73 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    #teamhan

      Snälla tänk efter innan du postar såna här kommentarer. Ingen här inne vet vad som hänt. Ord står mot ord och så länge det finns en chans att en 14årig flicka blivit våldtagen så passar sig inte kommentarer som #teamhan eller liknande.

        Alla borde tänka efter. Undersökningen lades ner och han är inte dömd för något. Ord står mot ord. Så finns ingen anledning att förstöra hans liv heller.

          Jaha, så bara för en utredning läggs ned så betyder det att offret bara kokat ihop en historia?

          VARFÖR skulle man ljuga om det? Tror ni det är något man vill gå igenom? Behöva bli ifrågasatt?

            Kanske är det s

            Well… tänk dig om du har en dröm… och du väljer att ligga och knarka ihop med personen för att nå drömmen… men dagen efter är du kvar med noll och följs till tunnelbanan…

            Snacka om tomt…

            Inte helt omöjligt att man fantiserar ihop en story och hoppas kunna tjäna något på den!

              Är du full eller?? Skulle hon efter flera ar ga ut med den lögnen, fast ingen visste om att nagot ens hade hänt??

              Populära killar valdtar ocksa!!

              Självklart hävdar han att inget hänt, vad hade ni trott??

                M , det finns folk som gör allt för uppmärksamhet tyvärr. Säger inte stt hon gör det, men alla har inte en spärr för vad som är okej eller inte okej.

                  95% av valdtäktsanklagelser är sanna. Det är fakta.

                  Ända väljer du att antyda att hon ljuger.

                    Undrar uppriktigt: vad finns det för källa på att 95 procent av alla våldtäktsanklagelser är sanna? Hur kommer man fram till vad som är sant? Att det finns tillräckligt med bevis för en fällande dom? Eller ett erkännande? Att en kvinna säger att hon har blivit våldtagen innebär ju inte att man kan veta att det är sant, även om det så klart mycket väl kan vara det. Jag har svårt att förstå hur man kommer fram till en sådan siffra, eftersom att det förutsätter att det också går att veta vad som är sant.

                      Hej ”Anna”,
                      Det spelar ingen roll vad jag säger, du har bestämt dig för att killar inte valdtar och att tjejer bara vill ha uppmärksamhet. Det är ett sjukt tankesätt och jag tänker inte googla källor till dig, det klarar du alldeles utmärkt själv.
                      Män som du gör mig mörkrädd.

              Varför skulle man göra det, som om det är det normala att göra? Konstigt att offret alltid ifrågasätts, medan förövarna alltid berättar sanningen. Vem har mest att förlora, den som ska straffas eller den som redan genomlidit övergreppet?

                Offret ifrågasätts verkligen inte alltid! på senaste tiden har väl alla uthängda män fått jävligt mycket skit! Men det betyder inte att man måste tro blint på varenda uthängning, man får lov att vara lite kritisk.

            Jag kan inte svara på varför någon väljer att ljuga om en sån sak. Och jag kan inte heller säga att tjejen ljuger eller att han ljuger. För vi vet inte!!! Därför ska vi sluta att spekulera!

            Hennes berättelse är dock väldigt osammanhängande och hon har missat massa viktiga detaljer. Det borde ju funnits vittnen på plats, bla hennes vänner, om det gått till såhär som hon skriver. Självklart vill man ju inte misstro folk som blivit utsatta MEN man kan inte alltid utgå från att alla tjejer talar sanning och alla män ljuger. För det finns idioter åt båda hållen.

              Men vännerna är ju inte ens där i hans historia när de vaknar, så någon gång under kvällen måste de ha gått. Men det kanske bara är hon som ljuger om att de var ensamma, medan GM säger sanning om samma sak?

            Men det här är ju något som Catten exakt skulle kunna ljuga om… Hon är knappst ensam i världen om att vara mytoman. Nu menar jag inte att den här tjejen ljuger för jag har inte ens orkat läsa, men folk ljuger så hit och dit hela tiden. Varför? Ja, vem vet?

    vadå tack för tips johanna? xD
    jag skrev ju detta som andra kommentar på inlägget om honom igår.. så lär ju varit före henne haha

      Men din stackare!

