Hur var det med den där spökskrivaren egentligen?

Blondinbella:

Bella har ju gått ut med att hon skippar att ha en spökskrivare på bloggen men om man tittar på de här båda exemplen här ovan så börjar jag undra om så verkligen är fallet.
Är det verkligen Bella som skrivit båda dessa inlägg – ett på bloggen och ett på Instagram? Informationen i dem båda skiljer sig nämligen avsevärt från varandra.
Kanske är det ett Kristina Winbergskt räkneexempel – samma som Bella använde för att ta reda på att hon hade 900 000 läsare bara i Umeå?
Fascinerande! Om det är till min fördel – kan man använda samma räkneexempel när man deklarerar?

Tack för tips!

43 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Om man ska tjäna ihop till en resa med SAS ut till en stad i Europa krävs minst 30 000 poäng för billigaste biljetten. Sen tillkommer flygaskatt, så det är aldrig helt gratis. Räknar jag rätt så betyder det att man ska skrapa ihop 330 000 amex poäng. Hur många av hennes läsare har potential att spendera det beloppet inom snar framtid? ?

    När har hon gått ut med det? ?? har heeelt missat det! Har du skrivit om det cam?

      Hon skrev ett helt inlägg häromdagen om att hon varit på jakt efter en journalist som skulle intervjua henne till bloggen istället för att hon skulle behöva skriva inläggen själv… men att hon de senaste veckorna tyckt att det var roligt att skriva själv igen, så hon lägger ner den idéen (for now).

        Länkade till samma. Såg det nu.
        Men Google Analytics tål att läsas 🙂

    900 000 läsare i Umeå!!?? ? Underbart, vilken härlig brist på allmänbildning och förmåga att bedöma om något är rimligt.

      Det var t o m 940 000 läsare i Umeå:
      http://www.isabellalowengrip.se/2015/12/vem-laser-bloggen/
      Dessutom påstod Bella att
      ”under 2015 så klickade 6,2 miljoner unika personer in på bloggen (herregud!).”
      Ja man kan förstå att hon åkallar högre makter för det betyder att i stort sett hela Sveriges vuxna befolkning läser hennes blogg.
      Borde inte detta vara otillbörlig marknadsföring? Hoppas ingen köper reklamplats i Bellas blogg bara på dessa siffror!

        Tror hon blåser upp värdet på sina företag också, för att det ska ge intryck av framgång och därmed föda framgång. Därför sa hon inget om hur dåligt det gick förr innan saker konkade, därför hon döljer sin bloggstatistik.

          Mnja, hon döljer inte sin bloggstatistik. Hennes blogg ligger på UI och de döljer alla sina bloggares statistik. Med goda skäl, de hade ju både Dessie och DennisM som ”stora profiler” när ingen läste deras bloggar. Sen fick ju båda sparken från portalen och nu bloggar ingen av dem så det talar ju för hur ”stora” de var när de låg på UI. Sådana siffror drar inga annonsörer.

            Ja men det bekräftat ju det jag säger. Att portalen döljer statistik kanske gynnar bloggarna inklusive bb.

        Svaret ligger i att en användare är egentligen inte detsamma som en faktisk person. Om jag t ex går in på Bellas blogg via både mobil och dator kommer jag att räknas som två users. Skulle jag dessutom gå in via olika browsers kommer jag också att räknas som flera användare.

    Men det är nog viss skillnad på dessa påståenden ändå.
    ”Jag är på resande fot nästan 200 dagar per år” respektive ”Jag är nästan på resande fot 150 dagar per år”.
    Vad betyder att ”nästan” vara på resande fot? Är detta några andra dagar än de 200 då Bella är på resande fot?
    Isf blir det 350 resdagar totalt.
    Då skulle hon ju bara vara hemma 15 (eller 16 vid skottår) dagar varje år. Är det dessa dagar Bella har hand om barnen (de heter Gillis och Sally om nu någon inkl Bella skulle ha glömt).
    Happy sponsrad halloween! Hoppas ingen av gästerna klär ut sig till något som kan liknas vid ”cultural appropriation” för det hugger vi på direkt 🙂

      Du hann visst trycka på skicka före mig ? Såg inte din kommentar innan jag skickade min ?

    Min största fråga är, hur är man nästan på resande fot? Ena foten innanför ytterdörren?

      Man reser i fantasin och bygger luftslott

      Det som bekymrar mig är om dessa 150 dagar då Bella ”nästan” är på resande fot ingår i de ”nästan 200 dagar” då hon tydligen är på resande fot eller om de kommer utöver.
      Är det 150 dagar då hon nästan är på resande fot av de 200 blir det ju bara 50 ”riktiga” resdagar per år.
      I don’t fatt a skvatt…

    Det är väl ingen här som tror at Bella själv skriver sina inlägg, va? Hon HAR spökskrivare.

      …som dock inte är ”journalist”

    Bella är korkad!

    Hon har väl iofs aldrig sagt att ingen spökskriver hennes insta? Eller andra kanaler förutom bloggen.

    Ja hon insåg ju att hon skulle tappa läsare och sin primära inkomst så det är klart att hon fick ont i magen mitt i natten. Det handlar om henne och hennes möjlighet att pracka på läsarna produkter. Om ingen läser bloggen längre, vilka ska då köpa hennes produkter?

