Våldtäktsanklagad komikers Twitter fylls av anklagelser

#metoo/Twitter:

Anmälningarna och anklagelserna för sexuella övergrepp fortsätter att välla in till polisen och nu anklagar flera stycken kvinnor en känd komiker för både våldtäkter och sexuella trakasserier.
Komikern – som är känd från både TV och sina shower tillsammans med en annan mycket känd komiker – har inte velat uttala sig än trots att hans Twitter svämmar över med inlägg om detta.
En bild cirkulerar även på nätet som ska föreställa en konversation mellan en journalist på Aftonbladet och den anklagade komikerns manager där hon bekräftar att det är personen jag skriver om som är den anklagade våldtäktsmannen men jag är osäker på om den är äkta eller inte – så ta den med en nypa salt. Edit – Den är förmodligen inte äkta så jag tar bort den härifrån men du kan se den här.

Men jag vet vem det ska vara som är utpekad och jag blev genuint SÅ besviken när jag fick reda på det då jag alltid sett honom som en feminist och kämpe för det som är rätt i samhället men som de säger… I de lugnaste vatten… 🙁

  

 

78 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Du har missat att censurera hans namn. Eller det kanske var medvetet?

      Nej…jag missade… tack!

        Är detta en skvaller- och spekulationsblogg numer, eller? Hänger inte med.

        Hade dock redan läst det på flashback. Men vill ju inte att du ska hamna i trubbel.

        Nyfiken på hur man vet att det är S I som är utpekad? Läste bara spekulationer på fb. Har det framkommit något nytt? CamCam hur vet du att det är SI som är anklagad? Vad är din källa?
        Genuint nyfiken o superbesviken om det stämmer att det är SI

          När 1337likes la ut posten om en komiker så var det flertalet som direkt kommenterade att de trodde att det var han, antingen för att de själva eller någon de känner vart utsatt på något vis (obs, med utsatt menas även svinigt beteende och trakasserier här). Hannapee outade även honom för att ha gett sig på sin kompis, men tog sedan bort honom. Från 1337likes försvann också en post om en komiker och radioprofil, posten togs bort för att personen som skickade in den hade bestämt sig för att anmäla. Slutligen så postar (och har postat sedan tidigare) hans ex en hel del som tyder på att detta gäller honom.

            Den handlade inte om Soran, utan om en annan komiker!

    Jag tycker dock att det är ganska sjukt att folk hoppar på honom innan man ens vet

    Fan jag hann inte läsa vem det är

      En skäggig kille som kanske var med i en viss attack med järnrör

        Äntligen kommer det fram

        Såg det på Flashback precis. Det var nog dags nu.

    Det rullar huvuden nu! Äntligen är varbölden öppnad, det talas om #metoo i skolor, på arbetsplatser osv. Hoppas innerligt att vi kvinnor/flickor/tjejer säger ifrån i fortsättningen, att vi vågar det och att vi anförtror oss till varandra!
    Tack Camcam för ett viktigt forum!

      Lika viktigt med riktig bevisföring. I det här fallet är det hans ex som anklagar honom – de har haft en beef i många år och nu anklagar hon honom för det här.

      Kanske ska nämnas att exflickvännen är bästis med Cissi Wallin… Får en fundera lite.

    Det finns många grisar inom mediabranschen uppenbarligen…
    Är det yrket som lockar svin eller miljön i sig som främjar grisigt beteende?
    ?

      Ja man undrar verkligen… Och de med mest humanistisk/feministisk framtoning också…

        Ja det är ett helt kompani av ”Kapten klänningar” ?

      Det är så i alla branscher, i hela samhället. Är killen populär, schysst, mäktig eller vad som helst så är det många som ursäktar beteendet eller låtsas som ingenting. Det finns säkert folk som inte törs säga i från heller, men den här bortförklaringen folk har ”han är en schysst kille” är ett riktigt stort problem. En vän till mig
      var ute på krogen härom veckan och en kille tafsade på henne. När hon berättade detta för andra fick hon höra ”fast han är faktiskt riktigt snäll” från en vän till honom.