      Helt rätt fokus Rebecka!!

      men ha lite humor xD

        damage control

        Jättekul, verkligen…

    Fredrik Virtanens försvar

    Men hur ställer du dig till anklagelserna som kommit upp den senaste veckan, om exempelvis våldtäkt och sexuella ofredanden?

    – Det var Cissi Wallin som anklagade mig för våldtäkt. Hon anklagade mig redan för många år sedan och jag har hela tiden nekat till det och jag är oskyldig till det.

    Men det har ju även förekommit flera andra anklagelser, däribland ytterligare en om försök till våldtäkt?

    – Det är helt bisarrt. Vad betyder ens det där? Jag har absolut inte drogat eller försökt våldta någon.

    Men det är ju påståenden om dig – du måste ju veta om de stämmer?
    – Jag försöker ju säga att det hände saker när jag missbrukade och missbruk gör människor helt annorlunda. Jag uppförde mig som en tölp men har inte drogat eller våldtagit någon.

    Så du menar att de här personerna som har berättat om detta ljuger?
    – Jag vill inte påstå något faktiskt. Om hon (Cissi Wallin reds. anm) har upplevt det så så är det hemskt beklagligt och något som jag länge varit ledsen över. Dessutom har polisen utrett det mycket noggrant. Det var till och med jag som uppmanade henne via advokat att göra den anmälan.

    Cissi Wallin, SVT Nyheter

    – Jag hade inte väntat mig något annat. Att den här typen av förövare erkänner är väldigt ovanligt. Det här är ett patologiskt beteende av kvinnohat. Skulle han erkänna för sig själv vad det är han har gjort under alla år… det gör de inte den här typen av personer. Det är deras skydd att vara i förnekelse, säger Cissi Wallin.

    Cissi Wallin valde 2011 att polisanmäla Fredrik Virtanen, men utredningen lades ner eftersom brott inte kunde styrkas. När hon i samband med #metoo publicerade hans namn var det ingen hämnd, säger hon.

    – Jag gjorde det för att jag vet att det är många som inte har min röst, som inte har min plattform, som inte har mitt ”kapital”. Jag får hundratals mejl nu att fler vågar berätta sin historia, kräva att rättsväsendet tar dem på allvar och att ingen ska vara med om det jag var med om. Det känns skönt nu för det är lite som ett avslut för mig, säger Cissi Wallin.

      Rätt intressant för övrigt att använda droger och fylla som försvar, han kan ju ha gjort precis vad som helst när han var påverkad. Hur vet han att han inte våldtog någon då, t ex. Förövarna använder detta som ursäkt för att de inte visste vad de gjorde, medan offer som blir våldtagna när de är fulla får skylla sig själv och borde inte bli så fulla att de inte kan värja sig. Hörde jag ordet dubbelmoral någonstans?

    Tror inte alls på hans välformulerade bortförklaring, hon känns mycket mer trovärdig. Som han säger, varför skulle hon nu fleraflera år efter dessa anklagelser ta upp det igen? Hade det inte stämt så hade hon inte hållt fast vid det såhär långt efteråt. Dessutom – hur kul är det att bli uppmärksammad som ”en tjej som blivit våldtagen”? Och varför skulle man sätta dit en oskyldig känd människa? Helt ärligt, vad skulle man vinna på det?

      Jag tycker att hans historia hänger bättre ihop än hennes. Och jo det finns faktiskt folk till allt. Jag har haft folk i min närhet som ljugit om cancer osv.
      Men vi vet inte vad som hänt. Så vi borde bara låta detta vara.

        På riktigt? Jag trodde typ jag var ensam om att ”råkat ut för” att en nära ljög om cancer. Kan du berätta mer?

          Okej, googlade precis, jävlar vad många som ljuger om att de har cancer

    Förstår inte varför Cissi och flera andra tjatar om ”kvinnohat”?!
    Bara för att en pojke/kille/man/gubbe gör något dumt mot motsatt kön..så blir det ”kvinnohat”???
    Om samma person med snopp gör något dumt mot en med samma kön(manshat)-hatar han då hela mänskligheten?
    Eller nej. Han är bara dum i huvudet och går på individer som är svagare än han själv!

