänners död på slakteriet… sånt borde ni reagera på mer.

    En hund och en gris är ungefär lika intelligenta och båda har empati enligt forskning. Frågan är: har vi det?

      Spot on! ❤️

      Jag har inte kommenterat något ovan om djurplågeri, men är åtminstone vegetarian för att svara på din fråga.

      Jag förstår inte varför man inte kan problematisera en sådan här grej samtidigt som man problematiserar de saker du nämnde i din kommentar? Varför hör jag sådant där alltför ofta? ”Vi kan inte diskutera tafs på jobbet, tänk istället på de kvinnor som blir gruppvåldtagna!” är ett annat exempel med liknande logik.

      Jag tycker att det går utmärkt att problematisera att klä ut hundar samtidigt som jag problematiserar de saker du nämnde. Det är inte så svårt att multitaska.

        Jag förstår din tankegång och har själv varit där, samt vegetarian(vegan nu) och omger mig med ickeveggisar. Jag lyssnar och låter välja men innerst inne finner jag allt kring kött o h djurhållning allt mer orimligt. Säger inte ätt jag är perfekt eller ens färdig men hur allt går i vår kultur. Acceptansrn. Vad vi äter och vad vi kelar med.
        Din resonemang är egentligen helt bakvänt. Du jämför med tafsning och gruppvåldtäkt. Det är som att säga att gruppvåldtäkt är okej men tafsning inte är det. Beroende på arten på objektet.

        Den stora skillnaden är eget ansvar för sina handlingar. Det är fånigt att säga att man inte kan diskutera tafsande för att det sker grova våldtäkter. Skulle däremot någon som begår sexuella övergrepp bli arg över eller vilja diskutera hur fel sexuella övergrepp är så blir det himla konstigt. Denne är ju en direkt del av problemet. Detta är en bättre jämförelse med varför det är frustrerande/konstigt när folk pratar om djurplågeri men inte lever veganskt så gott det går.

          Okej, bra förklarat! Då förstår jag resonemanget lite bättre faktiskt 🙂

          /Anonym

      Jag är vegan. Tycker inte att filmen är djurplågeri. Men jag ifrågasätter den röda linjen i hur djur får användas för underhållning. En person som vacklar fram och tillbaka är svår att uppfatta än annat som fjäskig och osäker.

    Inte ok! Man ser att hunden skäms :/

    Jaaaa fyfan vad hemskt det här var. Vilka svin till människor som provar utklädnader på sina hundar, djurplågare!!!

    Eller?

    Herregud. Tror inte dom fick men för livet och tror att dom känner sig mycket älskade av matte och husse.

    hahaha alltså FOLK.
    Jenna Marbles är ju helt fantastisk med sina hundar,
    att klä ut dem i 15 minuter bör väl inte vara något att bråka om, liksom. Jeeez

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.