      ”Alla” vet vad dom här killarna håller på med, hur dom behandlar kvinnor, hur dom pratar om kvinnor. Men det spelar ingen roll, för han är ju faktiskt en riktigt snäll kollega, svärson, klasskompis, son, granne eller vad som helst. Så jävla sjukt är det. Och om en kvinna berättar/anmäler vad som hänt, ja då är det hon som gjort fel eller så ignoreras det bara ännu mer

        Mm du har rätt. Tragiskt! ?

          Helt apropå ”i alla branscher, i hela samhället”…

          ”Jag har jobbat med Martin under några säsonger i programmet ’Time out’ och där märkte jag absolut inga tendenser, som han nu får klä skott för..”
          ”Jag har svårt att tro att det är så allvarligt som det framställts. Men OM det visar dig vara så, då är det förstås inte bra… skriver Peppe Eng i ett sms till Expressen.”

          ”Mannen ifråga fick sluta på jobbet och efter det började en svår tid på arbetet för Diana. Mannen hade jobbat på anstalten länge och vunnit respekt hos sina arbetskamrater.

          — Jag blev ett svart får. Majoriteten har varit på hans sida.”
          Från Skaraborg läns Tidning om Diana som anmälde en kollega för sexuellt ofredande

    Jag är inte förvånad. S har tidigare betett sig illa, bland annat mot sitt ex, aka hans babymama.
    Vi hade kontakt via Snapchat för ca 2 år sen. Han var riktigt snuskig och skickade dickpics och bad mig skicka likvärdiga bilder tillbaka. Han skickade även videos till mig där han runkade och stönade. Så fruktansvärt äcklig människa. Falsk rakt igenom. Feminist är det sista han är.

      Vem som helst (nazisttroll) kan sitta här och vara anonym och påstå vad som helst. Så lägg ut filmen då!

    Obehagligt när en rasistisk mobb mot en person blir påhejad av Nöjesguiden. Det finns inga bevis överhuvudtaget för att anmälningarna gäller den person som namngetts. Att hens namn publiceras, (”jag missade …” wtf?) är inget annat än skamligt.

      Ursäkta men rasistisk? För att man tycker illa om en man som våldtagit och som råkar ha utländsk bakgrund? Shit, detta var nog höjden av att missbruka ordet ”rasist”.

        De här uppgifterna har sitt ursprung från en tråd på flashback, där det enda ”beviset” för att det ska gälla den utpekade personen är just att hen har utländsk härkomst. Bloggbevakning hänger på och legitimerar fb-tråden, utan några som helst bevis.

          Nej, alla inom media VET vem det är. Hur tror du annars andra tidningar kan skriva om det?

            1000 inlägg på flashback om denna person och inte ett enda bevis förutom rasistisk dynga. Samma sak på twitter. Kommentarerna här har inget av substans att gå på, förutom dina kommentarer där du mest verkar gå på en känsla och lösa rykten. Så ja, du legitimerar och underblåser ett drev, baserat på … vad?

              Men allvarligt talat, nu ska det försvaras och ba; det finns inga bevis! För att SI råkar vara annat än en pursvensk viking? Bete dig. Det finns inga ”bevis” mot FV eller MT heller, men AJ vad ont det gör i dig för att han inte är blond och blåögd denna gång. Då dras rasistkortet fram… sånt urvattnat begrepp.

          Det har även tagits upp i kvinnoseparatistiska forum med nolltolerans mot rasism, långt innan #metoo kampanjen.

          Tänker inte namnge vilka. Men han har f.ö. dåligt rykte just för detta och inte bara bland rasister.

        Har du BEVIS för att Soran har våldtagit någon? Om inte bör du kanske chilla med dina påståenden!