      Det är ett psykotiskt påhitt de kör med för att låtsas att deras verksamhet har ett existensberättigande utan att de faktiskt behöver uträtta något av värde. Det är trots allt mycket viktigare att klaga på att maken köper gymkort till frun (=kvinnohat) än att tjejer och killar lever under hedersförtryck (slår sig för öronen och skriker ALALALALALAL)

        Oj, din kommentar var nog mer ironisk än du ville ?? Det är ungefär som att skrika ”jag skriker inte”.

        Alexander Bard, is that you?

      Snälla jag förstår att du vill vara med och tycka i debatten men läs på först. Att du inte förstår vad kvinnohat är och varför det använda som argument gör inte att det att det inte finns.
      Läs på, lyssna på poddar om ämnet och lär dig om det istället.

      Ordet kvinnohat används för att beskriva systematiserat förtryck/går mot kvinnor. Det syns tydligt inom vissa områden ex vid sexualbrott där största delen förövare är män och största delen som råkar ut för det är kvinnor. Om du slutar tänka i termer av ”en pojke/kille/man/gubbe gör något dumt mot motsatt kön” och börjar se strukturer i samhället ska nog polletten trilla ner.

        *går=hat så går det när man går och skriver samtidigt

    Jag har läst många kommentarer angående metoo-kampanjen och det som verkar vara genomgående i kommentarerna är; ”Kvinnorna talar sanning och männen ljuger”! I vissa fall har vi fått två versioner av samma händelse och vi väljer att döma därefter. I vissa fall har vi endast den enas version, men vi är inte sena med att ta dennas parti (kvinnan) för ”män är ju av naturen svin”. Vi har inte tagit del av några bevis – och för att vara extra tydlig nu; Jag talar inte om de bevis där vi per faktum kan se att personen ifråga har uttalat de ord denna anklagas för!

    Någon kommenterade att det är för sorgligt att man inte kan anmäla en våldtäkt som skedde för flera år sedan pga att bevis saknas. Det känns viktigt att poängtera att alla brott kan anmälas oavsett hur längesedan de skedde. Att en anmälan läggs ner betyder inte att det inte har skett. På ett ställe läste jag en fullständigt klockren kommentar på just det: ”Om min cykel blir stulen och jag anmäler det till polisen som sedan lägger ner utredningen för att brott inte kan styrkas – betyder det då att min cykel inte har blivit stulen?”
    Nej, det gör ju inte det. Det betyder att man inte kan styrka brott och att en åklagare inte kommer kunna ta fallet till tingsrätten då en fällande dom med största sannolikhet inte kommer att inträffa.
    (Det är meningslöst att ifrågasätta om jag jämför en våldtäkt eller sexuella övergrepp med en stulen cykel, för självklart gör jag inte det. Metaforer används bland annat för att förtydliga ett budskap ;))
    Vi kan sitta och vara poliser, domare och bödlar. Vi kan ta parti och ha åsikter men oftast glömmer vi att vara källkritiska. Just nu är det ett kön vars huvud ska rulla. Männen får inte försvarar sig för då ljuger de. Männen får inte ha en egen kampanj där de analysera sitt egna beteende, för då stjäl de uppmärksamheten från kvinnornas kamp. Jag, kvinna, har varit med ett tag och jag har sett många kvinnor uppträda riktigt grisigt mot andra kvinnor; Får dessa grisiga kvinnor reflektera över sitt eget beteende utan att stjäla uppmärksamheten från kampanjen och vilken kvinna väljer vi att tro på i en sådan metoo-berättelse?

    Jag är för jämlikhet och jämlikhet för mig är precis vad ordet står för; Alla människor är lika mycket värda. Orättvisa åt något håll, är något jag högt föraktar.

      Bästa jag läst i denna sörja!

      Spot on!

      Precis det här har jag sagt sedan drevet drog igång, jag upplever det som att folk blir helt tokiga och bara vill se huvuden rulla till varje pris.
      Det pratas om systerskap och att vi måste hålla varandra bakom ryggen oavsett, för kvinnor/tjejer ljuger ju inte!
      Alla män är jordens avskum och potentiella våldtäktsmän, och alla fysiska övertramp klumpas ihop till våldtäkt.
      Folk gräver så djupt de kan i sitt förflutna för att hitta något de blivit utsatta för för att kunna delta och visa att jag minnsann också råkat illa ut!
      Jag tror inte på allt som skrivs, man måste vara källkritisk och ifrågasätta folk syften.