      Jag tro de säljer ändå, kundbasen finns redan – många som inte ens läser hennes blogg. Jag tror inte hon behöver bloggen längre. Och ärligt talat är den rätt tråkig ändå

    Och här är det minsann runt 100+ resedagar: http://www.isabellalowengrip.se/2017/10/status-hud/

    Hur ska människan ha det egentligen? Sen undrar jag om dessa resedagar bara inkluderar dagarna när man reser från destination till destination eller om det omfattar hela resan med övernattningar, någon som vem?

    Enligt Bellas sätt att räkna är 150 dagar nästan 200. Och vad är det för skillnad på ca 100 och 150 egentligen? Det ena ger det andra.

    Och i dagens inlägg beskrev hon att hon blev kräksjuk av tanken på att hon, vid en skilsmässa, bara skulle ha barnen på halvtid.

    En skilsmässa förändrade ju inte begreppet ”barn på halvtid” något eftersom hon har 200 resdagar om året…

    Om hon reser 200 dagar per år och dessutom ligger en del av dem på hennes barndagar. Hur många dagar per år har hon då sina barn?

      Nu har hon ju iofs inte ens varit skild ett år. Det har väl knappt gått ett halvår sen skilsmässan.

        Dom är fortfarande gifta ett tag till! 🙂 Om man ska vara sån.

          Skilsmässan skulle bli klar under november vill jag minnas Bella skrev. Kan nog stämma eftersom det då är sex månader sen maj då de skickade in pappren (eller om det nu var Bella som skickade in själv eller de gjorde en gemensam ansökan).

    Har inte Isabella sagt förut att hon får hjälp med att uppdatera sina sociala medier som typ instagram? har verkligen för mig det

      Stämmer. Jag ställde frågan i hennes blogg för kanske ett halvår sedan. Hon (eller någon annan i henne ställe) svarade att bloggen sköter hon på egen hand, men andra sociala medier får hon hjälp med. Hennes syster Julia har väl varit inblandad i insta…

    200 resdagar/år brukar väl vara vad som gäller bland koncernchefer i stora företag med dotterbolag i många länder?
    Året har normalt 250 arbetsdagar dvs exkl helger/arbetsfria dagar och drar man ifrån för semester 30 arbetsdagar så blir det bara 220 arbetsdagar kvar.
    En sådan person vistas alltså på sitt kontor endast 20 hela dagar under ett år. Om man inte använder många arbetsfria dagar till att resa förstås.
    Verkar vara väldigt effektivt för medarbetarna med en chef som alltid är någon annanstans.

    Blir galen på hennes klickfiske-strategier hela tiden och att JAG GÅR PÅ DOM! Det här skilsmässeinlägger är ju bara till för att väcka sympatier hos läsarna. Eller för att man ska bli lite provocerad (pga hon tidigare sagt att hon ej ska kommentera skilsmässan) och klicka sig in i kommentarsfältet för att se vad folk skriver där. Och så gör jag det! Jag vill inte vara hennes bloggslav längre, jag måste bryta det här!

      Det brukar komma ett sympatiinlägg när det blivit någon form av kritik eller ifrågasättande. Denna gång är det nog kritiken gällande Alexander Bard som provocerat fram ett ”äkta” och ”känslosamt” inlägg från Bellas sida.
      Mönstret upprepas gång efter annan.

    Ja för någon som inte skulle skriva om skilsmässan för barnens skull så skriver hon väääääldigt mycket om skilsmässan?!

    Det var min tanke när jag läste inläggen om Warszawa. I ena inlägg lyckades hon stava rätt 3 gånger: Warszawa. Men nästa dag skrev hon WarZSawa 2 gånger. Hur kan man plötsligt glömma hur det stavas? Min kommentar om att jag tvivlar att det är Bella dom skriver sina inlägg släpptes inte igenom, förstås.

      Jag har talat och skrivit svenska sen jag var liten men får fortfarande googla om jag ska stava till Polens huvudstad 🙂

    Tycker det behövs någon form av tidslinje 365 dagar bakåt i tiden för att hjälpa Bella att räkna ut hur många resdagar hon har på ett år 🙂

    Fast hon har ju skrivit att hon får hjälp med att publicera instagram-inlägg.

    De flesta som reser i tjänsten räknar inte semesterresor till sina resdagar. Lyckas man lägga på en privat semester efter tjänsteresan så är semesterfagarna inte resdagar. Man brukar inte heller räkna resor som är mindre än fem mil från bostaden/arbetsplatsen som resa.

      Fast det beror väl på syftet med matematiken dvs om man vill skryta med att man har många resdagar under ett år så räknar man nog in allt som kan likna en resa. Tar man bussen till en stormarknad så blir det förmodligen en resdag det också 🙂
      Men skämt åsido som slaktarn sa, resdagar i tjänsten är naturligtvis inte privata semesterresor men för en del högdjur så kombinerar man förmodligen semester och tjänsteärenden när det går.
      Är man t ex på tjänsteresa till Västkusten i USA så kanske man bokar resan till nästa tjänsteärende i Japan eller Hongkong så man stannar till några dagar på Hawaii för semester? Behöver ju inte bli en dyrare flygbiljett för företaget. Om man sen räknar ett uppehåll på vägen som resdagar/arbetsdagar eller semesterdagar är väl en samvetsfråga. Normalt ska dock kostnaden för vistelsen vara privat om den inte har med tjänsteresan att göra 🙂

    Tips: Löwengrip har haft halloweenfest där bla hon, forni, redgert, tunsgården, dietz (stavning?) har flitigt instastoriat. lär finnas material att blogga om

    Paow bekräftar att Lance e hennes pv: https://instagram.com/p/Ba0agJshX1v/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.