      Ja, Jesus, jag tycker att det här är lika obehagligt som när en rasistisk mobb drevade mot Martin Timell och Fredrik Virtanen enbart på grund av att dom ogillade deras hudfärg.

      Den som är rasisten i det här är DU för det är DU som drar in hudfärg och etnicitet i diskussionen.

        Precis, ”Jesus” verkar ohälsosamt upphängd på etnicitet.

      Som vanligt så får någon det till ”rasism”…. återigen, hudfärgstourettes…

      Rasism är så urvattnat idag att det inte tas på allvar av någon. Kom med vettiga argument, slipade kommentarer och underbara avslut. Istället för att köra det mest urvattnade ordet i Sverige – Rasist. Gäsp.

      S.I är känd för att vara kvinnohatare av rang, nedvärderande mot kvinnor överlag och använder sig enbart av sin ”feminism” för att få mer tjejer att bli intresserad av honom, samt få större dragkraft = mer publicitet = mer pengar. Han är precis så jävla vidrig som andra maktmän. Finns bara pengar i hans värld.

      Han skiter högaktningsfullt i kvinnor. Han lämnade för fan sin egna sambo när hon var gravid!

      Varför folk gottar sig i Fredrik Virtanen och nu S.I är ju just för att dom proklamerar för alla andra hur man ska tycka, tänka och känna. Dom klistrar mer än gärna på epitet på människor: Så som anti-demokrat, rasist, brunskjorta, kvinnofientlig etc. Men så visar det sig, att dom är så mycket värre än alla andra. För förment goda människor som sitter på sina vita hästar och kastar skit på andra. Bör leva precis som dom proklamera, inte en millimeter utanför.

      För hyckleri är det inget som gillar. Så jag förstår att massan kommer med heja rop och vill att han ska försvinna. Han har ju betet sig precis likadant mot dom. Meningsmotståndare är snabba på att ge tillbaka med samma krut. Det är absolut inte synd om S.I. Som man bäddar, får man ligga.

        Har du några källor överhuvudtaget på det du skriver, eller är det bara ett allmänt hat mot den utpekade personen? Det här drevet började på flashback, där det enda beviset efter över 500 inlägg är att personen har utländsk härkomst.

          Mycket hat utgår också från exsambons egna historia som finns postat där i alla inlägg på flashback

        Det är just det där som är en gåta får mig: huuuur kan två män som mer än många andra så starkt tar ställning mot rasism och kvinnofientlighet vara de som själva begår dessa handlingar? Det är ju äckligt. Det får man ju iaf ge MT att han åtminstone inte gör anspråk på att vara en kvinnorättskämpe eller liknande.

          Kompenserar…?

          det kallas för projektion. man anklagar andra för vidriga beteenden man själv har och försöker framstå som att man har en god moral genom att bland annat försöka stå upp för offer, ta upp problemet i offentliga sammanhang etc etc.

        Bevisföring på att Soran är den person du påstår. Har du blivit utsatt själv eller är det hörsägen?

    Kan vi inte låta polisen göra sitt jobb innan folk hängs ut?

      Ja förutom att polisen inte gör sitt jobb pga alla utredningar läggs ned.

    Är det S.I.? Läste något om det på flashback.

      yes det är det

    Inte förvånad. Lämnar man sin gravida flickvän i sticket är man inte trevlig.

      Fast det hör väl inte hit ?

        Hur han behandlat kvinnor tidigare hör väl absolut till saken? Är väl därför Anonym inte blir förvånad över den här nyheten, om det nu handlar om samma person

        Tja, det är ju ytterligare en hint om att han inte är världens softaste person. Relevant att teckna en gärningsmannaprofil. Sedan kan man förstås vara ett svin utan att våldta, men det verkar milt uttryckt inte vara fallet här…

    Bloggbevakning börjar likna nöjesguiden. När skrevs det senast om en intressant bloggare?