        Kan du ge mig exempel på det här du pratar om, helt ärligt talat för jag blir otroligt nyfiken på vad för berättelser du har suttit och läst. Me too handlar om att dela med sig av sina historier om att ha blivit utsatt på ett eller annat sätt

        ”Folk gräver så djupt de kan i sitt förflutna för att hitta något de blivit utsatta för för att kunna delta och visa att jag minnsann också råkat illa ut!”

        Igen, det här är syftet. Att delta med sina historier att man också råkat illa ut.

        Vem har klumpat ihop allt till våldtäkter? Vilkas kvinnors historier har du läst och börjat ifrågasätta vad personernas syfte är? Vad tänker du att deras syfte är, någon konspiration eller något annat?

          Tja du kan ju börja med att läsa igenom kommentarerna i de första inläggen här så ser du ju rätt snart hur stor spännvidden är.

            Var mest intresserad av vad du själv kommit fram till angående folks syften och kanske nåt citat från en #metoo-berättelse så jag förstår vad du menade.

            Leif Mannerström verkar vara inne på lite samma linje, viktigt att inte klumpa ihop allt!!

            ”– Om jag lägger armen om dem eller ger dem en godmorgonkram, det tycker jag man ska få ta sig rätten att göra. Det har för fan inget med sex att göra. Det finns ingen som tar illa upp för det. Ser man det som en sexuell invit så är man sned i huvudet.”

            https://www.svt.se/nyheter/inrikes/mannerstrom-man-maste-ha-lite-humor

              Menar han att han tycker att han har rätten att tvinga till sej en kram mot någons vilja? Personal space kanske?!

                Det finns inget problem med det alls har han själv kommit fram till!

      Klokaste kommentaren på länge!
      Tack för att du formulerar din kommentar på ett tydligt sätt. Har självt tänkt i precis samma banor men inte vetat hur jag ska formulera mig i kommentarsform.

    ”Jag blev tillfrågad om jag ville anmäla utpressningen, vilket jag önskar idag att jag hade gjort, men på den tiden och med det liv jag hade så var det otänkbart att anmäla någon till polisen.”

    Polisen är skyldiga att utreda misstänkta brott,, så om han ångrar att han aldrig anmälde utpressningen så kan han nog ta upp det här igen om han lider utav detta. Eller? Tänker på att han i förhör hos polis berättat om hur han blivit utpressad, då ska väl inte polisen fråga ”Vill du anmäla?”

      Jo, polisen frågar absolut om det är något man vill anmäla. Detsamma om du får dig en lusing på krogen. Det är inget polisen behöver ta tag i per automatik bara för att han säger att det skedde. Så inga konstigheter där. Och han kan i efterhand anmäla det också, som nu i samband med att hon gått ut. Trots att risken är liten att polisen lägger ner några som helst resurser på det nu i efterhand.

        Beror på vad det är för brott också, utpressning är inte så obetydligt

        Jag syftade på detta

        Polislag:

        Rapporteringsskyldighet
        När en polisman får kännedom om ett brott som hör under allmänt åtal, skall han lämna rapport om det till sin förman så snart det kan ske. En polisman får lämna rapporteftergift om brottet med hänsyn till omständigheterna i det särskilda fallet är obetydligt och det är uppenbart att brottet inte skulle föranleda annan påföljd än böter

        Rättegångsbalken
        Förundersökning skall inledas så snart det på grund av angivelse eller av annat skäl finns anledning att anta att ett brott som hör under allmänt åtal har förövats.

          Självklart beror det på brott. Jag syftade på detta fallet. Och här var det inga som helst konstigheter att polisen frågade om det var något han ville anmäla. Sen är det olika från fall till fall. Men detta är inget att haka upp sig på här.

            Tack för ditt tips om att jag inte ska haka upp mig när jag förklarade vad jag syftade på i inlägget du svarade på

          Du skriver det själv – allmänt åtal. Alla brott lyder inte under allmänt åtal, det beror på brottet.

