Friends in high places..

Kenza:
 

Kenza fick alltså sin specialdesignade klänning i present av Ida Sjöstedt. Jojo, det är till att ha rätt kompisar! 😉
Enligt Expressen går en liknande klänning som den Kenza bar på sin stora dag för 17 000 kr och uppåt så man får ju hoppas att klänningsdesignern i alla fall var bjuden på bröllopet som tack.

Som den här låten – fast tvärt om. =)

https://www.youtube.com/watch?v=mvCgSqPZ4EM

40 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Min ’vanliga off-the-rack’ bröllopsklänning utan märke kostade 10,000kr. Kenzas egendesignade skulle säkert gått för 30-40,000 minst tror jag (säkert mer), om man som okänd person beställt den av Ida. Skönt hon fick den gratis med tanke på att Kenza och Aleks gick mkt över budget även med spons/gratisgrejer. Skulle gissa på att även tårtan var en ’present’.

    Ett tips till alla arbetsgivare är att den 25:e varje månad lämna över lönen i kontanter förpackade i en guldskimrande ask med röd sidenrosett. Bifoga ett kort med tack från din personlige vän arbetsgivaren.
    Då blir ersättningen för månadens arbete inte skattepliktig utan en gåva som bevis på vänskapen.
    Att ingen har tänkt på detta? Varför betala skatt och arbetsgivaravgifter när man kan bejaka vänskapen mellan varandra istället?
    Arbetstagaren kan för säkerhets skull då och då med en blomma eller så uppvakta arbetsgivaren på födelsedagen och större högtider. Så att ingen tror att det inte rör sig om personlig vänskap alltså 🙂

    Alltid fascinerande att redan rika kändisar slipper betala saker.

      Ja, tänka sig att rika människor har vänner som de får presenter av! 😉

        Jo, för Kenza är ju ”vän” med Ida Sjöstedt, Daniel Wellington, Gina Tricot, Chloé, YSL och alla andra som hon får sponsrade grejer av. 🙂

          Kenza är även vän med Levi Strauss (död 1902) och blir bjuden till Coachella som ett bevis på deras vänskap. Hur Kenza upprätthåller kontakten med andevärlden vet nog bara hon själv.
          Undrar för övrigt hur Kenzas väninnor Nelly och Gina ser ut? De tre brukar hänga då och då i samband med utlandsresor har jag för mig 🙂

            Haha, skummade bara kommentarerna och trodde du pratade om Claude Levi-Strauss först och tyckte den vänskapen verkade lite udda.

            Vad erbjöd han henne, sina åsikter om strukturalism.

            Hahahaha skrattade rejält av din kommentar ????

      Det är ju för att de som ger dem saker VET att många andra kommer att se… Dvs reklam…

    Med tanke på att klänningen är både ful och illasittande unnar jag henne att få den gratis.

      Tråkigt att du dissar en kvinnas bröllopsklänning. Gissar på att du inte är gift? Och med den inställningen lär du inte bli det heller!

        Men gud… ?

        Så Anonym måste tycka att den är snygg för annars blir h*n aldrig gift.

        Ja, det är så det fungerar här i världen. Man får inte tycka att en enda brudklänning är ful, ty då är man dömd att för evigt leva i synd och efter döden brinna i helvetet.

        Jag har redan saboterat min framtid genom att ha kollat på pinsamt många avsnitt ”Say yes to the dress”. Tur att jag gillar katter!

          Det är väl mer att det blir så uppenbart att personen behöver se ner på någon till den grad att hen ”unnar” att hon fick den gratis.

          Saltet bara väller ut där.

          Nej det är ok att tycka den är ful men fan inte att skriva det så att personen själv kan se. Hur hade du själv tyckt att få höra på din bröllopsdag att din klänning är ful och sitter dåligt? Jämföra det med att titta på ett jävla tv program säger en hel del om dig. Men du kanske tycker det är snällt gjort?

            Say yes to the dress är ju hur kul som helst! Säger inget om en person vad man ser på för i så fall är jag både seriemördare och sexualsadist.

              Men det handlar ju inte om programmet… yeeez

        Den satt ju illa. Lös både i ärm och midja. Synd att hon inte hade någon som talade om det för henne.

          Fast Kenza har ju ofta problem med magen och hur skönt är det att ha något som sitter extremt åtsittande då? Tror de gjorde så i förebyggande syfte ifall magen skulle svälla. En sån här dag är det inte kul när klänningen klämmer för att magen sväller..

            Det finns spanx för sånt!

