Nänä, den gubben går inte…

Elaine Eksvärd:

Jag har polisanmält min vigselring som försvunnen. Jag tror för gott om folk för att tro att den är stulen plus att jag har lite tro på mig själv. Är ju lite sinnesförvirrad dessa dagar. Kan mycket väl vara så att jag lagt ringen i kylskåpet och den har trillat ned i ett äggpaket som jag har slängt. Fan.//Elaine

Elaine har lyckats slarva bort sin vigselring och har polisanmält händelsen. Måste man göra det för att kunna få ut pengar på försäkringen? Det känns lite märkligt. Är den anmäld som stulen eller som saknad? Om den är stulen så är ju hon den misstänkte och om hon hittar den igen så blir hon den skyldige. 😉

Men säg som det är Elaine! (Lyser med ficklampa i ansiktet)
Du har gjort en Blondinbella och medvetet slarvat bort den eftersom du vill ha en mycket större och blaffigare ring nu! Uppgradera liksom…
Bella gillade ju inte sina ringar och köpte nya som såg helt annorlunda ut är originalet när hon tappade bort dem första(!) gången.
Minst 14 karat ska det va – en ring som kan extraknäcka som hantel för bicepsträning de dagar du inte hinner gå till gymmet. Bara att växla hand för att få en riktig all roundträning gjord. 😉
(Tips från coachen!)

Och på tal om att bli lyst med en ficklampa i ansiktet – det var så jag startade min dag idag, tack vare min smidiga sambo.
Han snubblade nämligen in i larmdosan vid dörren när han skulle sätta på sig skorna i morse och lyckades aktivera det tysta överfallslarmet och åkte sedan glad i hågen in till stan. Jag vaknar av att det står en kille från Securitas och lyser på mig med en ficklampa. (Jag sover med öronproppar). Nog för att jag gillar överraskande sätt att bli väckt på men där går till och med min gräns.
Ms svar? ”Vaddå? Det lät ju ingenting när jag kom åt knapparna..”
Nej, älskling! Det är ett TYST överfallslarm!!!!!

28 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    På tal om sprättben: http://kenzas.se/2017/10/27/friday-list/ hehe

    Länge sen det var nåt om Anna book nu? Missar allt sen hon gjorde sin insta privat! Ellr missar jag kan inget?

      Du missar inget…

      Tror hon och My ska göra bukplastik nästa vecka.

      Jag klickade på ”följ” för typ två veckor sedan och fortfarande inte blivit accepterad. Har ett helt normalt, öppet, konto.

        Jag med!
        blev blockerad på mitt vanliga konto (har aldrig varken kommenterat eller gillat något på hennes insta. Skulle följa från mitt företagskonto istället men har fortfarande inte blivit godkänd ?

    Bella visar upp två tallrikar på fredagskvällen och fiskar uppmärksamhet.

    Apropå hennes halloween-fest, känns den inte bara som ett opersonligt söndersponsrat jippo? Inte att folk träffas för att de gillar varann typ.

      Ganska meningslöst för hon visade ju upp Hampus förra helgen och hans bild och namn finns bl a i Expressen. Att han sen inte vill vara med i bloggen kan man ju förstå men dumt av Bella att fortsätta tramsa med antydningar när de flesta redan vet ?

        Fast vad är det hon ska skriva? Hon kanske inte är beredd att kalla honom pojkvän osv redan. Därför låter hon oss veta på detta sättet. Det är väl ingen som böir provocerad av två tallrikar. Och vi som vet om Hampus förstår att han är där denna helgen pga halloweenfesten. Det är ni som gör det till en större grej än vad det är.

      Jo har tänkt detsamma om hennes fest, såg att Margaux och hennes sambo var bjudna, känner dom ens Bella?

    Man måste göra en förlustanmälan till polisen för att få ut från försäkringen.
    min sambo råkade slänga min förlovningsring, så har gått igenom processen. Dock inga problem att få ut en likvärdig från försäkringsbolaget.

    Men shiit! Vad sjukt det låter. Hade fått sån panik av att någon lyst på mig när jag sover, tror nog att jag hade trott att sista stunden va kommen. Typ mördare son smugit sig in..kollat mycket på criminal minds..

    Jag har försäkrat mina ringar, värt en slant i månaden för ett fullgott skydd utöver hemförsäkringen!

      Vart hittar du en sån försäkring? Kan man bara försäkra nyainköpta smycken?

        Beror på vart du köper ringen men hos butiker i koncernen Iduna (Guldfynd, Hallbergs, Albrekts) kan du lägga till en försäkring som täcker förlust, skada och stöld för xx antal kr/år. Då har du 10% i självrisk, som lägst 200 kr. Den går dock bara att teckna vid köp av ringen, inte i efterhand. Vet inte hur det är i andra butiker men kan tänka mig att de flesta erbjuder någon slags försäkring, men hemförsäkringen täcker det också om än självrisken brukar vara högre. Kan vara värt att kolla upp

        Iduna försäkrar bara nyköpta smycken upp till 30 ksek, så dyrare smycken får du ta på hemförsäkringen oavsett. Och om jag inte missminner mig gäller idunas försäkring dessutom bara inom norden, ej i hela världen. Och om guldpriset går upp och de höjer priserna får du stå för mellanskillnaden utöver självrisken. Bättre med utökad drulle i hemförsäkringen för att ha ett globalt skydd. Jag höjde min utökade drulle till 200 ksek så att dyrare smycken, väska, etc. täcks om jag skulle bli rånad på rubbet. Kolla med ditt försäkringsbolag vettja. 🙂

    OT.. men va gör alla i Florida? Både Magdalena Graaf med familj och Wahlgren/Ingrosso är där. Säkert fler. Spons?

      Brukar vara inspelning av Parneviks men jag vet inte om det är ny säsong på g. Kanske en julspecial för sånt kan vara lite kul ?

        Det är en ny säsong av Parneviks på gång men vet inte om det är därför de är där. Wahlgrens kanske är där med sin tv-serie.

      Magdalena förklarar att det är en ren slump. Så vem vet ?

      Dom ska väl på kryssning?

      Wahlgren, ingrosso, shollin ska åka på kryssning för Wahlgrens värld, sen ska graaf med flera också åka. Tror att det är bröllop på gång

    Rättshaverist. Slösar med polisresurser och skattepengar.

      Det är väl försäkringsbolagen (som kräver anmälan) som är rättshaverister isf…..?

    Men fy camcam vilket jäkla sätt att bli väckt på! ?
    Jag hade nog lätt gjort i pyjamasbyxan jag inte sover i…

    Asså vem på expressen avgudarn booken? Har vart så jävla gött att slippa se hennes nylle men på två dagar har det kommit upp artiklar, med bara old news? Ganska osmakligt att peta in jennes ica knull bland metoo artiklarna. Kan inte bara sverige glömma booken för allas trevnad

    Haha, vilket roligt sätt att bli väckt på, Camcam! ? Kan inte sluta garva åt detta.

    Haha så sjukt! Det har typ hänt mig med.. i en gammal lägenhet som renoverades. De hade bytt lås så att även byggarbetare skulle kunna ta sig in. Jag jobbade då även sena kvällar/natt vilket jag talade om för både hyresvärd och byggherren.
    Eftersom de även byggde på taket och jag bodde på vindsvåning sov jag med öronproppar.

    Vid två tillfällen vaknade jag av att det står två män vid fotändan av sängen och borrar…. jag har antagligen inte vaknat när de ringt på och då har de bara knatat in och sen inte väckt mig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.