          Kan inte svenska lagar och rättspraxis så bra, men i Finland har jag fått lära mig det så här (exempel): om någon blir misshandlad i sitt eget hem är det inte allmänt åtal, även om en polis kommer och stoppar våldet har hen inte rätt att anmäla om inte offret anmäler. Men sker våldet utanför hemmet, på en allmän plats, då är det allmänt åtal.

    Off topic men var ju otroligt komiskt!
    Blir spammad av mäklare som ringer då och då för att säkerligen fråga om att få värdera lgh.
    Nu ringde ett nummer igen, jag sökte upp det och det kom upp ett namn på en manlig mäklare i Vasastan.
    Ringde upp numret för att säga att de kan sluta ringa är inte intresserad.
    Kommer till svararen där en röst som jag tycker mig känna igen säger: Hej du har kommit till Desirée Nilsson, jag kan tyvärr inte svara just nu….

    Vad är det med folk att automatiskt anta att man ljuger? Ifrågasätta offer går utmärkt men inte förövaren, han som är så go och glad? Dessutom säger han ju att han inget gjort? Suck….
    Majoriteten av brottsoffer önskar nog att de aldrig ens från första början anmält och velat dra tillbaka anmälan, för att slippa behöva bli anklagad för att ljuga osv.. det är ingenting man vill gå igenom.
    Tror folk seriöst att det sitter en massa oskyldigt dömda? För det ser och hör jag ALLTID, ”åh min kompis råkade ut för en sån psykobrud och han blev oskyldigt dömd”.. wow, han blev alltså oskyldigt dömd men annars går de ju alltid fria?

      Jag upplever inte alls att det är så att folk automatiskt antar att alla offer ljuger. MEN man kan inte börja förstöra livet för alla män som blir uthängda. Här har vi inga bevis eller någoning. Ingen av oss vet vad som hänt.

        Vad jag läst och erfara är det mer vanligt att ifrågasätta ett offer än en gärningsman.
        Alla verkar ju känna någon som blivit oskyldigt anmäld/dömd som en slags referens…..

          Jaså? Det vanligaste är nog att man inte ens känner någon som blivit anmäld överhuvdtaget. Och här ser jag ingen som påstår att de känner någon som blivit oskyldigt dömd? Tvärtom har de flesta varit på kvinnornas sida i denna kampanjen.

    En fundering… Flera av dessa anklagade män skyller sitt beteende på alkohol och knark samt hävdar att de ALDRIG skulle våldta någon kvinna (även om vissa av dem erkänner dåligt beteende och omdöme). Kan det kanske vara så att en person under narkotikapåverkan tappar sitt omdöme så pass mycket att de fullföljer en våldtäkt och att dessa person i nykter tillstånd bara minns fragment av tillfället. Fragment som de kanske till och med förtränger pga av dåligt samvete osv.
    Bara en fundering från en lekman…

      nja, jag tror inte man får en sån effekt av narkotika.

        Jo det kan man, både av droger och av alkohol. Att tappa omdömet i kombination med en blackout är inget ovanligt.

          Jo men att man skulle börja begå våldtåkter och sedan få det utraderat ur minnet i nyktert tillstånd på enbart narkotika eller alkohol känns inte speciellt vanligt

            Kan varken säga hur pass vanligt eller ovanligt det är men det förekommer. Har funnits flera mordfall där gärningsmännen enligt utsagor inte hade något minne av det på grund av det påverkade tillståndet. Jag gjorde själv en väldigt dum, dock ej brottslig, grej på fyllan när jag var 19 och gravt berusad av alkohol. Fick det återberättat dagen efter och var i chock, totalt olikt mig. Har absolut inget minne av det än idag.

            Dom kanske inte minns ”Nej” eller att den andra parten inte var helt vid medvetande. Selektiv minnesförlust för att släta över? TIllsammans med dåliga minnesbilder pga berusning? Två olika upplevelser av samma händelse är ju inte något unikt när det kommer till fylleslag så varför skulle det inte kunna vara så i dessa situationerna.