      Hear hear

      Blondibella för två inlägg sedan, även Paow, Elaine, GabJoss, Katrin Zyto, Kenza och Fanny Lyckman har avhandlats under de senaste dagarna. Berätta för mig – vem är en intressant bloggare för dig så jag kan göra mitt yttersta för att stävja ditt gnäll. =)

      Och somliga andra tycker att detta är mer intressant just nu än ifall Kenza köpt ett nytt schampo. Vi är väl alla olika. Hade dessa grejer inte blivit lästa/populära hade Cam slutat skriva om dem, men uppenbarligen finns en törst efter att få veta mer om detta som genomsyrar alla sociala medier för tillfället.

    Den där SMS-konvon luktar dock fejk.

    1. Varför är texten helt ojämn och konstig?
    2. Vem skriver ”förens”? Flashback-troll möjligtvis.
    3. En bra agent/PR-person skulle aldrig bekräfta anklagelser på det sättet. I ett random sms från någon som påstår sig jobba på AB. Är ens hållning ”Inga kommentarer”, då säger man inte ens ”hejdå” utan då är det ”Inga kommentarer.” som gäller.
    4. Varför har denna person lagt till F**** som en kontakt i sin telefon? Ologiskt.

    Kan ha fel förstås men om det är en falsk skärmdump så kommer denna givetvis användas som bevis för att stackars S**** smutskastas från alla möjliga håll och att lögner sprids.

    Ta ner den så fokuserar vi på de allvarliga anklagelser som faktiskt kommit från många kvinnor. Han ska inte kunna slingra sig ur detta.

      I mina ögon låter det som att du inte något om bevisföring. Varken hur man logiskt kommer till en slutsats eller hur det fungerar rent juridiskt i t.ex. en domstolsförhandling. Det låter som att du går direkt till dina förutbestämda fördomar och sedan så förmedlar du dessa som om det vore sanningar.

      Jag bryr mig inte ett dugg om vem du är. Dina fördomar är inte vackrare än de fördomar (sd) skryter om när det gäller invandrare. Fördomar är precis lika korkat och fel oavsett vem som använder dem.

      Du låter som att du kommer ta fram ett vapen och skjuta honom (som pöbelns rätt att döma människor) om inte andra gör det tillfredsställande nog. Mao låter du som en unge i sandlådan på en förskola. Jag kan bara inte avgöra om du är förskoleläraren eller om du är ungen. Vilket som, det kommer från sandlådan och inte från personer som tittar på från sidan.

        Men haha! Jag menade inte bevis i rätten. Dessa typer av anklagelser leder nästan aldrig till fällande dom. Jag snackar om hur han kommer PR-hantera. Onödigt att ge honom ett sidospår att fokusera på.

        I övrigt undrar jag om du enbart läste ordet ”bevis”? Resten av ditt inlägg känns helt irrelevant som svar till mig.

        Cam tog bort smsen så jag antar att hon åtminstone förstod vad jag menade och jag höll med. Du kan gå tillbaka till Flashback där diskussionerna nog är lättare för dig att hänga med i.

    Läste artikeln i AB med thejen som var 14 när hon utnyttjades av melodifestivalen bissen. Jag tycker hin verkar trovärdig. Förstår inte varför så många hoooat på henne? Hon har gjort polisanmälan efter 3 mån, har fått diagnos av läkare på pts osv. Och allt detta inom mycket mindre tid än cissi som vi alla tror på. Why?

      Kan du fucking läsa igenom det du skriver innan du kommenterar, det är oförståeligt.

        Varför så arg? Kan du inte cykla ellor?

    Finns en NG-person också som borde outas med bevisen som han lämnat efter sig hos sina offer.

    Och ang Soran, finns mkt skit om den mannen, äntligen får folk veta. Avskum.