              Spanx när man har problem med uppblåst mage? Jag hade absolut hellre haft en löst sittande klänning än känslan av flertalet knivhugg i magen i flera timmar 😛 För yes, konsekvensen med tighta kläder och uppblåst mage får oftast den effekten…

                Varför pressar sig Kenza in i jättetajta skinnbyxor då? Jag tycker mig i alla fall ha sett ganska många bilder på henne i byxor som är varken sitt- eller magvänliga. Är det bara för fototillfället kanske?
                Den där magen är nog bara en sån där laktos/gluten/IBS-mage som alla bloggare hävdar att de har nu för tiden 🙂

          Ja eller att Ida sa något. Man vill ju inte gärna beställa en klänning av henne om det är sådär illa den kommer sitta. Fast just det jag får ju inte gifta mig pga dissade kenzas klänning :'(

          Men är det inte rätt vanligt att man går ner i vikt innan bröllopet för att man är stressad? I och för sig kan man ju justera det dagarna innan, speciellt en redan skräddarsydd klänning, men ändå.

      Personligen tycker jag att Kenza är fantastiskt vacker i sin klänning.

      Det känns så mycket bättre att skriva snälla saker än att dumpa skit på folk till höger och vänster. 🙂

      /Linda

      Håller med dig. Klänningen är snygg, men inte på Kenza. Den sitter (och satt) inte bra på hennes kropp alls. Den är för stor på helt fel ställen. 🙂

      Tyvärr måste jag instämma. . Klänningen hade ingen wow faktor och den satt inte bra. Hade förväntat mig mer. Men huvudsaken att hon själv är nöjd.

    Den hade garanterat kostat mer än 17k om den hade sålts. Beställde själv min bröllopsklänning från Ida och hon har i vanliga fall ett 10-tal couturemodeller man kan välja mellan, min klänning kostade 16k, den dyraste 25k. Kenzas klänning är ju dock helt specialdesignad och har ingen grund i någon av Idas färdiga modeller.

    Garth ❤️❤️❤️

    OT men trodde först paow o Lance enbart var PR trick men Maggan skriver på sin blogg: ”Alla rör på sig, utom Lance som legat i telefon (Skype) med sin flickvän i 5 timmar utan paus” så dom verket ju ändå vara seriösa, lite otippat men mer kärlek åt folket!!

    Det är ju inte en gåva, det är spons. Varenda inlägg med bilder av klänningen borde varit märkt #sponsrad
    Gissar att det inte var den enda ”gåvan” Kenza fick.

      Ja, varje bild från bröllopet borde ha eftertexter som talar om all spons, alla produktplaceringar och all reklam som finns på bilden från blommor, skumpa, snittar till kläder och tårta.
      Någon tänkare (t ex RO eller KO) borde göra en handledning hur reklamidentifiering ska ske när ett helt event t ex ett bröllop eller en födelsedagsfest innehåller reklam från olika sponsorer och samarbetspartners. I film- och tv-världen är det ju enkelt för där har man rullande eftertexter.

    Jag reagerade faktiskt mer på detta svaret: ”Det beror ju helt på vad för typ av bröllop man vill ha. Vi körde ju fre-sön och bjöd på allt förutom rummen (man fick välja själv om man ville övernatta eller ej) så vårt blev en bra bit över vår budget som vi hade satt på 500 000. Men jag har vänner som haft mysiga bröllop också för runt 100, så det går såklart! 🙂 Kram K”

    Mysigt bröllop för runt 100 000. Blir lite mörkrädd hur dyra bröllop har blivit om ett ”mysigt” går loss på så mycket. Kan iofs också vara jag som har levt i en fantasivärld :’D

      Jag tror det har att göra med att de bröllop Kenya visat i bloggen (som jag sett) har varit par där man bjudit hela stora släkten och vänner. Då blir det lätt stora summor även summan per gäst är låg.

      Tycker också det är helt sjukt vilka summor som är ”normalt” att lägga! Mitt och min mans kostade runt 15 000 och det tyckte jag var mycket. 😛

    oj här vare bittert.
    Så vänner får inte ge bort presenter alltså,ska lägga det på minnet.
    Btw,ni har ingen aning om hur Kenzas relation är med Ida.
    Dem kanske är jätte bra vänner bara det att K inte skriver om det på sin blogg.

      Vill du att vi tar allt från början?
      Det var en gång…

    Nähä? xD Hon fick säkert HELA bröllopet sponsrat, förutom luften som dem andades kanske.

    Kemzas bröllopsklänning var otroligt classy och precis lagom åtsittande. Jag tycker inte att bröllopsklänningar ska vara åtsittande Nelly-fodral. Kenza har stil. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.