            Och jag håller med den ovan som skrev att det är helt skevt att man kan använda berusning som ursäkt när man är förövare men som offer är det ett beklämmande faktum!

      Ja, rent generellt är det absolut möjligt.

    Viktigt att alla får berätta sin historia men frågan är HUR går man vidare i detta arbete med att stoppa de sexuella kränkningarna som 3 av 4 kvinnor enligt statistiken har upplevt? Risken finns att man fastnar i gyttjan och bara står och trampar i skiten och så blir det också en vana.
    Alla övergrepp är avskyvärda men anklagelser från dåtiden leder oftast bara till spekulationer och antaganden utan rättsliga domar. Vem vinner på sånt?

    Många här verkar tro att om ord står mot ord ang en våldtäkt så är sannolikheten 50-50 för skyldig/oskyldig men det stämmer inte. Det sker massor av våldtäkter men inte massor av falska anmälningar. Enligt forskning. Dessutom så är mörkertalet av våldtäkter stort, dvs många orkar inte anmäla. Det har blivit lite fler som anmäler på senare år men det är fortfarande något som många tjejer inte vågar. Bland annat för att när man väl pekar ut sig själv som offer så säger normen att ens liv ska va förstört för alltid (normer tillför ännu mer lidande i många fall), man känner skam och sluld för att man blivit våldtagen (trots att skammen bör va hans) och man vet att det är supersvårt att få bevisen att räcka i en domstol. Man vet även att domstolarna saknar kunskap om sexuellt våld.

    Kort sagt: Blir en man anklagad offentligt eller anmäld för våldtäkt så är det statistiskt sett så att han troligen är skyldig. Även om det finns enstaka undantag.

    Apropå sexualbrottsförsvar! Jag vill tipsa om en ny självutlämnande intervju med Nemo som jag hittade efter det pratats om honom igår i kommentarerna. Den publicerades i Mama i juli, han berättar om domen och är helt öppen med vad som hänt! Det verkar som att den här advokaten han skyllde på i intervjun här på Bloggbevakning har kommit tillbaka in i Nemos liv igen och rört ihop alla korten han tidigare lagt på bordet (så många gånger). Så tråkigt för en person som bara försöker att vara 100% ärlig och stå för det han gjort att alltid klanta sig såhär med sanningen.

    (”Men släpp Nemo nån gång” Det kan jag göra när han: slutar vara en offentlig person och jag inte behöver läsa om honom mer, slutar föreläsa för ungdomar och om han börjar att berätta en och samma (sanna) historia under minst sju år samt om människor slutar ha så jävla låga krav på det här med att ”han har sonat sitt brott och står för det han gjort”)

    En liten tidslinje, 24 oktober 2016 till 19 juli 2017. Det är nästan nio månader det:

    Visste du att hon var fjorton? – Ja, jag tror det. Men jag var väldigt berusad och hade verkligen ingen koll. Vad hände? – Hon var två månader från att fylla femton.
    (Expressen 24/10 2016)
    – Men visste du om hon att hon var 14? Nemo: Jag? Jag, eh, asså jag tror det. Jag har tidigare sagt att jag inte visste det för att jag skämdes så mycket över det. Men nu när jag föreläser om det här och det är en del av min historia så vill jag vara ärlig över hela mitt liv liksom.
    Det var en fest och killarna var runt 19-20 år och tjejerna var 14-15 år
    (Morgonpasset 20/3 2017)

    Varför är det så himla många olika uppgifter från dig?
    Nemo: För att det är så himla mycket skam i det. Det är svårt att förhålla sig till en sådan historia utan att låta som att…dels är det svårt att prata om utan att låta som att jag skyller ifrån mig och det vill jag verkligen inte göra. Min advokat uppmanade mig att ljuga.* Han sa till mig att ”Det är din enda chans att bli friad, om du säger att du inte visste om hennes ålder. Så LJUG!” Så det gjorde jag först under förhören men inför rättegången så pratade jag med min mamma och min syster och de stöttade mig i att säga sanningen.