      Inte klokt, kan knappt tro det är sant. Så besviken och chockad

        Så går det när man ens fördomar bestämmer sig för att de som är ”goda” alltid är supergoda på alla områden och de ”onda” alltid är superonda på alla områden. Vuxna personer inser detta inte alls är fallet med vuxna människor. Postmodernister däremot, de stannar var i en denna fjortis-tonårsbild tills de växer ifrån denna postmodernism, och blir vuxna men de flesta postmodernister verkar heller stanna kvar och fortsätta vara fjortisar livet ut.

      Fram med bevisen då!!!

    Har jättesvårt att se detta framför mig…… S**** är världens mes när han är ute på krogen mot tjejer, inget ”game” förutom sin humor (som visserligen funkade väldigt bra på mig hehe)
    Han är NOLL kladdig, sliskig eller påtvingande. En gång när jag varit VÄLDIGT berusad och vi var själva och höll på att strula avbröt han och ville inte ta det längre för att jag var så HIMLA full och han trodde jag skulle ångra det dagen efter.
    Säger inte att anklagelserna är lögner men detta är min erfarenhet av honom efter rätt många möten.

      Precis som du säger, det där är dina erfarenheter

      När jag var 21 kommer jag ihåg att jag såg honom på en nattklubb i Sthlm. Full som jag var slog jag mig ned vid hans bord. Han märkte garanterat att jag var ganska så full men var vänlig och snackade på. Kommer ihåg att jag efteråt fascinerades över hur trevlig han var och inte bara viftade bort mig som ett fullt fan som störde honom.

      Obs detta säger inget om hur han varit mot andra. Bara en händelse som jag minns…

        Ni kanske inte är hans typ?

        Nej såklart han inte vifta bort dig, han trodde väl han skulle kunna göra ett övergrepp på dig också..

      Ja, och? Fredrik Virtanen har varit supertrevlig mot mig när jag sprungit på honom på krogen då jag bodde i Stockholm. Det säger väl ingenting? Bara för man våldtar behöver man ju inte konstant vara otrevlig mot alla eller spetsa allas drinkar?

        Exakt, och jag har haft mailkontakt med Virtanen när jag var i tonåren. Han var trevlig i sina svar. Men det betyder verkligen inte att han är oskyldig till det han har anklagats för.

      Usch. Sluta förminska vittnesmål från många av varandra oberoende offer. Helt sjukt faktiskt att ed ta upp att han ej har begått brott mot just dig? Det är väl självklart att han inte våldtar varenda människa han möter. Säger ingenting utom att du kanske försöker bearbeta att du flirtat med en våldtäktsman. All sympati med obehaget men lägg dig inte i andras vittnesmål. Då är du inte bättre än Alexander bard

        Så om jag påstår att du har stulit från mig så är det omedelbart sant? Rättssamhället håller på att gå sönder!

    Och snart kommer ännu fler män gå emot #metoo. För det är ju så synd om männen, det kan ju omöjligt vara SÅ MÅNGA män som gör fel! Kvinnorna hittar på!
    Hoppas dessa ”män” öppnar sina ögon och inser vad kvinnor blir utsatta för, istället för att tycka synd om män som utnyttjar kvinnor…

    Detta är sant. Har en väninna som har honom på snap som han skickat VÄLDIGT opassande snapchats till samt en hel del invinter. Bla runkvideos.

      Lägg upp de där filmbevisen på direkten då!

    Varför visar du comments från manliga typ troll och nazister? Det skrivs väldigt mkt av kvinnor om samma komiker och jag tycker det är bättre att lyfta fram dem.

    Om det nu är Soran, varför står det då i början av artikeln att han är känd från shower med en annan komiker? Om det stämmer så är det väl många andra komiker som ligger närmare beskrivningen.

      För att han gör en show med betnér.

    Grismail, namnet säger ju allt.

    Ni är helt fel ute. Kolla vem som skulle göra en serie i Discoverys regi och vem som skulle medverka på ett event i Sundsvall så får ni svaret.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.