Återigen…

Katrin Zyto:

Katrin Zyto strikes again!

Vill hon ha ihjäl sina barn eller vad handlar det här om? Återigen åker hennes mellersta son utan bälte medan den äldsta sitter fastspänd. Får Rambo själv bestämma om han vill ha bälte på sig eller inte?
Jag undrar om den minsta bebisen ligger och rullar omkring på golvet under färden eller om han sitter fastspänd någonstans? Med Katrins säkerhetstänk så känns det inte som en helt orimlig fråga.

42 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Det är så sjukt. Det behöver inte ens ske en krock för stt någon ska gå riktigt illa, det kan räcka med att de behöver tvärbromsa och han flyger in i sin lilla lillebror. Fattar verkligen inte varför hon inte bryr sig mer?

      Agree! Så himla obehagligt. Jag kommer ihåg att jag som barn fick absolut inte ens sitta fram förrän jag var 12 & hade dessutom sittgrej att sitta på för att jag var så kort tom 11??

        Åh, jag med. Höjden av förnedelse när ens kompisar skulle åka med i bilen ?

    Svårt att se men det kan inte vara så att han har ”mittenbälte” på sig?

      Vad menar du med ”mittenbälte”?

        Jag antar att Anonym här ovan menar ett bälte som bara går över midjan. De fanns ”förr i tiden” (inte alls så länge sedan), innan de ordentliga bältena kom till mittensätet också.

          Va! Finns det något annat bälte än det som går över magen för den som sitter i mitten??

      Barnet sitter vid dörren, så ingEt gammaldags bälte. Tror förövrigt att Katrin hellre hade varit utan bil än haft en såpass gammal modell.

    Jag förstår liksom inte varför hon gör så?!
    Katrin är ju känd för att provocera men det här är ju att gå alldeles för långt!!
    Skiter fullständigt i om hon själv åker utan bälte, flytväst eller gömmer sin hjärna i handväskan! sån jäkla idiot!

    helt otroligt, och sen att visa upp det till allmän beskådan. Ska vi bara sitta och titta på eller går det att någon ingriper?

    Hon är ju skruvad. Lider av nån sjukdom. Det måste finnas nått namn på nån som tycker om sjuka skämt? För det måste ju vara att hon driver med oss.

      Hon känns så kåt på uppmärksamhet så det känns inte omöjligt att hon tar dessa bilder bara för att det ska skrivas om, och sen sätter på honom bältet. Bara för att tjäna några kronor på det och vara relevant. Känns inte helt friskt oavsett. Sätt barnen främt, och utanför, Katrin, de klarar sig nog ändå med pengar.

        Det skulle inte förvåna mig heller. För ingen kan väl vara såååå dum i huvudet?!

    Det här är så sjukt på så många plan.. Finns det verkligen ingen i hennes närhet som reagerar? Varför lägger hon upp det? Skiter hon så fullständigt deras hälsa?
    Hon borde på riktigt få gå någon slags kurs där hon kan få se hur hennes barn kan ”se ut” efter en krock utan bälte. Herregud.

    Körde bilen? En del av mig hoppas att den stod still och hon la upp klippet i någon form av absurd provokation. För jag kan verkligen inte förstå hur en människa annars kan riskera sitt barns liv genom att skippa bältet, kan verkligen inte förstå..

      I förra klippet Camilla skrev om så körde bilen iallafall och då hade han inte heller bälte.

      Jo, för visst börjar de bli lite mystiskt mycket filmande av barn i bil? Är inte ens så bra filmmaterial?

      Undra vad hon säger till barnen isf ”Spänn av bältet en stund Rambo, mamma ska bara provocera sina följare lite”.

    Provocerar hon? Kanske bilen står still? Kocko oavsett.

    Finns på instastories där de åker så nog är det medan bilen rullar. Tycker papporna borde reagera. Tycker också man borde anmäla till Soc, just som en (pinsam) markering även om jag egentligen tycker att Soc ska ägna sig andra typer av ärenden.

      Det är väl bingos bil o han som kör, så han är lika ansvarig

        Det är föraren (Bingo?) som har ansvaret att se till att passagerare under femton använder bälte. Helt sinnessjukt från bådas sida om detta inte är någon form av osmaklig provokation.

    Vansinnigt gjort!

    Men du.. den här reklamen som poppar upp och täcker sidan – kan inte de på NG skippa den? ?

      Tydligen kan de inte det

    Verkar som om ungarna blir inlastade och Ringo kan ta på sitt bälte själv och har fått lära sig i skolan vad som kan hända annars..?? Varför ens ha bilstol kan jag undra? eller säten? Är väl myycke roligare att kunna lajja loss i bilen med en liten tunnel o rutshbana?
    Btw. jag är helt off på sånt här, hur ser man någons instastory?