    Men jag har haft mycket självömkan och jag har försökt skylla ifrån mig tidigare och det är nog anledningen till att uppgifterna om min ålder gått isär lite. Därför är det så skönt idag med föreläsningarna och så att faktiskt prata om det och vara öppen med vad jag gjort. Det har blivit som en slags terapi för mig att lägga alla korten på bordet. Men jag fattar ju att folk blir upprörda att jag givit olika besked genom åren. Jag hoppas att den här intervjun kan hjälpa till med (få att få någon slags ”okej” av de människorna som hatar mig) det för jag har svarat 100% ärligt på allt du frågat.

    Cam: Så du tycker inte att du åkte dit på en teknikalitet? Att hon inte fyllt 15 än?
    Nemo: Nej, absolut inte. En av de viktigaste grejerna i mitt liv just nu är att en dag få prata med henne, gå igenom allt det här och be henne om ursäkt. För jag står för hela grejen. Så klart.

    Hans egna ord om intervjun på instagram ”Men jag ville ändå på ett helt ärligt sätt prata om exakt ALLT denna gång. Inte undanhålla NÅGOT.”

    (Bloggbevakning 22/6 2017 jag kortade till det lite)

    Mama 19/7 2017
    http://mama.nu/papa/poddaren-nemo-heden-nova-ar-det-forsta-bra-och-vardefulla-jag-skapat/

    Men så hände något som fick allvarliga lagliga konsekvenser. En tjej som du hade sex med visade sig vara 14, vilket ledde till en dom.

    – Jag ångrar den händelsen något oerhört. Jag har grämt mig så mycket och känt en sådan maktlöshet, för jag kan inte ändra den historien. I stället har jag valt att vara väldigt öppen. Det hände i början av 2010. Det var en fest där de flesta var i 20-årsåldern, men den här tjejen visade sig senare vara några veckor från sin 15-årsdag. När hennes pappa fick veta så valde han att anmäla.

    – Domen kom efter ”Kungarna av Tylösand” och förstörde så klart mitt liv för lång tid framöver. Det spelade ingen roll att det hade skett i samtycke, för jag var dömd för alltid. Jag hamnade i ett enormt mörker. Varför skulle jag ens försöka ordna upp mitt liv? Det skulle aldrig komma en ny chans för mig. Den insikten drog mig längre och längre ned i missbruket.

    https://www.flashback.org/t2882522
    Män som gömmer sig bakom likes?

    Han försöker delvis skydda sig genom att han har barn och fru? Skulle man inte kunna begå ett övetgrepp för det eller?

      Precis. Fråga Haga-mannen.

        tänkte samma

    För mig som är sjukligt efter, vem är melodifestivalmannen?

    Blir så oerhört berörd av den hör berättelsen. Säkert för det är ju ”min” story..typ…
    Bara det HAN var/är en framgångsrik affärsman, som ”ställde upp för mig”, när jag var som allra svagast. Hade just fått reda på att min make var otrogen mot mig. Maken jobbade med HAN och kvinnan var en i deras nätverk… Jag var en så bruten själ, så ledsen, så rädd, så beredd att göra vad som helst bara min make stannade hos mig…trots hur han behandlade mig…
    Med NOLL självförtroende fanns ändå HAN där för mig. Han bjöd mig t.om på resa till London (rik som ett troll) för att jag skulle få komma bort och få något annat att tänka på…trodde jag…
    Men HAN ville ha betalt i natura…. jag ville verkligen inte ha den äckliga, gamla, sliskiga kroppen på mig eller i mig. Men jag vågade inget annat när han höll en kniv mot min hals.
    Jag hade ett litet barn hemma. Det enda jag tänkte på, under tiden, var att få komma hem till henne igen. Det var mitt enda mål just då, och jag kom hem till henne.
    Men jag vågade anmäla honom när jag kom hem.
    Fast min anmälan lades ner.
    Och jag tvingas leva med skulden och skammen över att jag varit så naiv och dum som lät detta ske.
    Jag kom hem till henne igen, dock för alltid som en helt annan människa. Och jag hatar mig själv som inte fattade. För att jag förstörde mig själv. För ett övergrepp förändrar en människa för alltid. Jag var en så ball o lättsam person förut. Nu är jag mest bara arg o deppig, jag som var så glad och lättsam…
    Blir så berörd av den här historien??

      Kram! ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.