Bente backar Martin Timell

Bente ”The Bentish” Schramm:

Ju du, Bente – hur var det nu igen med att sitta på de där kliande fingrarna?

Bente – vars ”paus” från sociala medier varande ungefär lika länge som en generell Catrin Hedlund-paus visar återigen prov på god smak och genomtänkta inlägg när hon publicerar inläggen här ovan på Snapchat.
Det var också en lång video där hon pratar om hur hon och Martin Timell inte är någonting annat än missförstådde eftersom de skämtar på ett sätt som inte har vett att uppskatta men att dealdrig haft som avsikt att skada någon.
Det är illa nog att tala för någon annan man inte känner men det är extra illa att tala för en man som Martin Timell efter allting som uppdagats kring honom den senaste tiden.
Bente, Bente, Bente…återigen ett inlägg som du kan tvingas be om ursäkt för senare. Vad kommer härnäst? Ett inlägg om att Alexander Bard bara är en missförstådd själ och att Fredrik Virtanen mest bara är en lite busig grabb?

Bild från Svenska Youtuber.

29 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Apropå Catten, vad gör hon nuförtiden? Ligger lågt?

      Ja hon ligger väldigt lågt. Lägger upp nån bild på gravidmagen, eller en gammal bild på sitt hår och funderar på byte av hårfärg.
      Nån live har hon kört men då äter hon som vanligt och pratar om absolut inget intressant alls.

        Okej.
        Hon borde väl nästan sterilisera sig efter den tredje ungen så hon inte sätter fler ungar till denna värld, Catrin och hon kör ju oskyddad sex ofta också.

      Snart kommer Jockiboi garanterat starta Lundell Pranks. Loggen är på plats nu. Haha slutat med youtube till och med hunnit smutskasta plattformen då han gick ut i tidningar och sin favorit plattform snapchat med fler sociala medier. Reagerar inte folk då på hans sätt att skapa rubriker och göra pengar på de, då är hoppet ute. PR-Trick Kungen.

    Om nu ens ”skämt” inte går hem hos ngn, utan tvärtom … Borde man inte tänka till och inse att de just inte är några skämt..?

      Jo precis. Om man skadar andra människor med sina skämt hjälper det inte att man ”vill väl”.

    Så tråkigt när det händer igen och igen…
    Då önskar man att någon i hennes närhet skulle kunna backa upp och förklara vad som är okej/inte okej.
    ?

      Ja precis, hade någon av mina vänner uttalat sig så hade jag tagit ett allvarligt snack med dom…

    Fy Fabian kvinnor ska stötta varandra. Vad håller hon på med ?

    Hon är ju lycklig igen hon har ju fått berty-filtret permanent på snapchat.

    Äntligen har DN skrivit om PK-komikern som begått flera våldtäkter. Jag är själv typiskt PK enl många men asså fy fan vilka fula fiskar det finns som gömmer sig bakom ”snäll PK-kille”-fasad. säger en snubbe att han är en fin kille: spring. Fina killar på riktigt behöver ej säga det, de bara är det.

      Har lärt mig det också. Och killar som *älskar tjejer*. Knappast.

      Vem??!

        De killar som sagt att de är snälla killar har alltid varit de värsta… med de sköraste egon en kan tänka sig.

          I second that. Så säkra på sin egen förträffliga godhet, men det vacklar fort när de inte får den bekräftelse de tycker att de förtjänar. Vet så många ”snälla” killar som gått bananas när de blivit dissade. Då ömkar de som fan och det låter nästan som att all världens tjejer är SKYLDIGA att föredra dem p.g.a. deras fiiina personlighet.

        S.I. väl?

          S***n i****l? Usch har ju tyckt om honom

            Inget är bekräftat att det är han som är anmäld. Men han behandlade sitt ex som skit och struntar i sin unge. Så det finns anledningar nog att tycka illa om den jäveln

    Timell har flytt fältet och är på Seychellerna stod det i media.
    Han flydde som den fege brottsling han är.

    Skämt??
    Att kalla någon h.ra samt f.tta, är det humor?
    Att kalla någon h…, är dessutom olagligt.

      Olagligt?? Nä…

        Jodå!
        Ärekränkningsbrott som faller under brottsbalkens femte kapitel, tredje paragrafen.

    CamCam. Titta på det här – det är ett rätt nyktert samtal ändå om modern feminism; https://www.youtube.com/watch?v=iv7LvRhvgNI&feature=share

    Motbjudande också att hon använder sin aspergerdiagnos som ursäkt för att sprida sina osunda åsikter. Dessa har nämligen noll och ingenting med en sån diagnos att göra. Att hon är impulsiv, visst. Men just att hon skyller _vad_ hon säger på sin diagnos. Nej, den gubben gick inte…

    Snart kommer Jockiboi garanterat starta Lundell Pranks. Loggen är på plats nu. Haha slutat med youtube till och med hunnit smutskasta plattformen då han gick ut i tidningar och sin favorit plattform snapchat med fler sociala medier. Reagerar inte folk då på hans sätt att skapa rubriker och göra pengar på de, då är hoppet ute. PR-Trick Kungen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.