      Gå in på profilen, är där en ring runt profilbilden så har personen lagt upp storys. Ringen är typ orange/rosa ??

        Ahh TACK 🙂 nu ser jag.

    Även om hon provocerar så är det ur korkat. Vad tänker hon att hon ska säga om något skulle hända? ’Ah men…. Jag provocerade mina läsare ju….’ ????

      Fast hon provocerar inte, hon agerar.

    Vet att hon snackade i sin podd förut om att hon är en människa med tur och således inte behöver bry sig om grejer som hjälm eller säkerhetsbälte.

    Man baxnar ju. Hoppas VERKLIGEN inte att nåt händer.

    Att inte använda bilbälte själv med motiveringen att det är bara man SJÄLV som drabbas vid eventuell krock är idiotiskt! Säg de till de skattebetalare som betalar för sjukhusvården m.m. Att inte bälta sina barn är ännu mer idiotiskt. Borde anmälas till socialen!

    Man ska ju vara tyst när man inte har något bra att säga, men alltså, hon är ju helt väck i huvudet. Inte konstigt att killar tycker det är okej att våldta, att de kör som idioter och har ihjäl andra oskyldiga etc när de har förebilder likt Katrin som morsor.
    Utseende är ju det enda viktiga i hennes värld, helt störd i huvudet.

    Bente skrev på snapchat att hennes avbrott på yt nog bara är temporärt.

    Tycka vad man vill om Katrin men jag tycker faktiskt att Bingo kommer undan all kritik nu. Det är ju faktiskt han som kör och därmed är han ytterst ansvarig för att se till att alla har bälte på sig.
    Så Katrin OCH Bingo, kom igen nu. Spänn fast alla era barn när ni åker bil.

    OT ”Expressen har varit i kontakt med Virtanens svärmor som vill föra fram att han sedan dess lämnat missbruket bakom sig.
    – Fredrik Virtanen är sedan många år rehabiliterad. Han är en alldeles utmärkt och närvarande småbarnspappa som har ett gott liv utan missbruk, säger hon.”

    Alltså… Svärmor måste väl ändå vara det absolut sämsta källan man kan ta till? Vem visar sig från sin sämsta sida när man är med sin svärmor?? Jättelustigt.

    https://www.expressen.se/nyheter/virtanen-man-lyckas-inte-alltid-leva-perfekt/

    Hon gör ju så just för man ska reagera tyvärr.
    Men tänker samtidigt finns de bevis på att hon kör bilen med när barnen ej har bälte?
    Tänker om hon kanske tar bilder på barnen utan bälte innan hon kör?
    För att sedan bälta dom?
    Oavsett så är det så jävla sjukt att en mamma på 30+? Gör såhär endast för att provocera mönniskor fy fan!!!

      + 40…

      På båda filmerna ser man (och hör) klart och tydligt att bilen är i rullning. Första klippet i vad som känns som hög hastighet med. Inne i stan. Där en bil kan komma från ett annat håll var som helst och smälla in i deras bil… jisses.

    Men hur orkar ni bli så stötta? Det skrevs ett inlägg om detta häromdagen, fick ni inte nog då? Varför bry sig? Ingenting kommer att förändras av att ni alla sitter och förfärar er och skriver arga kommentarer. Vi alla VET hur Katrin är. Släpp det bara.

    Hellre tjock än dum i huvudet!

    Jag blir ärligt le på föräldrar som inte är mer pålästa gällande bilsäkerhet. Rambo bör sitta i en bilstol, gärna en bakåtvänd för han är väl typ 3.5.

    Ser föräldrar som vänder sina barn för tidigt ”för de får ont/kräks/jobbigt att sätta in ungen”. Hellre brutna ben, kräkig bil och jobbigt att sätta in än en bruten nacke? Finns bilstolar som är bakåtvända för långa barn så de KAN sitta säkert.

    Varför sätter man inte sina barns säkerhet först?! Ett sånt litet barns huvud väger fortfarande för mycket och nackmusklerna är inte tillräckligt starka. Varför är man inte mer påläst?! Sverige som är ett av de ledande länderna i världen och mer eller mindre kastar informationen på ansikte på dig som förälder.. jisus *andas i fyrkant*

      Tack då slapp jag skriva det. Precis så tänker jag med

    En sak som jag verkligen inte förstår. När Bingo skjutsar barnen i sin cykel + kärra så har dom hjälm, han har på sig en hjälm i nästan varje instastory som han gör. Men när han kör bilen så glömmer han bort att de ska ha bälte. Oavsett om Katrin är med eller ej kan det inte ta så många sekunder att kolla om dom har bältet på sig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.